Автор Тема: Невидимите вредители  (Прочетена 6809 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Невидимите вредители
« -: Септември 09, 2010, 23:06:59 pm »
ОСНОВНИ  ВРЕДНОСТИ                                                        
  
Както обикновено в човешката история, голяма част от управляващите и днес са преки или косвени слуги на тъмнинати и др.под. За да поддържат властта си те се стремят да понижават средния интелект и обща култура и да повишават послушанието на населението. Тогава то лесно се манипулира, привързва се към религии, става плячка на глупава реклама, води се по извратена мода – все изгодни за трупане материални облаги и изцеждане на долнопробен луш. Те биха искали да е висок интелекта само на отбран послушен елит, който да поддържа високо ниво на някои технически и приложни науки. Затова не съдействат за отстраняване на много от вредностите, а дори ги толерират и стимулират.

Финият околоземен свят днес е доста чист, освен най-ниските астрални слоеве, близо до плътния план, където са се установили разнообразни тъмни същества и форми. Те нямат достъп до луш и фина енергия, но ги получават косвено поради лекомислието на хората. Голяма част от съвременната индустрия работи за удовлетворяване на техните енергийни нужди. Малцина се замислят, че тях захранват, когато отиват на хард-рок концерт, гледат филм с ужаси, насилие, извращения, четат, мислят и разказват за насилия, престъпления и нещастия. Същото се отнася и за много от предметите, които купуват, без да са им нужни, без да имат добри, полезни функции. Някои вещи носят позитивна енергия, а други я отнемат, повреждат фините тела, психиката, водят до все по-силна зависимост от комерсиализираната индустрия, която после услужливо предлага огромно разнообразие от скъпи средства, които уж възстановяват здравето.

Земята и цялата Слънчева система, освен Юпитер и Венера, са доста "заразени" с тъмнинати и др. фини вредители. Има ги в изолирани звездни системи и в други галактики.
    
Тъмнинатите са основните (80%) - духовни същества, с далечно подобие на боговете, но на много ниско ниво. Предпочитат долнокачествен луш от страдания, болки, негативни мисли и дейности. Състоят се от 1 основна група, друга по-малка и трета незначителна.
    
Нефилимите са 2-ри по общ обем вредителство (12%), предимно чрез инфлуирани болести, особено масови епидемии, за които хората не осъзнават и не могат да приемат, че се разпространяват на енерго-информационно (ЕИ) ниво. Периодично монтират настинко-заразови ЕИ импланти в много хора, които до 2-3 месеца генерират многократни респираторни и др. инфекции. Тяхната вреда е донякъде относителна, играе ролята на естествен подбор – успешно преживяват тези, които ги осъзнаят и успеят да се предпазят от тях, останалите страдат и умират. От настинко-заразови въздействия (НЗВ), които са главно от Нефилимите, се влияят около 1/3 от хората, предимно ППХ.
    
3-та група (4%) е най-черната, най-негативна. Тя е свързана с друг свят, с 2 измерения различни от нашия, още по-плътен, може да се каже подземен - Хадес. За обитаващите го азове това е особена, специфична опитност, но не е по-трудна от нашия земен живот.
    
4-та (2%), малко по-висша, свързана с груповите духове на изостанали от предишни обръщения, които сега обитават Луната. Информациите за тях от лунните астронавти са цензурирани, а в Интернет има разни измислици.
    
5-та - 1.2% от вредите причиняват изостаналите от предишната вълна на живота тогавашни хора, които нормално днес са част от Ангелите и др. по-висши фини същества. Те са оставени на доизживяване, играят своеобразна полезна роля, като предизвикателство за преодоляване; не са били ангели. "Паднали ангели" са други, нищожно малко са и нямат съществено значение.
    
6-та (0.7%) е по-трудна – дефектни и изостанали същества от божествен тип, неуспели богове. От тях са много от силно вредните, извратени, болезнени деяния - имат големи възможности, но нисък морал.
  
Последните 3-та до 6-та групи вредят предимно чрез астрални и плътно-витални специфични пси-устройства, своеобразни пси-вируси, тайно внедрени в ПАз или като подсъзнателен елемент в САз.
  
Пси-паразитите са по-различна, но гигантска група (почти колкото хората на брой), която също трябва да се класифицира тук (лек.11.2).  
    
Някои палави природни духчета (елементали) може да вредят, напр. като полтър-гайсти и др. под, но доста слабо.
  
Разни религии и вярвания са им давали всевъзможни имена, пресилени вредителства и изкривени представи. По-висшите са предизвикателство, преодолявано от най-добрите от нас и тогава те се отнасят с уважение, като към достойни противници или партньори. За тях е озадачаваща лекотата, глупостта и безотговорността, с която много уж разумни човеци приемат негативните внушения.
Макар че някои определения все още не са ясни и точни, по-добре е да има някаква  база за размисъл,  за коригиране и допълване,  отколкото никаква.  
    
Психичната атмосфера около Земята е разнородна, многопластова, пулсираща – понякога се приближават тежки и тъмни слоеве, притискат фините тела към плътното, изкривяват ги, влошават много сърдечни, белодробни, психични и др. болести (лек.19). Друг път се отдалечават и тогава се диша по-лесно, както физически, така и духовно. Нефилимските и др. вредителства силно зависят от тези пулсации, които имат различна периодичност и интензивност, като взаимно се усилват, а не просто сумират. По-големи максимуми се получават през 8-10 и повече месеци.
    
