Автор Тема: Стамен Стаменов: Земята бъка от извънземни, опитват се да я превземат  (Прочетена 31204 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Интервю на Хенриета ГЕОРГИЕВА, 22 Август 2010; 11:37

Българите сме на първа мушка заради уникалния генноинформационен заряд, който носим

Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи. Създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. От години се занимава със свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности.

Повече от 3 години работи в Америка като лектор. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. Председател на Асоциация “Феномени”.

В последната си книга “Космосът говори” Стамен Стаменов предупреждава, че планетата, човечеството и цивилизацията са в опасност поради тясната връзка на извънземните с елита на Земята. Последният проект на г-н Стаменов е курс по енергийна защита, който иска да направи безплатно първо в Пловдив.


¦ Как ще помогне на хората курсът по енергийна защита, който подготвяте?

¦ Курсът е доста обемен. Искам да направя първия в Пловдив - безплатно. Задължен съм на града, 6 години съм живял и работил в него.
Защо е нужен подобен курс? Оказва се, че нямаме никаква истинска теоретическа подготовка срещу агресивния свят, който ни заобикаля. А той е станал прекалено агресивен, някои умишлено го правят такъв. Съдейки по това колко съсипани хора виждам по улицата и какви мощни енергийни потоци засичам, съм категоричен, че срещу нашата страна и народ свръхсилите си правят жестоки експерименти, психотроничната и информационната войни са в ход. Отделно тайни общества и държави са в жесток кръстоносен поход срещу България.

¦ Защо? С каква цел го правят?

¦ На тях им трябва територията, земята ни, но без нас. Знаят какво богатство има тук и искат изтребването ни. САЩ, които са извършили едни от най-жестоките кръвопролития в историята, в момента продължават да действат подмолно, с всевъзможни високи технологии, психотронни генератори, включително със зловещата им оръжейна система HAARP. Подобна вече има и в Европа, в Норвегия.
Затова реших да направя тоя курс, да стресна българина, да му разкрия действията на тъмните сили срещу страната и цивилизацията ни. В момента държавата се е обърнала срещу човека и го мачка с всички сили и институции, вместо да го защитава. Тогава някой отдолу трябва да си сложи главата в торбата, за да тръгнат нещата по-иначе. Кой накара Европа да разбере, че има български народ по време на турското робство? Една шепа хора, наречени апостоли. Днес имаме особено голяма нужда от апостоли.

¦ Според вас излиза, че сериозна опасност е надвиснала над човечеството, земята и България?

¦ Абсолютно. Един чужд, нечовешки вид превзема планетата, изсмуква жизнените є сили до мозъка и под мозъка на костите. В момента наложиха жестока матрица на обществото, превзеха финансовите структури и чрез финансите изцеждат жизнените сили на човечеството.
България е на първа мушка, защото тук върви коридор, тук битката е космическа и се води нечовешки видове, неантропогенни видове с антропогенните видове. Нечовешките видове са превзели този коридор и сега искат да ни ликвидират.
Българите са потомци на траките, носят техния изключителен генноинформационен заряд. Но заради България може да хвръкне целият свят. Защото тук е много силна енергийна зона и който пипа, трябва да знае как пипа в нея.

¦ Тази информация ли е целта всъщност? Да използват генетичната ни информация, но без телесната обвивка?

¦ Точно това. Българския народ го унищожават, защото се явява уникален преносител на информация - затова вадим толкова много таланти на толкова малко на брой хора. На сто човека вадим поне 50 с много активен духовен заряд. Неслучайно акад. Дмитрий Лихачов беше казал, че България е страна на духа, това е в генетиката ни заложено. И това ни спасява, засега.
Когато си тръгвах от САЩ, казах им: Заминавам за духовна България. Тук може да имате купища луксозни ламарини и железобетонни джунгли, но нямате най-важното - нямате духовност.
Нашият народ е много буден, но за съжаление няма кой да му каже истините. А у нас матрицата е обърната с краката нагоре. Това позволява на лошите да използват безнаказано генетичната ни информация.

¦ И каква е крайната цел на тази атака срещу българите и човечеството? Да се обезлюди планетата ли?

