Автор Тема: Този документ сега се разпространява активно по всички структури на  (Прочетена 4960 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен TRADEKTOM

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 100
 • KILLUMINATI WARRIOR
Този документ сега се разпространява активно по всички структури на РФ.
Това проверка на реакциите на публиката ли е, или нещо повече?!


Департамент за анализ и стратегически решения
101000 Москва,Любянка ,цех №5 ,а/я 220 т:095 220-50-14
E-mail: [email protected]  факс: 095 220-50-14


По отношение на проект «CNL-000/1»

Гл. I

Свеждаме до вашето внимание, че департамент „Анализ и стратегически решения” завърши формирането и подготовката на проект «CNL-000» на територията на РФ има всичко три места с необходимия статут на безопасност.
Във връзка с това, в рамката на проект «CNL-000/1», се готви спомагателен (подчинен) обект за продължаване живота на Земята.
Обектът е предназначен за творческата, успешната и целеустремена средна класа от генофонда на човечеството, семейства, които могат да бъдат предпоставка за възраждане и поддържане на различните технологии на цивилизацията и производствените процеси, както и да защитят Земята от посегателство на чужди организми. При това, съобщаваме, че жизнената дейност на указания обект«CNL-000/1» се осъществява на нивото на съвременно селище със всички удобства. Селището има универсална защита, чиито детайли са копирани от главния обект «CNL-000». Обръщаме внимание, че нивото на пасивна и активна защита при «CNL-000/1» се намира практически на същото ниво. Комфортът е по-нисък.

Заявления в свободна форма от сътрудници и участници във фонда се приемат по установения ред. Външните лица са длъжни да преминат установената регистрация. Физическите и юридическите лица от щата на ФПСМ, се включват, изхождайки от следното нормиране: 1+4 (сътрудник + 4 човека).
Останалите от расчета, 1+2. Заявки се приемат по факс, специален пощенски адрес или е-mail (SSL-защита). След разглеждане се включват условията за включване в указания проект.
Обръщаме внимание, че хората включени в проект «CNL-000» имат възможност да включат необхидимите им хора, в проект «CNL-000/1» без процедурно разглеждане.
В случай на възникване на предпоставка за катаклизъм (катастрофа), се провежда оперативно опевестяване и доставка на мястото на ново местожителство.

Гл. II

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Фондът допълнително кани физически лица, своите сътрудници и участнаците, към дълговременно сътрудничество, целта на което се явявa, поддържането на благополучие и безопасността на човешкия генофонд. Едно от основните направления в осъществяване на уставната дейност на фонда, се явява поддръжка за изпълнение на задачите записани във федералните закони и други действащи нормативни актове, регламентиращи дейността на подразделенията на съответните държавни ведомства.
Освен това, структурните подразделения на фонда се занимават с различните видове междунационални и земни отношения, а също и с причините за тяхното възникване.
Към сегашен момент, департамент „Анализ и стратегически решения”, в рамките на проект «CNL-000» готви специален обект за продължаване живота на Земята.

Гореспоменатия обект има следните базови характеристики:

1. Безопасна и постоянна екологична обстановка.
2. Безопасно и извънредно здраво утаечно покритие на древни платформи.
3. Пълно отсъствие на големи и малки пукнатини и разломи на земната кора.
4. Наличие на надежден запас прясна вода.
5. Максимална устойчивост към глобални природни и техногенни катастрофи.

Анализ на постъпващата информация от руски и чуждестранни независими източници, показва, че в близко време ще настъпи глобална природна катастрофа. Този катаклизъм ще провокира няколко техногенни катастрофи от ядрен и химически характер. Във връзка с това, ще настъпи мащабно по мощност усилване на природния катаклизъм, веднага по няколко направления.

Характеристиките на направленията са следните:

1. Заметресения по целия свят от 6 до 15 бала, в зависимост от фундаментите на земните платформи и близостта на планинските райони.
2. Цунами по всички материци с височина на вълната от 310 до 645 метра.
3. На всички материци се появяват магмени разломи, някои от които пресичат централните мегаполиси.
4. Десетки пъти ще се увеличи активността на действащите вулкани, ще се събудят изгасналите и ще се появят нови.
5. Аварии в химически и ядрени предприятия ще доведат до изхвърляне в атмосферата и земните ресурси (земя, вода) големи количества отровни и радиоактивни вещества.
6. Практически навсякъде ще преминат извънредно силни поройни дъждове от 4 до 15 дни, в зависимост от местоположението. Ще се излеят м/у 1 и 5 годишни норми на валеж.

