Автор Тема: Нова политика – политика на народа  (Прочетена 11949 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Akira_san

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
   
Нова политика – политика на народа

   Вие ще играете определена роля в политиката на бъдещето. Тази политическа промяна ще бъде световна. Тази политическа система ще бъде най-ефективната, след като определени реформи се направят. Колелата на политическата промяна се въртят бавно. Междувременно определени хора подготвят пътя като посочват цепнатини в системата и показват нуждата за промяна. Това е първата стъпка. След общото признаване, че определени реформи са необходими, тогава други ще задействат тези промени. Засега ролята на тези хора са да критикуват системата и бъдат предвестник на промяната. Те не са хора, които имат някаква политическа власт през това време.
   Необходимите реформи са свързани с всичко, което пречи на системата да стане по отговорна към отделния човек. В момента системата отговаря повече на специалната влиятелна група и богатия елит, отколкото на хората. Тези реформи включват премахването на лобисти и дори представители. С компютри във всеки дом, ще бъде възможно в бъдеще за хората да се самообразоват върху проблемите и да регистрират техните мнения без да минават през представител. Това ще помогне да се елиминира апатията, която в момента отдалечава хората от намесата в политиката. Хората ще трябва да поемат пряка отговорност за техните правителства, вместо да оставят нещата на политиците. Точно така трябваше и да бъде. Политиката на бъдещето ще бъде политиката на народа.
   Една от най-важните промени ще бъде децентрализацията на правителството. Повече власт ще бъде дадена на обществата да създадат собствени закони, което ще позволи на малцинството да създаде вида среда и различен начин на живот, който те си изберат. След това хората ще могат да изберат в кое общество биха искали да живеят. Това ще позволи създаването на най-различни стилове на живеене и повече мир в общество. Когато хората чувстват, че могат повече да се изказват в техните общества, че те ги отражават много по-близко, те ще работят да ги поддържат и подобрят.
   Както е в момента, много общества са се отказали от техните отговорности и са ги прехвърлили на полицията, училищата, социални работници, и други правителствени агенции. Никога не е било отговорност на тези институции да създават общества. Хората създават общества. Погрешното вярване, че някой друг ще оправи обществото, освен тези, които живеят там, е това което стои зад влошаване на съседството. Хората ще започнат да виждат, че това е тяхна отговорност. За щастие, в бъдеще време, хората ще имат времето, от което се нуждаят, за да се отдадат на тази задача.
   Вашата социална структура се променя, следователно и политиката ще трябва също. Празнината между богатите и бедните се разширява и заможните са тези, които имат власт. Ако системата функционираше, както трябва, това нямаше да се случва. В наистина демократична система, хората са на власт: богатите и бедните построяват общества заедно, което служи и на двамата. Повечето от бедните не искат да се грижат за тях; те искат да се само-издържат. Това е трудно. Обаче, с неравенството на заплатите. Бедните работещи снабдяват евтин труд, за да могат да обслужват заможните.
   Ниската минимална заплата е това, което е зад неравенството между богатите и бедните. Колкото по-голяма е разликата в заплатата, толкова по-голяма е разликата в начина на живот. Ако искате да направите нещо срещу това неравенство, тогава трябва да промените структурата на заплатите. Обаче, тези които са на власт не искат.
   Тази промяна няма да означава загуба на богатството, но много по равно разпределяне. Ползите биха включили повече хармония, по-малко престъпления и трансформация на обществото. Представете си, какво би било, ако толкова много хора не бяха хванати в бедността. Представете си, какво би било, за обществото да има по-малко страх, омраза и подтисничество. Може ли толкова лесна промяна, като да увеличите минималната заплата и сложите горно равнище, на това колко може да се печели, наистина да доведе до по-голямо щастие и социален прогрес? Това е, което ние предлагаме.
   Властта държи отделната свобода пред социалния прогрес и благополучие. Проблема е, че вашите идеи за благополучие са погрешни. Има и други начини да проектирате обществото, да почита едновременно индивида и благополучието на всички. Богатите започват да усещат последиците от това неравенство на богатството с тяхната липса да се движат свободно. Нещо трябва да отстъпи. Ситуацията може и да се влоши още преди да решиш, да осъществиш промяна в системата на заплащане. Ти ще играеш ролята на подбудител за тези промени.
   Политиката трябва веднъж отново да стане почтена професия. Това означава, че тези които влизат в политиката трябва да са почтени. Ние не заключаваме, че това не е така, но системата не награждава почтеност и служба към народа: тя награждава специални интереси и изкушава тези на власт да компрометират тяхната чест. Тези изкушения трябва да бъдат елиминирани и вашите представители държани отговорни. Затова, не само трябва почтени хора да влязат в системата, за да я променят, но хората трябва да поемат отговорност към техните правителства, веднъж отново. Вие имате силата, чрез вашите представители да въздействате и подбудите промяна. Ако не упражните тази отговорност, някой друг ще. - като за пример, специално заинтересувани групи. Включете се! Изразете вашето мнение и работете за реформата в политиката.

Неактивен Robo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #1 -: Юни 18, 2011, 13:08:51 pm »
След колко време мислиш, че ще стане това ? 30000 г - 40000 г ? Тази политическа система не е просто промяна в системата ами и в мисленето на хората, а подобни промени стават в продължение на десетки хиляди години. Да не говорим, че подобна система не е съвместима с монетарната. Монетарната система изисква съществуването на бедни и богати. Само за пример ако се дигне заплатата на работника това ще доведе до поскъпване на стоката, когато всичко поскъпне работника с новата заплата пак ще е с малка покупателна способност, защото всичко е по-скъпо от преди. Бизнеса и политиката не са благотворителност и хората които стават политици го правят най-вече за себе си.

