Автор Тема: Осуетяване на Споразумението  (Прочетена 9804 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Осуетяване на Споразумението
« -: Юни 08, 2006, 19:10:28 pm »
В темата "ИЗВЪНЗЕМНИ СПОРАЗУМЕНИЯ" ви преписах от книгата "Тайни проекти" на Емилия Манолова няколко сведения от "силите на Светлината", както се представят там, в които тези сили ни разкриват някои от съглашенията, които са постигнати по отношение на Земята в космически план. Сега продължавам с цитатите, този път по отношение на определени противодействащи мерки, с които, твърдят "силите на Светлината", враждебните им опоненти ще се опитат да противодействат на повдигането на човечеството. Предлагам ви вничателно да се запознаете с този откъс, който може и да звучи фантасмагорично за някой, но при по-дълбок анализ открива много преки излази към непосредствената действителност, в която живеем и за която нашироко говорим във Форума. И така, онези същества от книгата говорят за възможните перспективи пред нашата планета и цивилизация...

Виждаме голяма вероятност за основно икономическо изместване, което изцяло ще промени начина, по който се обменят стоки и услуги. То ще започне в САЩ и другите страни ще го последват. Ако тази промяна се случи, ще бъдете свидетели на голямо облекчаване на задълженията и данъците, но не се оставяйте да ви заблудят, защото ще има капан. Тъмните сили, когато видят, че трябва да отстъпят по някакъв пункт, винаги ще действат в своя изгода. Помнете, че това не е краят на вашия процес по извисяването. Това ни води до втората вероятност - честотната ограда. Ние виждаме тази честотна ограда като най-голямата вероятност, защото тя е вече почти завършена. Тази ограда е електромагнитна и използва скаларната вълнова технология. Посредством поредица малки кули, стратегически разположени и захранвани с генератора, който наричате ХААРП, се създава електроматнитна решетка, която не може да се види или помирише, но съвсем определено може да се почувства. Чрез нея тъмните сили могат да контролират вашия ум, като ви карат да се чувствате потиснати, ядосани или болни. Дори могат да ви импулсират да купувате, купувате, купувате! Как? Скаларните вълни действат на вашия мозък на биохимично ниво. Тази технология може напълно да ви излекува от всяка болест, да контролира ума ви и дори да ви убие. Но съществува решение - те знаят само как да използват технологията върху базираната на въглерода ДНК, затова чрез промяната на своята ДНК в кристалинна (промяна, която вече е в ход по целия свят), вие ще бъдете имунизирани спрямо ефектите от нея. Скаларните вълни не могат да окажат въздействие върху кристалинната ДНК. Това е още едно основание да рекодирате своята ДНК и при това да го направите бързо.

В синхрон с горните вероятности тъмните сили имат и две космически "карти", които могат да изиграят и те ще ги изиграят, ако видят, че твърде много хора са извън контрола на честотната ограта и/или останат балансирани в своите финанси след икономическата промяна. Първата е: фалшиф "Първи контакт". Това означава, че вашите правителства подготвят кацане на космически кораби и екипажи, които вкъщност са със земен произход. Макар че някои от екипажите могат да бъдат от други планети, те са от видовете, които тайно работят с вашето правителство в подземните бази от много десетилетия насам. Целта е да се вкара масовото съзнание в "галактическата епоха" чрез публично признаване на връзката на Земята с нейните звездни съседи, но в действителност те правят това единствено, за да могат хората да им повярват, когато те изиграят своята най-силна карта.