Ориентировъчни данни за пулсациите на фината околоземна среда:

приблизителен  период  [дни]              15    23    60    190     560
условна самостоятелна интензивност [%]    50    25    30    60      100
    
Потаен вредител, срещан като закон на Паркинсън / Мърфи, е особеното общо пречещо въздействие върху някои азове, когато вършат позитивни дейности, както и когато осъзнаят свой успех, радост, щастие. Поговорката "Прекалено хубаво не е на добро" често е основателна, както и чукането на дърво - добре е да се погрижим за подходяща защита, а с повечко мъдрост или ЕзоИнфо може да постигнем и по-рационално решение на проблема.
  
Защити от фините вредности: огнено защитно яйце, маскировъчно облаче (воал), акаша-филтър, програмиране своята "света 3-ца" за защита, молба за помощ от ангели, архангел или от плътен духовен учител, напреднал приятел.
    
Обаче най-големи болки и страдания е причинила и продължава да причинява СЧВ. Тежки силно негативни изяви не са нужни никому и за нищо; напротив – те са изключително вредни както за кармата на извършителя, така и за всички Азове на потърпевшия. Те се случват главно защото в тази несъвършена луш-градина не могат да бъдат отделени позитивните прояви на СЧВ (заради които тя е освободена в такава висока степен), от негативните. Тежка насилствена смърт може да остави трайни вреди в БЕИС, съответно в бъдещите ПАзове, които много прераждания след това ще продължават да пречат, понякога много силно. След такава смърт духовните водачи отвеждат аза в специални оздравителни центрове и му предлагат следващите животи да бъдат леки, възстановяващи. Но травмата си остава и без основно кармично изчистване не може да се преодолее.
    
За корекция или отстраняване на силно вредящи азове трябва да има силно неодобрение от много от пострадалите, масова нетърпимост, която да създаде егрегор от високо ЕИ ниво, позволяващ и изискващ намеса от локални богове или учители. Вредителите няма да изчезнат автоматично, няма някой друг да махне това, което пречи на нас. Осъждане на смърт ще го отстрани само временно, на плътно ниво, но може да ускори прераждане в подобен вид. Малък брой патологично изкривени азове (масови убийци, насилници, садисти) не продължават съществуването си – след смъртта биват разградени от локален бог и пречистената енергия се връща в източника. Понякога те, както и силно отклонилите се от предначертаното, биват прибирани експресно чрез особен вид бял рак или друга наистина неизлечима за тях болест.
    
Податливостта на вредни влияния може да зависи силно и от собствения вътрешен био-енерго-информационен цикъл (~56 дни - лек.11). Привидно вредни въздейсвия, обикновено краткотрайни – до няколко часа, може да са подтиквания от духовни водачи за осъзнаване и отработване на актуална задача.
    
Твърде много вреди хората си причиняват сами с консервативно следване на статуквото – грешно, формално и ненужно в голямата си част образование, мода, излишни пари и вещи, показ на криворазбран успех и благосъстояние – стремеж да се покажат по-горе или на нивото на околните, а фактически показват своята глупост и робуване на предразсъдъци.
    
Това е предизвикателството Земя – богат набор от външни и вътрешни пречки. Обаче не е правилно пожелалите такива трудни прераждания да бъдат обвинявани в мазохизъм (неадекватно удоволствие от болка, вменено от тъмнинати и др.) докато в случая е удовлетворение от преодоляване на трудностите, а не удоволствие от самите трудности и колкото по-лесно, рационално и ефективно биват преодолявани, толкова по-добър е успеха. Целта не е потапяне в страданието, а изплуване над него и отстраняването му, ако е допустимо, ако не – заобикаляне или минимизиране.
    
Но да се има предвид, че голяма част от плътната и фина околност е неутрална и не бива да изпадаме в прекалена подозрителност и страх от вреди.
 
    
Основни външни ВРЕДНОСТИ, влошаващи здравето и общото състояние:
[ориентировъчна относителна значимост и опасност за ППХ, в % ]:
(да се има предвид, че ППХ са по-чувствителни към повечето вредности)
          
1). ФАТАЛНО ВРЕДНИ:
    
Гео-аномалии (на разстояние до 50м), Хартманов възел на главата при сън, някои подземни реки и др, които сами по себе си не са съществено опасни за човека, но комбинирани с антропогенния електро- и магнито- смог може да са фатално опасни [100 за податливите]. Може да предизвикат безсъние, депресия, главоболие, ставни болки, хронична умора, рак и мн.др, след редовен престой (по няколко часа на ден) в продължение на няколко години, рядко само след няколко месеца. Хартмановата мрежа е открита през 1915г от младия тогава немския учен Ернст Хартман и е малко призната в научните среди, под предлог че не е инструментално доказана. Състои се от перпендикулярни линии север-юг и изток-запад през около 2м, с ширина 1 до 10см. Установява се чрез махало – само в тези линии то се върти наляво. Предстои регистрирането й чрез инструменти – лек. 19.
    
По подобие на пушеко-мъглата смог, беше възприет терминът електро-смог, а все по-актуална става и все повече се осъзнава  важността на мъглата от вредни психични въздействия - Психо-смог: хаотични негативни мисли [75], насочени (магьосник и пр) [100], насочени психотронни въздействия [100]. Гигантски, невидим, неосезаем (освен за малцина) вредител, който може да причини както остри и кратки, така и дълготрайни и хронични страдания – нервно-психични и соматични.
  
Вредата от психо-смога е особено голяма, защото е както пряка, така и усилваща другите. Изкривените от него пространствени вълни на хаоса водят до оглупяване и на иначе разумни хора, които получават временно затъмнение на чувства и мисли, вършат позорни и безумни действия, не осъзнавайки съвсем своите постъпки.
    
Ниво на мисловния хаос:      US- 61%,    EU- 67,    BG- 76;
    
целенасочено вредителски:   US- 12,       EU- 19,    BG- 26    (2009г).
  
