Значи зарекох се да не пиша в тази абсурдна тема, ама ей ме на.
Оберон. Сериозно се убеждавам, че с теб не се разбираме. И въобще към всички:
КОЛКО ТЕМИ ОТ РОДА НА:
Няколко молби до вас потребителите И
Последен сърдечен призив!!! ТРЯБВА ДА СЕ НАПИШАТ, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ
НАЙ-НАКРАЯ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ?!?!?!
Писано ли е хиляда пъти в горните 2 теми, че ще се трие масово без предупреждение и после да няма питанки?! Някой има ли идея от вас тук какво ще стане ако не се трият постове?! Има ли някой идея? Предлагам експеримент - да се остави 2 седмици ей така - без нищо да се бара - да видим какво ще стане. Ще стане ХАОС - ей това ще стане.
Оберон, я си кажи с ръка на сърцето, КАКЪВ ПО-ДЯВОЛИТЕ БЕШЕ ТВОЯТ ВЕЛИК ПОСТ,
ЗА КОЙТО ТОЛКОВА МНОГО СКЪРБИШ ЧЕ Е ИЗТРИТ!!! Искаш ли да те подсетя.
Личното ми мнение по въпроса. Не трябва да се трият никакви постинги освен ако не изтлеждат така: "Хахаха. Това са глупости. Няма такова нещо." - тука липсва аргументация. Тоест докато всеки се аргументира, независимо от позицията, която защитавата, постинга ТРЯБВА да остане непокътнат. Така, че когато отричате нещо старайте се да се аргументирате. Аз също е имало случаи когато не съм се аргументирал напълно, но се старая...
Ами приятели, безценният пост на Оберон беше, 1 към 1 с този, който описва
LM (не аз) - "
Хахаха - филм за НСР" - нещо от сорта. Така ли беше Оберон?
1-во - абсолютно съм убеден, че Оберон го написа това, ей така - просто защото има нужда. Той не е гледал филма, защото ако беше - щеше да разбере, че:
става въпрос за изгубени златни градове;
за изгубена древна технология;
за пирамиди; и за още куп загадки, които вече не помня. Ако го е гледал филма още по-зле.
Става това, което става с маргарина. Просто се пляска някакво мнение, без абсолютно никаква аргументация, без абсолютно никаква чест. Аз съм виждал във всичко конспирации и видиш ли "
не мога да живея без конспирация". Аз пък твърдя, че тук има хора, които толкова не им се щът някои неща, че просто не искат да ги видят. И ако аз живея, за да търся конспирация, то тук има такива, които изпитват неистова нужда, да пишат ей така без да знаят, ПРОСТО ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗСМЕЯТ И ЗА ДА ДОКАЖАТ, ЧЕ НЯМА КОНСПИРАЦИЯ (независимо дали това е вярно или не!).
Да не говорим за другите постове, за които се скърби, от рода на "
бия шамари", "
спуках еди си кой на баскет", "
айде да се напием", "
жените еди кво си...", които са толкова смислово натоварени, че стават един своеобразен център на форума!!!!!!
И тъй като цялата тема очевидно е отправена към Horus и всички долуподписали се са на същото мнение - против тази практика (за която е обяснявано в хиляди постове
защо точно трябва да е така), просто аз решавам, че съм тук някаква страшилище, на което всички се смеят и обсъждат тайно. За това се отказвам от правата си в този форум, а ако не бяха някои хора на които исках да помогна, щях да спра и да влизам. Отсъпвам ги на Оберон или на Галадх или на който реши да ги даде Админ-а. Държа като последно желание само да са от недоволните по-горе. Искам да видя, колко супер по-добре ще е и как ще има свобода на мисълта и волята. Ще дойда след 2 месеца да видя на какво супер ниво сме. Повече няма да преча.
Н.