Автор Тема: заповеди на Админа/шефа  (Прочетена 9907 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен cassio

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 294
заповеди на Админа/шефа
« -: Май 14, 2011, 02:20:50 am »
Понеже много ми заприлича на правилата най-отгоре, ето малко изясняване за неразбиращитеее....

10-те ЗАПОВЕДИ НА ШЕФА
 1. ШЕФЪТ ИМА ПРАВО !
 
2.ШЕФЪТ ВИНАГИ ИМА ПРАВО !
 
3. АКО НЯКОЙ ПОДЧИНЕН ИМА ПРАВО ВИЖ Т.№2 !
 
4.ШЕФЪТ НЕ СПИ, ТОЙ СИ ПОЧИВА !
 
5.ШЕФЪТ НЕ ЯДЕ, ТОЙ СЕ ХРАНИ !
 
6.ШЕФЪТ НЕ ЗАКЪСНЯВА, ТОЙ Е ВЪЗПРЕПЯТСТВАН !
 
7.ШЕФЪТ НЕ ПИЕ, ТОЙ ДЕГУСТИРА !
 
8.ШЕФЪТ НЕ ЧЕТЕ ВЕСТНИЦИ, ТОЙ СЕ ИНФОРМИРА !
 
9.ШЕФЪТ НЕ ЗАКАЧА ПЕРСОНАЛА, ТОЙ ГО ОБУЧАВА !
 
10.ПРИ ШЕФА СЕ ВЛИЗА СЪС СОБСТВЕНИ ИДЕИ, А СЕ ИЗЛИЗА С ИДЕИ НА ШЕФА !

Няма 11. но винаги може да се добавя :) Наслука.
И не си мислете, че не се вижда как едни мнения намаляват, а други странно, дори и на админ също намаляват... админ на админ нож не вади, или не трие "ценните му бисери"!!!!

Неактивен Simeon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 12
  • Simeon's myspace page
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #1 -: Май 14, 2011, 07:31:26 am »
Във всеки форум в който съм бил винаги има по един чичка над 35 години който възприема всички по-малки от него като пишлемета и за това се държи грубо към тях  :hi:

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #2 -: Май 14, 2011, 12:27:13 pm »
Макар и под формата на шега, и пусната в раздел FUN, тази тема показва, как някои хора трудно приемат, че общото добро е над личното.
Надявам се, че някой добър философски форум ще ми бъде благодарен, задето съм насочил в правилна посока cassio, да та споделят нейния неизчерпаем философски гении.  ;D
Колкото до Simeon, надявам се да намери време да осмисли факта, как така пък във всички форуми дето влиза все него лошите чичковци го мразят  :---
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #3 -: Май 14, 2011, 12:46:53 pm »
cassio, явно от добро не разбираш. Опитахме се да говорим човешки с теб, но това не доведе до резултат.

Изтрих повече от 20 стр. мнения, включително и на други админи, за твое сведение (виждам, че си доста загрижена да гледаш в купичката на другия, а не в своята)...  нито един от тях не го направи на проблем.

Но явно ти си решила да се заяждаш затова ще те помоля да го правиш на друго място и да напуснеш. Нямаме нужда от теб.

