Автор Тема: Принципи на функциониране на съзнанието  (Прочетена 14421 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
За да обясня това, което научих (ознах и след това преживях като опит първа ръка) за принципите, на които се основава нашето съзнание и начините, по които то действа и може да бъде манипулирано, трябва първо да ви запозная с етерното инженерство.
(а защо, ще стане ясно в последствие)


Това е название на група концепции, методи и експерименти, което не се среща в готова завършена форма в гугъл. То ми попадна чрез труда на Дан Дейвидсън (Dan Davidson) Shape Power (Силата на формите). В стремежа си да си спести множество обяснения при изнасяне на лекции и писане на книги, той е измислил този термин, за да обобщи с една дума естеството на заниманията си.

В основата на етерното инженерство е залегнала концепцията за това как етерът образува различните видове материя, и за това как различните характеристики на един етерен поток създават впечатление за ел-магнитно поле и други видове полета.

Етерът не е официално признат от ортодоксалната наука и в момента е твърдо понятие единствено в новата наука. За тепърва запознаващият се човек вероятно е достатъчно да знае, че авторитети като Тесла са били убедени в съществуването на етера, мнението на Айнщайн е, че "не може да не съществува етер". Много други авторитети, като Джон Кийли (John Keely), който поставя основите на вибрационната физика и е посветил живота си на изучаването на етера, доколкото е могъл да изнамери методи за това, твърдят, че на етерът се основава цялата позната материя.

Въпреки това, всички знаем за какво става дума в конвенционалните научни институти и дали те са имали въобще някакви заслуги някога в историята за напредъка на човечеството. Така че тук ще става дума за Нова наука.
Етерът е първичната материя, от която произлизат всички материални и полеви явления. Етерът е медиаторната среда, която прави възможно разпространението на светлината и електричеството, на други типове вълни и сили. Цялата Вселена представлява едно огромно единно етерно море и никоя материя не стои извън тази среда.
Етерът може да се счита като "чиста енергия", тоест просто енергия, без никакъв епитет, който да я характеризира като електрическа, атомна или някаква друга.

Етерът има флуидна природа и за него сякаш са характерни всички флуидни признаци.

Виждането на Кийли за това как именно етерът създава познатата ни материя.
Представете си един поток и един бързей в този поток. Когато водното течение щурмува бързея, под и на повърхността на потока се образуват множество завихряния и инерционни скоростни форми, които с времето губят своите условни граници под напора на всеобщата скорост и посока (на останалата вода).

Представете си, един етерен поток, в който поради някаква причина се е получило завихряне. Когато това завихряне наподоби затворен вортекс, Кийли приема, че условните граници на това завихряне са условните граници на един наш познат електрон.
Затворен вортекс всъщност представлява тороидна форма.

Това е вортекс:А това е затворен вортекс (нещо като затворен кръг, но в триизмерен контекст) или тороид:Това, според етерното инжеренство, е сторежът на една елементарна частица - електронът е затворена система от описаното етерно завихряне.

Същото представлява и протонът, но около геометричният център на неговата тороидна форма орбитират три вътрешни за него тороида. Във всеки един от трите - още по три. И всеки има скорост и посока на завихряне на принципа на флуидната физика - колкото по-малки са, толкова по-бързи са и те са причината да повличат по-голямата маса етер в подобно на тяхното завихряне.

Според Кийли познатите ни елементарни частици могат да се разпадат до 27 пъти (нива). Това може да обясни защо след като нашите учени бомбардират една елементарна частица с друга, така че да се разруши това завихряне, изскачат маса нови и нови частици, които винаги си приличат, но не съвсем.Това е начинът, по който се създава материята в цялата вселена, според етерното инженерство.


Другата основна концепция в етерното инженерство е формата.
Чрез множество експерименти е било събрано голямо количество информация, която недвусмислено доказва, че формата по принцип (всяка форма, под каквато и форма да е) генерира ел.магинтно поле. Данните са обработвани с всички позанти методи - от най-познатите ни физични уреди за измерване на силите до нестандартните човешки фактори като радиестезисти и ясновидци (забелязващи етерни и енергийни потоци).
Хората, техниката и емпиричните постановки дават еднакви показания.

Най-простият експеримент, който е бил провеждан, е да се вземат четири-пет клечки за зъби и едните им върхове да се съберат в точка. Уредите показват, че в радиус един инч (25,4мм) се измерва поле с 0,001 тесла или 1 нанотесла. 1нанотесла е максималната стойност на уредите за измерване на слаби ел.полета, така че все пак не е сигурно точно колко е.
Опитът е провеждан с множество материали, включително и PVC.

