Автор Тема: Истината за Волен Сидеров?  (Прочетена 9611 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Атила

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 885
 • Атила - бич божи
Истината за Волен Сидеров?
« -: Май 27, 2006, 12:21:12 pm »
Това успях да го копирам от форума на Атака преди да го изтрият. Коко е истина и колко ... четете и преценявайте

================================
Ето това ми изпратиха,като информация за г-н Сидеров.Аз преди една-две седмици го изпратих на г-н Чуколов,но мен трябва да си призная ме притеснява много тази информация.Дали защо станаха много гафове,дали защото сам видях много обезпокоителни неща та наистина се замислих сериозно.
Затова ч предоставям и на вас за да кажете какво мислите....само да не си изкарам изгонване,но в края на краищата истината е по-скъпа...

Натъжихте ме. Скъпи сте ми, но истината ми е по-скъпа. Изненадва ме фактът, че констатирате, а не анализирате; слушате, а не вниквате; четете, а не мислите. Защо приемате нещата едно към едно, без да дирите причините? Кой доведе страната до всичко това? Не са ли комунистите? Да ги бесим? Опазил ме Бог, но бих ги натикал в трудови лагери тъкмо, защото се нуждаем от пътища и всичко друго, което описвате. Човешко същество, приело идеите на една мракобесническа организация, лишила от живот поне 300 000 свои сънародници, са си престъпници или съучастници в престъпления!
Кой циганизира България? Достатъчно е да прочетете монографията на проф.Балкански, в която изследва родословието на Тодор Живков . В нея ученият доказва циганския произход на Живков. И това, че за да изкара колко добре живеем при социализма и нацията нараства, започва да внася цигани от Румъния (майка му е от там, затова е Маруца, а не Мария). Ако имахме държава, циганите щяха и да учат, и да работят, и да плащат сметките.
Така стоят нещата и с всичко останало. Сега да видим къде се намира през това време любимият Ви “вожд”, от какво семейство произхожда? И двамата му родители са комунисти, а бащата – активен борец. Виновен ли е той? Отворете “От Матея свето Евангелие” и се запознайте с гл. 7, ст 15-20 (цитирам по памет). Прочетете цялата гл. 23. Разровете се и в другите евангелски текстове, за да се убедите: Господ учи, че синовете ще плащат греховете на бащите до девето коляно. Накрая си спомнете народната мъдрост: Крушката не пада далече от дънера.
И така, ***Вашият любим “вожд” завършва фотография в техникума “Вилхелм Пик” и започва работа във филиала на Шесто управление на Държавна сигурност към Ощръжното управление на МВР във Враца. Сетне го назначават за фотограф в Националния музей на литературата в София с директор отявления живковист Георги Свежин. “Вождът” е буйно момче с литературни амбиции. Почти всяка вечер е в кафенето или ресторанта на Съюза на българските писатели, където често напива и бие с други почерпени посетители. Заплатата започва да не му стига. Затова се хваща на работа при фотограф-частник.
В ония години, за да бъде частник, човек трябва задължително да е сътрудник на ДС. Благодарение на ченгесарското си самочувствие частникът не заплаща на “вожда” Ви за някаква извършена работа. Буйният бъдещ “вожд и учител” му отказва някаква не евтина фотогравска апаратура. Ченгето се оплаква на водещия си офицер. И на “вожда” му спретват т. нар. курт-капан. В уречен ден и час фотографът-частник го кани да се оправят в кафе-панорамата на НДК. Заведението е пълно с цивилни ченгета. Волен сяда и разговорът започва. По едно врем влиза едър млад мъж, изтъпанчва се пред бъдещия “вожд” и показва картата си на офицер от криминалния отдел на Софийско градско управление на МВР. Моли онзи, дето ще се яви “вожд” да изпружи ръцете си и му надява две не дотам красиви и приятни гривни, свързани с верига.
