Автор Тема: Aнуннаки и Съюза Anchara!  (Прочетена 19571 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Aнуннаки и Съюза Anchara!
« -: Май 24, 2006, 17:19:59 pm »
Това е материал от друг автор, който потвърждава ролята на Ануннаките в земните дела, но разглеждайки ги в малко по-различен контекст.

Кратък преглед  на Съюза Anchara и Ануннаки


Забележка: Съюзът Anchara , който в миналото е бил враг на Галактическата Федерация е сега негов член и част от мисията „Първи Контакт”

До скоро Галактическата Федерация е имала един доста злобен и могъщ колкото нея тъмен противник „Съюзът Anchara”. Ануннаките са ренегати Рептили в този съюз, който е контролирал тази планета около 13 000 години чрез своите доверени лица – тъмнитe човешки конспиратори, които се съревновават за контрол над САЩ и останалия свят. ( Основно борбата е между тези от САЩ представлявани от Буш срещу тези от Европа.
Ануннаките сменили своята ориентация и се присъединили към Галактическата федерация през 1994г. След като тъмния Съюз Anchara решил така. Това спряло кранчето на подкрепа  за земните конспиратори (политическите интриганти) за техен шок и ужас.
Галактическата федерация на Светлината е съставена от широко галактическо членство от тези галактически звездни системи , които следват „Пътя на Светлината”. Тази Федерация доскоро е била в жесток конфликт с мощния Съюз Anchara. Като резултат от това са налице голям брой опустошителни галактически войни през последните 200 милиона години. Сега обаче заради огромните и значителни промени свързани с края на настоящия 206 милионен Галактически Цикъл, много от „тъмните сили” избират да преминат на другата страна. Те сега се присъединяват към „Силите на Светлината”  в големи размери. Членовете на Галактическата Федерация на Светлината наскоро нарастнаха от 100 000 до над 200 000 Звездни системи. Съюзът Anchara е бил главно съставен от Рептилски раси (двуноги същества рептили). Те първоначално идват от предишната Вселена, когато тя е била слята с нашата собствена. Те били с по-агресивна натура и с фундаментална липса на възможност да изпитват чувства. Те дошли с дълбокото вярване  че им е даден мандат от Създателя да наследят контрола над  цялата Галактика Млечен път.
Един от аспектите на  божествената програма силно афектирал тази галактика. Той засяга пророчеството на тъмния творец Anchara. В началото на нашата история Anchara изпраща огромен брой военни части да вилнеят из галактиката. Въпреки това дори в тази тъмнина е съществувал лъч светлина  - потенциал за галактическа хармония.
През ранната 1994г.  Най - големите пророци и жреци на Anchara поднасят прокламация за трансформация на тъмните сили. Те посочили недвусмислено следната велика истина: Най-накрая е дошло божествено  време за галактическо примирие. Anchara  отправила молба към Галактическата Федерация да обмисли постоянно мирно споразумение. Като условие за този постоянен мир тъмните сили от съюза Anchara се съгласили най-накрая да се откажат от претенциите си към Земята.
Тези  невероятни изявления от оракулските планети  на Anchara отекнали през целия Съюз като гигантско земетресение. Те оставили много малко място за размисъл на многото тъмни територии. Огромен гняв останал в тях, както  и  желание за съпротива срещу решението да се изостави всичко за което са се били. Много жестоки битки били водени между обърканите бунтовни флоти от тъмния Съюз.
През късната 1994г. спечелилите фракции от бившия тъмен Съюз поискали разрешение  да преговарят за постоянен мир, който да им позволи да  да се присъединят към Галактическата Федерация на Светлината като специални членове. В новите договори било включено обещанието  бившите звездни нации от Съюза да интегрират своите огромни флоти  към тези на Галактическата Федерация. Предишните тъмни сили сега се съгласили да се придържат към законите на древната харта на Галактичекста Федерация на Светлината.
Единствения деликатен момент  бил как те ще сдадат техните древни претенции за планетата Земя. Не искайки да загубят техния достъп до този най-свещен воден свят бившите членове на Anchara изискали редица специални посланици да бъдат  постоянно настанени на Земята. Тези специални посланици е трябвало да престигнат едва след като жителите на Земята се завърнат към пълно съзнание. По това време земното  трансформирано общество е трябвало да бъде напълно функциониращ член на Галактичекста федерация на Светлината.
В друга част на този договор  бившите тъмни членове обещали да анулират  няколко тайни договора с главните правителства на повърхността на вашия свят. За да демонстрират своята искреност бившите членове на Anchara бързо оттеглили много свои посланници, техници и учени от Земята. През следващите 2 години повечето от тези извънземни учени  и техници напуснали Земята. Ефектите от многото тайни споразумения  в контекста на вашата свобода  били огромни.  Тяхното неочаквано заминаване  била една  пролука в  злото, което заобикаля вашия свят.
Скоро пролуката станала огромна  дупка, когато бившите господари на вашия таен световен конспираторски  елит – Ануннаките -  направили един изненадващ и много непредвиден ход. Извънземните ментори на елита неочаквано сменили своята ориентация и се присъединили към Галактическата Федерация на Светлината. Сега познати като Аннануки -Annanuki (спелинга е променен за да отбележи тяхната нова насока) те дълго били умовете зад вашите глобални конспираторски действия на елита и техните избрани управници – диктатори. Като Аннануки в момента те служат на Светлината. Техните познания за зловещите действия на Елита се превръщат в Дамоклиев меч който тегне над главите на вашите зли  потисници.
Програмата на Аннануките е  да използват бившото си влияние за да вкарат много от световните коспиратори в  друг път. До днес има известен прогрес. Въпреки това докато бавно се променят, много световни конспиратори запазват дълбокото си желание да управляват свикнали да тиранстват. Тази мания за контрол  ги кара да се стремят да не отговарят на дръзките призиви на Аннануките. Тази мания също генерира и известен брой странни петиции от тайните управници на вашата планета към техните бивши господари.
Внезапни серии от промени разклатиха устоите на много от вашите тайни управници. Използвайки  проста аналогия можем да кажем че тези тайни конспиратори са били принудени да се подложат на значителна мозъчна операция! Най-високите нива на тяхната стабилна командна структура са в различни състояния на хаос. Известен брой части от тяхната глобална структура са въвлечени в повсеместна кланова война едни срещу други. Това ужасно разтърсване продължило  в различни форми до първата половина на вашата 2000г.
Докато многото невероятни и трансформиращи събития  помагат да отвлекат вниманието на земнита конспираторска клика , вашата местна Духовна Йерархия ви подготвя да станете напълно съзнателни Същества.