Тяхната най-силна карта ще бъде връщането на Нибиру. Както казахме, има един населен астероид с размерите на Венера от район в съседство с Нибиру, притежаван от нация-член на Нибиру, който е завзет от група, настроена враждебно към Галактическата федерация. Тази група е в съюз с вашия Глобален елит. Както го виждаме ние, планът е да се използва този астероид, за да бъдат застрашени хората от Земята и принудени да се покорят, докато в същото време елитът придобие контрол над космоса. Ще "паркират" този светещ в червено астероид зад Марс, което ще осигури идеално прикритие, поради червеното сияние на Марс и повишената му осветеност (той е по-близо до Земята оттколкото е бил от известно време и до този астероид ще изглежда като Нибиру). Заедно те лесно могат да минат за Нибиру. Ще ви излязат с една от двете, а може би и с комбинация от двете истории. Или, че астероидът ще удари Земята, или, че Нибиру е дошла, за да завладее Земята и неговите жители използват астероида като заплаха. И в двата случая решението, ще ви кажат те, е да се използват скаларни оръжия за масово унищожение, за да се разруши Нибиру и/или астероида. Те вярват, че ще се съгласите на това и ще осигурите необходимото финансиране, за да изградите тези оръжия. Посредством скаларните оръжия те ще бъдат в състояние не само да изпепелят един астероид, но да разрушат и вашата Слънчева система! Ако им позволите да се сдобият с тази възможност, никой член на общността на Галактическата федерация няма да е в състояние да ви помогне, тъй като ще бъде твърде опасно да се доближим до Земята. Нещо повече, Земята ще бъде набелязана за унищожение, за да се защити галактиката.

(...)
Ако се борите с мрака, това само ще ви отведе по-навътре в него. Това не е отговор. Отговорът е всеки от вас - той е тази "Вътрешна технология", която ви дава възможност да промените своята ДНК, като интегрирате мрака вътре в себе си. Ние го наричаме СЪСТРАДАНИЕ. Тази същата технология ви дава възможност да изградите нова реалност, нов свят и ново измерение. Отговорът е вътрешен, не външен.

И така, тази информация е получена по контактьорски начин. Обърнете внимание на множеството податки, които пряко съответстват на наблюдавани от всички ни процеси в "реалния свят". Ще се радвам, ако някой вземе сериозно отношение по темата. За същите проблеми и по-специално - за възможните развития на близкото ни и средно далечно бъдеще, се писа и в темата "FUTURISTICA".
« Последна редакция: Юни 08, 2006, 20:29:59 pm от Horus »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #1 -: Юни 08, 2006, 20:29:26 pm »
Мда, добрите стари "Тайни Проекти" :) Скоро ще я напускаме цялата книга тук :)

Всичко е вярно за мен, единствено състрданието и любовта могат да ни помогнат, тъй като те са най-високо честотните енергии във нашата Вселена. Така ще разбием щита, с който ни държат честотно.

Работите ли върху себе си?!?

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: ОСУЕТЯВАНЕ НА СПОРАЗУМЕНИЕТО
« Отговор #2 -: Юни 08, 2006, 20:32:48 pm »
Склонен съм да вярвам на тази информация, особено по първата част. Напълно се припокрива с информацията, получавана от Крион, например, който също изтъква, че вече е в ход изграждането на кристална решетка около ДНК, което пък е следствие на "събуждането" на всички спирални двойки.
Убеден съм, че изграждането протича по най-добрия начин и точно навреме, за да се противодейства на когото е нужно. Освен това много оптимистично звучи активацията през есента на кристалните деца. Те са родени с готова такава решетка, която ще се задейства когато трябва.

Хорус, това е добра идея да пуснеш цялата книга  :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #3 -: Юни 08, 2006, 22:56:18 pm »
Така е, книгата е велика компилация..!!!

Нека всеки, който я е прочел се запита: "Защо се случва всичко това??"

"...Ако се борите с мрака, това само ще ви отведе по-навътре в него. Това не е отговор. Отговорът е всеки от вас - той е тази "Вътрешна технология", която ви дава възможност да промените своята ДНК, като интегрирате мрака вътре в себе си. Ние го наричаме СЪСТРАДАНИЕ. Тази същата технология ви дава възможност да изградите нова реалност, нов свят и ново измерение. Отговорът е вътрешен, не външен."
musica universalis

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #4 -: Юни 09, 2006, 10:40:43 am »
Вече излиза все повече информация за  действията, които се развиват на земята от извънземна гледна точка. Незнам дали знаете но през 1964 година е подписано официално споразумение между Земята представена от Великите Сили  и галактичческата федерация, което обаче е тотално пренебрегнато от земна страна разбира се в ущърб на земните жители и в подкрепа на зпазване на конспирацията. ще се пусне отделна тема  и подробности за този договор, който се очаква да бъде подновен.