Обаче след арестуването не следва следствие. Бъдещият “спасител на нацията” е освободен без последици. Дали? Вербуван е за нещатен сътрудник на Държавна сигерност – агент за влияние. По-късно започва да се обажда по телефона в радио “Свободна Европа” и да го пускат в пряк ефир. Не следва нищо. Създават му т. нар. легенда.
Какво се случва с “водача на масите”? Той се включва в най-малко три “неформални” сдружения, издава “неформално” списание… Накрая е сред първите, включили се в СДС. Става журналист във в. “Демокрация”. С едва половингодишен журналистически стаж го издигат за главен редактор на вестника. Тогава се развихря на два фронта. Първият е на “журналистическото творчество”. Яростно ругае не само комунистите, но и националистите. Пише, че “национализмът е последното убежище на комунистите”. (Моля Ви, не ми искайте доказателства, а просто отидете в градската библиотека, вземете теченията на в. “Демокрация” от 1990 до края на 1991 г. и търсете.) По онова време за “вожда” американците са “солта на Земята” и всичко, което правят, е най- и по-! Второто му развихряне е в любовта. Но това си е негов проблем, иначе мога да разказвам и по тази тема. Чудно е обаче, че е “вярващ православен християнин”?!
Когато го изгонват от “Демокрация”, защото с “кадърността” си е намалил тиража на половина, става главен редактор на сп. “София”, издавано от Андрей Венцелов “Висарионович” Райчев. През есента на 1995 г. има общински избори. Все още заблудените, но обичащи демокрацията софиянци подкрепят Софиянски (това е отделна тема). Вашият любим “вожд” се ориентира по-правилно (по-точно е да се каже “ориентират го”). Той оглавява пресцентъра на кандидата на БСП за кмет на столицата, изпълнителния директор на Първа частна банка Венцислав Йосифов. След провала оглавява пресслужбата на “Овергаз”, по онова време част от “Мултигруп”. С официалния собственик, съветския възпитаник Сашо Дончев се познават от родния им Ямбол. И двамата са от едно червено котило…
След това се озовава във в. “Монитор” на бившия заместник-партиен секретар на в. “Отечествен фронт” Петьо Блъсков. Постепенно онези, които го водят, променят линията му на поведение. “вождът” бавно и полека започва да израства като антиконформист и националист. Любовта му към американците постепенно изстива. В статиите му те все по-често придобиват образа на сатаната. Отнякъде изплува ликът на добрия Дядо Иван, православния “освободител”, до неотдавна руган от същия “вожд”. И тогавашният Симеон ІІ намира все по-често място в статиите на “вожда”. Някак неусетно двамата започват да се явяват “спасители на нацията”. Царят е почти Месия. Накрая той си идва и кани “вожда” на среща. На нея му предлага да го включи в листите на НДСВ, което “вождът” тъй усърдно възхвалява от страниците на “Монитор”. Обаче, явно по нареждане на съответните служби, царят не предлага на “вожда” челно място. И знаещият, че е предопределен “да спаси” българския народ от всичко и всички се нацупва и ритва миндера на приятелството. Още на следващия ден Симеон ІІ се превръща във враг и сатана.
