Аз мисля,че ако го направим в София и разпостраним информацията добре,ще ни последват и други страни. Въпроса е обаче, по точно в организацията.Можем ли да се организираме за месец например да го направим в София? Защото ако не можем ,за нищо не ставаме,ще знаете.
А иначе аз работя по клипа.Малко ми е трудно да избера музика,но се надявам до седмица да съм го приключила,а дано и по малко.Иначе, съгласна съм че не съм катализатор, по точно се надявам на лавинообразно катализиране ;D Аз не държа да стане както аз искам, да стана медиина звезда или нещо подобно,затова обмислям да зарибя първо разни екофондации,също така може Дъновистите,те са известни с Паневритмията си,една мацка от друг форум ме подсети за тях.Относно морета и океани,ясно е че това няма как да стане, Ние да го измислим как да стане за европа а пък другите континенти да си ги мислят тяхните, малко ще ни е трудно да организираме Китай, Африка и Индия ;D а и Австралия и нея,те там дори всички да станат желаещи не ще могат да покрият тяхната територия ;D
Тя мисъл формата иначе си я има. Вече трябва да се действа.