Автор Тема: Случи ми се нещо необяснимо  (Прочетена 9108 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен used2bgood

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Случи ми се нещо необяснимо
« -: Февруари 28, 2011, 03:42:09 am »
Преди известно време имах случка, която до ден днешен не ми дава покой и не мога да си обясня. Беше лятна вечер и беше доста горещо - не можех да заспя. Сигурно съм лежал до 2-3 вечерта просто със затворени очи. Дойде обаче момент, в които усетих как започвам да се унасям дълбоко. Точно в този момент започнах да усещам някакво присъствие в стаята ми. Беше зад мен. Усещах че ме наблюдаваше. Присъствието започна да се усеща все по силно и по близко до мен, в момента в които нещо ме докосна по крака...тогава се престраших и отворих очи обръщайки се да видя какво е това нещо...но не видях никого и нищо. Стаята беше празна. След тази нощ си спомних за случай от моето детство, когато пак усетих подобно присъствие, но помня какво видях, помня го много добре а и не бях сам. С една моя стара съученичка стояхме вкъщи и играехме някаква игра, че беше дама или не се сърди човече. В един определен момент нещо всякаш ни накара да погледнем към тавана или по точно към левия ъгъл, защото и двамата усетихме че нещо ни наблюдава. Видяхме най-стряскащото нещо което сме виждали и до ден днешен не говорим за това с нея. Имаше много дребно и грозно същество с огромни зъби..не пом голямо от дребна порода куче. В момента в който го забелязахме то пребяга по ръба на ъгъла и изчезна в нищото. Може би нашите детски психики са си играели но след скорошната случка в леглото си спомних за тази и си спомних много добре какво си казахме с нея след като се осъзнахме... "и ти ли видя това нещо?" Моля ви ако има някой компетентен по въпросите пишете.

Неактивен Zayl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
 • Реалността . . . просто гледна точка !
Re:Случи ми се нещо необяснимо
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2011, 06:48:27 am »
  Сигурно е било много стресиращо да видиш тази гадина където и да е. Това с усещането ми се струва сходно с преживяване от последните години, действието се развива в хола ми, ранен следобед, както си лежах на дивана ( беше спрял нета и нямаше какво да правя в този момент )видях , че котката спи и реших да й ударя едно рамо. Та унесох се и в един момент ме стресна някакъв пищящ звук, който се усилваше,  нямаше точен източник, Мисля, че беше в главата ми  8) . В следващия момент нещо ми скочи  в краката до мен и знаех, че не е котката, секунда вцепенение и скокнах както си лежах. Естествено нямаше никой в стаята и котката все така  се наслаждаваше на дрямката си.
Изводът - гадно е когато знаеш, че не е просто сън и все пак доказателствата са еднозначни . В твоя случай има и визуален контакт, надявам се, някой с повече  информация да ти бъде полезен.   

Неактивен used2bgood

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Случи ми се нещо необяснимо
« Отговор #2 -: Март 02, 2011, 00:45:44 am »
И освен тези неща понякога чувам шум като от бръждене на радио или нещо подобно във врата ми..от какво може да е това...понякога също ми се губи време от деня...ако някой който може да ме посъветва какви мерки да предприема и може би какво ми се случва ще бъда благодарен.

Неактивен ivi2010

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re:Случи ми се нещо необяснимо
« Отговор #3 -: Март 02, 2011, 11:10:55 am »
Първото нещо е да се отиде на някой подходящ и съвестен лекар.
А аз ето каква случка имам,ако може да бъде от помощ,макар че е по-различна.По принцип съм човек на логиката,на фактите,почти не сънувам и имам спокоен сън.Не помня никога в живота си да съм имала кошмари на сън.Веднъж бяхме на море за 2 месеца в залива Гаета, близо до Рим със семейството,в което работех като бейбиситер.Както си спях в моята стая,усетих че нещо жестоко ми притиска гърдите и имах усещането без да съм видяла нещо,че черна жена седи на гърдите ми.Събудих се,прекръстих се,светнах,пуснах телевизора и така прекарах нощта.Същото се случи и през следващите нощи.Аз не казах никому нищо,защото щяха да ме помислят за луда.Междувременно настинах така жестоко,че едва се спасих и това беше през август.През цялото време се чувствах не на себе си. Започнах да ходя в планината в съседното селище,в което имаше 7 църкви,построени през 12,13 век за спасяване от сарацинското клане,което се е състояло по тия места.Така всяка неделя намирах там спокойствие.Докато един ден в двора на нашия блок една от другите наемателки не ни направи кръст на челата на всичките със светена вода от Лурд,Франция. От тази нощ,кошмарите спряха,но аз се усетих няколко дни по-късно за това,че спя вече спокойно.В края на лятото й казах за кошмарите и за светената вода,която може би ми е помогнала.Тогава тя-млада и интелигентна жена-ми каза че много наематели на къщата страдат от най-различни странни неща и никак не се учудва от това,което ми се е случило,т.е. не съм единствената.От тогава минаха 6 г.Нито преди,нито след това съм имала такива нощни кошмари.
Та един съвет,вземи си шишенце светена вода в къщата.И понякога си мокри на кръст челото с нея.Може да ви изглежда смешно,но такава е действителната случка от моя живот.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 14:13:12 pm от Mirotvorec »

Неактивен Zayl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
 • Реалността . . . просто гледна точка !
Re:Случи ми се нещо необяснимо
« Отговор #4 -: Март 02, 2011, 11:26:18 am »
Отдавна се карам да направя такава тема за звука в ушите/главата, но все отлагам. Та има главно два вида " звуци ", в ушите и в главата, първия е породен главно от нарушение на мембраната на ухото или възпаление на средното ухо. Втората причина и най-често срещана е проблеми с нервите/стрес/преумора, които водят до този "звук" постоянно пищящ или пулсиращ, често усилващ се в определен период от денонощието.  
 Тъй като съм един от тези хора, имам това пищене от не помня кога и съм му свикнал, бях изненадан да открия, че много хора страдат от тези "звуци", казвам страдат защото на хората, които това им се случва от скоро го намират за изтощаващо и мъчително. Рано или късно се свиква, може да се посъветвате с доктор, но отзивите не са добри - ще ви натъпчат с хапчета за нервите и от наблюденията ми ефекта клони към нула. Ако сте един от тези хора ви препоръчвам да намалите темпото за ден два, избягвайте продължително психическо натоварване и вижте дали има ефект, или почивайте 3-4 минути на всеки час(работил съм, като програмист и знам какво е цял ден да си натоварен,вниманието ти  да е погълнато от работа и да си напрегнат цял ден ).
   Надявам се да съм бил полезен на някой .  ПП. Като казах, че от доктор голяма полза няма, имах предвид втория случай. Препоръчвам на всеки да отиде на доктор, защото може да има проблеми с ухото а с него шега не бива .
« Последна редакция: Март 02, 2011, 11:31:58 am от Zayl »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27