Електричеството, магнетизмът и светлината са пълноценни синоними, когато става дума за етерно инженерство, както и всяко друго поле или поток - тъй като всичко представлява етерен поток с различни характеристики като скорост и тн.Това означава, че ако геометричната форма е избрана правилно за дадената цел, самата форма създава познатата ни материя. Това е едно от известните обяснения за електрическите явления, свързани с пирамидите - пирамидалната форма създава електрони и ги насочва в определена траектория, чрез самото си присъствие, което взаимодейства с етерния поток, привеждайки го в завихрянията, типични за позантите ни елементарни частици.


И тук започват моите опити и открития, свързани със съзнанието, което е съвкупният резултат от две порявления - ментално(интелектуално) и емоционално(чувствено).
« Последна редакция: Август 24, 2010, 12:16:07 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #1 -: Август 24, 2010, 12:45:30 pm »
Към всичко това ме подтикна серия експерименти на Дейвидсън и Лес Браун (Les Brown).
Когато човек си представи пирамида на място, където я няма, да речем някоя поляна, уредите засичат концентриране на енергия на това място, като разположението на концентрациите е типично за пирамида, сякаш тя е там от съвсем осезаема материя. На места концентрациите стигат до 1 тесла, но се е стигнало да извода, че това измерване зависи от времето (като дълготрайност) на провеждане на експеримента и силата на концентрация на главния участник.


Другият важен експеримент е свързан с нарисуваната пирамида. Планиметрична фигура, нарисувана на лист хартия в двуизмерна форма, като по време на час по математика.
Измерват се полета, характерни за трийгълната форма, които съвсем отговарят на възприятията на етерното инженерство. Но когато в емпиричната постановка се внесе наблюдаващ геометричното изображение на планиметричната фигура, измервателинте уреди и също хората, участващи като измервателни авторитети, свидетелстват за появата на триизмерно поле, характерно за съществуването на реална триизмерна пирамида в неговия геометричен център.

От това се заключава, или по-скоро се потвърждава всеобщото очакване, че етерът всъщност е най-чувствителен към съзнанието и съзнанието манипулира етера така, както го манипулира формата.На това място ме насочиха на мисълта "а какво е съзнанието, според етерното инженерство"?
За мен е очевидно, че формата играе особена роля в това определение. Отначало започнах да размишлявам, дали е възможно съзнанието да борави именно чрез създаването на форми (на концептуално ниво).

След това се замислих какво е формата. Всъщност когато описваме форма, винаги я обвързваме с някаква материя. А всяка форма може да бъде изградена от каква да е материя, тоест би трябвало да се изолираме от това обвързване на форма с материя.

И си дадох сметка, че формата, като концепция, като чист потенциал, всъщност представлява просто ментално построение. И всъщност формата Е съзаннието.

Но не напълно. Ако формата е част от съзнанието, ако форма е непълноценен синоним на съзнание, то тогава другата страна на монетата би трябвало да е етерът, който се управлява от тази форма.
В този момент не ми трябваше много време, за да събера две и две и да забележа, че етерът - това са човешките емоции. Емоционалните построения са енергийни построения, емоционалните зависимости са енергийни зависимости и емоционалните блокажи и пробиви са всъщност енергийни такива.

Леонардо има еди низвестен цитат, че "ако трябва да си представя човешките емоции, то би хси ги представил като вода".

Също така цялата прочетена от мен литература се отнася към енергийните построения така, сякаш са синоними на емоции, и се отнася към енергийните построения така, сякаш те "предшестват" или помагат за пораждането на различни мисли.


Замислих се, че наистина не може да се каже кое е първо - формата или материята, като кокошката и яйцето. Защото всяко завихряне, което е набрало достатъчна скорост да кажем, е до известна степен устойчиво именно заради инерционните сили, можем да кажем, че то има определена форма, докато тя не се разпадне заради липсата на силите, които да я поддържат.
И също така ни е пределно ясно, че ако насочим река в определена форма, то можем да получим каквито си искаме завихряния, които не би ги имало, ако нямаше форма, която да ги създава.


