Много объркано изглежда мнението Ви, Първо Уважаважаеми Господин Администратор. Може и аз нещо да не разбирам, но ще изпитвам благодарност, ако имате време и ми обясните.
Писмото на Касио, защо сте го споделил? От него се разбира, че питае добри чувства, но не и защо Ви е конкретно некомфортно от нейното участие. Вие сте преценили, че за последното й мнение-тема заслужава блокиране и че нямате нужда от нея, а тя ви е отговорила, че ви разбира и няма да ви пречи. Струва ми се благородно от нейна страна, но не обяснява Вашето отношение. Какво ли е усещането да прочетеш за себе си "нямаме нужда от теб"?
Явно и аз започвам да ви дразня, но ще помоля, когато „стреляте в тъмното” поне си насочете правилно цевта, да не е към Вас самия, че може да се нараните.
Аз всъщност съм гей-хомосексуалист- с различна от половата ориентация при раждане. Така че, както и да се обръщате към мен- в мъжки или женски род, все ще сте прав/и. Важно е да не ми се подигравате, да го използвате срещу мен или по някакъв начин да ви е неприятно да четете конкретно моите мнения. Не разбирам защо повечето хора асоциират гейовете с Азис като ерудицията на Оскар Уайлд или Мариус Куркински е много по-впечатляваща и заслужаваща уважение, въпреки различната полова ориентация.
Доколкото съм запознат обаче, не знам да имаме някаква и косвена връзка с Касио, но нищо чудно, ако използваният компютър в Интернет клуб, да е бил използван и от нея. Компютърът в дома си го ползвам за общуване във Фейсбек, гледане на филми и работа. Писането по форуми е и без това обществена комуникация и е добре да се осъществява от предназначените за това места. Защото би се получило да познавам някакви хора и всеки път купона да е в къщи. Това е сигурно, че и сам сте се сетил, но отново не разбирам каква връзка има с шегата от темата. Освен, че дори когато шефът не е прав или греши по-добре да си остане така сгрешено, отколкото да се поправя или да се мисли някакъв начин за тотално заличаване на гафа.
За съжаление Вторият Уважаем Администратор не е счел за нужно да отговори на основното в мнението ми, а именно очевидното отношение към Witch, но затова пък е обяснил колко му е неприятно да се обяснява.
А замисляли ли сте защо Ви се налага да се обяснявате? Защото дори да не отговорите или да го направите оригинално, но неубедително няма как да промените справедливото недоволство на хората, когато те имат някакви очаквания, а получават насреща или мълчание, или мнения изпълнени с крайна досада, вместо желание да обясните нещо, за да се разбере и повече да не се прави. Куца Ви авторитетът.
Все пак се извинявам за моето недоглеждане и неразбиране за 20-те страници. Но от там може да се вземе онази част, в която обяснявам, че и на други хора с изтрити мнения нямат наложена забрана. Може би доверието и НЕОБХОДИМОСТТА /нужността/ от тях е в по-висока степен.
Не знам за какви книжки става въпрос в горните „писма”, които ми е още по-необяснимо защо някой би си ги пазил, за да споделя какви невъзпитани простаци съществуват и как косвено сме били предпазени останалите, след като посочените са вече с невъзможност да пишат?
Всъщност и на мен не ми се обсъждат решенията ви, включих се само да видя кое е несмешното на шегата, за да помогна, ако искате да се посмеете. Но вие го приехте като поредното мрънкане. Не харесвам мрънкала. Така че ви оставям на вашата съвест, моята си е чиста.
Поздрави.