Автор Тема: Предвестници на НСР в България  (Прочетена 5376 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Andreycho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 28
Предвестници на НСР в България
« -: Октомври 14, 2010, 02:23:37 am »
Днес, след излизането си от затвора, Алексей Петров е бил посетен от Яне Янев и му е казал нещо, като е държал да бъде цитиран дословно по-късно пред медиите. Та ето думите на вече бившия затворник:
„След хаоса винаги идва най-добрият ред. Това е закон на физиката. Новият ред ще се създаде с нова конституция, която ще смени 20-годишния министър-председателски тип управление с нов тип държавно устройство."
Не искам да звуча особено мнително, но на мен тези думи много ми напомнят речите на Бушовците, на Хилари, на Х.Кисинджър и други подобни земни рептилски слуги за Новия световен ред. С една дума, и тук крокодилите си имат говорител, който да ни подготвя за BIG CHANGE. :---

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #1 -: Октомври 14, 2010, 10:36:15 am »
Та ето думите на вече бившия затворник:
„След хаоса винаги идва най-добрият ред."


ORDO AB CHAO - Ред от хаоса/Ред роден чрез хаос/С една дума, и тук крокодилите си имат говорител, който да ни подготвя за BIG CHANGE.

Така е.
Мекеретата на МОССАД Я.Янев и А.Петров, са наясно с илюминато-масонските тактики. Те са буратино*.
-------
Буратино (на италиански: Burattino) е второстепенен персонаж от комедия дел арте. Думата на италиански означава дървена кукла.
Той е добър, сантиментален, но глуповат и безволев слуга, шут. Няма голяма популярност на сцената и се прехвърля в кукления театър/ПАРЛА-МЕНТА/, където става знаменитост. В края на XVI в. всички марионетки са започнали да се наричат буратини. В съвременния италиански език буратино е кукла на конци с дървена глава, марионетка, управлявана от човек.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BE
« Последна редакция: Октомври 14, 2010, 10:38:50 am от Гален »

Неактивен kkk

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 5
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #2 -: Ноември 06, 2010, 21:26:14 pm »
Интересно какво искат да ни кажат със снимката на статията:

Все повече българки не искат да са майки

Причината: посвещаване на кариерата или липса на подходящ партньор

Трябва да се коригира обществената нагласа, че държавата е длъжна да се грижи за децата. Ролята на държавата е да контролира родителската отговорност, смята проф. Марта Сугарева от Института за населението и човека към БАН.

Тя изнесе доклад, посветен на семейството, на научната конференция "Семейството като ценност в глобализиращия се свят", организирана от единственото двуезично списание на турски и български език у нас "Юмит" ("Семейството").

Пред участниците в конференцията в НДК проф. Сугарева заяви, че структурата на семейството в България се е променила заради масовата трудова миграция през последните 20 години.

Емигрантите оставят своите деца, които се отглеждат от бабите и дядовците им. Те не могат духовно и емоционално да възпитат внуците си и обществото трябва да оказва по-голяма подкрепа на тези деца, смята проф. Сугарева.

Ниската раждаемост се дължи не само на застаряващото население, а и на еманципацията на жените, както и на ефективната контрацепция, посочи проф. Сугарева. Така постиндустриалният период също е променили облика на семейството.

Проф. Сугарева отбеляза и появата на феномена отказ от родителство, който все повече жени у нас заявяват заради посвещаване на кариерата си или липса на подходящ партньор.

Българките се еманципират много по-рано от жените в Западна Европа, отчете професорът.

Модерното семейство изживява криза, подчерта д-р Мухарем Атлъг от фондация "Журналисти и писатели".

По думите му, все по притеснително е, че всеки втори брак завършва с развод, а децата се отглеждат от един родител.По принцип обърнатия кръст е символ използван от сатанистите какво ли прави в статия в dnes.bg

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/11/06/vse-poveche-bylgarki-ne-iskat-da-sa-maiki.103102
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 21:29:51 pm от kkk »

Неактивен deznam

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #3 -: Ноември 06, 2010, 22:01:32 pm »
България – оцеляване напук

Евробарометър отчете, че България се нарежда на трето място по бедност в Европа след Латвия и Румъния, а всеки трети в страната се определя като беден. И все пак българите се опитват да оцеляват, пише в коментар Дойче веле.

Бедни са всеки двама, а не всеки трети българин. Според заключението на ЕК страната е с най-ниско конкурентоспособната икономика в ЕС. По данни на Европейския парламент 51% от българското население изпитва материални затруднения, което го превръща в най-мизерстващото на Стария континент.

Според данни на правителството заради безпаричие и насилие в семейството близо 2500 българчета до 3-годишна възраст са изоставени от родителите си и живеят в социални домове, които всъщност са обикновени сиропиталища.

Посочва се още, че само за миналата година броят на българите е намалял със 100 хиляди души и ако тези темпове се запазят, демографите очакват след 10 години официално населението да се стопи с още 1 милион.

И въпреки кризата - икономическа, социална и демографска, въпреки скъпата издръжка на живота спрямо санитарно ниските му доходи, днешният „европейски" българин продължава да се опитва да оцелява, както може и както всъщност го е правил от столетия.

Още през септември масово се развихри вакханалията по „затварянето на буркани" със зимнина. Въпреки високите за есента цени на плодове и зеленчуци в големите градове, по села и паланки, лумнаха дворните огньове с огромните казани за стерилизиране и към балкони и мазета потеглиха бурканите с туршии, лютеници, гювечи и компоти, напук на всички молове и хипермаркети, които са препълнени с въпросните храни.

Независимо от слабата плодова реколта, производството на домашна ракия върви с пълна пара. От самоделните казанчета църцори градусовият алкохол, който българинът нарича „домошарка", „пукница" или „скоросмъртница" и го произвежда не само от плодове, но дори от мармалад или от евтини тунквани вафли, както разбрахме неотдавна от печата.

