Мисля, че повечето от вас си спомнят миналогодишната истерия по официалното разкриване на извънземните от Барак Обама. Това трябваше да се случи до края на декември 2009, но то не се случи и доста хора изгубиха не само надежда, но и репутация. Получи се доста голям отлив и много "висшестоящи", които открито са против самото разкриване с усмивка на устата се изказваха как след този провал ще се намали и дори въобще изчезне истерията по самото разкриване. Обаче това, че Барака Обама не разкри каквото и да е за извънземните докара до увеличаване на истерията, вместо нейното намаляване. Ако октомврийско-ноемврийската истерия през 2009 година беше под мотото, че Обама ще разкрие нещо и фактически натиск не е съществувал, а от там и каквато и да е координация, то сега се получава обратното. В момента това което се случва не е непредвидено, а си е съвсем в реда на нещата. Това е координирано действие от почти всички организации, които се занимават със самото разкритие. Тоест в момента всичко каквото може на явно и неявно ниво се прави. Не е случайно, че атаката започна от 27 семтември с шестимата офицери, които оповестиха, че извънземните деактивират ядрените ракети на САЩ и Великобритания. След това имаше редица срещи относно "извънземните", като на тази във Великобритания се стигна до един 90% консенсус, че Ватикана до месец, два ще поведе официлано движението по разкриването.
Имаше и през края на септември среща в Рим относно Фобос, където Европейската Космическа Агенция е предоставила снимки на Фобос с голяма резолюция. На тези сними се вижда, че Фобос не е естествен спътник и на него има ясно очертани структури, което означава, че това е извънземен артефакт. Всъщност и руснаците разполагат с такива данни. Снимките според Ричард Хоуглънд не знаели по какъв начин да ги оповестят, но обаче е категоричен, че ще го направят до месец-два.
Началото на октомври се проведе среща на Кралското Общество в Англия, където присъства и Мазлан Отман. Мазлан Отман е тази, която е бяха оповестили, като "главен преговарящ". На тази среща са обсъждали извънземните и по какъв начин да бъдат представени на обществото.
Пак в началото на октомври се проведе и конференцията на Стивън Гриър и Ричърд Хоуглънд, където може CSETI Bulgaria да ви каже какво точно са правили. Аз знам от това, което казва Ричард Хоуглънд, че нещо се готви около комсическата им програма на Китай наречена Чанг. Доколкото знам Чанг 1 беше изтреляна към луната началото на месец октомври и трябва да кацне на луната, но мистерията идва от това, че трябва и да се върне.
Според него има голяма вероятност да са изстреляли китайците човек към луната. Още повече, че официалните астрономи на Китай заявиха, че в съвсем скоро бъдеще да очакваме голямо събитие за човечеството. Това може да се тълкува, че ако на луната има древни извънземни структури и артефакти, то Китай ще ги оповести първи
Пак началото на октомври и може би CSETI Bulgaria ще ви даде по точен отговор. Всички CSETI и други групи по цял свят масово участват в осъществяване на контакти. Някои групи дори са си поставили цели да ги викат над големите градове.
13 октомври обаче беше ден в, който ако е имало някакъв план за всяване на истерия, то той донякъде проработи. Случи се само според мене 5% от това, което беше обещано. Обаче именно тези 5% отключиха една масова психоза в САЩ и може би по цял свят. Започнаха навсякъде хората да блеят за НЛО и първото нещо, което забележат да го записват и докладват. Аз лично се надявам тази верижна реакция да продължи, а и покрай психозата зачистиха и репортажите на НЛО по новините, а от там и хорското любопитство.
Така обаче какво предстои. Досега каквото и да ставаше през октомври си беше чисто научно-изследователски насочено. През ноември обаче около изборите в САЩ ще се намеси и политиката, а там е заложено твърде много. Очаква се да бъдат избрани доста конгресмени, които са првивърженици на разкриването и дори в кампаниите си го агитират.
Аз съм убеден, че разкритие ще има още тази година октомври-ноември, защото досега такава концентрация не е имало. Всъщност много хора са почти убедени, че разкриването дори в момента тече.