Автор Тема: Ново Начало  (Прочетена 3981 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен M.E.S.S.I..A.H

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Ново Начало
« -: Декември 10, 2010, 05:16:26 am »
********Б Е З В Р Е М И Е********
        В началото бе думата!
Изходна точка ,прозрение ,единосъщност ,сътворение
Ключ за освобождаване на съзнанието. Несъмнено скритата сила на тази дума променя възприятието независимо накъде насочваме вниманието си, променя границите на матрицата и дуалния принцип на осъзнаване. Разконспирира и провокира. Насочена към всяка религия или мистично учение отсява висшата мъдрост от нарочно вменяваната система от норми ,контрастира дори с най новите и финни техники на манипулация.Вписва се във всяка точка от пространството и няма ограничение кога и колко пъти ще бъде използвана ,зада промени дисхармоничните и остарели догми. Може да промени всяка социална структура и обществено образование в правилна посока естествено - като върне на отделния човек свободата да си спомни истинската цел на съществуването му.Посветените разбират за какво става въпрос, но хайде да се приземим тогава с 1-2 въпроса:
  Ако отчитането на времето престане в този му вид какво ще се случи?
  Ще останем без рожденни дни и разни празници ?? Няма кога да си платим вноските по кредити и лизинги, или любимите ни данъци ,такси и осигуровки?? Няма да проведем разговор по телефона на 10.12.2010 в 5.55 а просто ще си говорим ??
Законите ще останат в тоя вид и ще робуваме на Билдерберг ? ..... Хм

Неактивен Unlock_the_Light

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 162
 • Veritas Vos Liberabit!
Re:Ново Начало
« Отговор #1 -: Декември 10, 2010, 08:53:47 am »
Препоръчвам ти да намериш и прочетеш тази книга:

http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=1155.0;prev_next=next
"Светът е моята страна.....да правя добро е моята религия" -Томас Пейн

Неактивен M.E.S.S.I..A.H

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Ново Начало
« Отговор #2 -: Юли 18, 2011, 07:18:37 am »
Какво му е нужно на човек ?
-Повече време за да съумее да получи удовлетворение в житейския си път, духовно и умствено усъвършенстване за които да намери време да предаде на търсещите същото ; по дълъг "трудов" живот и по дълга пенсионна възраст изпълнена с благини от все по бавно остаряващия социум ..... все в крайна сметка абсолютни заблуди тясно свързани и подвластни на финансово-робовладелската система и най сложните и масивни егрегорни астрално-мисловни бездънни структури
За да е толкова пасивно човечеството в тези напрегнати и динамични времена където информацията разми границата между няколко поколения, с какво задържат агресията и недоволството?, освен,че 99.9% от човечеството е вакумирано в конспирационен вортекс подхранван от няколко основни общоизвестни фактора ,които го разделят и не позволяват на отделните групи да се обединят около една обща цел ,а най често отделния човек - ИНДИВИД попада през живота си в няколко усложнявайки още повече възможността си да прояви каквато и да била активност в процесите засягащи всички нас .
Защо властелините толкова умело се възползват от една толкова неподвластна слабост на отделния човек контролиран от собствената си операционна система инсталирана някъде далеч в нашето детство и оставена под контрола на толкова несъвършенния ни ум, който при опастност от парадокс от последователности описващи мултиизмерна картина на действителността при големи проблясъци идващи като визии и усещане от по висшите нива само изчаква да заспим за да се саморестартира и изхвърли на подсъзнателно ниво всяко нещо което е довело до опасноста от самоизключване и възможност да продължим от там до където сме стигнали последно като самия процес представлява физическо сторно/делийт на тази информация/енергия от харда(нашите спомени до които имаме достъп) и тъй като в познатата ни вселена нищо не се губи ,тази осъзнатост преминава в градивен материал за мегаструктурния висш за земята егрегор или т.нар планетаренен логос,а естествено става и трапеза за неговите властелини наричани с много имена(аз ги наричам просто ~воладорес~ тъй като шаманската терминология ми допада най много поради своето безпристрастие).

`
Моля не поствайте мнения които ще представляват конфликтен спам или редактирана извадка от написаното . Нямам за цел да влизам в спор с никой ,а и самия контекст на темата изключва  такова развите.Единствената ми цел е да намеря начин да помогна на тези ,които имат очи да видят и уши да чуят като им поднеса отправни точки за да извършат своя личен скок .
`
Въпрос:
Е ли е, или не е "БЕЗВРЕМИЕ" свещенната дума ,която е толкова упорито търсена от тамплиери,масони и всякакви тайни общества и секти толкова дълго и упорито ?
Ако някой висш масон33/илюминат; духовен мастер чете това и знае отговора нека го даде в най простия му вариант с ДА или НЕ

`
                                    п.с. Изпитвам огромен респект към Н. и Алиен които винаги намират начин,време,сила и средства  да ни поднасят нови знаци ,истини и насоки

Неактивен morcikul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 173
Re:Ново Начало
« Отговор #3 -: Юли 24, 2011, 12:48:05 pm »
 
Какво му е нужно на човек ?
 
За "момент" да спре да се замисля и да започне да осъзнава и да действа не според нуждите си.
 

Неактивен M.E.S.S.I..A.H

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Ново Начало
« Отговор #4 -: Юли 30, 2011, 23:19:39 pm »

Какво му е нужно на човек ?
 
За "момент" да спре да се замисля и да започне да осъзнава и да действа не според нуждите си.
 

Вече помолих без философски клишета и заядливи подхвърляния лишени от връзка и замисъл,а явната невъзможност да се осъзнае темата дори и в ниска плоскост не е оправдание да кажеш "все пак" НЕЩО и отново да докажеш че си хейтър    . Нека някой ако може да постне нещо ново за това до къде е стигнала науката в разрешаването на големия конфликт за определяне на ВРЕМЕТО между квантовата физика и теорията на относителността ,при който е ясно че действат взаимно а по същество се отричат. Също полезно за всички ще е да се споделят опитности и преживявания при изкривяване на времето и мигове на усещане за свръхозъзнатост и сливане с цялото,а именно моменти на преживяно безвремие.
Интересна тема е започната от Алиен преди ВРЕМЕ за "календарите" ,която за съжаление не е претърпяла развитие ,а е толкова всеобхватна и е тясно свързана с основни механизми на влияние и контрол както и с голямата конспирация на християнството. Общо взето за всеки отделен човек времето тече по различен начин и нека да не го пилеем  безсмислено ,а да търсим синхронностите и вибрациите които ще ни донесат вътрешно удовлетворение и израстване.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27