Накрая и Петьо Блъсков е принуден да вдигне ръце. Тогава на помощ се притичат познатите от Ямбол, които притежават СКАТ. Нататък всичко изглежда ясно. Ама за онези, които не разсъждават, не е. Например никой не пита “вожда”, като се прави на толкова убедено вярващ православен християнин, защо живее без брак с бившата снаха на комуниста и сътрудника на ДС Радой Ралин? Или, като е толкова голям националист, защо не е допринесъл за тази нация с поне едно детенце – българче? Да продължавам ли?
Сега, под диктовката на водещите си офицери, “вождът” обвинява за всичко циганите, турците, ДПС, Ахмед Доган, американците… И нито веднъж “славната и непобедимата” БКП и нейната Държавна сигурност. А как да го стори горкият, като онези, дето напуснаха парламентарната му група, бяха до един офицери от ДС и МВР? Стела Банкова е комунистка и дългогодишна лична секретарка на члена на ЦК на БКП и първи секретар на ОК на БКП в Сливен, кандидат-члена на Политбюро на ЦК на БКП и министър на културата, кума на Владимир Тодоров живков георги Йорданов. Минчо Христов е син на комунистически дипломат. Павел Чернев е откровена мутра от “Болкан Секюрити”. Петър Берон е по-популярен с агентурния си псевдоним Бончо. А някой пита ли дали от времето на Живков е имало по-голяма семейственост (шуро-баджанащина) от тази на “вожда”: любовница – говорителка на партията и главна редакторка на партийния вестник; нейният син – депутат и наблюдател в Европарламента (едва 22-годишен); нейният баща – главен координатор на партията! Евала!
През това време маса турци-антикомунисти, лежали по затворите и в лагера Белене, дирят справедливост. И са лоши, мръсници, гадове… Макар да изтъкват, че са българи и искат да живеят и работят в родината си. Обичат България и са готови да умрат за нея, както много изселници от Бурса, където, ако се появи Ахмед Доган, ще го линчуват публично. Прочее Ахмед Доган и кохортата му произлизат от същата БКП и нейния “железен юмрук” ДС. Атентатите на т. нар. турци са организирани от ДС и са осъществени от нейни агенти с логистичната й помощ. “Националистите”, са повечето бивши комунисти (справка Стефан Солаков – офицер от първо главно управление на ДС, свързан с турските тайни служби МИТ, сниман в колата на покойния Фатик да пренасят дрога през граница, Димитър Аврамов – офицер от Второ главно управление на ДС; често появяващите се с тях Борислав Йотов – агент на Шесто управление и Минчо Минчев – началник на филиала на Шесто управление на ДС в Окръжното управление на МВР-Кърджали).
Ето, това е картината на Вашия “национализъм” и образът на любимия Ви “фюрер” (водач означава тъкмо това. Той постоянно употребява типично комунистическия термин съратници). Хала да Ви е. Тежко и горко на България с подобни. Извинете, но ми е жал за Вас и децата Ви. Вие не ги учите да различават чистото от мръсното (има добри и лоши българи, турци, цигани, евреи…), да мислят и анализират, да търсят и откриват причината, а не само да констатират симптомите. Тъкмо на това разчита комунистическата мафия.
Навярно онзи ирландски професор е прав. Свястното у нас е на изчезване.
Моите приятели и хората от които съм се учил, са свестни хора. Сред тях няма Волен-Сидеровци и слава Богу! Ние сме патриоти, обичаме родината и народа си, но знаем какво е възможно и какво не. Затова не лъжем и не заблуждаваме никого. Животът ни е бил такъв, че въпреки греховете си (само Бог е безгрешен), гледаме своите деца в очите без основания за срам. И това ни стига.
Желая Ви здраве и дано Бог Ви помогне да отворите съзнанието си, както и да използвате главата си за нещо повече от носене на шапка.
« Последна редакция: Май 28, 2006, 23:32:46 pm от Horus »
I'm famous mexican killer and I kill everyone for only 5 cent, but you are friend of mine and I'l