Относително по-малко от другите ще пострада континента Евразия, а от държавите, Руската федерация.
Руската федерация ще бъде единствената преживяла глобалната катастрофа с минимални човешки, материални и технически загуби. На територията на РФ напълно ще изчезне г. Санкт Петербург, в резултат на наводнение. На територията на Москва ще примине разлом на земната кора, който в последствие ще се изпълни с вода и ще раздели града на две части. Голяма част от източно-европейската и западно-сибирскита равнини ще се покрият за не по-дълго от 5 до 27 дни от водна стихия. На дадените равнини - заметресения до 7 бала. В близост до планинските райони и разломите на земната кора - 2-3 бала по-силни.

През източно-европейската равнина ще примине много голям разлом в района на Тимански кряж. На територията на уралските планини ще се разпространи гигантски магмен разлом. Вулканичната активност, заметресения и приближаващата вода ще доведат до пълно унищожаване на населените пунктове намиращи се на разстояние 50-500 км. от планината. рез териториите на следните подразделения на РФ: Алтайский край, република Алтай, република Хакассия, Република Тыва, Иркутская область, республика Бурятия, Читинская область, Амурская область, республика Саха, Приморский край, Хабаровский край, Сахалинская область, Магаданская область, Чукотский автономный округ, Корякский автономный округ и Камчатская область ще приминат крупни магмени разломи.
Някои територии ще се разрушат предимно от земетресения, ooсобено силни в близост до планинските райони. Други територии ще пострадат предимно от водни стихии.
Много силно ще пострадат европейските държави. Напълно ще изчезнат Италия, Гърция, Франция (южна част), в това число и Турция. Заедно с тях, постепенно, практически напълно ще изчезне Средиземно море. След катаклизма, на указаните територии ще се разположи планинска система с височина 3000-8000 метра.
Във връзка с необичайно силния разлом под Антлантическия океан и неустойчивата платформа, голяма част от Южна Америка ще потъне във водната стихия.
Северна Америка ще пострада преди всичко от цунами с височина до 645 м. Ударът на въпросната вълна ще помете източната част на Северна Америка. Височината на цунами по крайбрежието ще бъде с височина 65-132 м. Енергията на тези вълни ще помете населените пунктове на 20-30 км. навътре в сушата в Канада и Северна Америка и ще отнеме голямо количество човешки живот. Западната част на континента ще пострада силно от заметресения, магмени разломи и изригвания.
На териториите на САЩ и Канада съществува практически само 1 място, което обезпечава 100 % ниво на безопасност и необходимите нормални условия за съществуване.
Освен това, поради катастрофата ще изчезнат за продължително или кратко време големи и малки острови и полуострови. Това обстоятелство ще доведе до пълното изчезване на някои нации и народности. В резултат на по-силно заметресение за 2 до 4 дни ще изчезне Япония, което ще доведе до загубата на много съвременни технологии, разработки и технологии на бъдещето.
В кратък промеждутък от време, внезапно ще се скрие под водата Великобритания. След няколко дни, около една пета ще се покаже от водата.
Практически два пъти ще намалее населението на Китай. На неговото източно крайбрежие ще се стовари цунами с височина 100-194 м. Енергията на вълната ще разруши населени пунктове на 30-35 км. навътре в сушата и практически мигновено ще отнеме голямо колчество човешки животи. Северната част на Китай ще пострада от земетресения и магмени разломи. След катастрофата ще започнат глад и епидемии. На територията на Китай съществуват 2 места обезпечаващи 100 % нормално съществуване.

Австралия ще претърпи средни разрушения. На нейната територия ще настъпи глобално застудяване в кратки промеждутъци от време м/у -10 и -35. Това обстоятелство ще постави жизнената дейност в безизходно положение. След известно време ще е характерно пълно отсъствие на летен период. Мин. т. -7. Освен това, населените пунктове до океани, реки и големи езера, първи ще посрещнат удара.
Посочената обстановка с нарастваща мощ ще продължи около 10 дни. На 7 ден ще настъпи пика на активност, който ще продължи 1-3 дни. Това обстоятелство практически изключва нормалната жизнена дейност на Земята.