Комерсиално програмираните лекарства [100] и стандартните противоракови лечения [95] са позор за фармацевтиката и медицината – лек. 9.
          
2). МНОГО ВРЕДНИ:
    
Дистрес (негативен стрес) – ако е постоянно или често състояние [100].
  
Мобифони (GSM) [70]; при обичайното масово и продължително ползване вероятността от рак до 10г на предразположените е 75%, но това е малката беда. Тъй като излъчват обилно количество "висококачествен" електросмог, днес те са главното средство за понижаване на интелектуалните способности (оглупяване) на хората, но това трудно може да се докаже на плътно ниво. Освен това в следващите години може да се очаква голямо нарастване както на раковите, така и поява на нови заболявания, тъй като масовото им ползване е от скоро и няма реална оценка на вредата, а излъчват големи ЕИ дози, почти пряко в мозъка. Повечето изследвания, обявяващи вреда се прикриват или унищожават. Вместо това производителите поръчват тенденциозно заложени или манипулирани измервания, "доказващи" безвредност. Обикновено се констатира, че няма топлинно въздействие, а не се оценяват ЕИ вреди – именно те са основните и най-опасни. Въздействат на всеки ползвател.
  
Ако се налага - да се ползват до 10 мин. на ден или със слушалка, а апарата да е далеч (поне 50см) от главата, особено при набиране на номера.
  
Шум (силен, дразнещ) [75] - толкова по-вреден, колкото е по-силен, продължителен, ритмичен, дразнещ. Много подценяван проблем – не се осъзнава голямата му вреда, дори и някой да е свикнал с него, струва му се че не му пречи и не му обръща внимание. Някои привикват да спят на шум, но това е непълноценен, повърхностен сън. Силният шум (>70дБ) уврежда както слуха, така и нервната и лимфна система, притъпява всички усещания, затруднява или блокира творческа и всяка интелектуална и прецизно-механична дейност. Може да се отбележат 2 вида шум: хаотичен (битови и строителни машини, транспорт, викове, говор и пр.) и дисхармоничен (гръмка музика и др. с негативен ритъм, честота, насоченост; инфразвук) – причинява най-опасните вреди.
  
Гръмка музика масово се слуша, особено от младежи, прониква на стотици метри, а е трудно техническото й отстраняване (лек.19). Затова тя все повече се използва от тъмнинатни креатури за тотално въздействие върху психиката и здравето на нищо неподозиращите слушатели, както и върху всички други наоколо. Мощният басов звук създава пулсиращо налягане, което пряко или индиректно поврежда редица жизнено важни органи. Още по-вредно е ЕИ-въздействие, което разрушава аурата, понижава интелекта, може да има разнообразни опасни кодировки. (по- подробно в края на тази лекция)
  
Редица музикални стилове – военни маршове, масови песни, чалга, цигански маанета, рап, фънк, метал, психоделична, някои арабски, негърски, индийски, китайски, фолклорни и мн.др. са мощен програматор на съзнанието, основно на ПС-САЗ. Те са маскирано подмолно средство за тъмнинатно психо-въздействие – налагане на определена насока на мислене и поведение, като борбеност и агресивност или пасивност, страх и послушание, промяна на културна, религиозна или етническа принадлежност и мн.др.
    
Телевизорът, който в много семейства работи дълги часове през цялата вечер, също създава постоянно шумово натоварване, в допълнение на вредите от показваната програма.
    
Ако човек трезво оцени важността, обикновено може да си осигури дом на тихо място, по-тихи битови електроуреди, ограничаване на ненужните звукоизточници. Редно е полицията и общинските власти да отстраняват масови шумоизточници от всякакъв вид, без да чакат оплаквания.
    
Магнити (високоговорител, тон-колона, матрак със стоманени пружини) близо до главата по време на сън [90].
    
Растежни хормони в храната, предимно в месо [75].
  
Ваксини [40] - в някои са заложени болести (рак), пряко много опасни, но масово и дългосрочно най-вредно е глобалното дезорганизиране на имунната система, сенсибилизиране към алергични реакции на обичайно безвредни или нови вещества, автоимунни аномалии и др. екзотични проблеми (лек.9).
    
Религиозност - гигантски маскиран вредител - изсмуква фини енергии и блокира или затруднява духовното развитие при над 70% от хората (лек.3).

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Невидимите вредители
« Отговор #1 -: Септември 09, 2010, 23:07:54 pm »
3). СРЕДНО ВРЕДНИ:
  
Електро-смог [60-70]: Електроснабдителната мрежа, базирана на идея на Никола Тесла – променлив ток, 100-200в, 50-60Хц, е добра насока за развитие и самостоятелно не е много вредна.  Проблемите са два: 1- огромна масовост, при тотално невежество за избягване на вредите и 2- комбинация с други, малки сами по себе си вредности (Хартман-възел, гео-аномалии, подземни реки и др). Да не се пребивава близо до трафопост (20м), далекопровод (80 до 400м, съответно при 12 до 110кV, 1км при 220кV). Доста пречат мрежови трансформатори, дори и малки (адаптери) близо до главата при сън, както и кабели с по-силен ток (печка). Също стандартно електрическо подово отопление -  лек.12,  доп.21.
    
Микровълнова печка [60] - трайно влошава храната на ЕИ ниво и уврежда хората около нея.
  
