Автор Тема: След 40 години новината за НЛО на Луната придобива гласност  (Прочетена 7290 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Antonium

 • Гост
От историческия момент, когато първият човек стъпи на Луната, са изминали почти четири десетилетия, но много обстоятелства около полета на Аполо 11 научаваме едва сега, съобщи Утро. Едно от тях е, че на естествения спътник на Земята екипажът на Аполо 11 е наблюдавал НЛО. Астронавтът Едуин Олдрин разказва, че той и колегите му ясно видели неидентифициран летящ обект, който ги е съпровождал по време на полета. Те съобщили за феномена на Земята, но ръководството на НАСА решило да не разгласява тази информация.  Подобни инциденти са ставали и с други космически екипажи, твърди Утро.

Летецът-космонавт Владимир Ковальонок твърди, че всеки, който е бил в Космоса, е срещал НЛО, но малцина се решават да признаят това. Нека припомним, че Аполо 11 е първата мисия до повърхността на Луната с трима астронавти на борда - това са Нийл Армстронг, Едуин Олдрин и Майкъл Колинс. След тридневно пътуване космическият кораб достига Луната и се движи в орбита около нея. След 12 обиколки лунният модул се отделя и се приближава до лунната повърхност с Армстронг и Олдрин на борда и се прилуняват в района на Морето на спокойствието. Първата стъпка на човек на друго небесно тяло е направена на 20 юли 1969 година от Нийл Армстронг на повърхността на Луната. Малко по-късно на лунната повърхност стъпва и Олдрин. Двамата американски астронавти  остават на на естествения спътник на Земята повече от два часа. След вземане на образци от Луната те се завръщат с лунния модул до космическия кораб и оттам поемат към Земята.
По повод случаят с НЛО, запитана леля Ванга казва, че е наблюдавала събитието внимателно. "Те и зрънце не ви казаха от това, което видяха там", споделя българската пророчица, която не веднъж е твърдяла, че извънземните съществуват, че те контролират процесите на Земята и, че тя контактуват с тях, когато това е необходимо.


Автор: nezawisim.net   
« Последна редакция: Август 01, 2006, 15:13:15 pm от Horus »

Oberon

 • Гост
Благодаря Трандеф:)

Дъвиан

 • Гост
Много добре. Дано има повече гласност. А може би е неслучаен цикълът от 40 години.

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
В ufolog.ru има статия по темата.
Който му се превежда...само 4 страници е. ;)
http://www.ufolog.ru/article.aspx?control=controls/article/article.ascx&uid=4779&p=0
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Oberon

 • Гост
Събота или неделя я имате:)

Неактивен hakama

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 160
Събота или неделя я имате:)
Какво стана с превода ???

stiver

 • Гост
Подобни инциденти са ставали и с други космически екипажи, твърди Утро.


През последните няколко дни се ровя в разсекретените документи на NICAP - отдел за разследване на НЛО към FBI. Документите са  от 1947-1965 - повече от 1500 страници изключително интересно четиво. Препоръчвам го на скептиците  :) В последната папка попаднах на един любопитен документ издаден на 2 Септември 1965, който прикачам тук:

На 9 Август 1965 източник препоръчва (...) който е с главна квартира в (...) столицата Вашингтон, 20036, има неофициален клон в Питсбърг, Пенсилвания (...) студент в университета в Питсбърг и един (...) са членове на Питсбъргската организация. Те са познати със служител на NASA, един (...) (фонетично) и заявиха, че той ги снабдява по пощата с информация за неидентифицирани летящи обекти (НЛО), която набавя от документи на NASA. Източникът вярва, че предоставените документи са секретни. Източникът казва например, че е виждал филм показващ отделянето на ракета и появяването на НЛО на екрана. Преди полета на Gemini 4 (...) информира (...) да се следи за нещо интересно, защото космическият кораб има на борда си уреди за засичане на НЛО. (...) достави информацията получена от (...) до главната квартира на NICAP. (...) е информирал източника, че (...) изпраща писмата си от пощенска кутия далеч от NASA и слага косми в лепилото на пликовете така, че получателят може да определи дали пликовете са отваряни. Този източник заяви, че той няма причини да вярва, че информацията осигурена от (...) отива към някаква чужда сила.

Още на същия ден, когато е издаден този документ е издадена и резолюция по въпроса: "С източника не е осъществяван контакт достатъчно пъти, за да се установи достоверност."

Gemini 4 е с екипаж от двама и лети в орбита между 3-7 Юни, 1965 г. След завръщането си командирът Maj. James McDivitt заявява, че по време на полета е наблюдавал и фотографирал НЛО с формата на пура. За фотографията, която се разпространява в интернет (също прикачена тук) МакДивит заявява в интервю по ТВ: "... Филмът беше изпратен обратно в NASA и прегледан от някои NASA филмови техници. Един от тях отдели това, за което той смяташе че става въпрос, преди аз да имам шанса да прегледам материала. Това не е фотографията - това е снимка на пречупване на слънчевите лъчи в прозореца."
« Последна редакция: Декември 27, 2006, 22:24:18 pm от Horus »

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Кога? Кога ще оповестят по CNN за съществуването на извънземни и кога ще е първия официален контакт?  Няма да съм жив да го видя :(

Неактивен Nightwish

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 191
  • Мистерика - блог за непознатото
Напротив! Мисля, че до едно десетилетие или малко повече официално ще съобщят за откриването на извънземен живот  :)

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Напротив! Мисля, че до едно десетилетие или малко повече официално ще съобщят за откриването на извънземен живот  :)
Маса и народ още се присмива на хора като нас, вярващи в посещенията НЛО и извънземи. Точно те са основната сила на банкерското съсловие, което няма интрес от това да бъде разкрита тайната за разумния извънземен разум, който посещава планетата ни от край време. Как за 1 десетилетие да се промени всичко?  :(

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27