Автор Тема: Гриър,Басет,Фулъм,Бойлан и новини за разкритие на извънземните  (Прочетена 27642 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Nikolai

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
Здравейте,

Тази тема ме провокира да се регистрирам тук. Изгледах пресконференцията и изчетох каквото има из интернет за cseti. Въпреки че разбираемо има хора които правят всичко възможно да ги очернят безспорно Др. Стивън Гриър прави нещо което никой друг не е успял. Писах на CSETI и за моя най-голяма изненада получих лаконичен отговор, че др. Гриър има хора в България, които "can do contacts at the highest level and can also do trainings, if they wish". Не знаеха (или не пожелаха да кажат) дали има някаква публична дейност и дали действително са се състояли тук някакви семниари и обучения. Но ми дадоха е-маил. Ако някой иска, нека ми изпрати лично съобщение. Не мисля че е удачно да го публикувам тук.
« Последна редакция: Ноември 22, 2010, 08:16:36 am от ₪ Eon ₪ »

Неактивен Nikolai

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 8
На 9-ти октомври всички групи на CSETI по света са направили опити за контакт едновременно и такъв контакт е имало на много места. Прочетох го току що в един бюлетин който ми идва на мейла. Явно едно от събитията е стигнало дори до телевизионните новини: Видеото е много интересно.

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Има много хора, които са против Др. Стивън Гриър, защото проект "Разкритие" е били създаден и спонсориран от Лорънс Рокфелер през 1993 година. Долкото знам на Лорънс Рокфелер са му препоръчали Др. Стивън Гриър да организира и да популизира именно този проект.
Що се отнася до CSETI и тренировъчните им програми за викане на извънземни, то Др. Стивън Гриър се беше похвалил, че онези светлини над Финикс, Аризона през 1997 са били извикани от неговия екип и сега може би пак се е похвалил, че НЛО-тата на Манхатан и Ел Пасо, Тексас са негово дело ;)
Всъщност наистина има запланувано такова масово събитие доколкото знам за 2011 година. Знам, че е координирано между Стивън Басет и др. Стивън Гриър и се нарича "Контакт 2011". Това, което знам за него е, че ще се помъчат от всички краища по света по едно и също време синхронизирано да повикат НЛО-та  ::) Сиреч ще целят да предизвикат масово събитие, което да притисне администрацията на Обама още повече.
Обаче също така съм донякъде запознат, че в момента Стивън Басет ни готви положителна изненада след изборите през ноември в САЩ :bomb:

Неактивен Nasko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 11
Здравейте,

Може би мога да помогна малко. Мой близък приятел тук в германия е член на CSETI. Въпреки че аз не знам много за тях международният контакт на 9 октомври за който е споменал Николай беше факт. За това събитие бяха уведомени всичките им международни клонове още преди един месец. Дори бях поканен да присъствам, но не отидох. Сигурно трябваше. Също така знам че връзката на Стивън Гриър с Рокефелер е общоизвестен факт за който самия той говори съвсем открито. На времето прочетох една негова автобиографична книга (на Гриър) в която това беше описано в подробности. Не си спомням заглавието но с малко търсене сигурно може да се намери. Спомням си че ми беше много интересна.
« Последна редакция: Октомври 18, 2010, 20:49:13 pm от Nasko »
Thread lightly, listen and act wisely.

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Тука има едно доста интересно видео - http://www.youtube.com/watch?v=AWdYkHntYYQ което показва колко сходство има между събитието в Ел Пасо и събитието заснето на 22 септември в Бразилия :)

Ами аз относно Стивън Гриър и това и казвам, че се съмняват в него понеже го спонсорирва Рокфелер и от някъде 2006 година неофициално се е включил и Джордж Сорос. Иначе аз лично съм убеден, че фамилията Рокфелер е много могъща и разполага с много голяма финансова мощ, но това с което не разполага е достъп до тайните проекти на военните. Много хора си съчиняват какви ли не конспирации, че Рокфелерови са свързани с "невидимата империя" както е нарича Стивън Басет в САЩ, но това обаче е далече от истината. Факт е само, че Рокфелерови досега имат съвсем незначителни победи над тях(невидимата империя), като един от тях е да намалят или по точно да изкарат ВВС на САЩ от работата им по НЛО още по времето на мандата на Бил Клинтън.
Всъщност Др. Стивън Гриър се явява един вид говорител и разпространител, докато сериозната работа се върши на тайно ниво и хората, които са замесени в нейното изкарване на бял свят са доста навътре в самата иерархия.
В същото време за да има Др. Стивън Гриър успех, както и Стивън Басет, то това най-вече се дължи на Джон Подеста, който е успял с финансовата подкрепа на Джордж Сорос да вкара в Белия Дом Барак Обама. Тоест Барак Обама е най-голямото оръжие с което Рокфелеровата инициатива разполага за момента. Обаче всички сме свидетели, че въпреки всичко това, все още не може да се постигне дори и думичка за истинско, официално разкриване на каквото и да е свързано с НЛО.