Така се случи, че тъкмо бях стигнал до момента да обмислям тази ситуация на навързване на информация, когато съдбата ми предостави редица възможности за експериментиране с тази концепция.
« Последна редакция: Август 24, 2010, 12:50:45 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #2 -: Август 24, 2010, 13:06:34 pm »
Човекът Е съзнателна елементарна частица. Тоест елементарна частица в строежа на съзнанието.
Това съвсем лесно се доказва, използавйки концепциите на етерното инженерство: меркабичното завихряне на енергите при човека (както обсъдих в "Принципи на функционирането на тялото") създава тороидно ядро и всъщнос ттова представялва аурата - сплескан тороид с по-елипсовиден профил.

Човекът е елементарна частица съзнание така, както електронът е елементарна частица материя.

И чакрите се явяват вътрешните тороидни завихряния, подобно на вътрешните тороидни завихряния и 27те им нива при структурата на протона така, както го вижда етерното инженерство.
А тези 27 нива на разпадане на материята при човека би трябвало да се асоциират с фините тела.
Това за мен е великолепно, понеже за първи пъ тми дава много конкретон обяснение на това как се отнасят Бог или Вселенското море от съзнание и човека като Бог, но в ролята си на елементарна частица в това съзнание, тоест на едно специфично завихряне, което определя природата му.

Това също така обяснява как човекът като елементарна частица участва в по-големите постоения съзнание като логоси и тн.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #3 -: Август 24, 2010, 13:13:47 pm »
Но ми беше по-интересно да експериментирам с това дали волевото създаване на форми в представите ми биха влияели на емоционалното И силовото ми усещане (като жизнени сили, енергия).

Не просто събрах доста конкретни преживявания, ами тези преживявания и резултати бяха... невероятни. Интензивността на ефекта беше просто труден за възприемане и повярване в неговата действителност.Но заключих едно важон нещо: за да се получи това - волевото създаване на форми чрез интелектуалните способности, за котрол на емоционалното със тояние, енергичността и стабилизирането на всички бъдещи интелектуални построения - трябва човк да познава процеса.

Това заключение откри хи на друго място - в кингата "Личният магнетизъм" На Т. Дюмонт (Theron Q. Dumont). Там той казва, че "Волята никога не действа в посока, която умът смята за невъзможна"

А волята - това е силата, поддържаща формата в цялост.

Затова трябваше да изложа всичко това относно етерното инженерство, защото колкото е по-ясно КАК именно се случват нещата, толкова е по-силна ВОЛЯТА, която кара нещата да се случват, когато някой направи избор за тяхното случване.

Затова, ако искате също да правите подобни експерименти, на моите, които описвам в следващото си мнение, за да имате какъвто и да е успех в това нещо, трябва да сте добре запознати със самите причини и следствия и със самите процеси, които създават искания от вас ефект. Иначе той няма да стане.
« Последна редакция: Август 24, 2010, 13:15:37 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #4 -: Август 24, 2010, 13:44:45 pm »
За сдобиване на жизнени сили, както и за изграждане на условия за преорганизиране на достигащи до мен етерни (мисловни, емоционални или други енергийни) течения в неутрални конструкции, носещи чист енергиен потенциал, правя следното.

Представям си, че се намирам в централния обем на златна пирамида, изградена само от своите ръбове, които представляват златни пръчки.
Златни, тъй като златото е отличен проводник на етерни течения, както е установено от съответните експериментатори.
Понякога изпълвам повече страните й, но никога напълно, защото е установено, че всички феномени, свързани с пирамидата, с случват с повишен интензитет, когато стените й не са плътно изпълнени. Има теория, че тъкмо това е една от ролите на различните така наречени "вентилационни" шахти в пирамидите. Това може да се обяснява с нуждата от пропускане на определена група етерни завихряния като земната енергия и прочие, които се движат от юг на север по вълнови начин.

Представям си всички етерни процеси, които се случват в тази триизмерна конструкция - местата, където се концентрира етерният поток и начинът, по който възниква външното сферично поле, в което е вписана пирамидата (или по-скоро тороидното поле, което тя генерира).

Понякога няма нужда да си представя нищо друго, освен самата форма и съзнанието ми само се въвлича (изникват мисли в главата ми) за етерните събития.


Открих, че това за няколко секунди, от порядъка на 10... но най-вероятно зависи от вложената воля в представата... наистина ме изпълва с електричество. Умората от лицевия ми комплекс изчезва и идващите прозявки се стопяват някъде в мен и така и не стигат до израз. Очите ми се отварят, мигането се намаля. Тялото ми се олекотява, емоционалността ми буквално изчезва - изпадам в пълен емоционален неутралитет.