¦ Крайната цел е да се подмени човешкият вид, който извънземните смятат за боклук, ненужен баласт. Забележете, евреите казват: гой. Някои значи са се самобогоизбрали, по какви критерии - те си знаят, другите са нисши същества, гой. Но май имат право, защото, като гледам робската психика на над 80 процента от населението, това е потресаващо! И се отнася за цялата Земя! Като гледам колко животни в човешки тела има около нас, просто се потрисам! Само консуматори, без човешка същност!
За какво е нужен такъв вид! Затова извънземните са решили да редуцират тоя баласт, последното, което ще вкарат в действие, е ядрената война. И в момента живеем в условия на война, но в момента тя е психологична, биологична и генетична. Генномодифицираните храни, всички боклуци, които ядем и пием - всичко това е част от тихата война, гласувана от Билдербергите още през 1954 г.

¦ Според вас излиза, че финансовата криза, а може би и глобалното затопляне са част от войната срещу земните жители?

¦ Абсолютно, те са взаимносвързани. Вземете геофизичните катастрофи - земетресения, цунами, торнада, пожари ­ всичко това се дирижира от една централа, разпръсната по няколко земни точки. Тази централа си има цели и върви по ред - тази прослойка, тази прослойка и по ред додолу. Над 90 процента от цялото световно управление - целият банков сектор са фабианци, част от тъмните сили, които акостираха на Земята като духове от средата на 50-те години, изплантирани в над 200 хиляди човешки тела. И всичко това е в управлението на банковия сектор, управляват финанси, икономика, богатството на планетата!
Но тези, които днес си мислят, че са облагодетелствани, утре са на дневен ред. В момента планетата Земя я поробват заедно с цивилизацията ни, защото сме продадени като добитък от себеподобни, които нямат почти нищо общо с нас.
Доказано е, че американската фамилия Буш са рептилианци, западноевропейските аристократични кръгове са рептилианци. (Според една от конспиративните теории рептилианците са една от извънземните раси, дошла от звездната система Алфа-Дракон, която управлява и контролира човечеството с помощта на елита му, бел.ред.) И докато ние, останалите търпим и си бъркаме в носа, ще стане твърде късно. За България проблемите на света ги умножете по 10, минимум!

¦ Кои са рептилиите?

¦ Това са змейовете, тези от българския фолклор. Това са реални същества, които живеят под земята и в четвърто измерение. Имат много по-високо развити технологии. Впрочем цялата електронна мощ на планетата е рептилоидна. Всичко, което се перчим, че сме високо напреднали - те ни го дадоха. Та тези същества владеят преместването в измеренията и, естествено, се хранят с нас на три нива - мисли, емоции и тяло. Знаете ли колко деца са изчезнали и как си ги въртят на чевермета! Това е снимано!

¦ Сериозно ли говорите това?

¦ Съвсем сериозно, не мога да си позволя да говоря глупости по тая тема.

¦ Т.е. планетата ни бъка от извънземни. Те наши врагове или приятели са?

¦ По данни на уфолога д-р Стивън Гриър извънземните са над 50 вида. Те са между нас и е много трудно дори да ги различим, защото имат технологии, които ги адаптират към нашия вид, особено рептилиите. Част от тях са изключително враждебно настроени към човечеството и точно с тях през 50-те американците подписаха договор и продадоха интересите на човечеството - буквално сринаха устоите на цивилизацията за остарели ръждясали извънземни технологии. Оттогава тече непрекъснат жесток процес за превземането на планетата и унищожаването на тая раса.
Помагат ни само високоразвитите същества от Андромеда, Сириус, които са сформирали основите на галактическата федерация. Но тъй като глобалният елит е рептилианско-грейски, вероятно ще ни последва участта на Атлантида. Само ще припомня: когато атлантите констатират, че марсианците, които от съжаление са приели на собствена територия и са им дали да се развиват, в определен момент им превземат управлението и започва жестоко унищожаване.
Марсианците правят жесток експеримент - възбуждат планетарното светлинно поле с кристални генератори. И тогава отварят дупката, която днес наричаме аномалията Бермудски триъгълник. Тогава коренната раса на атлантите измолват от галактическата духовна йерархия да ги отърве от интервентите. И духовната йерархия насочва два астероида, които думкат на земята. Атлантида загива, но спасяват част от расата.
В момента сме точно на тоя точка - плачем само за два астероида. Приехме грейовете, зад които стояха рептилиите, от съжаление, че видът им изчезва. И те ни съсипват. И галактическата федерация ни казва: Чудим се от кого да ви спасяваме! Оказва се, че трябва да ви спасяваме от вас самите! Вие сте си най-големият враг!

¦ И каква ще бъде новата раса, която ще ни замени, нас, несъвършените и недостойните?

