Здравейте,
искам да споделя с вас малко информация, която е държа в мен от доста дълго време.
Тъй като работата върху "голямото събитие" е към края си, пускам тази информация тук, защото искам да знаете какво ще се случи и да не ви е страх (знанието е сила).
Пускам тези малки статии направени от мен преди бая време.
За 2012
Толкова много конспирации има за 2012, та вече почнах да се смея.
На Маите и другите древни народи, извънземна цивилизация е споделила с тях, какво ще стане 2012.
(Работи се, това събитие да стане с година по рано)
Събитието се нарича започването "Златния Век" тоест едно ново начало за нашия свят.
Та какво точно ще стане?
Новия Господар ще се яви в истинският си облик, и чинията която е тук от 2007 ще се покаже в нашето измерение.
"Всеки" ще получи "Божа" енергия и ще ползва пълния капацитет на мозъка си.
Планетата ни ще я преместят в друго измерение, в което има 4 слънца и "Съседи".
Ще ви дадат нови технологии, и ще ви научат на нови, непознати неща за света в който живеем.
Всички работят, и на всички им е много трудно.. Това го правят за вас! Защо ли?
Хм.. Трябва да си отговорите сами.
---------------
Новият Господар
Новият Господар е землянин / Българин /
Нека да започнем с малко история.
Тази длъжност /Да променим света/ е дадена на могъщ "Султан" в далечното минало.
Били са му дадени пари и власт. С тези дарове Султанът кривнал пътя и му отнели длъжността.
Извънземните решили да са по-внимателни следващият път. Пуснали като землянин една енергия, която растяла 300 милиона години /Да енергиите растат/.
Като написах 300 милиона години, явно се досещате, че нашата планета "Земя" /Или сребърната планета/ е маааалко по стара от колкото знаем от нашата история по учебник? Хм..
Този човек е мачкан /и все още/ от живота. Не са му дадени пари и власт. Та дори новия им девиз е "Нищо не се дава дарум" /Всеки се учи от грешките си/.
До около 36 годишна възраст, той не подозира кой е всъщност, и с каква мисия е пуснат на земята.
Тогава са му изпратили "Приятелче" което го е научило на основните неща за да си развие сетивата, и да осъзнае своята мисия.
Така и станало. След като вече разбрал за какво иде реч, той сам почнал да се самообучава, и да гради своята енергия /През това време работел, за да изхранва семейството си/.
До толкова развил своята енергия, та тя станала безсмъртна. Никое същество не е достигало безсмъртието освен него.
Той е започнал да помага на всички народи / имат му пълно доверие, и се кланят пред величието му. /
------------
Разбира се, нямам доказателства за да потвърдя моите думи. За това, ще изчакам времето да покаже вярността и. Ако имате въпроси, чувствайте се свободни да ги зададете на лично съобщение или тук в темата. Тази информация, която съм ви споделил, никога не съм я пускал публично и не съм говорил за нея, защото много от хората няма да могат да ме разберат и не съм имал това разрешение. Всички хора са все още 99% тъмнина и 1% светлина така, че очаквам и негативни мнения по темата.