За изграждане на добра умствена представа относно пирамидните процеси, аз използвах книгата на Les Brown и книгата на Dan Davidson - Shape Power. Можете да се свържете с мен на [email protected] , за да ги получите най-бързо. Аз чаках около 3 - 4 дни за тези от pyratebay (доколкото си спомням, има ги в нета като торенти, иначе се поръчват).


П.П.
Прекарвал съм една вечер или общо 24 часа без да ме наляга сън, чрез създаване на тази представа по два пъти на час(вечер, през деня по-рядко).
« Последна редакция: Август 24, 2010, 13:48:41 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #5 -: Август 24, 2010, 14:05:33 pm »
Най-после нещо ново и интересно да се публикува в форума. :) Така направих опит с пирамидата както казваш и усетих леко изтръпване и затопляне по кожата. Изчезна и умората която имах заради това, че не спах много тази нощ.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #6 -: Август 24, 2010, 14:06:11 pm »
Експериментирал съм с ограничаване на магнетичния потенциал на други хора и на животни също така. Което ще рече по-точно ограничаване на проявлението на съзнанието им в личната им атмосфера - намаля се влиянието им върху мен, както и силата им на израз в останалата част от интеракцията им с триизремния свят въобще.


Построявам куб, само от ръбовете му... посредством волевата си представа... около човека или животното. Представям си този куб, направен от различни неща, но най-добре (тоест най-борзо и най-силнен ефект) се получаваше с железни пръчки (за желязото човек може да добие представа от редица сайтове в интернет за езотеричността му и тн).

В съзнанието ми веднага изниква представата за бяла влакнеста мъгла, обграждаща човека или животното и доколко нейният променящ се условен обем е адекватен с обема на моя куб. Тази мъгла веднага попиваше в железните пръчки и от ръбовете на куба и особено от ъглите му се изстрелваше с много отчетливо по-голяма скорост (в сравнение със скоростта, с която мъглата се носи около човека или животното) в пространството, където се разнася и разтваря като бял фин дим.
В центъра на куба се изолира (това са представите ми) топчест облак от тази бяла влакнеста мъгла, с все още неразрушени влакна (все още не наподобила дим) и сякаш някаква магнитна сила я отблъсваше от страинте на куба и я държеше в неговия геометричен център.

Ако тази мъгла, която изникваше в представите ми, все още беше съизмерима с телесния обем на човека или животното, аз изграждах още един вътрешен куб, използвайки диагоналите на първия.
Ето това:


Стрелкичките на фигурата са посоката, в която вътрешния куб започваше наново да разсейва "излишния" обем на бялата влакнеста мъгла, която преминаваше и през големия куб... след което много по-малък обем се изолираше в неговия геометричен център (на малкия куб).

Повтарях това (правех кубове)(това занимание, за разлика от пирамидата, изисква време, може би минута, а понякога и минути), докато не сведех обема на влакнестата мъгла до много по-малък от телесния обем на човека или животното. След това чрез волята си придавах на това ментално построение от железни пръчки да продължи да съществува известно време, след като вниманието ми спре да се занимава с него.Забелязваше се изчезването на волята за живот от човека или животното. Намалени движения, реакции. Характерните жизнени сили оставаха, но човекът или животното нямаше волята да ги употребява и се наблюдаваше изпадане в апатия и индеферентност и неактивност. Намалено желание за общуване с други хора и намалено желание за общуване на другите хора с човека или животното(от страна на другите животни естествено).


Книгите, помогнали ми да се сдобия с представа за куба са двете горни книги, както и различна информация от уикипедия за физично-атомния строеж на различните минерали и камъни.В момента експериментирам с още построения и събирам наблюдения, за да мога да ги опиша.
« Последна редакция: Август 24, 2010, 14:10:27 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #7 -: Август 25, 2010, 22:19:15 pm »
Наблюдения относно поставянето на себе си в пирамида, описано по-горе.


Има проблем със съхранението на енергията. Наблюдавам афинитет на енергийните центрове към изпразване - първо пре-натрупаната енергия се разсейва сама, и второ, когато енергийните центрове са напълнени до дупка, усещам как започва процес на затлачване.
Трябав да се осигури движение на енергията, да не се получават блата. Поради това много се засилва апетита - обяснявам си го с нужда от заземяване на енергия, концентрирането й към пъпната чакра... също така е възможно чрез работа да се цели разход на застояващата енергия.
Желанието за полова активност се засилва.
Менталното състояние набира инерция и клони към пренатоварване (или към режим, който в нормални извънекспериментови условия би пренатоварил).