¦ Новата раса я показват навсякъде - с много по-мощно присъствие на рептилиански гении, на т.нар. грейски гении.(Сивите или грейовете, от англ. grey, сив, са един от видовете пришълци на Земята, според конспиративните теории.) А самите рептилии вече искат да излязат изпод земята и да си щъкат по нея. За това обаче е нужно температурите на планетата да бъдат качени с поне 5 градуса, защото ще им е много студено. Ето, това е крайната цел на глобалното затопляне.

¦ Според вас е възможен апокалиптичният сценарий “2012-а”?

¦ Той е в ход. Впрочем ние самите си го бродираме като съдба. Продължаваме да вървим като инертна маса право в апокалиптичната дупка. Ако не пренасочим вектора в друго развитие, не виждам спасение. А впрочем и не виждам смисъл от съществуването ни като човечество, тъй като сме абсолютно вредни за космоса. А Вселената е жив организъм и ще унищожи тумора на каквото и да е ниво. А ние сме чист тумор. В момента горката планета толкова страда, а тя е живо разумно същество, че моли целия космос за помощ: Отървете ме от тия бацили! А тия бацили са човечеството начело с елита му, естествено!

¦ Не се ли боите да говорите толкова остро и крайно? Кой сте вие всъщност - да не сте извънземен?

¦ Не се боя да говоря така. Планетата Земя е най-жестоко наранена, превърната е в клоака. От кого? От човешкия елит. Плюя на него! Имам още малко време да си изплатя дълговете спрямо Майка Гея и си заминавам!
Веднага казвам кой съм: имах редкия шанс, благодарение на българските екстрасенси, да бъда вкаран в правия път, пое ме космическата йерархия - аз съм техен ученик. Имам два факултета - военен и граждански. Но с дипломите, които имам, дори не бих се избърсал.
Чувствам се пълнокръвен гражданин на планетата, изпълнявам мисията на светлите сили, доколкото мога. Ако се каже: Влез в огъня!, влизам в името на каузата - спасение на планетата и човечеството, вкарване на човешката цивилизация в галактическата конфедерация. Затова живея, това е кредото ми! Това е мисията на бялото човечество, на Петата раса, която деградира и се изврати.

¦ Няма ли спасителен сценарий?

¦ Има, но той не е проектиран! Космосът постоянно облъчва с изключителен позитивизъм планетата земя, но няма нормални човеци, висши духом, които да приемат светлинните потоци, които облъчват планетата, и да ги трансформират на достъпен език за простолюдието. Защото в момента върхът на пирамидата е зает от задници. Трябва да обърнем пирамидата, т.е. да поставим главата, духовно извисените, горе. А в момента нисшата енергетика дирижира живота на планетата Земя.
Всичко зависи от нас: ако решим да спасим себе си и Майка Гея, ще се обърнем с покаяние за помощ към галактическата федерация. Винаги има шанс! Дори пет човека могат да решат в положителен смисъл съдбата на това деградирало и съсипано човечество!
Галактическата федерация е изпратила в момента 15 милиона и повече кораби, които са обкръжили планетата и следят целия човешки живот, до микрон. Буквално четат мислите на всеки един от нас. Всеки човек от Земята има космическо досие.
Човечеството се нуждае от помощта на галактическата федерация, но тя няма да се намеси, без да я поканим. Трябва някой да разклати ръждясалите камбани на човешката съвест. Ако не се намерят такива - сбогом, човечество, ще направят друго! Казвам това с най-голяма болка и съжаление към Петата раса, която излезе най-големият дегенерат в космоса.
Планетата ще се трансформира, ще се раздели на две при прехода - на светла и тъмна част, за чистите души и тъмните сили. Това е светлият лъч - трябва да живеем с вибрациите на силата на духа. Бог, който си е проектирал образа в човешкото тяло, няма да търпи човешки същества, които го себезатриват. Никога!

СВЕТЛИ СИЛИ
Бойко Борисов е бил самурай в един от предишните си животи. Знае каква отговорност е поел и наистина се бори. И Цветанов също, и той е висш дух. У нас пагубният фактор е в съдебната система и в кланово-мафиотските структури, които са опасали всички йерархии на обществото.
Само президентът Барак Обама е светла фигура, за съжаление. Много малко от американския елит са представители на светлите сили. Не знам как Обама ще пробие!

