Ами явно имате некачествени електроуреди. ;D
Купувайте си панасоник, самсунг и тн. ;D
А сега сериозно ...
Като бях млад и понякога ми се разваляха разни неща. Дори и харддиска един път.
Но толкова силно исках да се оправи, че накрая само му презапоиха една букса и тръгна като нов. А и изобщо всички развалени неща някак с магия се оправяха. Стига да искаш достатъчно силно и искрено.
Не забравяйте ... съзнанието формира реалността ... мухахаха ;D
но ... има трик ... зависи от конкретното съзнание ...
Бтв напоследък не ми са се случвали изобщо такива предизвикателства. Или съм спрял да ровичкам електроуредите (не съм дете вече), или пък са взели да ги правят по-здрави.
Бтв наскоро нещо взе да ми трака захранването. Разглобих го, махнах една решетка пред радиатора (Перката е вътрешна и е върху страната, която гледа надолу. Т.е. духа право надолу към земята. Оказа се, че перката се е смъквала все по-надолу и по-надолу и е започнала да опира в решетката.) Та махнах я тая решетка и доволен от моя технически гений сглобих обратно захранването. Уви компютърът изобщо нещеше да пали. Припомних си старото време, където ремонтирах само с мисъл (то и аз и без това не разбирам от електроника и не бих могъл по друг начин), разглобих го отново, отново го почистих още по-старателно, обдухах го с един вентилатор да доизсъхне както трябва и .... ТРЪГНА. Баси магьосника съм. Ошо, Кастанеда и всички други брадати магьсници ряпа да ядат. Удари ме здраво тока, щото тоя път го пробвах разглобено, ама карай. Сглобих го и тръгна като самолет. Отново безшумно при това. Оттървах 60$ за ново.
п.с. СД и ДВД устройствата никога не са успявали да се ремонтират сами само с мисъл. Развалят ли се, си остават развалени ... Затова не си играйте с тях.
;D