Eon

 • Гост
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #5 -: Юни 09, 2006, 11:34:05 am »
Посредством поредица малки кули, стратегически разположени и захранвани с генератора, който наричате ХААРП, се създава електроматнитна решетка, която не може да се види или помирише, но съвсем определено може да се почувства. Чрез нея тъмните сили могат да контролират вашия ум, като ви карат да се чувствате потиснати, ядосани или болни.

За това съм съгласен.В синхрон с горните вероятности тъмните сили имат и две космически "карти", които могат да изиграят и те ще ги изиграят, ако видят, че твърде много хора са извън контрола на честотната ограта и/или останат балансирани в своите финанси след икономическата промяна. Първата е: фалшиф "Първи контакт". Това означава, че вашите правителства подготвят кацане на космически кораби и екипажи, които вкъщност са със земен произход. Макар че някои от екипажите могат да бъдат от други планети, те са от видовете, които тайно работят с вашето правителство в подземните бази от много десетилетия насам. Целта е да се вкара масовото съзнание в "галактическата епоха" чрез публично признаване на връзката на Земята с нейните звездни съседи, но в действителност те правят това единствено, за да могат хората да им повярват, когато те изиграят своята най-силна карта.

Не виждам кое е лошото в това нещо!?

Тяхната най-силна карта ще бъде връщането на Нибиру. Както казахме, има един населен астероид с размерите на Венера от район в съседство с Нибиру, притежаван от нация-член на Нибиру, който е завзет от група, настроена враждебно към Галактическата федерация. Тази група е в съюз с вашия Глобален елит. Както го виждаме ние, планът е да се използва този астероид, за да бъдат застрашени хората от Земята и принудени да се покорят, докато в същото време елитът придобие контрол над космоса. Ще "паркират" този светещ в червено астероид зад Марс, което ще осигури идеално прикритие, поради червеното сияние на Марс и повишената му осветеност (той е по-близо до Земята оттколкото е бил от известно време и до този астероид ще изглежда като Нибиру). Заедно те лесно могат да минат за Нибиру. Ще ви излязат с една от двете, а може би и с комбинация от двете истории. Или, че астероидът ще удари Земята, или, че Нибиру е дошла, за да завладее Земята и неговите жители използват астероида като заплаха. И в двата случая решението, ще ви кажат те, е да се използват скаларни оръжия за масово унищожение, за да се разруши Нибиру и/или астероида. Те вярват, че ще се съгласите на това и ще осигурите необходимото финансиране, за да изградите тези оръжия.

Това е един добър похват за манипулация и контрол.

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #6 -: Юни 09, 2006, 11:51:12 am »
Цитат
В синхрон с горните вероятности тъмните сили имат и две космически "карти", които могат да изиграят и те ще ги изиграят, ако видят, че твърде много хора са извън контрола на честотната ограта и/или останат балансирани в своите финанси след икономическата промяна. Първата е: фалшиф "Първи контакт". Това означава, че вашите правителства подготвят кацане на космически кораби и екипажи, които вкъщност са със земен произход. Макар че някои от екипажите могат да бъдат от други планети, те са от видовете, които тайно работят с вашето правителство в подземните бази от много десетилетия насам. Целта е да се вкара масовото съзнание в "галактическата епоха" чрез публично признаване на връзката на Земята с нейните звездни съседи, но в действителност те правят това единствено, за да могат хората да им повярват, когато те изиграят своята най-силна карта.
Не виждам кое е лошото в това нещо!?

Лошото в това е, че подобен предварително нареден "Първи контакт" ще бъде използван за придаване на "извънземните" на такива качества, които те не притежават по необходимост. Самият факт, че в изказването си членувам "извънземните", показва едно сериозно увреждане в масовото съзнание: хората трудно ще направят разлика между различните видове извънземни и, предвид насажданите в последно време матрици, е много лесно да се инсцинира например сценарият на "Деня на независимостта": световното правителство пуска няколко от ефтините си варианти на секретно разработена летяща чиния, които да направят няколко шумни поразии - примерно, като ударят центъра на няколко големи световни града, което междувременно се заснема и излъчва из TV-тата; хората са едновременно във възторг от "Първия контакт" и в апокалиптичен ужас от враждебността, която "извътземните" проявяват... От там нататък е излишно да описвам какви ВОЙНИ СРЕЩУ ЗЛОТО ще подемат нашите спасители в USA...
 
