1во да ви се представя
малчо съм и съм много запален по паранормалното още от по малък
до сега много странни неща са ми са се случвали и искам да ги споделя с вас !
ето няколко..
спомням си като много малък ( още съм спал с мама и тате не знам как го помня още ) ;D иии събуждам се аз през ноща от студен допир по гърба.. обърнах се и видях някакво момиче седнало до мен на леглото с дълга черна коса зашита уста черни очи и леко набръчкано лице.. втаписах се обърнах се, завих се през глава и веднага съм заспал
другата е от село
отново така обаче исках да се направя на смел нещо :Д и легнах сам на 2ря етаж в къщата.. лягам аз всичко ОК заспивам.. беше лято и отворена вратата към двора.. събудих се не знам защо и видях някаква много висока форма на живот с голяма глава и огромни очи беше сгърчено някак..обърна се към мен и веднага заспах
може сънища да са били това са ми спомени от много малак но са много реални в детайли дори
а тази е от преди 3 лета и няма как да е сън 100%
ОТНОВО на село ставах всяка нощ в 2:56,57 минути и нормално селска къща със спуснати щори към улицата.. щом се събуждах през ноща се виждаше от зад щорите много силна,ярка светлина и сякаш малки деца играят и се смеят + ехот сякаш съм в пещера...... тогава и не посмях да отместя щорите за да видя какво става
друг път пък.. от преди 2 години
бях на рожден ден в един приятел и се прибирах късно вечерта към 10:30
качвам се вече по стълбището ( асансюра не работеше ) качвам се и на 1вя етаж сякаш прахта запична да се издига от пода и да образува човешка форма
аз изкуках и започнах да тичам с все сили по стълбището ( тогава викахме и дугове на рожденя ден.. четохме разни начини из нета и се пробвахме там нищо не стана )
айде още една : )
тази е от преди 1 година бяхме на лагер
4 момчета в една стая се збутахме някак
викахме призраци и си разказвахме страшни истории вечерта
а след това гледахме филми по ТВ-то
та както гледахме извенъж от коридора се чу нещо
сякаш кошчето се премести ряско или някой го заби в земята
в коридора НЯМА НИКОГО а и е заключено
да съм някакъв психар не съм
да съм луд не съм
да ги виждам и чувам тези неща само аз не съм
дори това със светлините и децата също се оплака съседчето на село