Въобще енергията се опитва всячесик да напусне и ще се наложат експерименти с различни методи за поддържането на целия този етерен товар в движение - както контрол над излишния и бързата му и практична употреба, така и циркулиране на поетия в рамките на индивидуалния капацитет.


Наблюдавам, че минималният капацитет за съхранение на енергия се увеличава. Енергията спира да пада под определени граници, които постепенно отиват нагоре и нагоре.
Възможно е, всъщнос тубеден съм, че това виляе на всичик останали наблюдения и горните ми констатации са малко неуместни, без да съм събрал наблюдения до къде и как ще продължи да се развива минималния капацитет. Цялото това влечение към разход на енергия съ ссигурност е свъразно с този процес на привикване към усвояване на по-големи количества.


П.П.
Наблюденията са събрани по време на пълнолуние!!
« Последна редакция: Август 25, 2010, 22:24:58 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #8 -: Септември 07, 2010, 21:37:29 pm »
Спорт-Здраве4 би ли обяснил къде се концентрират етерните процеси в пирамидата, и как се случват тези етерни процеси в пирамида според твоето виждане.

Цитат
Има проблем със съхранението на енергията. Наблюдавам афинитет на енергийните центрове към изпразване - първо пре-натрупаната енергия се разсейва сама, и второ, когато енергийните центрове са напълнени до дупка, усещам как започва процес на затлачване.

Относно това. Пробвал ли си да си представиш че се намираш в осмостенник. Казват че това е формата на стабилизация и се среща естествено в природата, особено във формата на някои кристали, атомни и молекулни връзки.Какво ти е мнението за тази теория? Теорията на торсионнните полета.
http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-08-06-43/40-2008-07-27-20-28-03/1694-2010-02-12-20-34-00.html
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 21:41:01 pm от dragonn »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #9 -: Септември 08, 2010, 21:12:22 pm »
Да. И всъщнос тсопделям нещо, което не съм чел никъде до сега (казано директно).

Обяснявам как работи пирамидата и защо именно така, което вече е мое мнение.


Пирамидата има свойството да натрупва етер в себе си (в обема си), до постигането на някакъв максимален капацитет, след което го излъчва в пространството.

Обемът на пирамидата се разделя условно на три равни по височина части.

Етер първо се концентрира в четирите долни ъгъла, с геометрията на вписани в трите стени сферични полета.

В центъра, на линията, разделяща долния и средния обем... е първото място на сериозно концентриране на етер. Там се постига някакъв капацитет.

След това тази концентрация на етер се пренася... в центъра, на линията, разделяща средния и горния обем... Там тя се умножава многократно като количество етер и като степе нна концентрираност.

След това, след като отново се достига определе нкапацитет, този обем се пренася в центъра на горния обем, където се образува конусовиден вортекс към върха и от точката на върха този конусовиден вортекс се обръща и излъчва навън (обръща посока и се разширява, като огледален образ).

Заедно с това долните сферични полета от етер по четирите ъгъла също постигат даде нкапацитет на концентрация за това време и се излъчват пак чрез вортексова геометрия, с огледален образ навън.

Излъченият от върха етер е 80% от тоталната концентрация в пирамидата, а през четирите основни върха е общо 20% от тоталната концентрация в пирамидата, което парви по 5% от осонвен връх.Как аз си обяснявам закономерността в тази динамика.


Сферата е най-големия обем на езика на геометрията. Триъгълникът е най-малкият обем на езика на геометрията (първият обем, който може да се загради с най-малко линии).
Според етерното инженерство сферата е символ на вечното разширение (експлозия). Но изследванията показват, че концентрира етер в своя геометричен център.

Защо. Защото... боже, това трябва да разкажа в изцяло нова тема, но ще опитам тук...
Защото за да се появява нещо във вселената, на друго място същото това нещо трябва да изчезва. Надуваш балон - дробовете се свиват. Поради същата причина геометрията за максимален обем ще концентрира максимално много етер в минимален обем - в центъра на сферата, подобен на точка.

И така символът за вечното свиване (имплозия) - триъгълникът - ще събира етер в максимален обем по ъглите си. Триизмерният образ на тиръгълника е тетраедъра, както на окръжността е сферата.