Освен това, съобщаваме, че жизнената дейност на обект «CNL-000» се осъществява в няколко режима:

1. Стандартен режим. Условия за преживяване на нивото на престижни бунглни селища. Територията на селището е открита за външни въздействия. В този режим е взета предвид защитата на селището от различен вид атмосферни условия (силен дъжд, ураган). Слънцето и въздуха безпрепятствено въздействат на селището и природата.
2. Екстремален режим. Условия за преживяване п. 1
Селището е защитено от всякакви въздушни и земни катаклизми (земетресения, дъжд, ураган, торнадо). Слънцето безпрепятствено огрява селището, въздухът се засмуква от атмосферата и преминава през селището и околната природа, имитирайки движението на въздушните потоци.
3. Свръхекстремален режим. Условия за преживяване п. 2
Селището и окръжаващата го природа са напълно изолирани от външни влияния. Въздухът се изработва и циркулира в затворен цикъл. Ако техногенната радиация, слънчевата радиация или нивото на водите позволяват, жителите живеят в нормална обстановка. Ако 1 от условията е нарушено, се създава напълно автономна дъщерна „планета” с автономна жизнена дейност.

Лицата готови за сътрудничество, молим да изпращат на нашия пощенски адрес, e-mail или факс, кратък информационен лист с указани следните параметри:

- адресни данни
- пряка връзка - тел., поща
- образование и професионална квалификация (опит в дадена дейност, втова число и организационна, по какви направления)
- работен стаж - по какви направления
- ниво на здравето - хронични заболявания, колко често боледувате, алергии, хирургични операции
- психично здраве - съществуват ли отклонения, какъв тип нервна система имате

Напомняме, че в анкетата не трябва да прикачате файлове.
Този информационен лист е необходим за съставяне на медицинска карта за включване в проект «CNL-000».

Гл. III

На сътрудниците и участниците във фонда се предоставя следната социална защитеност:

1. Подготовка, предаване и нормализиране на практически всички данъчни нарушения на територията на РФ и зад граница (в това число и много сложни случаи)
2. Урегулиране на банковите нарушения на ниво зам. ръководител на МГТУ ЦБ и на самата ЦБ РФ.
3. Урегулиране на въпросите с главите на регионите и местните органи за самоуправление на територията на РФ и в чужбина.
4. Урегулиране на въпросите в съда и арбитражния съд (Москва, област, върховен съд и висш арбитражен съд) в това число и по регионалните инстанции на териториите на РФ и чужбина.
5. Урегулиране на въпросите с подразделенията при президента на РФ и другите държави.
6. Оперативно решение на други специфични въпроси.

Гл. IV

Обръщаме ви внимание, че фонда има възможност да оказва ефективна поддръжка, на некомерсиална основа по отношение на социалната защитеност при осъществяване на дейността на организации и техните сътрудници, водещи предприемаческа дейност по транспортиране на товари на територията на РФ и зад граница.
Фондът провежда работа по укрепването на външното и вътрешно благополучие на Руската държава.

Фондът предлага:

1. Да снижи разходите по доставка на продукция 2 пъти.
2. Да снижи до минимум риска при транспорт на товари.
3. Да снижи времето за доставки за сметка на различни бюрократични задръжки.

Заявки в свободна форма за некомерсиално взаимодействие да се изпращат на специалния пощенски адрес, факс или e-mail.
Обръщаме внимание, че в електронно писмо не трябва да има прикачени файлове.

С добри пожелания:

В. Симдяшкин
Директор на фонда
 

Благодарско на coroviev за превода.
« Последна редакция: Август 24, 2006, 03:01:09 am от Horus »
Махатма Ганди, Млаколм-Х,  Мартин Лутер Кинг, Джон Ленон, Джон Ф. Кенеди, 2Pac Всички те, умряха в и

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Вярно е, че активно се разпространяваше, даже и аз бях дал линк към него в една от темите тук. Според мненията в руски форум документът е фалшификат, помня само един от доводите- на този номер например - 095 220-50-14- не е верен кодът(095). И ред други пропуски бяха изтъкнати, само че не ги помня.
Може би някой наистина иска да изпробва реакцията на хората...
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
A  в повечето ченълги се спекулира че през това време голяма част от населението ще бъде телепортирана на космически кораби за да се спасят от катаклизмите  :P

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Имаше една секта,която вярвала че Иисус е извънземен и чрез чанелинги получили информация че '95 ще е края на света и Иисус ще дойде да ги вземе с летяща чиния.Та тея хора си разпродали собствеността и отишли да чакат чинията...Тя обаче май е объркала пътя и не дошла.Пък и света не свършил
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Oberon

 • Гост

nic777

 • Гост
Не се казва ха ха,а хо хо

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27