Автор Тема: Извънземни отвличат американски астронавт, връщат го след 28 години!  (Прочетена 5854 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Konstantin

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 424
Източници от Американската агенция за космически изледвания уверяват, че астронавтът Чарлз Гинсън е живял в космоса цели 28 години без прекъсване, тоест без да се връща нито за миг през този дълъг период от време на Земята.

Според тях този сензационен факт не се поддава на логично обяснение.

Ние изгубихме контакт с командира на космическия кораб Гинсън  3 часа и 58 минути след старта. Тъй като мисията беше тайна, не можехме да информираме  обществеността. В нашите документи Чарлз фигурира като безследно изчезнал. И така е до 26-ти март 1991, заяви представител на НАСА.

В този пролетен ден, изстреляният в космоса през далечната 1963 г. Чарлз Гинсън, след почти 28 години откакто изчезва, американски военни получават  радиограма от Гинсън. Малко след това в океана е намерена капсулата на  Джемини с астронавта на борда.

Възниква въпросът как един астронавт може да оцелее в космическата  бездна 28 години със запас от гориво, храна и вода само за половин година? Без участието на извънземни това е немислимо!

За този мистериозен случай  официална  версия на НАСА не съществува. Космическият апарат с астронавт  на борда е изстрелян от военните, така че всичко е забулено в мистерия. Документи, свързани с това събитие, са изчезнали заедно с архива. Дори няма доказателство, че Гинсън е нает от НАСА, въпреки че по-възрастните членове на агенцията го помнят  добре.

Чарлз Гинсън преминава карантина на военновъздушната база Едуардс в Калифорния. Астронавтът и капсулата Джемини са внимателно проучени. Специално създадена група психоаналитици се опитва да получи  информация от Гинсън за фантастичното му приключение, съобщава -Цензурурано - Жълт сайт.

Физически той се чувства добре, но е напълно дезориентиран, казва пред репортери служител на НАСА.

Не си дава сметка за отсъствието му от Земята за толкова дълго време. За психическото му състояние има още много да се желае. Думите му не могат да се свържат в някаква логическа връзка.

Запитан къде е бил, дали се   е срещал с извънземни в космоса или с някакви „свръхестествени“ сили, Ginson неизменно отговаря:
„Никога вече … Вие трябва да разберете … Това са наши врагове.“ А допълнителните въпроси предизвиквали в него истерия и плач…

източник: http://snaiper-bg.net/2010/11/richard-ginson-nasa-djemini-28-godini-izcheznal-kosmosa/

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 547
То хубаво,ама де го астронавта?Снимки няма ли... или поредните измислици?

Неактивен Hacko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 007
Ад, чистилище, рай. Къде е ада?
„Ада се намира в средата на Слънцето. Ние виждаме как горят мъртвите . Ние виждаме Ада„
Под гриф „Строго секретно “ в Националното управление  по космическа аеронавтика (НАСА) се съхранява тази сензационна информация.
На 9 август  1973 година  от борда на космическия кораб  „Скайлъб-2″ астронавтите предали това съобщение , зашеметило всички сътрудници от Лабораторията на космическите изследвания на САЩ.
В търсене на рая НАСА оставила без коментар поразяващиите воображението  факти: американския   астронавт Чарлз Гибсон бил в космоса… 28 години!
Частни лица от   НАСА твърдят  ,че подобни случай не се поддават на обяснения , а официален представител на  тази организация заявил : „Ние загубихме контакт с командира на космическия кораб Ч. Гинсън след  3 часа 58 минут след старта. Тъй като мисията беше секретна , ние не можехме да съобщим това публично. В нашите документи Чарлз Гинсън фигурира като лице безследно изчезнало.Так е било до   26 март 1991 година.
В този  пролетен ден , след почти    28 години  след като астронавта изчезна в космоса , една американска военно морска част  приела радиограма от  Ч. Гинсън. Скоро след това в океана била намерена капсулата   „Джемини“ с астронавт на борда.
Възникава въпроса  , как астронавтът е могъл да просъществува в космическата бездна  28 години  с запас от гориво, храна и вода  само за половин година ? Без участие на каквито и да е „извънземни “ сили такова нещо е немислимо!
В този загадъчен случай официална версия на  НАСА не съществува. Космически  кораб с астронавти  на борда са пускали военните  , затова всичко е скрито в тайна. Документи , засягащи тези събития  , попаднали  заедно с архивите . Няма даже доказателство ,че даже  Гинсън е бил в щата на  НАСА, въпреки че все още живите сътрудници добре  го помнели.
Чарлз Гинсън прекарал карантина в авиобазата Едъуард  в Калифорния. Астронавта  и „Джемини“ щателно са били изучени. Специално създадената група психоаналитици се опитвала да получат от Гинсън сведения за неговите фантастични  приключения.
- Физически той се чувствал добре  , но напълно дезорентиран – заявил репортер, сътрудник на  НАСА.
– Не дава отговор за своето отсъствие  от Земята в течение на този дълъг период от време. За психическото състояние  на астронавта се очаква да има подобрение, но неговите думи не могат да се свържат в едно цяло изречение. На въпроса , къде се е намирал той, влизал ли е в контакт със жители на  космоса или с каквито и да е  „свръхестественни “ сили, Гинсън отговорил : „Никога повече!… Вие трябва да
разберете…Това са ваши врагове „. Повечето въпроси предизвиквали истерия и плач.
 Нови свведения за  28-годишния космически полет не са се появили. Може би  това да е  свързано с откритото в космоса ад и чистилище  . Напълно вероятно е , че  Ч. Гинсън да е бил в рая , тъй като се върнал жив на Земята. Но къде тогава се намира този рай ?  И наистина ли е толкова хубаво, че астронавта беше възкликнал : „Нникога повече!“

 hellp.net

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Много неизвестен ще да е този астронавт. Или засекретен, щом не намирам никакво инфо за него в уикипедия примерно. :-X
Dreams are messages from the deep.

Неактивен deznam

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Има и друго обяснение, ако НАСА са тествали ново поколение двигатели ,както се предполага мисията е била секретна.Следователно ако корабът се движи с много висока скорост, времето се забавя всеки който е чел теорийте на Айнщаин го знае, пича може да е луднал за това време но може и да е реално, за да се постигне този ефект обаче е необходимо скороста да бъде близо до тази на светлината. Е ако пофантазираме може да си имат и база там горе  :diablo:
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
А може би няма НЛО и извънземни ,а е изпаднал в някакъв между простраствен модел.

Неактивен GaBOSS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
 • Простак
Ако човек реши да се разтърси, ще намери горе-долу началото 'новината' а той е руски сайт със 'смайващи' открития. Интернет варианта на жълтите вестници, ама в пъти по-зле.
Та от там идват и недомислиците и несъвпаденията на фактите по въпросната тема, която пък явно е доста любима на псевдожурналята в БГ (а и не само)

Неактивен Pilota

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 264
А такава ли е била историята.Ясно.

Неактивен teni

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 717
Хем е психясъл и дезориентиран, хем изпратил радиограма да го търсят или че се  е върнал? Пълни глупости. >:(

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27