Мерси Много Наско! Ала и аз такива руски намирах (както и тия, отчасти преразказани, български варианти- които не ми помагат особенно), но не разбирам руски въобще. Ако някой е пробвал този пасианс- аз имам само няколко въпроса отностно- ситуации, които попадам- как да постъпя при реденето (а не виждам тези ситуации да са описани). Единствената, ситуация, която намерих (особенност, при която въжи правило) беше- ако имаш две едновременни привличания, които съответно заключват посредата карта, то първо се реализира лявото, после дясното. Аз искам да знам ако имам и се получат:
-Две от една и съща боя или номинал (номинал- 6,7...дама,поп..) една до друга- става ли привличане или само става когато Три карти са на лице?
пример: ПопКупа-ПопПика -дали ПопПика се слага върху ПопКупа и после продължавам или не?
-Ако първият ми въпрос Не е в сила то тогава- ако се получат 3 последователни от една боя (това е единственият вариант- по боя)- става ли привличане между двете крайни въпреки, че средната е пак от тяхната боя?
пример: 9Пика-10Пика-ДамаПика (дали 9Пика и ДамаПика се привличат и съответно изтласкват 10Пика върху 9Пика => се получава 10Пика-ДамаПика и продължавам да редя)
п.с. Явно е, че само едно от двете условия е валидно (на тези ситуации попаднах и се чудя как да постъпвам). Ако някой разбира ще се радвам да ми помогне с глупавите ми въпроси :Д
п.с.2 знам, че 35/1 (35 в ляво, една в дясно останала) ако се получат след нареждането е - Най-високият приоритетен вариант- за разитие на събитията (закон на Орела). Какви са другите съотношения (естествени с по слаб приоритет за реализация и стечение)- каквито следват след тоя 35/1- или няма определени?