Отдавна не съм писал в този форум. Сега ще ви разкажа за моите сънища на отвличания от извънземни.
1. Сънувам, че съм излязъл пред къщата си и наблюдавам светещи НЛО-та. Червено, зелено, синьо, жълто... бяха към 30 в една група и се движат бързо без определена траектория. От любопитство се приближавам към портата (изхода) на къщата ми. Гледам два телевизора, на които пише Playstation. Доста странно беше. И един човек със полузакрито лице се приближи бързо към мен. Беше с черно палто от кожа. Приличаше на тази "усмивка"
. Така свърши този сън. Уплаших се и се събудих.
-----------------------------------------------------------
2. Ще ви прозвучи смешно. В началото беше нещо като подготовка за филм. Минаваха хора напред и назад (двама - трима). Наоколо имаше нещо като полуизсъхнала трева или жито (нещо свързано с житни кръгове? Как мислите?). Имаше и заобграждащи постройки. След време забелязвам нещо, което прилича на хеликоптер. Беше на около 300-400 метра. Тръгнах по един път (в същата посока) и се скрих зад някаква количка мисля че беше, за да се скрия и да погледна. След това нещо ме привлече към този обект. Уплаших се до смърт (все едно беше истина). И накрая някакви букви (край на филма?). Излязоха надписи.