Неактивен Yoda

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 142
 • Must be force be with you
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #4 -: Май 15, 2011, 20:11:50 pm »
Уважаеми Господин Администратор /притежателят и създател на повече мнения/, тъй като си позволих да се обърна преди известно време към другия Уважаем Администратор, реших, че ще е справедливо да разпределя уважението си поравно.
От това, което прочетох ми направи впечатление онази част с :”20 изтрити мнения”. Това е неистина. Не ви наричам лъжец, но е възможно по невнимание или за да придадете по-голяма тежест на обосновката в решението си за блокиране, да сте написал тази неистина. Това е мое наблюдение, тъй като аз чета, и то внимателно чета, въпреки и когато не пиша или не влизам видимо във форумът. Изтрил сте неповече от пет мнения. 1-2 в темата за „11 май”, но там бяха изтрити и други мнения, а няма блокиране на „създателите” им. Кое конкретно тогава Ви е накарало или принципно Ви дразни и създава некомфорт, за да вземете това решение? Защото ми направи впечатление и нещо друго. Решението Ви относно потребителката Witch беше доста бързо преразгледано в нейна полза. А стоят напълно основателните Ви доводи, за да е блокирана.
Започвам да си мисля, че наистина имате право, защото имате възможност, но не и авторитет. Което ми се струва доста проблемно във функциите Ви на администратор.
Лесно се изпълнява взето решение, но по-трудно е впоследствие да си признаеш, че е било грешно, когато видиш трагичния резултат от него.
Да видим сега кое конкретно не Ви хареса в шегата на Касио или го счетохте за неуважително и неподчиняване на волята Ви.
Аз като прочетох десетте заповеди на шефа, всъщност установих колко огромна разлика има между Шеф и Администратор. Ами те нямат нищо общо. Другото което е, дали ако Касио подари подобни изписани заповеди на рожденият ден на Шефа той би я уволнил, оплакал в полицията да я затворят, или просто изгонил от купона за неуважение? Мисля, че не би направил подобно нещо, особено ако е и красива.
Обаче един администратор, който никога през живота си не е виждал Касио, дори и на снимка няма как да прецени дали някоя очилата философка със сплъстена коса, нестъпвала никога в салон за красота и с лош дъх от поредното препиване, не се подиграва и въобще използва предоставеното й пространство, за да впечатлява потребител след потребител. Като си има достатъчно сайтове за запознанства и ако не си търси конкретно гадже с извънземен произход или вярващ , че може да й подари поне една планета по нейно желание, то тя няма място тук.
Като направи чертеж на поне една летяща чиния, излезе около няколко стотин пъти от тялото си, и съвсем осъзнато на сън се срещне с Барак Обама, тогава може да напише една просба до някой Уважаем Администратор и спокойно да чете и за други подобни преживявания.
В тази връзка мисля, че правилата трябва да се увеличат и конкретизират.
Поздрави.

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #5 -: Май 15, 2011, 22:55:31 pm »
Да видим сега кое конкретно не Ви хареса в шегата на Касио или го счетохте за неуважително и неподчиняване на волята Ви.
Уважаеми (или уважаема?) ми Yoda, ще оставя на колегата ₪ Eon ₪ да отговори на преките питания към него, аз ще ви цитирам само едно писмо, което не знам дали ще промени хода на разсъжденията Ви относно авторката на темата и на цялостното задкулисно движение срещу XNETBG, но дори да не ви въздейства, все някой друг ще го разбере.
Та ето какво получих на служебния е-майл от горецитираната авторка:
Цитат на: cassio
Дано си разбрал, че беше нарочно. Дано това не те е ядосало до степен да ... ме запомниш-ха-ха.
Аз продължавам да съм към Вас и форумът ви с добри чувства, но просто не ме кефи "политиката", сори. Дали ще ме блокирате или унижите публично, за мен няма особено значение.
И не си си мисли, че толкова съм изпаднала да пиша и да си търся форуми. Те губят.
Но е факт, че вие ми харесвахте, което явно ще остане в миналото. Но какво пък, има толкова готини минали неща, за които да си спомняме :)
Не се ядосвай, моля те! Това беше нарочно, аз го провокирах и не съжалявам.

И за да ви е по-забавно, щото нали темата е в раздел FUN, ето ви цитати от писмата на други любезни потребители /а такива мога да Ви цитирам десетки, любопитни ми  Yoda, ама сигурно и тези стигат/
Цитат на: K0NSTANTIN_BG
Нали се сещаш каде да си завреш жалкия " отварящ очите на хората" форум и нещасните книги
на теб и твоят приятел Еленко Миленко или къвто беше там ,и ходете да се прегледате при някои психиатър ОДИ СА ГРЪМНИ НЯКЪДЕ БОЛЕН МОЗЪК НЕЩАСТЕН
Еи тикво аз ли правя "21 правописни грешки. " или ти неможеш да броиш/четеш?МУХАХАХА

Цитат на: itsalv
Смешко, след като форума е обществен значи имам право да изказвам мнение. Това че сте палячовци вече е ясно. Аз съм регистриран от години във Вашия форум, обаче като ти станах неудобен ме банваш ? Купил съм си всичките ви лъжливи книги. Нещо не ти е готино ? Скоро маските ви ще паднат.

