Понякога съм в настроение да чета и разбирам нещата буквално. Какво представлява физиологичното ви събуждане от сън- буквално? Днес се събудих в определен момент, но продължих да стоя със затворени очи и отпуснато тяло без да сънувам, дори без конкретна мисъл в главата, но усещах нещата около себе си, чувах шумове и реално-видимо, човекът до мен би помислил, че спя, защото съм със затворени очи. Ако така мислейки си го (значи той е буден)реши да се обади на някоя приятелка, дори от съседната стая, но аз го чуя как се уговарят за среща, а на мен ми казва след като се събудя, че тази вечер ще гледат с приятели мач. Тогава аз няма да предпочета да заспя завинаги, но и да съм будна нонстоп, а просто ще разбера, колко добре се получи, че всъщност бях БУДНА и с един цървул по-малко в живота ми.
От друга страна да видим при двама будни (буквално) какво би се получило. Будни сме, но на разстояние. Т.е. нямаме вербална комуникация- през Нета- ама то тук, ако напиша, че в момента си поркам с Джерард Бътлър у тях, няма как да знаете така ли е или не. Обаче въпреки всичко имам интуиция. Някакво шесто чувство, което сякаш се включва именно, когато другите сетива са доста податливи на заблуда- щото нямат реален досег с обект/субект. Не усещам парфюмът му, не виждам очите и погледа не чувам гласа, но пък "нещо става"- не мога да го докажа. Слагам си го наУм и като се виждаме след няколко дни само след два въпроса човекът сам си каза какво става. Въпросът е, че ако не бях БУДНА и с интуиция можеше никога да не разбере колко неблагодарно качество е, да си искрен.
И следва най-интересната част за "тъмната страна" и силите. Това, че тъмните сили обичали да са врагове не обезсмисля усилията на добрите да ограничат представителите или самата тъмна страна като последователи, а ги прави равноправни противници с добрите, които пък обичат да изтребват тъмни, системно и упорито.
Аз мисля, че всички сме си събудени. Просто на някои не им се занимава да се замислят, а други пък не им е интересно сами да бият вятърните мелници.
И смисълът е, че може да ти е по-интересно, отколкото на някой оттегчен и дремещ.