Хора пускам темата в този раздел просто защото не намерих друг подходящ.Не отричам, че това нещо може да е било някакво животно, но тогава ни беше абсолютно непознато а и до днес(все пак немога да помня неща с изключителни подборности, но като цяло помня много добре) такова животно не съм виждал.Това нещо неможе да е било продукт на фантазията, защото 3-ма човека го видяхме и си беше абсолютно живо същество.Бяхме в гора близо до едно дере и точно в гората имаше нещо като полянка с диаметър 40-50 метра и в края на тази полянка точно където започваха дърветата седеше това нещо изправено.
Трудна работа ще е да го нарисувам.Немога да рисувам много добре и няма да се получи нищо..по добре да не се излагам
Пускам темата не с цел да ви убеждавам, че това е някакво извънземно или нещо такова а по някакъв начин да ви опиша какво съм видял и някой, ако може да даде предположение какво е било, животно или нещо такова и аз незнам.Мечка не беше със сигурност.Предположенията ми са за някаква странна маймуна(какво ще прави маймуна в гора до Варна),голям мравояд, или някакво мутирало животно или смеска между нещо.
Но пак казвам, че тялото не приличаше на животинско, а главата вече я описах в първия пост.