И за balconing-а не ти е точно обяснението. Това не е да "скачаш от терасата", а да "скачаш от терасата в басейна". Тоест ако го направиш както трябва няма да пострадаш. А не е и нова мода, просто сега явно си има име
Мога да споря с теб на тази тема, защото това е твоето обяснение и може би е правилно от твоя гледна точка, но аз съм тази която живее на Майорка и вижда реално какво става. Аз имам контакти с хотелиерите, чета местните вестници , гледам местната телевизия. Така, че държа на това , което съм казала , че е така 100 %.
Освен това мъжът ми работи като спасител на басеина на петзведен хотел.
Как да скочат от терасата в басейна, когато басеина се намира далеч от терасите,
значи, когато скачат, те просто си въобразяват, че под тях има басейн, може и така да е, като се има в пред вид, че са дрогирани или пияни.
А може просто да се надяват да полетят като птиците и да стигнат до басена от другата страна на хотела. Ха, ха , ха.
За Канибалският ресторант, линка на немски не съм го чела, но да те питам теб ти прочете ли линковете на испански, които съм дала??? Хайде преведи си ги ако обичаш и после пиши тука. Ако тези, които пишат новините в Yahoo.com лъжат, тогава вината не е моя.