Компютри и други бързи цифрови устройства [55]. Генерират ляво торсионно поле, тъй като работят с ВЧ правоъгълни сигнали – псевдо-случайни, хаотични, дисхармонични по отношение на живите същества – във всичко живо преобладават синусоидални (хармонични) електрични, магнитни и др. сигнали. Съществена е вредата при честоти над 500 МХц и особено над 1.5 ГХц, още по-лошо когато има вентилатор, който разнася увредената на фино ниво атмосфера, сам генерира вредни торсионни полета и дейонизира въздуха. За сравнение вредата от Десктоп 2ГХц с кинескопен монитор е над 45 пъти (!) по-голяма от Лаптоп 400 МХц. Безопасно е до 5-6ч на ден, с Лаптоп до около 700 МХц, авто-превключващ на мин. честота и изключван в Stand by или Hibernate докато не се работи с него, с вентилатор на минимални обороти или без такъв. Най-добре вместо хард-диск да се използва флаш-памет (SSD) и да се ограничава включване на CD.
    
Интернет [55] e опасен информационене вредител, който не бива да се ползва повече от 2-3ч на ден. През останалото време, особено нощем, LAN-връзката да се изключва с ключ, да се изважда кабела или да се изключва рутера / модема; ADSL филтъра и модема да се монтират по-далеч от често обитаваните помещения.
  
Прекалена (над 3ч/ден) телевизия [55]. Многообразни са вредите - формиране пасивност в мисленето и характера, обездвижване, често преяждане с ненужна (junk) храна пред ТВ; зарежда пространството с леви торсионни полета, повреждане на психиката и очите; основен програматор на мисленето - насилие, извратен секс, безкритично приемане на политическите и финансови порядки, манипулиране общественото мнение в угода на властниците.
  
Радио и телевизионни излъчватели и радари в близката им околност (0.2 до 2 км, в зависимост от мощност и честота) или насочени  [55].
  
Радон-222 [43] - естествен радиоактивен газ, излъчван от всяка почва и камък, на някои места по-силно; концентрира се в мазета, непроветрявани панелни, тухлени, каменни стаи, повече до пода; при вентилатор вътре в стаята - навсякъде. Опасен е при концентрация над 100-200 bq/m3.
  
Неправилното хранене също може да бъде фатално за здравето – лек.7.
  
Наркотиците са голямо недоразумение на СЧВ, особено тяхното редовно пристрастено използване. Сложен е въпросът с различните психоделични вещества, използвани от дълбока древност. В умерени дози някои помагат за "разхлабване" на фините тела и по лесно постигане на ОИТ, но това не е разумен метод. При по-големи дози, когато само чрез тяхното въздействие се напуска плътното тяло, това вече не е съзнателна ОИТ, а полусънна, води само в ниските тъмни слоеве и не може да се постигне истинско опознаване на финия свят, нито е нормално удоволствие, ако изобщо е удоволствие. Всяка по-голяма доза или често прилагане и на малки дози е много вредно и опасно за всички тела и азове.
        
4). ВРЕДНИ:
    
Далекопроводи [75] - на разстояние 30 до 90м / 12 до 110кВ.
  
Смог [40] - в големи градове, през зимата, при липса на очистителни съоръжения, особено при горене на въглища. Проблемът леко се надценява.
    
Дейонизиран въздух – нужен е не просто чист, а богат на кислородни ани-йони, заредени с ПрО чрез фотосинтеза.
    
Монитори и телевизори с кинескоп [45].

  Non-frost (некондензиращ чрез мощни вентилатори) хладилник е ~5 пъти по-вреден от Пелтие, абсорбционен и саморазмразяващ компресорен.
    
Флуорни хапчета [30] и някои флуорирани зъбни пасти.
   
Някои синтетични хранителни добавки [до 100].
  
Слънцето може да е много вредно в някои дни, особено за някои алергии и сърдечни болести. В такива дни да се минимизира излизане на слънце; шапки и чадъри много малко помагат.
  
Мигащи светлини, с неподходяща честота, напр. часовник с ярко-червен или син мултиплексен дисплей с честота 60Хц са доста вредни, особено за някои хора. Периодични шумове, като тик-такане на часовник, също може да вредят.
    
Няма съществена вреда от едновременно искуствено и естествено осветление, освен при някои стари луминисцентни лампи, но не голяма – това често се преувеличава.
    
Лошо подреден дневен режим [до 20]. Не бива да е нито педантичен, нито едностранчив, нито хаотичен (липсващ). Ориентировъчен график, който да се променя според моментните способности и предпочитания на индивида, според състоянието на плътната и фина околност и според изискванията на ситуацията.
  
Уж-медитативна музика може да запише много вредни програми и опасни състояния в подсъзнанието и не бива всяка, обявена за медитативна да се приема на доверие.
    
Изкуственият вятър (вентилатори, климатици) почти винаги е вреден - няма жива, позитивна енергия, а често леви торсионни полета, дейонизира въздуха, простудява и пр, така че не е желателно да се пребивава в него. Естественият вятър е предимно полезен, с позитивни енергии, стига да не е много силен, влажен или студен. Детето може да стане чувствително към настинка от вятър, както и мн.др, защото баба му му е казала това и със своята ПсЕн, особено ако е по-силна, то си е създало лесна простиваемост от духащ вятър.
  
Прахове за пране – повечето имат слабо алергизиращи и други вредни ефекти, които може да се намалят чрез добавяне на 10-20% настърган сапун.
    
Оловото има известно канцерогенно влияние и по-точно служи за катализатор  на такова, но вредността се пресилва напоследък.
  
Тъмнинати [55] – по-особен всеобщ неявен вредител. Преди тези лекции почти никой не го осъзнаваше и никъде нямаше точно обяснение за неговата същност, затова предпазването беше много трудно.
    
Пси-паразити [40] – също неявни, може да бъдат много опасни, дори фатални, макар и в редки случаи – лек.11.2.
  
Карма в 3-те й вида, особено "зрялата". Тя не е точно вредност, но може да направи живота много труден, ако е планирано овладяването й, а човекът още не е научил как – ще му помогне лек.11.3.
  
