Не знам дали има пусната такава тема(ако има моля модераторите да ми преместят там темата и да ме извинят,проверих с търсачката,но нищо не ми излиза)-та,темата е-ЗАТВОРИХА и nanoset.net "умниците" от ГДБОП.Преди известно време разбиха една "престъпна" библиотека,сега затвориха nanoset.net.Почвам да си мисля,че всичко в България е по поръчка и че масово се затварят някои сайтоте,за да ги има zamunda-та и arena-та.
Е,да се надяваме,че и с nanoset.net нещата ще станат същите като с chitanka.info-а,именно собствениците на сайта да си преместят сървърите,и да си възстановят всичко до дни.Но за пореден път се убеждавам,че в нашата мила родина-законите се спазват супер стриктно за нормални и обикновени хора,а за истинските престъпници-закони няма!
Просто тези,които източиха милиони/милярди левове с разни похвати,включително и точенето на ДДС-то-закони няма.За тях ГДБОП мълчи.За тях телевизиите и медиите мълчат.Но за това,което разнообразява поне малко ежедневието на обикновения българин-веднага се намират средства и хора,които да го унищожат(или поне да опитат).Просто думи нямам!!!Не знам в каква страна живеем,но определено държавата ни е ненормална!А химна на МВР и Веселин Маринов-ноу комент.За смях сме станали пред света,за смях и позор.