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Волен Сидеров / Атака
« Отговор #1 -: Май 27, 2006, 14:05:01 pm »
Във "Воини на Тангра" се пусна мнение, че това е написано от Георги Ифандиев, но нито кога, нито къде...
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен RedGuy

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 769
 • Your personal geopolitical therapist.
Отг: Волен Сидеров / Атака
« Отговор #2 -: Май 27, 2006, 16:09:39 pm »
Тази информация незнам как да я разбираме. Един вид, че Сидеров е agent на бившата ДС- сега НСС и един вид, НСС управлява чрез него? Да, дори и да е от разузнавателните служби- какво печелят? Къде е "келипира"?!

Неактивен lss

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Отг: Волен Сидеров / Атака
« Отговор #3 -: Май 27, 2006, 19:44:27 pm »
В общи линии написаното е вярно. Сидеров от голям демократ, който обаче стоеше в по-заден план, сега е най-големият националист и лидер на партия с не малко симпатизанти. Явно 2-рия вариант повече му отърва, иначе е същия като останалите във власта.

Не ми се вярва това да го е писал Ифандиев. Единственото, по което статията прилича на стила на Ифандиев е по това, че всички са писани служители на ДС.
е, не

Неактивен Jean-Luc Picard

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 351
 • Starfleet Captain
Отг: Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #4 -: Май 29, 2006, 09:17:33 am »
Не е нужно човек да има достъп до толкова "разкрития", че да си направи извод що за човек е той. От държането му си личи перфектно. Ама има разлика да разбереш и посочиш истинската му същност например преди половин година, когато популярността му беше голяма, и сега, когато практически е на дъното ...  :-[

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Отг: Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #5 -: Май 31, 2006, 01:00:19 am »
и как при 35.7% гласували за личност на месец май, в анкетата на Информационна Агенция Фокус
http://anketa.focus-news.net/
и с 4.7% подкрепа на електората за АТАКА според ГАЛЪП http://www.mediapool.bg/show/?storyid=117639!??
да не говорим че преди изборите погнозите за Атака бяха 2 % , те взеха 8, ако умножим 4.7 хайде да не е по 4, по 3, пак стават 14.1%.
според агенция ФОКУС обаче, броя на гласувалите за Атака ако в момента се проведат избори е 6.6% http://www.focus-news.net/index.php?id=f4614
Така че, драги ми Jean-Luc Picard, не е нужно човек да е умен, достатъчно е да може да мисли, щом за Вас  дъното е това, значи Вие сте 101 метра под моркото равнище, за интелектуалното няма да съдя, щото не ви познавам.
А горецитираното от Атила сякаш Коритаров го е писал, кой по-добре от него познава агентурите и 30 години се е занимавал с манипулации на общественото мнение.
Жалко че има хора първобитни, все още поддаващи се на манипулация не от ВИСШ разум, а от елементарни агенти като агент Алберт, Сава и прочеее, ако ви се чете - има го публикувано НА ОФИЦИАЛНА Страница,
http://www.infotel.bg/juen/seekjuen/dosieta.htm
 Д О К Л А Д
съгласно чл. 3, ал. 1 т. 3 от Закона за достъп до документите на Бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Генералния щаб
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен Martin

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 509
  • Music of the world
Отг: Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #6 -: Май 31, 2006, 08:23:33 am »
и как при 35.7% гласували за личност на месец май, в анкетата на Информационна Агенция Фокус
http://anketa.focus-news.net/
и с 4.7% подкрепа на електората за АТАКА според ГАЛЪП http://www.mediapool.bg/show/?storyid=117639!??
да не говорим че преди изборите погнозите за Атака бяха 2 % , те взеха 8, ако умножим 4.7 хайде да не е по 4, по 3, пак стават 14.1%.
според агенция ФОКУС обаче, броя на гласувалите за Атака ако в момента се проведат избори е 6.6% http://www.focus-news.net/index.php?id=f4614
Така че, драги ми Jean-Luc Picard, не е нужно човек да е умен, достатъчно е да може да мисли, щом за Вас  дъното е това, значи Вие сте 101 метра под моркото равнище, за интелектуалното няма да съдя, щото не ви познавам.
А горецитираното от Атила сякаш Коритаров го е писал, кой по-добре от него познава агентурите и 30 години се е занимавал с манипулации на общественото мнение.
Жалко че има хора първобитни, все още поддаващи се на манипулация не от ВИСШ разум, а от елементарни агенти като агент Алберт, Сава и прочеее, ако ви се чете - има го публикувано НА ОФИЦИАЛНА Страница,
http://www.infotel.bg/juen/seekjuen/dosieta.htm
 Д О К Л А Д
съгласно чл. 3, ал. 1 т. 3 от Закона за достъп до документите на Бившата Държавна сигурност и бившето Разузнавателно управление на Генералния щаб
Това не е точно анкета за личност. В смисъл, този с най-много гласове чисто и просто е направил най-силно впечатление - никъде не се уточнява дали става дума за положително или отрицателно такова. И аз никак, ама никак не одобрявам Сидеров, но въпреки това също бих гласувал за него (Или за Румен Петков) при така формулиран въпрос. :P
Та, като стана дума за манипулации, ето това с формулирането на въпросите и тълкуването на резултатите е чудесен пример за възможностите и начините да се правят такива. ;)
« Последна редакция: Май 31, 2006, 08:27:16 am от Martin »