Негативни мисъл-форми, които масово присъстват в околното пси-пространство - те се привличат и взаимно усилват от негативна насоченост на собственото мислене.
    
Условно вредна може да бъде установената от автора, непознатата до сега, повърхнинна гео-мрежа, подобна на Хартмановата. Квадратно, през средно 176 м, са разположени линии, с ширина ~20см, в които махалото виси неутрално. Редовно пребиваване в тях и особено в пресечната област може да доведе до патологична сънливост, умора и неработоспособност. По-интересно е позитивното успокоително приложение – на такава линия е полезно да спят през отделни периоди, нервни, напрегнати, неспокойни хора.
  
Прекаленото мислене за вредности и за предпазване от тях също е вредност от класа на вътрешния психо-смог. Не бива да се мисли излишно за отрицателни, неприятни, болестни и пр. случки и ситуации – това само ги зарежда с допълнителна енергия и ги усилва.
    
Не е нужно човек да се изолира от всички вредни влияния, даже умерени леки вредители са полезни за поддържане защитните системи на организма в добро състояние.
        
5). МАСКИРАНИ въздействия за пречене на напредъка:
  
1) Осигуряване на все по-нисък интелект и ерудиция на населението, чрез електросмог (мобифони), деградираща музика и филми, лошо образование, внушаване и стимулиране на комерсиален стремеж към пари и вещи.
  
2) Внушаване на въздържаност и нерешителност у напредналите да предлагат знанията си. Ефектът е много добър, тъй като те обикновено са скромни, тихи и благовъзпитани, а това в случая се превръща в недостатък и е съществена причина за слабите успехи както в сегашната епоха, така и в предишните. Излишната скромност е недостатък, по-вреден от крещящото нахалство - последното е явно и веднага предизвиква противодействие, а прекалено скромният си остава никому неизвестен, малко полезен за обществото. По-добре да се направи грешка и тя да се поправи, докато абсолютно сигурно е, че ако не се предложи нещо, няма никаква възможност то да бъде прието. Но не бива да се стига и до нахалство и нетолерантност – това би било лошо за предлагащия и може да отблъсне слушателите и да дискредитира предлаганото знание.
  
3) Програмиране чрез религиозни и др. проповедници на пасивност и примирение към съдбата, на веднъж впримчените в тяхната вяра, за да не се опитват да се измъкнат от примката. А трябва да се припомни, че всеки сам гради голяма част от "съдбата" си и обикновено има повече от една съдба – много възможности за избор, които всеки сам може да или да не оползотвори.
  
4) Подобно е примирението и пасивността спрямо околните вредители и дразнители – крадци, шум, гръмка музика, нечистотии, грозотии, корупция, измами, некадърни политици... Повечето хора не изискват и не защитават правата си, както заради разнообразни страхове и нерешителност, така и от невежество или мързел, а също и от физическа невъзможност поради липса на ефективна съдебна система и независими организации за контрол.
  
5) Позитивната активност се подтискат косвено, но доста ефективно чрез синдрома на напрегнатост/ притеснение/ страх/ безпокойство [НПСБ] ("свиване под лъжичката"). Обикновено няма клинични прояви, но понякога може да стигне до страхова невроза. Доста значим, поради голямата масовост - страдат до 1/3 от хората, но остава скрит - далеч не всеки го осъзнава, малцина търсят помощ.  Оби-чайно е да няма явна причина, а натрупване на дребни, преувеличени или въобра-жаеми проблеми. Това може да е страх от бедност, уволнение, лоши съседи, гръмка музика, подигравка, неодобрение, непризнание от околните, обида, магия; притеснение за несвършени дела, нерешени задачи или непонятно какво. В други варианти синдрома може да е на тъга, меланхолия, отчаяние и пр.

Формира се или се усилва от психо-смог, пси-паразитни остатъци, собствени или външни мисъл-форми, негативни култови, религиозни и др. програмирания от предишни животи, тъмнинатни и психотронни влияния, пулсации на психичната атмосфера, слънчево-космични влияния; собствени или поставени от учители задачи за решаване, тест за преодоляване, карма за овладяване, нехармонизиран личен устрем и пр; често причините са няколко, може една да е основна.

За освобождаване е важно да осъзнаем наличието на подобен синдром и да насочим волята си към отстраняването му. Трябва да се намалят външните и вътрешни причини. Освен общите защити от фини вредности, може да помогне извеждане на синдрома от тялото с дясно-въртящи вихри от ПсЕн и ПрО; анализ и осъзнаване, че с притеснение и безпокойство не само не се подобрява нищо, а напротив – влошава се. Много по-добре е спокойно да се върви напред в приятно учение, интересна работа, красиво творчество, щастливи естествени удоволствия, в любов и хармония.

По-лабилните нервно-психически може и е добре временно да си помагат с успокоителни лекарства - валериан, неуролакс, жълт кантарион, маточина; но не и по-силни или психотропни – те може още повече да увредят състоянието.
 
Редица вредности имат взаимно подпомагане и усилване. Напр. пониженият от мобифоните интелект води до приемане на вредящата музика за безопасна – слуша я много и силна, това още повече влошава интелекта, който не разбира вредността на мобифоните, ползва ги все повече и т.н.