И, когато имаме пирамида... Всяка пирамида, която отговаря на пропорцията на Фибоначи (златното сечение) (каквато е Хеопсовата пирамида и която наричаме "истинска" пирамида) се вписва във сфера така, че основата й лежи на екваториалния разрез на тази сфера.

Числото четири символизира граници, обем - четирите посоки на света. Това, че основата на пирамидата лежи на екватора означава, че се прави предположение за сферичен принцип - концентриращ етер в центъра на сферата.

Всяка сфера в природата представлява тороид (на езика на динамиката). Центърът на сферата, който остава в пирамидата, е разполовен. Това е горната част, на тороидния център, на окръжността, в която една пирамида е вписана.


Това предполага събиране на етер в геометричния център на пирамидата, под формата на вортексова геометрия.

Етерът се концентрира в ъглите на фигурите (сферата е изображение на парадокс, като се замислим, понеже е съставена от безкраен брой ъгли раменете на които се пресичат в единственото небезкрайно нещо - центъра, затова етерът е там).

С това на ум... продължаваме.

Триъгълните страни на пирамидата дават команда на етера за изпразване. А защо нагоре? - защото това е най-силният ъгъл... тези в основата са ъгли от три страни, а този на върха - от четири страни.

Концентрира се долу, залага се команда за изпразване, и се поставя посока отдолу-нагоре.
Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #10 -: Септември 08, 2010, 21:21:04 pm »
dragonn, зная, че всичко клони към октаедъра. Защото, както следва от горните разсъждения, неговия геометричен център представлява цялостта на геометричиня център на окръжността, в която са вписани и двете пирамиди - по половин център във всяка пирамида.
А при октаедъра той е цял, което, според закона "противоположното на противоположното, не дава оригинала", означава, че не се наблюдава просто огледална динамика, ами обогатена динамика като цяло.

Имам доста каков да кажа по този въпрос, но нямам физическата възможност да се разкъсвам между толокова много информация. Успявам да напиша публично, за да могат да я прочетат повече хора, една много малка част от всичко, което се случва като информация.
Отделно съм буквално разпънат от множество емпирични занимания и се опитвам да подредя нещата така, че скоро да се даде началото на нещо от обществено значение.

В първия момент, в който мога, ще пиша за това.


Много ще се радвам, ако ти имаш информация и обогатиш тази тема с товето собствено мнение по въпроса за октаедъра и по всичко, което занимава съзнанието ти от споменатото !
П.П.
Още преди да съм отворил линка, ти отговарям - торсионните полета са изцяло и напълно интегрирани, без да се изключва абсолютно нищо от теорията и практиката им, в идеята на етерното инженерство, което има мнението, че торсията е геометрията, изграждаща основите на вселената и че торсионното поле е синоним за етерен поток.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #11 -: Септември 09, 2010, 14:55:51 pm »
Затвореният вортех или тороидът перфектно обяснява "кухата Земя". По-точно казано, Земята Е тороид.  8)

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #12 -: Септември 09, 2010, 15:38:06 pm »
Затвореният вортех или тороидът перфектно обяснява "кухата Земя". По-точно казано, Земята Е тороид.  8)

Да така е =) И е не споменаван факт, че въздушните маси се движат по този тороид. По география се учи още в училище, че въздуха се движи из Земната атмосфера в посока, претърпявайки затопляния и охлаждания и прочие и че въздуха от северната половина отива в южната и обратно и прочие...
... но все не се казва, че ако оцветим цялата атмосфера с цветен прах, ще видим тороидното движение на атмосферата точно както е на графиките по-горе или ето тук по-точно: разгъвката на геометричната динамика на атмосферата =)

А това е разгъвка на геометричната динамика на магнитното поле, dragonn също ще забележи онова, към което и той насочи по-горе, и към което merulious ме насочи по лични =)


« Последна редакция: Септември 09, 2010, 15:40:22 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #13 -: Септември 09, 2010, 22:02:03 pm »
АЛТЕРНАТИВЕН  ПОГЛЕД на ВСЕЛЕНА, ЧОВЕК, НАУКА, ОБЩЕСТВО.

http://seleq.org/Html/04Kosmogen.html

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Re:Принципи на функциониране на съзнанието
« Отговор #14 -: Септември 11, 2010, 19:38:08 pm »


Кирлианова фотография на пирамида.

Сега схващате ли връзката с пирамидата и всевиждащото око?
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 19:41:32 pm от sidewinder »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27