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Още едно видео заснето на 17 октомври в Ричмънд, Вирджиния и излъчено по новините на CBS - http://www.youtube.com/watch?v=crJ8BkA_OEE

Прави ми впечатление, че новинарските емисии май нещо са се отпушили, както обеща Стивън Басет, че ще се случи през октомври  ;D

Неактивен ети

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 152
Много ме дразни винаги начина по който представят новини свързани с НЛО - Обикновено това е в края на емисията, с насмешка, леко подигравателно, така че хората да възприемат наблюдавалите НЛО-то като леко смахнати. :praising: Странното е, че сякаш има предварителен сценарии /говоря за целия свят/, как точно да се поднесе информацията, за да се внуши винаги едно и също - НЛО НЯМА!
Не бих казала, че са се "отпушили" новинарските емисии, а че съобщават очевидното от няма накъде. Начина за това обаче е все един и същ.
« Последна редакция: Октомври 20, 2010, 14:16:32 pm от ети »

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Спрямо това видео - http://www.youtube.com/watch?v=Yq5qLijBkjA си имаме и нова дата 24 откомври, когато НЛО-та ще се появят над американските градове  ;D

United Nations Day, October 24. Star Nations will begin a series of massive, dramatic, unmistakable set of displays-of-presence by large flotillas of starcraft presenting themselves low enough in the sky overhead as to be quite visible to people. These massive displays will be focused on the skies over the United States because the U.S. is the major one hold-out country to have not yet come clean with its people about UFO reality and Star Visitors contact.

The purpose of these starcraft displays is;

A) to pressure the U.S. Administration to stop perpetuating its silence about UFO matters

B) to pressure the U.S. Government to begin without further delay diplomatic dialogue with Star Nations' representative on Earth, Councillor of Earth, so that Star Nations can collaboratively plan with the U.S. Government how to unfold a series of Official Government Acknowledgments/Announcements about Star Visitors reality, contacts, communications, and gifts which have been shared.


Всъщност НЛО си е всекидневен проблем вече и да предскажеш каквато и да е дата, то така или иначе на тази дата все някъде по света ще има НЛО. ;)

Неактивен R

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
 • A wolf in sheep's clothing............
Константин.....в една друга тема казваш всякаш си на 100% убеден че октомври-ноември ще има пълно разкриване....
Не казвам че не полагаш труд в тази област....дори напротив ти си единствения във форума който следи нещата до последната минута и венаги доставяш пресни новини.....Респект за труда.
Но всякаш в онзи пост видях че си убеден.....А октомври е към края остава само ноември.....и ако не стане тогава то някой пак ще каже че като времената са интересни и че не трябвало да поставяме дати............
Но все пак кое те кара да си убеден че този месец или другия ще има чак пълно разсекретяване...освен твърденията на различни уфолози има ли нещо малко по-официално...
И някак си цялата атмосфера не показва че ще има нещо.....т.е хората не ги интересува и не им се занимава.......което значи че трябва да има събитие което рязко ще промени нещата.....а до тук виждаме че нещата се движат бавно и медиите горе-долу почнаха да говорят за това но не е достатъчно масово и популярно.......ако такъв е плана....да се подготвят хората бавно...то няма как този или другия месец изведнъж да стане разсекретяване...............
Не знам вече.........

Rio

 • Гост
Може да е писано вече, но имам следния въпрос. Дори да се признае официално, че има извънземни, какво от това?!?. Ще ни оправят ли положението, ипотеки, безпаричие, религия, национални стереотипи и куп други неща. Какво бихме могли да вземем от тях. В момента има 2 лагера или по-скоро 2 полюса в тази материя. Едните са как рептилите управляват света и за ни заробили, а другите са "сектантите" ,които говорят, че си контактуват със "спасителите".
Плявата трябва да се изчисти.