Цианкалият, напр. е смъртоносен за отделен човек, но за обществото е безопасен, понеже опитно е установена и добре позната фаталната му вреда. Точно обратно е положението при много от описаните вредности – за тях няма пряко и неопровержимо доказателство, те действат бавно, често неявно; това е
 1-ва причина за масовото несъобразяване с много от тях.
 2-рата е поради незнание - за тях няма почти никаква информация.  
 3-тата е поради обработка на общественото мнение чрез телевизия, кино, вестници, слухове, притчи и тъмнинатни внушения, че тези вредности са безопасни – за обикновен човек много от тях изглеждат неправдоподобни и фантастични.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Невидимите вредители
« Отговор #2 -: Септември 09, 2010, 23:10:13 pm »
Гръмката МУЗИКА

от дисхармоничните стилове (маршове, чалга, цигански, рап, метал, някои  рокове, арабски и пр.) е опасен  вредител, силно омаловажаван и пренебрегван поради неосведоменост и тъмнинатни внушения, затова ще бъде разгледан по-подробно. Действа както на плътно така и на фино ниво - бавно, но дълбоко и силно.
   
Вредите може да се разделят на 2 групи:
       
гр.А)- в личностен план тази музика:
  1. Понижава интелекта, води до пасивност, фобии, податливост на наркотици.
  2. Записва агресия в подсъзнанието, подобно на барабанчето и ритмичните напеви на шамана при негри или индианци, което програмира племето за война и всички хукват да се бият като курдисани.
 
3. Предизвиква наркотично-подобна зависимост от гръмка бас-изобилна музика, притъпява сетивата и мисълта. Тишината става непривична, болезнена – тя стимулира осъзнаване на своята същност, на своите заложби, интереси, цели – всичко предвидено за настоящото прераждане, което чака да бъде осъществено.
 
4. Поврежда аурата и фините тела чрез силния звук и резките движения, особено тръскане на главата. Това улеснява проникване на привлечени от тази музика пси-паразити и може да доведе до психично обсебване (лек.11.2) – честа причина за тежки психични болести, самоубийства, катастрофи.
 
5. Нарушава функционирането на много органи, чрез пулсиращо налягане, създавано от мощния басов звук – както пряко, така и посредством неизбежното спонтанното напрягане на редица мускули. Най-силно е засегната витално-нишковата система, с което се влошава контрола от страна на азовете. Уврежда се също лимфната и нервна системи, слуха и др.
 
6. Изсмуква ПсЕн чрез изградените в много дискотеки негативни фино-енергийни канали.
   
В света има над 30 млн. човека с клинично проявени болести, следствие своята вредна музика, а далеч по-трагични са 10-те млн. разболели се поради музиката на околните.
 
7. Програмира съзнанието чрез кодиран в много поп-песни негативен ЕИ пакет (магическо заклинание) - код-програма за агресия, страх, самоубийство, омраза, стремеж към секта, верска или етническа общност или омраза към такива и др. Тази информация е получена от осъзнали се и отказали се заклинатели, и е потвърдена езотерично. Уви, разкаялите се са били унищожени физически, тъй като не са знаели как да се защитят.
   
Съвременният технократ трудно възприема това, което е основната причина за липсата на противодействие. Но дали някой вярва или не, това не променя факта и не намалява вредата.
 
8. Може да причини тежка или смъртоносна болест (рак) - божествено наказание, което някои от драстично пречещите на околните с гръмка музика си "завоюват" още в този живот. Понякога се проявява само след месеци, в други случаи след години или остава като непонятно и с нищо незаслужено наказание за невинния САз в някой следващ живот.
         
гр.Б)- в социален план. Мощният басов звук се разпространява почти неограничаван, особено в панелните блокове, поради което гръмката музика се превръща в звуков тероризъм, който:
 
1- нарушава правото на съседите на тишина и спокойствие;
2- нарушава  неприкосновеността  на частната собственост с взлом чрез звук;
3- принуждава съседите да слушат чуждата музика - често музика-наркотик;
4- демонстрира егоизъм и пренебрежение към околните;
5- дискредитира извършителя и семейството му.
     
Междинна причина може да е комплекс за малоценност, изкривен стремеж за самоизява, инертно следване на модерното; или програмиран стремеж да дразни околните, да създава конфликти между поколенията, етносите и др. Не може да се забрани някому да се поврежда, но е недопустимо да поврежда околните.
   
Музиката няма право да излиза извън собственото жилище, както не може да излиза вода, огън, радиоактивност, химикали, газове и др явни и неявни вредности.
 
Основно правило на обществения живот е всеки да живее така, че да не пречи на околните, във взаимна толерантност и уважение.
   
Неспазването му показва съществен пропуск във възпитанието и начина на мислене. Много от вредите са предимно информационни и се запазват дори при не много силен звук, особено при продължително въздействие.
   
За успешно преодоляване на проблема трябва:
 
1) Съществена част от обществото да е осъзнала важността и необходимостта да бъде отстранен.
 
2) Желание за рационална помощ от околните - вдигащият музикален шум да осъзнае адекватно своето място в света, вредата за себе си и съседите; да му се помогне на ментално ниво - напр. чрез медитативно излъчване "Недопустимо е да пречиш на околните, да ги принуждаваш да слушат твоята музика". Колкото по-високо е нивото на излъчващите хора и колкото повече са те, толкова по-силно и неотменимо ще е въздействието. Също чрез добронамерени разговори за отвикване от силна деградираща и привличане към тиха хармонична музика и др. разумни занимания. До ½ час вредна музика през ден може да се компенсира и обезвреди от организма.
 
3) Готовност за решителни действия. Ако се наложи, може и трябва да се приложат принудителни мерки. Както езотерична принуда, но внимателно, премерено, с мъдрост. Това ще има и общо-възпитателен елемент – показване мощта на позитивната човешка воля и на фините енергии. Също и стандартни санкции - глоби, прекъсване на електричеството, изваждане от жилището и др.
 
   
9-та голяма вреда (както социална, така и лична) е следствие отношението към проблема като "безобидни лудории", поради което в съзнанието на извършителя се формира усещане за право на произвол и безнаказаност, което може да доведе до изкривяване на психиката и да стимулира много по-опасни престъпления.
 