Неактивен asdfghjkl

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 780
 • Невъзможно е нищо
Отг: Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #7 -: Юни 04, 2006, 02:54:18 am »
Колкото и да е кадърен и съвестен, човек не може да се справи в тази система, която ни управлява. Когото и да избираме, промяна няма да има. Не трябва при всеки следващи избори да се търси нов човек, който да ни извади от калта. Трябва да се промени самата политическа система и да се почне от нулата. И не трябва да разчитаме всеки път на някой да ни оправя. Трябва се вземем в ръце и сами да се организираме. За***те ги тъпите "лидери". Те не са ни нужни.
Oh, look at you... Look at you! Stop trying to control everything and just LET GO! LET

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #8 -: Май 03, 2010, 21:46:23 pm »
Израелското посолство нарече Волен Сидеров расист!

След като Волен Сидеров каза, че Израелското посолство се занимавало с проститутки и точно това била връзката на Алексей Петров с посолството, и както предрече afera.bg, се стигна до дипломатически скандал. Израелският посланик в писмо до медиите обвини Сидеров в чист расизъм.

 

„Във връзка с последните „разкрития" на лидера на партия „Атака" Волен Сидеров по Нова Телевизия от 2 май 2010, Посолството на Израел в София информира в позиция, изпратена до медиите , че не е изненадано от духа, речника, поведението и темите, които вълнуват г-н Сидеров.„Лидерът на „Атака" е доказал достатъчно последователно своите расистки, анти-семитски и анти-израелски нагласи, както и че не пропуска възможността „да открие факти" и „прикривани истини", които отговарят добре на неговите схващания, теории за конспирации и твърдения за участието на евреите или Израел в големите злини по света. Жалко е, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на Парламента фигура като Волен Сидеров. Посолството на Държавата Израел се надява и иска да вярва, че българският народ е способен на правилна преценка и умее да прави добре разлика между фобии и реалности", заявяват от Израелското посолство.

afera.bg

 http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=11006&Itemid=1

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #9 -: Май 03, 2010, 21:49:00 pm »
Някой е за усмирителна риза! Още една медия – Медиапул, била от „октопода”, измъдри Сидеров

http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=11012&Itemid=1

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #10 -: Май 04, 2010, 22:40:21 pm »
Израел: Жалко е, че България има за депутат Сидеров

http://dnes.dir.bg/news.php?id=6327465

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #11 -: Май 04, 2010, 22:44:32 pm »
Израел мълчи за връзките си с Октопода, но атакува Сидеров с обвинения в антисемитизъм

http://www.extremecentrepoint.com/?p=6094#more-6094

Неактивен Зигфрид

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 98
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #12 -: Май 05, 2010, 10:43:03 am »
Израел мълчи за връзките си с Октопода, но атакува Сидеров с обвинения в антисемитизъм

http://www.extremecentrepoint.com/?p=6094#more-6094

Смешната държава създадена с ИЗМАМАТА "холокост" и НАД 100 милиарда марки изплащани от Германия на иЗраел(като репарации) до 1990 г. винаги подскача като попарена когато някой си позволи да я критикува .

Никой НЯМА право да критикува иЗраел те могат да се занимават с каквото си посикат ,могат да убиват който си поискат ,могат да избиват Палестински деца и това се представя като операция по обезвреждане на терористична група,могат да разрушават палестински градове и да ЗАГРАБВАТ Палестински територии и това е за е "ДОБРОТО" на Палестина .

Когато иЗрел убива и избива Палестинци това е за добро ,но когато Палестинците се защитават това е "ТЕРОРИЗЪМ".Тия с шестолъчката си правят каквото си поискат и когато някой им разкрие ДАЛАВЕРИТЕ го обвиняват ,че е ФАШИСТ и най - любимото ОБВИНЕНИЕ е АНТИсемитизъм ???