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Мисля, че повечето от вас си спомнят миналогодишната истерия по официалното разкриване на извънземните от Барак Обама. Това трябваше да се случи до края на декември 2009, но то не се случи и доста хора изгубиха не само надежда, но и репутация. Получи се доста голям отлив и много "висшестоящи", които открито са против самото разкриване с усмивка на устата се изказваха как след този провал ще се намали и дори въобще изчезне истерията по самото разкриване. Обаче това, че Барака Обама не разкри каквото и да е за извънземните докара до увеличаване на истерията, вместо нейното намаляване. Ако октомврийско-ноемврийската истерия през 2009 година беше под мотото, че Обама ще разкрие нещо и фактически натиск не е съществувал, а от там и каквато и да е координация, то сега се получава обратното. В момента това което се случва не е непредвидено, а си е съвсем в реда на нещата. Това е координирано действие от почти всички организации, които се занимават със самото разкритие. Тоест в момента всичко каквото може на явно и неявно ниво се прави. Не е случайно, че атаката започна от 27 семтември с шестимата офицери, които оповестиха, че извънземните деактивират ядрените ракети на САЩ и Великобритания. След това имаше редица срещи относно "извънземните", като на тази във Великобритания се стигна до един 90% консенсус, че Ватикана до месец, два ще поведе официлано движението по разкриването.
Имаше и през края на септември среща в Рим относно Фобос, където Европейската Космическа Агенция е предоставила снимки на Фобос с голяма резолюция. На тези сними се вижда, че Фобос не е естествен спътник и на него има ясно очертани структури, което означава, че това е извънземен артефакт. Всъщност и руснаците разполагат с такива данни. Снимките според Ричард Хоуглънд не знаели по какъв начин да ги оповестят, но обаче е категоричен, че ще го направят до месец-два.
Началото на октомври се проведе среща на Кралското Общество в Англия, където присъства и Мазлан Отман. Мазлан Отман е тази, която е бяха оповестили, като "главен преговарящ". На тази среща са обсъждали извънземните и по какъв начин да бъдат представени на обществото.
Пак в началото на октомври се проведе и конференцията на Стивън Гриър и Ричърд Хоуглънд, където може CSETI Bulgaria да ви каже какво точно са правили. Аз знам от това, което казва Ричард Хоуглънд, че нещо се готви около комсическата им програма на Китай наречена Чанг. Доколкото знам Чанг 1 беше изтреляна към луната началото на месец октомври и трябва да кацне на луната, но мистерията идва от това, че трябва и да се върне. ;) Според него има голяма вероятност да са изстреляли китайците човек към луната. Още повече, че официалните астрономи на Китай заявиха, че в съвсем скоро бъдеще да очакваме голямо събитие за човечеството. Това може да се тълкува, че ако на луната има древни извънземни структури и артефакти, то Китай ще ги оповести първи :)
Пак началото на октомври и може би CSETI Bulgaria ще ви даде по точен отговор. Всички CSETI и други групи по цял свят масово участват в осъществяване на контакти. Някои групи дори са си поставили цели да ги викат над големите градове.
13 октомври обаче беше ден в, който ако е имало някакъв план за всяване на истерия, то той донякъде проработи. Случи се само според мене 5% от това, което беше обещано. Обаче именно тези 5% отключиха една масова психоза в САЩ и може би по цял свят. Започнаха навсякъде хората да блеят за НЛО и първото нещо, което забележат да го записват и докладват. Аз лично се надявам тази верижна реакция да продължи, а и покрай психозата зачистиха и репортажите на НЛО по новините, а от там и хорското любопитство.
Така обаче какво предстои. Досега каквото и да ставаше през октомври си беше чисто научно-изследователски насочено. През ноември обаче около изборите в САЩ ще се намеси и политиката, а там е заложено твърде много. Очаква се да бъдат избрани доста конгресмени, които са првивърженици на разкриването и дори в кампаниите си го агитират.

Аз съм убеден, че разкритие ще има още тази година октомври-ноември, защото досега такава концентрация не е имало. Всъщност много хора са почти убедени, че разкриването дори в момента тече.

Неактивен ети

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 152
Аз съм убеден, че разкритие ще има още тази година октомври-ноември, защото досега такава концентрация не е имало. Всъщност много хора са почти убедени, че разкриването дори в момента тече.
Дано е така, но при тази манипулация за която говориш, как да повярва човек..Дори и да има уж разкритие..Ще стане малко като приказката за лъжливото овчарче.
« Последна редакция: Октомври 23, 2010, 11:18:45 am от ети »

Неактивен pandora

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Цитат
Някой ще каже ли накратко, за какво става дума?

Ами аз казах, че периода октомври-ноември ще има голяма координирана ескалация на напрежението. Всички карти ще бъдат хвърлени за да се осъществи тотален натиск върху администрацията на Барак Обама. Викане на НЛО от групи, предсказвания на дати за тяхната поява, свикване на пресконференции, пускане на всякакви новини по медиите(дори и със задна дата, но сега оповестени). Просто трябва това стадо да се размърда, защото ако не го направи нищо добро не на очаква.

По въпроса:

В момента това са предсказанията на Др. Ричърд Бойлан, който осъществява контакти с извънземни същества. Той твърди, че на 24 октомври над САЩ ще се появят НЛО-та, така че да демонстрират пред правителството, че съшествуват.

Иначе началото на ноември ще има избори за конгрес в САЩ и се очаква да бъдат така или иначе съпроводени със значителни показвания на НЛО-та над големите градове.

Rio

 • Гост
По-ефектно е да използват "сила". Т.е. да ударят в нищото - в пустинята или в планината, където няма хора, но може да се види от разстояние.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27