Този откъс е част от глава 2 (Трансформацията на Небето и Земята) от книгата Твоят Първи Контакт от Sheldan NidleПревод :Alien
« Последна редакция: Юни 04, 2006, 17:58:07 pm от Horus »

Неактивен NTT

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
Отг: Aннуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #1 -: Май 24, 2006, 18:38:39 pm »
Определено е интересна статията за Аннануки -Annanuki , но дали не се спекулира вече с нея защото всеки втори вече пише за Анунаките.   ::) И по чудното е как автора се е добрал до такава информация ...!?
"Политическото величие е като пирамидите където, никой освен орлите и влечугите не може да достигне

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Aннуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #2 -: Май 24, 2006, 18:58:46 pm »
Тука очевидно отново става въпрос за ченълинг. За по-точно инфо може би трябва да се прочете цялата книга.Че различни дезинформации ще има това е ясно, но трябва да започнем да редим пъзела на истинската ни история от някъде. А всяко събитие когато се предава от един или друг е много субективно и е нормално да има различия. За мен колкото повече инфо което се допълва едно от друго без пряко да си противоричи е добре дошло за съставянето на определена теза. Доколко е вярна и какви интереси ще обслужва е друг въпрос, но дори да се доберем до тезата на тъмните пак е успех като се има предвид че инфото е доста ограничено най-вече откъм факти.