И общо взето, драги/а ми Yoda, какви хора сте вие? Хем ревете, че нивото на форума било паднало, хем целенасочено и задружно се оплаквата, че ви орязваме правата да затлачвате с глупости форума? Nonsense?!?

И като сме почнали с въпросите, дали ще Ви е удобно да ми обясните уважаема г-жо Yoda, в каква точно корелация се намирате с горецитираната cassio, защото доколкото виждам, въпросната потребителка е използвала и вашият компютър, за да влиза във форума?!?
« Последна редакция: Май 15, 2011, 23:01:39 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен lokmar

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 239
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #6 -: Май 15, 2011, 23:00:24 pm »
Уважаеми потребители, всеки тук търси истината, но всеки си има своята.
За това не се чудете и не се сърдете на администраторите, че ви трият мненията, защото и те си имат истина за света както всички други тук.
Вие сте живи и здрави и може да мислите с главите си.  ;) :hi:

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #7 -: Май 15, 2011, 23:03:40 pm »
Някои хора стават все по-злобни. :( Нито ги е карал някой насила да се регистрират, нито да купуват книги...
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #8 -: Май 16, 2011, 00:35:11 am »
Yoda, в Xnet няма само една тема :)

Пак не си чел поста ми внимателно. Не съм казал 20 мнения, а 20 СТРАНИЦИ мнения.

Във форума на Xnet освен темата за 11 май има ако си забелязал и много други теми. :)

Последната тема по която трих беше темата за 2012, която ако я следиш внимателно както следиш темата за 11 май, ще видиш, че от 70стр. вече е под 50 стр.

В тези липсващи спам страници има мнения както на cassio, така и мнения на Black Adder, H., Alien и т.н.

Аз като администратор, не се занимавам само с темата за 11 май, администрирам и други теми... по случайност и целия форум. А както казах, форума не е само тази 1 тема.

Така, че в никакъв случай не си придавам важност. Хората, които ме познават, знаят това много добре.

Yoda, надявам се че съм ти отговорил изчерпателно. И пак казвам, нека всеки си гледа неговата купичка, а не тази на отсрещния. В друг форум, не знам дали има будала администратор като мене да се обяснява така подробно на всеки потребител.

Лека вечер ти желая.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #9 -: Май 16, 2011, 00:48:59 am »
И какво ви прихваща с тези мнения не знам.

"притежател и създател на повече мнения"

Който иска, без проблем ще му напиша,че има 5000 мнения примерно. Поне да мирясате и през 2 поста да не го правите това на въпрос.

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 824
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #10 -: Май 16, 2011, 09:31:20 am »
На предупреждението за спам най културно си замълчах,въпреки ,че не разбрах с какво съм провокирала такова.Прави ми обаче впечатление нещо. 369 провокира масови банвания,а админите се вързаха като риби на кран кука. Предприехте банвания,затваряния на под форуми и безобразно триене на теми и мнения по нямам представа какви съображения,но за мен лично тези действия са продиктувани от всякаква липса на координация, толерантност и лично становище.Въпреки ,че твърдите обратното. Можеше да се изтрият теми и мнения който провокират лошо държание,но да се трият такива от които вашето мнение се раличава,говори по точно за ограничен кръгозор.Например затварянето на под форум философски мисли. Аз не съм конспиратор,пиша там и в езотерика.Та въпроса ми е защо имате такива подфоруми когато не искате да се пише в тях? Това ,че пишещите имат критика към вас ,би трябвало да се приеме като конструктивна критика.Ще ви помоля да не забравяте ,че форума го правят пишещите в него и ако може да се отнасяте с уважение към тях.Предполагам ,че и това мое мнение ще бъде последвано от бан,но в крайна сметка след като сте решили да разкарате аудиторията си, никой не може да ви попречи.Каквото човек сам си направи никой друг не може.Можеше пак да си замълча или да се направя на ощипана и да кажа нещо от рода "админа е прав" но аз не съм мишка. Бъдете здрави и не забравяйте ,че може да си останете сами в този форум.
ПС дори и чувство за самоирония нямате,това показва банването на касио.
ААА за малко да забравя, ще ми е мъчно за Миротворец и още няколко будни съфорумци,който в рамките на няколкото години помогнаха в моето развитие. Бъдете живи и здрави.
« Последна редакция: Май 16, 2011, 09:42:39 am от eses »