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #2 -: Юни 18, 2011, 15:07:22 pm »
Българският народ почна да управлява България и тя взе ,че изчезна.

Неактивен Агент Мръднал

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
 • The Evil's always stronger, Hope's dead ...
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #3 -: Юни 18, 2011, 15:39:32 pm »
Akira_san, утопията (ако бих могъл така да я нарека), за която пишеш, е "възможна" в нашата реалност само в книга и/или филм. Никой от реално власт имащите няма да позволи едно такова развитие на историята. За спокоен и достоен живот трябва да се поставят като приоритет наистина стойностните и важни неща. Въпросните "неща" са против разбирането на управляващите ануннаки и техните слуги - тотален контрол, промиване на мозъците от невръстна възраст ( + 25-ият паразитен кадър от включването на телевизора до момента на спирането му, важи с пълна сила и в киното и т.н.), потъпкване на всичко що е свързано с морал, благоприличие, чест, достойнство, себеуважение; проповядване на насилие (дори от рисуваните детски филмчета), фанатизиране на расова, етническа и верска основа, изместване и промяна на ценностната система... и т.н. ...
Използването на тихите оръжия за безшумните войни ще продължава, докато целите на използващите ги не бъдат НА ВСЯКА ЦЕНА постигнати, а на по-късен етап и за запазване на "статуквото".
http://www.imadrugpat.org/silentweapon/SilentWeapons.html 


Wake up, Neo...
THE TRUTH IS OUT THERE

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #4 -: Юни 18, 2011, 17:21:04 pm »
Все едно чета някоя дебела книжка, написана от онези германци с големите бради... ;D
Абсолютна фантастика. ;D Не че е невъзможно да се случи, но е твърде малко вероятно.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #5 -: Юни 18, 2011, 23:54:37 pm »


Българският народ почна да управлява България и тя взе ,че изчезна.Нещо си се объркал!  :nea:

Хвърли едно око.
http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/06/12/20-godini-cionistka-okupaciia-i-aparteid-v-bylgariia-1989-20.763729

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #6 -: Юни 19, 2011, 08:10:12 am »
Все едно чета някоя дебела книжка, написана от онези германци с големите бради... ;D
Абсолютна фантастика. ;D Не че е невъзможно да се случи, но е твърде малко вероятно.
Какви германци бе? Те са от ония с малките шапчици, 10на наследничета в ризки и тиранти, 2 изкуствени ролки на всяко слепоочие и очила.
Задължително най-бедните и безработни от тях са с по 2 домашни прислужници на къща, да им готвят, чистят и перат.
Няма германци от тях. Нещо си се объркал.  ;D
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Akira_san

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #7 -: Юни 19, 2011, 09:15:20 am »
@Robo
Говориш, като брат ми. Това никога няма да стане, не и до 200г. Ако трябва да чакам толкова години, до тогава ще съм мъртъв. За да промениш хората, изисква да ги образоваш. И как правиш това? Като, първо подходиш към това, което е общо. Основните неща. Всеки човек се нуждае от храна, вода, чист въздух, качествено образоване. Истина е, монетарната система е остаряла и изисква промяна. В текста си го казва. В текста има ключови редове, които подсказват. Доволен ли си от живота?

@Агент Мръднал
Има тунел през това преживяване за човечеството, но ние трябва да преминем към креативна позиция, не съпротивляваща се.

@Raw Deal
Ключовите изречения са важни. ако можеш да ги видиш и измислиш как да ги използваш ще успееш. За пример: "посочват цепнатини в системата и показват нуждата за промяна. Това е първата стъпка. След общото признаване, че определени реформи са необходими". Това ще изисква съгласието на населението.Неактивен voodoogoo

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 291
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #8 -: Август 13, 2011, 18:02:09 pm »
Много хубаво звучи,и поглеждайки необременен от манталитета си,мисля че колкото повече хора знаят за промяната,и са информирани,толкова повече шанс има този път за по-добро решение.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #9 -: Август 13, 2011, 18:21:05 pm »
Цитат
Включете се! Изразете вашето мнение и работете за реформата в политиката.

Дай линк където да се включим ;D. Но на мен ми свучи като утопия, а иначе не е зле.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен allstar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #10 -: Август 14, 2011, 01:35:36 am »
Всякаква форма на Капитализъм е чума за човечеството, тоя реформирания описан от Akira_san също и при това е невъзможен - Капиталистите са алчни егоистични боклуци няма да го допуснат. Мирно разбирателство с тези слуги на Злото е невъзможно. В най-добрия случай системата им скоро ще се самоизяде, ако ли не война! Добър Капиталист е само оня в гроба...
Единствената максимално доближаваща се до идеално общество система е Религиозния Комунизъм. :yes:

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #11 -: Август 14, 2011, 18:48:34 pm »
Религиозен човек, пък жаден за смърт.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 515
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #12 -: Август 14, 2011, 19:04:16 pm »
Религиозен човек, пък жаден за смърт.

Това е религията на комунистите. Те власта с кръв са я взели и с кръв ще я дадът ;).
« Последна редакция: Август 14, 2011, 19:11:39 pm от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен allstar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 59
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #13 -: Август 14, 2011, 22:01:45 pm »
Мда с кръвта на Злото (Капитализма и Капиталистите). От момента в който сте се обърнали срещу себеподобните си Вие сте загубили всичките си права (вкл. и правото на живот)!
« Последна редакция: Август 15, 2011, 09:25:36 am от Mirotvorec »

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
Re:Нова политика – политика на народа
« Отговор #14 -: Август 14, 2011, 22:02:14 pm »
Ако народа запчне да управлява то аз хващам карабината и се изнасям от тази държава.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27