За псевдонационалиста-комунист волен знам доста неща и голяма част от тях са написани в статията. Как можа някой да си помисли ,че един ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТ каквито са комунистите може да се превърне в националист. Волен беше създаден от ДС и БКП защото хитрите комунисти видяха,че в политическото прострнство има място за "Националистическа" партия и най - добре е ако те си я създадат ,а не да чакат някой истински националисти НЕОБВЪРЗАНИ с БКП да създадат такава партия и те си я създадоха и сложиха послушника ИМ воленчо и когато започна много да подскача ,му разбиха парламентарната група за да му напомнят КОЙ ГО Е СЪЗДАЛ и НА КОЙ ЕДИНСТВЕНО СЛЕДВА ДА ИЗПЪЛНЯВА ЗАПОВЕДИТЕ !

"Wir sind wieder da!"

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #13 -: Май 06, 2010, 22:25:21 pm »
Външно министерство на Израел: Волен Сидеров говори глупости и лъжи!

Външното министерство на Израел обяви днес официално, че Волен Сидеров говори глупости и лъжи. Игал Палмор, говорител на Министерството на външните работи на Израел огласи официалната позиция на Израел относно  обвиненията, които лидерът на партията "Атака" отправи срещу израелското посолство в България, съобщава БТА.

 Палмор заяви, че твърденията на лидера Сидеров са пълни глупости и лъжи и че съжалява, че държавата Израел и посолството в София са замесени във вътрешни спорове на България, които нямат нищо общо с Еврейската държава и с дипломатическите и представители. Говорителят коментира, че целият този скандал е излишен, а обвиненията звучат несериозно и необосновано.

Волен Сидеров  заяви по Нова телевизия,  че връзките на Алексей Петров с израелското посолство в София са били на тема проституция. Веднага след това последва  заявление  на израелското посолство в България, в което се казва, че Сидеров не е подкрепил обвиненията си с никакви конкретни факти и че е жалко, че прогресивна и цивилизована страна като България има за лидер на партия и член на парламента фигура като Волен Сидеров.

 http://www.afera.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=11080&Itemid=1

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Истината за Волен Сидеров?
« Отговор #14 -: Август 27, 2010, 23:30:30 pm »

Защо ДСБ отстрелва Сидеров


Зависимости...

Лидерът на партия "Атака" и ротационен председател на парламентарната комисия за контрол на ДАНС Волен Сидеров преди промените през 1989 г. е бил зависим от народната милиция. Това стана ясно от пресконференция в централата на ДСБ на бившия шеф на контраразузнаването и ексдепутат Атанас Атанасов от ДСБ.

Партия "Атака" и нейният лидер са най-лоялният съюзник на управляващите в парламента.
Атанасов обясни подозренията си с факта, че преди демократичните промени срещу Сидеров се е водило разследване за изнудване. През 1984 г. следствието е приключило с обвинително постановление и препоръка материалите да се предадат на прокуратурата за започване на съдебно дело.

Председателят на софийската организация на ДСБ показа копие от заключението на следователя, но заяви, че няма данни подобно дело да е влизало в съда. Бившият шеф на НСС добави, че преди промените лицата, които са бивали освободени от наказателна отговорност, са натоварвани с друга - например сътрудничество за народната милиция.

Атанасов съобщи, че ще поиска от вътрешния министър Цветан Цветанов да се направи справка по случая. Атанасов смята, че при това положение Волен Сидеров не трябва да оглавява комисията за контрол на ДАНС и да има достъп до класифицирана информация с гриф "строго секретно".

Трябва да се направи проверка, за да се изясни дали правителството не е поставено под угрозата да зависи от човек с такова минало, заяви Атанасов. По думите му в България, единствена сред натовските държави, е най-лесно да се получи допуск до класифицирана информация без проверка.

http://www.webcafe.bg/id_631399619_Zashto_DSB_otstrelva_Siderov

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27