ВИЦ
Духовете на Тодор Живков и на цар Борис III се срещат на другия свят. Живков казал: Виж каква държава, какви заводи, какво селско стопанство построих! Борис III отговорил: Да, виждам. Всичко това си го построил, но с моите хора. Сега ще видиш твоите хора какво ще направят! И те го направиха - нанесоха съкрушителен термоядрен удар по собствения си народ. Нека тези от ДС слушат и се учат, ама тях ги бива за слушалкаджии, да се учат ги няма. Ако българският народ не изнамери силните духом личности в недрата си и не ги извади отгоре, тежко му!

http://www.marica.bg/show.php?id=33216

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
 :hi:
Респект!

Неактивен Visitor

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 349
Цитат
На сто човека вадим поне 50 с много активен духовен заряд.

Искам да повярвам, но не мога  :D :D :D


Неактивен niki27pl

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 46
И аз немога да се съглася на 100% с този човек.Малко е прекалил с фантастиката маи ;D

НО ТОВА СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ :)

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
A, то само това да беше в думите на тоя господин ...

Аз ако взема да вадя бисери ...

Цитат
Галактическата федерация е изпратила в момента 15 милиона и повече кораби, които са обкръжили планетата и следят целия човешки живот, до микрон. Буквално четат мислите на всеки един от нас. Всеки човек от Земята има космическо досие.

Цитат
¦ Няма ли спасителен сценарий?

¦ Има, но той не е проектиран!
Какво пък може да означава това? "Има, ама не е проектиран"
На мен ми звучи като безмислица.

Цитат
Бог, който си е проектирал образа в човешкото тяло, няма да търпи човешки същества, които го себезатриват. Никога!
Хммм, в религиозните книги се има предвид, че Бог е проектирал духовния си образ в нас, в нашата душевност. А тялото ни е просто едно от многото видове тела.
Нима другите извънземни, които изглеждат по друг начин нямат проектиран Бог в себе си?
Цитат
СВЕТЛИ СИЛИ
Бойко Борисов е бил самурай в един от предишните си животи. Знае каква отговорност е поел и наистина се бори. И Цветанов също, и той е висш дух.
Хахахахахаха, Бойко Борисов, от висшето ДС, а също и БКП, личната горила на Тодор Живков бил от светлите сили. И бил самурай.
Абе тоя човек определено има чувство за хумор ...
Или е това, или му липсва здрав разум ...


Цитат
благодарение на българските екстрасенси, да бъда вкаран в правия път, пое ме космическата йерархия - аз съм техен ученик.
но комент.

Цитат
Доказано е, че американската фамилия Буш са рептилианци,...
"Доказано е..." Минало неопределено. С неопределено време, неопределен подлог (който извършва действието), неопределено място.
Нито пише кой, къде го е доказал, къде е написал доказателствата, откъде може да ги прочетем. Типично за изказване в стил вестник "Психо".

Цитат
Та тези същества владеят преместването в измеренията и, естествено, се хранят с нас на три нива - мисли, емоции и тяло. Знаете ли колко деца са изчезнали и как си ги въртят на чевермета! Това е снимано!
" .. е снимано" Пак минало неопределено, без определен подлог, място, и време.
Нито се знае кой е снимал, нито къде, нито кога, нито къде са снимките.


Цитат
Марсианците правят жесток експеримент - възбуждат планетарното светлинно поле с кристални генератори. И тогава отварят дупката, която днес наричаме аномалията Бермудски триъгълник. Тогава коренната раса на атлантите измолват от галактическата духовна йерархия да ги отърве от интервентите. И духовната йерархия насочва два астероида, които думкат на земята. Атлантида загива, но спасяват част от расата.
Таз галактична духовна йерархия хубаво, дето пратила 2 астероида, ами защо не прекратила тоз Бермудски триъгълник. Не че нещо особено става там, ама на, явно все пак става нещо. Иначе ако нищо не ставаше нямаше и сега тоя човек да пише за него, нали?
А тея 2 асетероида явно не са били много големи, за да останат все пак някакви хора живи.