Нищо чудно с очаквания  нов „рестарт" на българо-руските отношения в местните ракиени казанчета да започнат да попадат и традиционни артикули за производство на домашната водка, като мебели, вакса за обувки и други подобни страховити суровини.

За разлика от заможните европейски народи, където се шири т.нар. „култура на изобилието", българинът исторически е създал своя „култура на сиромашията". Тъкмо в този вид поведение на срама се крие обяснението на много от странностите, които правят впечатление на чужденците в българската битка за оцеляване.

Казват, че оцеляването е изкуството да останеш жив. Древната и най-нова история на българите показва, че те владеят въпросното изкуство, въпреки превратностите на времето и щуротиите на своите управници.

Обезпокоителното е, че в края на първото десетилетие на 21 век на „европейските" българи отново се налага да оцеляват. И то така, както са го правили в по-близкото и далечно минало - вироглаво и напук.


http://news.ibox.bg/news/id_2040393946
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 22:03:41 pm от deznam »
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Rio

 • Гост
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #4 -: Ноември 06, 2010, 22:54:00 pm »
Май решението е българите да правят деца, а циганите да се кастрират.
НСР идва и ще си замине, но българите бихме могли да се приспособим.

Неактивен deznam

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 286
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #5 -: Ноември 22, 2010, 16:35:40 pm »
2050-а у нас - 3.5 млн. цигани, 1.2 турци, 800 хил. българи

В 2050г. започва четвъртата българска държава, съставена основно от цигани, турци и екзотично българско малцинство, алармираха професори от Центъра за демографска политика. Според техни прогнози, базирани на официалните преброявания на населението досега, през 2050г. циганите у нас ще бъдат 3,5 млн, турците - 1,2 млн, а българите - едва 800 хил. души.

Тази картина ще стане реалност ако се запазят сегашните демографски тенденции и не се предприемат адекватни мерки. Ситуацията беше сравнена с Армагедон от проф. Петър Иванов. Той акцентира върху скритите опасни процеси, които се развиват в България и акцентира на акултуризацията на българите.

Етносът, който сега има мнозинство, загубва културната си идентичност - българите дори не наричат децата си с български имена, изтъкна проф. Иванов. Очертавайки дебългаризирането, той посочи разширяващото се присъствие на чалгата и навлизането в политиката на циганския манталитет - на тарикатство, кражби, безчестие.

Демографската криза поставя заплахи към националната и икономическа сигурност на България, предупреди проф. Петър Славейков. Застаряването и намаляването на населението и особено на българския етнос води до проблеми с работната сила и със социалните плащания, поставя въпроса за бъдещото политическо развитие на страната, подчерта той.

Циганите идват на Балканите през XV век и в днешно време, поради липса на адекватна политика в България, се превърнаха в цигански проблем, отбеляза проф. Трендафил Митев. По думите му циганският проблем сега е воденичен камък за България и ако до 20 години не бъде решен, страната ни ще се удави.

Циганската общност е най-динамично развиващата се и най-деградиращата. Тази общност сега стига векове надолу - на нива, на които никога не е била, посочи още професорът. Той припомни още, че проблемът е бил решен и то нелошо в България - „минавайки през Строителни войски, ромът имаше професия и самочувствие на равен на българина. На ромските деца се даваха дрешки и книжки, а не пари на майките да раждат", разказа проф. Митев.

Според прогнозите на центъра, българският етнос през 2075г. ще е от 500 000 души, а през 2100г - на 300 000. Същевременно, турците ще са 1,3 млн в 2075г, а в 2100г. - на 1,5 млн. Циганите от 5,5 млн. в 2075г ще станат 8 милиона през 2100г.

България е в състояние на национална катастрофа, коментира Костадин Костадинов. Според него демографските проблеми на страната са трета национална катастрофа - българският народ изчезва.

Пари в пенсионния фонд няма и все по-малко ще има кой да работи и да го пълни, предупреди още Костадинов и подчерта, че временни козметични мерки няма да помогнат. Трябва да има специална институция и специален министър по тези въпроси, категорични са представителите на Центъра за демографска политика.

Те са подготвили писмо до премиера Бойко Борисов, в което излагат вижданията си и настояват държавата да осъзнае като основен проблем постепенното изчезване на българския етнос.

Пред премиера представителите на центъра настояват за предприемане на имиграционна политика, политика за снижаване на смъртността и подобряване на здравето на българина, поощряване на раждаемостта, преодоляване на обезлюдяването, политики, насочени към създаване на духовни ценности.

Нужно е специализиран държавен орган да противодейства на демографската катастрофа, заявяват представителите на центъра в писмото си до премиера.

За заплахите от дебългаризиране, Центъра за демографска политика организира семинар на 12 декември в Русе. Целта е да се дискутира деформирането на етническата структура на българското общество с цел да се реагира на негативните тенденции, поясниха организаторите.

Източник: http://news.ibox.bg/news/id_1603710177
Ако не искаш да бъдеш наковалня, трябва да бъдеш чук.

Неактивен File099

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
 • Търсач на НЛО
Re:Предвестници на НСР в България
« Отговор #6 -: Декември 09, 2010, 21:59:13 pm »
Всичко това което сте написали за съжаление е вярно и искам да подчертая изключително ниският морал на голяма част от съвременните български жени. Те вместо да се женят за българи, ходят в чужбина да раждат деца от чужденци и то не само от американци, англичани, германци и швейцарци, но и от турци, араби и мулати. Конкретни примери няма да изброявам, те са страшно много - огледайте се освен около вас и в интернет и ще се убедите в думите ми. 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27