Неприемливо е оправданието, че няма конкретен закон – неприкосновеността на жилището е записана в конституцията, правото на тишина и спокойствие е сред основните права на човека. Конкретните изисквания може да се узаконят на събрание на блока или квартала.
     
Не всяка поп-музика е вредна. Софтрок, софтджаз, мелодичен рок, балади, някои кънтри и др. хармонични стилове - красивата музика, имат много добро позитивно действие. Хубавата музика няма нужда от гръмкост. Класика, оперети, някои мюзикли са също с положително въздействие. Това не значи, че са подходящи за всеки – ако са неприятни, няма да има съществена полза.
   
Гръмка музика е допустима само в дискотека, разположена извън жилищата и звукоизолирана от тях. В къщи може да се използват стерео-слушалки – те дават най-добро качество на звука, по-малка е вредата за слушащия и няма никаква пряка вреда за околните. Безжичните, или с малък МР-3 плеър с батерия, нямат и кабел, който да ограничава движенията.
   
Шумно празненство - рожден ден, парти, "купон", особено в панелен блок, е допустимо само с изричното, непринудено съгласие на съседите. Както и всяка музика и звук, които се чуват силно и пречат на съседните апартаменти или къщи. Дискотечна гръмкост (>60 децибела) е недопустима за жилищен квартал, а ако е през нощта е престъпление, което поставя под въпрос наличието на разум у извършителя. Това е болестно психично състояние на хипер егоцентризъм с терористични наклонности. Деянието трябва веднага строго да се наказва, а състоянието да се лекува.
   
Същото важи и за всички празненства на открито, на места не по предназначение, като сватби с шумна музика, особено циганските – известни с голям шум и продължителност, байрам или други етнически традиции; биене на църковни камбани, молитви от минарета или каквито и да било други религиозни, етнически, промишлени и пр. дейности, които пречат на околните хора.
   
Толерирането на тези проблеми поради страх, незнание, неосъзнаване, инертност, пасивност е недопустимо и вредно, както за потърпевшите, така и за извършителите. Правилно е отношението към вредните шумове да бъде негативно и да се отстояват правата на тишина и спокойствие. Ако човек се остави безропотно да бъде тероризиран, това още по-силно го отваря за вредното въздействие, дори и да не му обръща внимание и да си мисли, че то не му пречи – само емоционалното дразнене е по-малко.

Оосновни грешки на днешната цивилизация накратко:
1- Хората живеят все по-изолирано помежду си и от природата
2- Понижава се средното им духовно, интелектуално и физическо ниво
3- Струпват се все повече хора на едно място, в мега- сгради, заводи, градове
4- Храната е все по-изкуствена, по-безвкусна, по-безполезна, по-вредна
5- Все повече хора боледуват от все повече болести; не умират от старост
6- Конвенционалната медицина не може да излекува повечето болни
7- Фармацевтика и медицина са все по-комерсиални и увреждащи, а не лекуващи
8- Образованието е все по-непълно, едностранчиво, с много грешки
9- Хората са все по-невежи или тясно специализирани
10- Губи се критерият за научно правилно поради грешни учебници и статии
11- Фундаменталните науки са в продължителна и задълбочаваща се стагнация
12- Информационният потоп прави информацията все по-трудно достъпна
13- Науката работи в голяма степен против хората, а не за тяхното добро
14- Все повече е дисхармоничната музика с вредни въздействия
15- Все по-масово се манипулира съзнанието на масите
16- Хората са все по-комерсиализирани и бездуховни
17- Огромна е дисхармонията между техническото и духовното им развитие
18- Ефира все повече се насища от разнообразен електро-смог
19- Човешките мисли са все по-епидемичен хаос – психо-смог
20- Основният транспорт – автомобилът, е оръжие за масово унищожение
21- Енергетиката е предимно унищожаваща природата
22- Свръхпроизводство на енергия, поради неефективни технологии
23- Свръхпроизводство на предмети по количество и номенклатура
24- Огромна част от хората вършат ненужна или вредна дейност
25- Държави и производства се управляват предимно от комерсиални принципи
26- Държавата обикновено не действа за доброто на хората
27- Правораздаването зависи от надлъгване между адвокати и от подкупи
28- Засилват се фундаменталистките и неорелигиозни движения
29- Капсулирана е в почти пълна непристъпност бюрократичната държава
30- Застрашена е границата на поносимост на природата.
 

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Невидимите вредители
« Отговор #3 -: Януари 12, 2011, 10:07:44 am »
Цитат


4). ВРЕДНИ:
    
Далекопроводи [75] - на разстояние 30 до 90м / 12 до 110кВ.
С такъв проблем си блъскам главата последните дни.  ???  
:---  :bomb:


Ето до каква допълнителна информация достигнах, която е един от фактите за нарастване на раковите заболявания сред населението на България.

"...Без да се познават точните механизми и причините, засега е известно, че ако нещо провокира развитието на ракови заболявания, това са магнитните полета с честота 50 Hz. Това е т.нар. “мрежова честота“, каквато има електрозахранващата мрежа и във всички електроуреди във всеки дом. И още във високоволтовата електропреносна мрежа и трансформаторните станции (трафопостовете)..."