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Aннуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #3 -: Май 24, 2006, 19:09:12 pm »
Тъпичка научна фантастика.Лошите изглеждат като пълни балъци,а доброто е толкова добро,че чак ме съмнява адски много...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

 • Гост
Отг: Aннуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #4 -: Май 24, 2006, 19:22:19 pm »
Като заговорихме за Анчара...
Какво става с Ащар?

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Aннуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #5 -: Май 24, 2006, 19:23:58 pm »
Gil-Galadh за мен е голяма грешка да се разглежда развитието на Земята и земните цивилизации като нещо откъснато от всички останали планети в галактиката. А тя гъмжи от живот и нито една планета не е оставена на самотек да си съществува сама. За мен това е толкова логично че няма накъде повече. В тази връзка цялото развитие на всичките цивилизации живели на тази планета е пряко свързано с галактическите събития и конкретно от избора на една  или друга страна в тези конфликти . Трябва да се почне от общото и да се стигне до частното в този случай. Това е все едно да вземем едно малко градче в България и да се мъчим да го разберем без дори да осъзнаваме , че то е част от една държава и е на това деридже не поради друго а защото е точно част от определената държава. А в случая ние изобщо незнаем от какво сме част и аз  това се опитвам да разбера. Колкото и фантастично да звучат подобни истории са далеч по-логични отколкото тезата че сме една планетка от която никой не се интересува милиарди години и сме сам саминки тука.

Неактивен ultrafutur

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 786
 • Amor vincit omnia
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #6 -: Май 24, 2006, 19:58:25 pm »
Колкото и фантастично да звучат подобни истории са далеч по-логични отколкото тезата че сме една планетка от която никой не се интересува милиарди години и сме сам саминки тука.
хаха, така е - Гил Галад, вземи се позамисли ти, Човек!!!
musica universalis

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #7 -: Май 24, 2006, 20:46:38 pm »
Не ми го побира акъла туй нещо-200милиона година  да бъдеш гаден и в един момент, поради настъпващите галактически промени, отиваш при добрите и от днес си вече добър...Айде де, така ли стават тези работи? За тях няма ли карма, пречистване, изкупление и вследствие на всичко това-трансформация?
Цялата тази приказка ми прозвуча като вкарване на вълка в кошарата. Аннунаките прекрасно знаят какво ще се случи с тях, когато Светлината нахлуе с цялото си величие-те просто ще изчезнат, ще се изпарят. Маневрата им цели именно запазването им като същества, но се питам не са ли прекалено доверчиви "нашите" или наистина такова нещо като карма няма.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #8 -: Май 24, 2006, 21:01:23 pm »
Така е Миро нещата са много по-сложни иначе изобщо проблеми нямаше да има - тези лошите  щеше да ги брули яко кармата и нещата щяха да се решават но очевидно не е така.

Сега аз  като я преведах статията незнаех че ще успея да се докопам до цялата глава ;) А там всичко е обяснено много по-добре и с повече подробности за хронологията. Дано да успея да я преведа цялата, но като гледам ако стане ще се получи нещо от сорта като Ануннаки и Нибиру като големина. И якото е че засяга същите неща но от друг автор и ми е интересно какви ще бъдат разликите щото сега само му хвърлих едно око. Така че  ако има интерес може да напрайм един паралел.Видях че се дискутираше и за Атлантида което разбира се пак е пряко свързано с Ануннаките  :P