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #11 -: Май 16, 2011, 10:56:01 am »
Последно време всички май сме много изнервени и го показваме тук.Забелязахте ли веригата от емоции и необмислени постове до какво доведоха?
Съгласен съм, че темата на 369 беше като катализатор за днешните събития.Нещо което щеше да се случи рано или късно.
Нека ви споделя нещо.
В периода 2007-2008 бях с друг ник и когато пишех тук си имах проблеми.Като гледам старите си постове още се чудя на търпението на Миротворец :).И на мен ми триха теми и "мнения", и на мен ми правеха забележки за това и онова.В такива случаи бях изнервен и се чувствах като неразбран.Не след дълго обаче разбрах грешките си.
Ако забележите постовете в по-старите теми ще видите разликите от днешните, аз няма да ви ги обяснявам.
Въпроса е че този форум е важен за някои от нас и ние пренасяме емоции,чувства,интереси,его и т.н. в него.Нека не забравяме че го споделяме с много хора и че трябва да се съобразяваме с тях.Съгласен съм с 369 че има хора които отделят от времето си да предлагат интересна информация и че има и други които просто си чешат езиците.Трудно ще е да намерим златната среда помежду ни но това не е невъзможно.
Всички видяхте как след няколкото бана как форума затихна нали?Всеки внимава, което значи че това пространство което споделяме тук има някаква важност на нас и не искаме да го изгубим.За това питам, какво трябва да направим?
Ще продължаваме ли с провокациите към админите, които отделят време да ни коригират и поправят грешки,да трият "мнения"(като старите мои)зада оставят само интересната информация и конструктивен спор?Да не мислите че няма труд който да се защитава?
Има хора които явно им е тъжно за някои от старите пушки във форума.Защо ние не вземем пример от тях и не започнем да пишем интересно като тях,вместо да пишем дисертации в защита на личното ни его.
Да се замислим какво четът гостите на форума.Да ние потребителите правим форума...
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 824
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #12 -: Май 16, 2011, 11:27:30 am »
Форума е интересн за тези който се развиват. Аз се самоопределям от тези хора.Хората започват от 1 и вървят нагоре, днес може да не предложа нещо интересно ,но утре ще съм по напред с матеряла и ще предложа,едва ли обаче ще мога да защитя критерия за интересно на всеки.И ако на мен ми е интересно нещо което се случва в живота ни,на друг не му е интересно и ако този друг се явява администратор,той трие мнението ми.Това е обидно.Никога не съм си позволявала да държа тон на непознат,още повече на домакин,каквито се явяват админите, но очаквам в замяна същото - толерантност.Ако трябва да съм честна,не съм обидена на никой и не се чувствам засегната от админ.Чисто приятелски казвам,че докто гумичката е в тях е в тях и силата,но също така и отговорността за това дали ще остане някой да пише тук. Форума затихна, според мен защото хората не харесаха крайността с която реагираха админите.И къде е сега провокатора 369, който не бе по различен с стария си ник от тези по които плю?Ела поне кажи колко си самодоволен от агресията която вкара.  :hi:

Неактивен Monolith

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 436
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #13 -: Май 16, 2011, 13:03:34 pm »
Хората трябва да се научат да мислят, преди да пишат. Не мога да разбера какаво се оплакват някои от потребителите от администраторите? Аз по-толерантно отношение не съм виждал другаде, така че вашите оплаквания са чисто разглезване.