Цитат
Помагат ни само високоразвитите същества от Андромеда, Сириус, които са сформирали основите на галактическата федерация.
На Сириус е абсурдно да има какъвто и да е разумен живот. Звездната система съществува от около 240млн години, а точно на половината от това време, преди 120млн г. е имало страхотен катаклизъм, защото Сирус В колапсира до бяло джудже.
Съответно за тия въшливи 120млн години никаква цивилизация не може да просъществува. Отделно пък убийственото рентгеново лъчение на Сириус А е десетки пъти по силно от например на нашето слънце, което убива всички живи форми на живот още в зародиш.
 Ето мое предишно мнение, защото не ми се преписва едно и също:
Цитат
Просто не всеки може да чатне, че е абсурдно да има живот там. Не само че звездната система се е оформила преди 240млн години, ами в началото са били 2 бели звезди. Преди около 120млн години, т.е. точно наполовина от сегашната възраст на системата, едната бяла звезда си изразходва горивото, колапсира до червен гигант, и после до бяло джудже. Като при процеса губи ПОЛОВИНАТА си маса и спира всички ядрени реакции.
И ако има планети какво става с тях? Двойката звезди, са загубили изведнъж 1/10 от общата си маса.
От една страна това ще накара планетите (ако има такива) да се разлетят напред-назад. Дори и да има някоя късмет и да запази някаква нова орбита, и да не се стовари върху Слънцето, то люшкането ще предизвика такива катаклизми, че ще убие и микробите на тая планета (ако има такива).

Само 1-2 градуса наклон или съвсеем леко изтегляне на орбитата могат да предизвикат катаклизми, като ледникови епохи, вулкани, цунамита, и изобщо пълен разгром.
А тук говорим за 10% промяна в масата на 2те звезди. Просто всички планети (ако има такива), ще тръгнат изведнъж "на север" под лек ъгъл(щото в космоса има и север, ако не знаете, да ви кажа) И ще им стане мноооого тудено.

Отделно от това 2те Звезди променят изцяло формата на въртене, скоростта на въртене, разстоянието една от друга. И изобщо мамата си ..ло.

И всички тия драми стават преди 120млн години.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Цитат
Tangrata_
Това с датировката може да има отклонение с няколко хиляди години до милиони години.

Цитат
На Сириус е абсурдно да има какъвто и да е разумен живот. Звездната система съществува от около 240млн години, а точно на половината от това време, преди 120млн г. е имало страхотен катаклизъм, защото Сирус В колапсира до бяло джудже.
Не знаех, че може да се пътува вече "официално" назад във времето. :)
До колкото за статията има някои попадения, но наистина има доста странни неща.

Цитат
Веднага казвам кой съм: имах редкия шанс, благодарение на българските екстрасенси, да бъда вкаран в правия път, пое ме космическата йерархия - аз съм техен ученик.

Ама то е ясно защо е така. :)
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 164
Има и много истини в думите на човека. Посочете тях по нататък, освен ако не ви харесват. ::) Или кажте поне кое смятате, че е така.
Благодаря предварително. :hi:

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Съгласен съм с половината критика на Танграта, този човек има попадения, има и неяснотии. То май и това е целта, затова са му дали гласност. За да си кажат хората, че всички неща за които говори са глупости...

За датировката възрастта на звездите :) Мое скромно мнение е, че ние датираме большаята пирамида на 4000 години, а тя е на около 15 000... а е тук долу, при нас.
За там горе вече, незнам :)

пп.
Склонен съм да вярвам, от скоро, че колкото е голяма звездата, толкова е голямо съзнанието на вида който живее около нея. Един вид, когато ние си разширим нашето и Слънцето ще се разшири.

Неактивен Visitor

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 349
Хахахахахаха, благодаря ти, Тангра! Мен наистина ме домързя да прочета цялото, но това за Бойко и Цветан - 1 up!!!  :blum2: Самурай  ;D ;D ;D ;D Може и да е холограмна проекция на Бог?!!  :o

Неактивен radon

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 171
Цитат
Бойко Борисов е бил самурай в един от предишните си животи. Знае каква отговорност е поел и наистина се бори.
Б.Борисов е просто поредния мръсник, действащ в комбина с ционистите. Цялата статия е пълна глупост. Дори не ти трябва голям ум за да прозреш лъжата.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Земята бъка от извънземни, опитват се да я превземат!    
    И  какво  ще  ги  спре,  и  какво  ги  е  спирало  досега!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Нищо не ги е спирало до сега.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 832
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Нищо не ги е спирало до сега.
    А  сега  какво  ги  спира!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 824
Нищо не ги е спирало до сега.
    А  сега  какво  ги  спира!

Вие какво искате,да дойдат с кораби и да ни изтрепят ли? Само тогава ли се разбира, че нищо не ги спира? Защо винаги прилагате елементарно земно мислене.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
₪ Eon ₪ Едва ли ще стане това с корабите, но ако решат нищо не може да ги спре. Под нищо не ги е спирало имах предвид, че ако решат може и да взривят планетата, но планета си им е доста ценна както и хората заради духовния им аспект. И кой знае колко още причини има.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27