« Последна редакция: Юни 09, 2006, 11:59:51 am от flyDragon »
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

AIA22

 • Гост
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #7 -: Юни 09, 2006, 14:31:19 pm »
Цитат
Те вярват, че ще се съгласите на това и ще осигурите необходимото финансиране, за да изградите тези оръжия.

Няколко неща не са ми ясни... ако тъмните сили владеят манипулацията толкова добре, за какво им е необходимо съгласието на хората? Това с финансирането също ми е Х.

Цитат
Помнете, че това не е краят на вашия процес по извисяването.

Относно "силите на Светлината", напоследък взех да се изпълвам с все повече съмнения. То е "ясно", че сме в зона на свободната  воля, ама и тая голяма помощ, която ни оказват с подобни наставления... Колкото повече чета, толкова повече започвам да мисля, че светлият отбор са си баш сийрджии.
« Последна редакция: Юни 09, 2006, 17:29:49 pm от Horus »

Неактивен Life

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #8 -: Юни 14, 2006, 09:42:35 am »
Цитат
Това е още едно основание да рекодирате своята ДНК и при това да го направите бързо.

Това искрено си ме разсмя от сърце :)

По скоро пси-техно фентъзи продукт на УФО религията,отколкото дори научна фантастика

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #9 -: Юни 14, 2006, 10:50:13 am »
Цитат
Това е още едно основание да рекодирате своята ДНК и при това да го направите бързо.

пси-техно фентъзи продукт на УФО религията
musica universalis

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #10 -: Юни 15, 2006, 00:26:02 am »
Няма да класифицирам материала.
Само да спомена, ДНК се променя. Тя не е константа.
Отчетена е фрапираща разлика в ДНК на медитиращ човек, сравнена с ДНК на същия но немедитиращ.
А колко от Вас са способни да медитират нонстоп?
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен Life

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 146
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #11 -: Юни 15, 2006, 09:21:33 am »
Цитат
Отчетена е фрапираща разлика в ДНК на медитиращ човек, сравнена с ДНК на същия но немедитиращ

Разбира се,но чак пък фрапираща!Такава би била разлика със 2-3 хромозома примерно :)
Всяко ежедневно повтарящо се действие води до промяна....сега,дали е за добро е друг въпрос
Ако примерно даден човек лъже ежедневно,и децата му и внуците му също,след 10 поколения предполагам лъжата ще се превърне в нещо като генетична памет за този род/клан :D

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 581
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #12 -: Юни 20, 2006, 13:30:52 pm »
Цитат
Това е още едно основание да рекодирате своята ДНК и при това да го направите бързо.

пси-техно фентъзи продукт на УФО религията
Да се внимава с квалификациите,
повлияни от филмчетата
по Discovery!
Life сам си признава на друго място, че
това за "фентъзи-продуктите" на "UFO-религията"
го е гледал по "канала на обективната истина" Discovery...
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Joro Velev

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 539
 • Живот за пример, това е начинът. Мисия Bell Ringer
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #13 -: Юни 20, 2006, 14:12:11 pm »
Life, коментара след проучването беше от рода "Ако не бяхме свидетели на изследването, бихме казали, че това не е човека ДНК."
Като ми върнат материала ще го цитирам подробно.
Става дума за проучване прояви на оптична невидимост сред хората.
Когато човек поиска да постигне нещо, намира начин, в противен случай - причина.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Отг: Осуетяване на Споразумението
« Отговор #14 -: Юни 24, 2006, 18:57:16 pm »
Според мен най-важното на тоя етап е да интегрираме мрака в себе си.Това според мен става единствено със състрадание.Много бих искала да знам как вие разбирате тези понятия. 
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27