проф. инж. Гаро МАРДИРОСЯН
д-р по физика и доктор на техническите науки
Институт за космически изследвания – БАН

проф. д-р Рангел ГЮРОВ
Департамент “Науки за Земята и околната среда” - НБУ
Семинар “TERRA nostra”
http://www.nbu.bg/PUBLIC/IMAGES/File/departamenti/nauki%20za%20zemiata%20i%20okolnata%20sreda/seminar_el_magnitno_site.pdf

===============================

Някой си Deroni в нета:

"...Влияят ли ни по някакъв начин далекопроводите и трансформаторите за високо напрежение?
Да и то не по най-добрия начин. Преди години далекопроводите и трансформаторните станции бяха извън очертанията или в покрайнините на населените места. Съществува правило, валидно и до днес, че трансформатори за високо напрежение трябва да са отдалечени минимум на 16 метра от жилищни и обществени сгради. Но градовете се разраснаха не планомерно и стихийно. Вилните зони плъзнаха по хълмове, върхове и чукари. Само около София могат да се видят много постройки в непосредствена близост и дори под трасето на високоволтови далекопроводи. Поради повишената консумация на електрическа енергия множество малки трансформаторни постове изникнаха в непосредствена близост до жилищни сгради.
Недобросъвестност или незнание стои зад тези безумни планове и строежи? И едното, и другото. И тук упрекът може да бъде отправен както към предприемачите, които безогледно усвояват и застрояват терен след терен, така и към архитекти, проектанти и контролни органи, които би трябвало да спазват някакви елементарни изисквания и норми за безопасност. Общоизвестен факт е, че високочестотните електромагнитни вълни са лидер сред излъчванията, които предизвикват тъканни и клетъчни изменения в живата материя, а значи и в човека.
Само преди година и мен ме сполетя подобно благо. Без да ме питат на пет метра от дома ми изградиха трансформатор за високо напрежение. Успокоиха ме, че ще имам силен ток в къщи, а на въпроса ми за близостта до жилищната сграда, естествено не дадоха никакъв разумен отговор. След включването на трансформатора в мрежата, напрежението осезаемо нарасна в дома ни. Но не електрическото, а физическото, чувственото и емоционалното. Наложи се да вземам срочни предпазни мерки, за да парирам вредното въздействие на тази благина.

Какво бихме могли да направим, ако живеем в такова жилище или работим в подобна сграда?
Защитата на цели сгради изисква сериозни средства. Електромагнитният облак вълни може да бъде заземен и неутрализиран, ако срещне по пътя си метална електропроводима решетка. Такава може да бъде изработена от арматурно желязо с дебелина 3 – 5 милиметра, наредено през 5 до 7 сантиметра. С такава решетка трябва да бъде покрита цялата фасада, изложена на лъчението. Разбира се, металната защита може да бъде прикрита под външната мазилка. В повечето случаи обаче това може да означава за вас повторно измазване на къщата.
Ако сградата се намира под далекопровод, то може да се наложи подобно екраниране под покривната конструкция. Краищата на решетката обаче трябва да бъдат заземени по същия начин както гръмоотводите. Не се препоръчва включването на защитата в бетонни плочи и конструкции, защото това води до рязко намаляване на ефективността й.
Съществуват и други средства за защита, които са сравнително по евтини, но са също така ефективни. Това обикновено са комбинирани каталитични, цилиндрични и пирамидални радиестезични защити, които разсейват и неутрализират електромагнитния смог. Единственото условие е, че за всеки конкретен случай е необходимо замерване на място и изработване на индивидуална защитна схема.
Ако сградата не бъде защитена по никакъв начин, последиците могат да бъдат наистина плачевни. Голям процент от раково болните хора по света, са стигнали до това положение при получени прекомерни дози електромагнитно или радиационно облъчване."
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 10:19:36 am от Гален »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Невидимите вредители
« Отговор #4 -: Януари 12, 2011, 11:19:36 am »
sidewinder, тези отстояния има ли ги документирано като изисквания/препоръки от РИОКОЗ/ХЕИ/ или други отговорни институции?

Цитат

Да не се пребивава близо до трафопост (20м), далекопровод (80 до 400м, съответно при 12 до 110кV, 1км при 220кV).


Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Невидимите вредители
« Отговор #5 -: Януари 12, 2011, 12:07:48 pm »
Нямам си на идея. Намерих го материала и го качих тук. Много от фактите в него не ги знаех.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Невидимите вредители
« Отговор #6 -: Януари 12, 2011, 12:12:53 pm »

С такъв проблем си блъскам главата последните дни.  ???  
:---  :bomb:


На първо време създай си навика да изключваш нощно време електрическата мрежа по време на сън. Остави само тези електроуреди, без които не може - хладилника, климатика.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Невидимите вредители
« Отговор #7 -: Януари 12, 2011, 12:38:38 pm »
Благодаря за препоръките, sidewinder, но си блъскам главата с проблема, че далавераджиите от ЕОН изпьоскаха на десетина метра от прозорците ми 20кв. мачтов трансформатор. След като се поразрових и попаднах на инфото в по-предното ми мнение, направо ми настръхна косата... Та затова те питах за тези отстояния.

Не можеш ли да поразпиташ из твоите среди... за допълнителна информация?

То тази, до която достигнах е достатъчна, но тези отстояния са ми важни.
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 13:00:41 pm от Гален »

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Невидимите вредители
« Отговор #8 -: Януари 12, 2011, 13:10:24 pm »
Мдаа... това си е наистина кофти. Ще разпитам и ще пиша пак. Тези гадове не се съобразяват с нищо. В противен случай нямаше да могат да си разиграват конете, както си искаха.

А сайтовете на РИОКОЗ са толкова постни, че нямам думи. Нищо нямат по въпроса.Това, което намерих като нормативна уредба http://vikvarna.nat.bg/docs/NaredbaNo8.pdf

е че силнотокови кабели от 1-35kV се полагат под земята. А за тези по стълбовете трябва да са но голяма височина.
« Последна редакция: Януари 13, 2011, 00:15:16 am от Mirotvorec »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27