Само не мога да разбера защо Witch - http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,18194.msg235469.html#msg235469 все още съществува? Нали уж я баннахте? :-X
« Последна редакция: Май 16, 2011, 13:08:37 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен Yoda

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 142
 • Must be force be with you
Re:заповеди на Админа/шефа
« Отговор #14 -: Май 16, 2011, 16:24:12 pm »
Много объркано изглежда мнението Ви, Първо Уважаважаеми Господин Администратор. Може и аз нещо да не разбирам, но ще изпитвам благодарност, ако имате време и ми обясните.
Писмото на Касио, защо сте го споделил? От него се разбира, че питае добри чувства, но не и защо Ви е конкретно некомфортно от нейното участие. Вие сте преценили, че за последното й мнение-тема заслужава блокиране и че нямате нужда от нея, а тя ви е отговорила, че ви разбира и няма да ви пречи. Струва ми се благородно от нейна страна, но не обяснява Вашето отношение. Какво ли е усещането да прочетеш за себе си "нямаме нужда от теб"?
Явно и аз започвам да ви дразня, но ще помоля, когато „стреляте в тъмното” поне си насочете правилно цевта, да не е към Вас самия, че може да се нараните.
Аз всъщност съм гей-хомосексуалист- с различна от половата ориентация при раждане. Така че, както и да се обръщате към мен- в мъжки или женски род, все ще сте прав/и. Важно е да не ми се подигравате, да го използвате срещу мен или по някакъв начин да ви е неприятно да четете конкретно моите мнения. Не разбирам защо повечето хора асоциират гейовете с Азис като ерудицията на Оскар Уайлд или Мариус Куркински е много по-впечатляваща и заслужаваща уважение, въпреки различната полова ориентация.
Доколкото съм запознат обаче, не знам да имаме някаква и косвена връзка с Касио, но нищо чудно, ако  използваният компютър в Интернет клуб, да е бил използван и от нея. Компютърът в дома си го ползвам за общуване във Фейсбек, гледане на филми и работа. Писането по форуми е и без това обществена комуникация и е добре да се осъществява от предназначените за това места. Защото би се получило да познавам някакви хора и всеки път купона да е в къщи.  Това е сигурно, че и сам сте се сетил, но отново не разбирам каква връзка има с шегата от темата. Освен, че дори когато шефът не е прав или греши по-добре да си остане така сгрешено, отколкото да се поправя или да се мисли някакъв начин за тотално заличаване на гафа.
За съжаление Вторият Уважаем Администратор не е счел за нужно да отговори на основното в мнението ми, а именно очевидното отношение към Witch, но затова пък е обяснил колко му е неприятно да се обяснява.
А замисляли ли сте защо Ви се налага да се обяснявате? Защото дори да не отговорите или да го направите оригинално, но неубедително няма как да промените справедливото недоволство на хората, когато те имат някакви очаквания, а получават насреща или мълчание, или мнения изпълнени с крайна досада, вместо желание да обясните нещо, за да се разбере и повече да не се прави. Куца Ви авторитетът.
Все пак се извинявам за моето недоглеждане и неразбиране за 20-те страници. Но от там може да се вземе онази част, в която обяснявам, че и на други хора с изтрити мнения нямат наложена забрана. Може би доверието и НЕОБХОДИМОСТТА /нужността/ от тях е в по-висока степен.
Не знам за какви книжки става въпрос в горните „писма”, които ми е още по-необяснимо защо някой би си ги пазил, за да споделя какви невъзпитани простаци съществуват и как косвено сме били предпазени останалите, след като посочените са вече с невъзможност да пишат?
Всъщност и на мен не ми се обсъждат решенията ви, включих се само да видя кое е несмешното на шегата, за да помогна, ако искате да се посмеете. Но вие го приехте като поредното мрънкане. Не харесвам мрънкала. Така че ви оставям на вашата съвест, моята си е чиста.
Поздрави.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27