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #9 -: Май 24, 2006, 21:53:05 pm »
Мда, сега пък и друго ми минава като мисъл-гадовете наистина може и да нямат карма, ако не са удостоени със Свободна воля, както сме ние. Те са си едни обикновени изпълнители под командването на ... някакъв техен велик водач(не се сещам за друго определение), който пък е в една игра с нашия водач, имат си правила и срокове...абе такива работи.
Всичко е въпрос на гледна точка, така си е. Ако имам време и сили ще преведа част от информацията, дадена от Крион в ООН на 31.03.2006г., в която се хвърля светлина върху сегашните действия на илюминатите.
Ето и цялата информация: http://www.soznanie.org/lubov77.html
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #10 -: Май 24, 2006, 23:44:05 pm »
аз отдавна съм си убеден че има извънземни.Друг е въпроса че много силно ме съмнява да е както е написано тук
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #11 -: Май 25, 2006, 02:56:47 am »
Gil-Galadh ако малко помислиш върху повечето данни които представя уфологията човек ще си помисли едва ли не че ни посещават подобни съществаедва от 100тина години. А истината е чеЗемята винаги е била в контакт с тях както през периода на Атлантида така и преди това като се върнем 2 милиарда години назаде когато за първи път Земята е била колонизирана. И всичките тези контакти са част от цялата галактическа политика и Земята е част от цялото това нещо. Сега дали е било точно както пише или нещо подобно тук става въпрос за принципа. Не можем да разглеждаме Земята изолирано. Ти в какви извънземни вярваш ? И най- в вече в какъв брой звездни цивилизации ? Защото ми се струва че си останал с убеждението че  да има там някъде из космоса някакви други съзнателни същества , те си живеят там и от време на време пращат някой друг кораб да ни видят ко прайм иначе сме си тука на самотек.

Eon

 • Гост
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #12 -: Май 25, 2006, 08:38:00 am »
Извинявайте, че се намесвам в спора на Гил и Алиен.

Алиен, Гил ти е написал
аз отдавна съм си убеден че има извънземни.Друг е въпроса че много силно ме съмнява да е както е написано тук

А ти му отговаряш:

Gil-Galadh ако малко помислиш върху повечето данни които представя уфологията човек ще си помисли едва ли не че ни посещават подобни съществаедва от 100тина години. А истината е чеЗемята винаги е била в контакт с тях както през периода на Атлантида така и преди това като се върнем 2 милиарда години назаде когато за първи път Земята е била колонизирана. И всичките тези контакти са част от цялата галактическа политика и Земята е част от цялото това нещо. Сега дали е било точно както пише или нещо подобно тук става въпрос за принципа. Не можем да разглеждаме Земята изолирано. Ти в какви извънземни вярваш ? И най- в вече в какъв брой звездни цивилизации ? Защото ми се струва че си останал с убеждението че  да има там някъде из космоса някакви други съзнателни същества , те си живеят там и от време на време пращат някой друг кораб да ни видят ко прайм иначе сме си тука на самотек.

С този твой пост съм съгласен и аз, и предполагам ще се съгласи и Гил. Той а и в частност аз, не спори с тебе за това, че няма извънземни, че не са в контакт с човечеството от десетки хиляди години, че и повече...Ние сме съгласни с горните твърдения.

Просто иска(ме) да кажем, че според нашите усещания нещата стоят по друг начин относно тези съюзи (на добри и лоши)  ;D

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #13 -: Май 25, 2006, 09:05:20 am »
В края на краищата може да се окаже, че лошотията на някои извънземни е необходимост, продиктувана от планираното развитие на Земята и цивилизацията. Сиреч, лошотията е съвсем съзнателна в името на постигането на някаква цел.
Може би и това е причината за отношението към тези, които избират прераждания на Земята-те вършат огромна саможертва в очите на целокупното галактическо население само поради факта, че доброволно се отказват от своето естествено състояние на многоизмерност.
Май опираме до темата що е то добро и зло...
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: Aнуннаки и Съюза Anchara !
« Отговор #14 -: Май 25, 2006, 09:36:48 am »
Аз доколкото виждам тези неща почват да се потвърждават от все повече различни източници.Разбира се вариантите в подробностите ще бъдат много, но основното е че принципа е този. Ако вземем и илюминатските  филми на подобни теми ( а те имат доста повече инфо по въпроса) имаме потвърждение и от там. Филма Междузвездни войни съвсем не е случаен! Разбира се той не трябва да се разглежда съвсем буквално, но в негоприсъства тази идея за галактическите войни. По времето на Атлантида земната цивилизация е участвала много по-дейно в тези събития а нашата слънчева система е била арена на военни конфликти. И това се потвърждава и от съвсем други източници вече с теософска насоченост които споменават за още една планета наричаща се Фаетон както и за втора луна около Земята  унищожени при тези конфликти. Унищожаването на фирмамента също е част от това. И това всичкото е все от различни източници така че едва ли е просто колективна фантастика.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27