Автор Тема: Земята и междугалактическата политика  (Прочетена 4021 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 242
От много време си задавам въпросите

"Защо не ни завземат веднага;
Защо ни позволяват разни неща;
Защо са позволили да се стигне до тук;
Защо действат именно по тези начини..."


Не се е намерил някой да отговори смислено, даже и най-запознатия с темата си няма и понятие от възможни адекватни отговори. Не съм срещал нищо написано, или споменато, освен констатации, основани на откровени субективни спекулации.

А очевидно тези въпроси се въртят около нещото, което ние на този етап не схващаме и което по ирония изглежда да е тъкмо най-важното от всички неща.

Конспираторите, когато бъдат заговорени на темата на тези въпроси обикновено разгръщат мащабни отговори, които се размиват до неузнаваемост, а някои от тях дори отказват да се замислят за тези въпроси, тъй като предпочитат да запазят подредения вид на цялата тази информация в главите си, отколкото отново да се впуснат в подобни въртели.


Докато пишех тази тема в Езотерика, посветена на Отворените и Затворените пътища, ми хрумна един възможен отговор на горинте въпроси.

След като човек е прочел и осмислил цитираната тема, може да се замисли, че може би пътят за нашето тотално завладяване и поробване просто е Затворен за тях. Колко е просто.
Ние, както и те и всичко съществуващо, сме част от самоорганизиращата се вселена. И редът в момента е такъв, че пътят, по който ни се случват всички онези неща от мрачните фантастични филми, просто е Затворен. А може би е дори Черен, но това може да се определи само, ако сме запознати със събитията в междугалактическата политика.Димитрий Верищагин разглежда особени случаи на Затворени и Черни пътища, в които даденият път може в последствие да бъде трансформиран в Отворен, след като се изпълнят редица условия и се извършат редица неща.

Това ми звучи много просветляващо, защото правя много бърза и проста асоциация със смешните ритуалности, обредности, символичности и прочие простотии, с които тайните общества боравят.
"След като се изпълянят определени условия и като се извършат определени неща..." Това не е ли дефиницията за ритуал?

Не е ли абсолютно логично, ако те искат нещо, свързано с нас, но пътят им е Затворен, да се опитат да го трансформират в Отворен?И най-вече ме интересува въпроса "За какво по дяволите става дума с тая банална вибрация, честота, честотни експерименти, замърсяване на магнитния фон на Земята, житни кръгове, честотно програмиране на дадени райони и прочие глупости, които не намират разумна обосновка толкова време?"


Ако направя моментална асоциация с темата за Отворените и Затворените пътища в Езотерика и особено на частта, в която откритията на Дейо и Харамейн допълват разработката на Верищагин, че всъщност Отворените и Затворените пътища се коренят именно в природата и законите на гравитацията...


Нима не е очевидно и логично, че ако даден път за извънземните е Затворен...

...те ще се опитат да го трансформират в Отворен именно чрез вибрации и честоти (звукови, гравитационни, магнитни, духовни и тн..), поради факта, че тъкмо вибрацията на дадена честота е корена на гравитацията, която пък е корена на съдбата, свободния избор и възможното и невъзможното в лицето на Отворените и Затворените пътища?
« Последна редакция: Май 31, 2010, 17:10:16 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен CASIO

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 18
Re:Земята и междугалактическата политика
« Отговор #1 -: Юни 01, 2010, 15:31:53 pm »
Отговорите на тези въпроси предстоят през 2012г.и след нея.Контакт м*у Галактически разум и планетата ни ще има тогава,но основната пречка е предствителността и легитимността на цивилизацията ни.Т.с сме на етап класово общество, което ни прави доста приметивни.Но промяната предстои... :flag_of_truce:

Неактивен nikoko

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 203
 • Castigo corpus meum
Re:Земята и междугалактическата политика
« Отговор #2 -: Юни 01, 2010, 18:06:54 pm »
Кой е казал, че ще ни завладяват. ;)
Атлантическото знание категорично заявява: човекът притежава сила на мисълта и чрез нея може да бъде

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Земята и междугалактическата политика
« Отговор #3 -: Юни 15, 2010, 19:42:23 pm »
Във вселената няма политици. Макар, че Доган от сега се стяга.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Re:Земята и междугалактическата политика
« Отговор #4 -: Юни 15, 2010, 20:15:59 pm »
На светлите същества не им е дадено право да се намесват. Всяко познание за Вселената, придобито по естествен път, със собствени сили се цени най-много и е най-трайно. Не им е разрешено да ни дават на готово. И в момента сме под наблюдение на висши светли същества, за които няма нужда от физическо присъствие. Само примитивните идват с летателни апарати. Нищо не е затворено за тях. Никой няма намерение да ни завладява.

И вземете прочете най-накрая книгите за Слава Севрюкова. След това няма да ви глождат такива въпроси.


Пасаж от една от книгите:

- Мили приятели, извънземните, както вие ги наричате, са другаде. Не там, където ги търсите. Дон Кихот може да изгуби битка, но не и да бъде съкрушен. Доктор Сираков не се предава: - Ама, лельо Славе, защо? Според тебе летящи чинии не съществуват ли?! - Провокира я с жар. - Натрупан е огромен фактологичен материал. Как тъй да няма извънземни пришълци?! Нетърпение ни е обсебило. Ще ни се час по-скоро с гръм и трясък да се разтворят космическите порти. Да полетят към нас, да плеснат с ръце и ни прегърнат високо еволюирали галактически събратя, зелените човечета. Ще ни се да не сме сами - оживели капчици Разум в океана на Безкрая. Не можем да я разберем тая жена. Не по-малка загадка е от извънземните. Понякога интригува, друг път... Отхвърля утвърдени научни аксиоми. С размах помита условностите на времето. От години е събран доказателствен материал за инопланетните същества. Гледали сме снимки и макети по телевизията (тая съмнителна търговия със страх, ужас и насилия), а нашата Учителка ей тъй с лека ръка... Невъобразим шум. Младите открай време са в съюз с яростния синдром на нетърпимостта. Не се побираме в кожите си. Крещим въодушевено един през друг. Никой никого не слуша. Нищо не се разбира.
- Защо все бързате? Защо?!... - Пробива гневния брътвеж мекият топъл тембър на мъдрата леля Слава, а очите й потъмняват. - Припирате и... грешка след грешка! - Опитва се да охлади ентусиазма ни. - Не е така. Колко пъти съм ги виждала тези, как им казвате, летящи чинии.
(Стаята неохотно се умълчава.) В някои има живи същества, но не са чак толкова високо развити. Вулкан от нов, още по-нетърпим вой. - На по-извисено ниво са от нашето, но на принизено, в сравнение с останалите наблюдаващи ни цивилизации. - Продължава притежателката на духовно зрение. - Разберете: летящите чинии, ракети и други машинарии, са примитивни приспособления. Ползват ги недотам извисени общества на извънземни. С тях се носят над Земята и в междузвездните пространства. Това е техника. Колкото да изглежда съвършена,да възхищава и зашеметява, е НИЗША! (Набляга на думата.) Не се наемам да описвам ситуацията. Закрещяват хиляди морски сирени в душите ни. Нищо не се разбира. Възмутено гневно бръщолевене. Напират въпроси на несъгласие. Странен е вкусът на чувствата. В словесната канонада кой знае как си пробива път познатият галещ глас: - НИЗШИ, помнете добре... Нашата Учителка прави кисела гримаса. Отмята глава. Гласът й се губи в ужасната патаклама. Работи правилото: тези, които не знаят, не млъкват, онези, които знаят, мълчат. Но тя продължава:
- Машини... Високо развитите цивилизации, за разлика от тях, са на такова ниво, че не им се налага да "ползват съоръжения. Разбрахте ли ме най-после?
- А кои идват тук? Твърдиш, при нас са най-несъвършените извънземни. Как се придвижват до нашата планета? А после обратно? - Протестираме с основание.
- Въобразявате си, че им трябват приспособления?... Интересно...
Внезапно замлъкнала, леля Слава като че осмисля реакциите ни. Словата й зашеметяват като електрошок. Разминаването с очакването е огромно. Не е ли още по-интересна с това? Утихваме. Какво ще последва?
- Да-а-а. Човек е устроен да разсъждава така - тихо въздиша. - Трябва да се транспортира, за да види с очи. Прави сте. При инопланетяните, обаче, е различно. Тези същества са съвършени. Не се налага да пътуват в Космоса с органичните си тела, за да ни видят с очи или с апаратура. Разбирате ли? - Учителката е непроницаема. - Извисена еволюция. Машинарии на тях просто не са необходими. Те обслужват физическите тела. Авангардните представители на извънземни цивилизации се озовават директно при нас или което и да е кътче в Космоса без летателни апарати. Ясна ли съм?
- Защо говориш така, лельо Славе?! - Възмутени сме. - Явяват ни се в скафандри и космически кораби. А ти - излишна техника. Има документални записи, свидетели, фотографии... Фалшификати ли са? - Разпалени сме. Отново я подлагаме на задушаващ огневи вал от въпроси. Май успяхме да я притиснем.
- Ето, не сте разбрали... Ох, уморих се... Повтарям, повтарям... едно и също...
Това не е вярно. Жената, осъществяваща транс-космически звездни контакти, е толкова добра и уравновесена. Не й омръзва да обяснява. С широк духовен регистър, не е в характера й да се кара, да се сърди. Прекалили сме. А тя владее до съвършенство нестандартната дързост - смирението.
(Години след тези разговори стигнах да извода: спорът е привидна комуникативност, битка на Еготс Прерасне ли в съвкупност от монолози, спира обменът на информация. Всеки напира да изложи и наложи мнение. И парадира, горд с изявата си. Разсъждаващият наум, контактува с дълбоки нива.
3
Спорещият със света, е затворен за него.) - Защо не успявате да разберете?! Защо... – Мръщи се прорицателката, а разцъфтялата усмивка на одухотвореното й лице опровергава недоволството. - Част,от извънземните наистина ползват машини – инак няма да прелетят при нас. Прави сте. Многократно са ни надминали еволюционно, но, въпреки това, изос-тават от всемирното космическо развитие. С машини и скафандри са, защото и те като нас, горкичките, просто не могат без тях. Разбирате ли? Гробно мълчание. - Има, обаче и други, слушайте внимателно – високо еволюирали. Не се нуждаят от летателни техники и скафандри. Но и те ни се представят в летящи чинии, за да си обясним как са пребродили космическите бездни и проникнали в затънтения край на нашата галактика. Трудно ви е да си представите придвижване по друг начин, нали? Гледаме я покосени. Слава загадъчно се усмихва: - Как се разкрещяха! Интелигентни хора. Браво! Но това, уважаеми момчета и момичета, говори... Да се учудваме ли защо тези факти не се приемат от хората? Не сме готови за среща с високи нива, затова. Прекалено рано е - силно и заразително се смее. Завладяла ни е космическа тишина. След малко продължава:
- За да възприемем най-напредналите от така наречените пришълци (за мен са част от съществата на Всемира), налага се да ни разиграват нещо като космически спектакъл. Ясно ли е?
- Аааа, виж ти!... Но тогава не всички летателни машини и скафандри са истински?
- Добър ден! - Усмихва се с облекчение. - Да, така е. Проектират в съзнанието ни летящи чинийки, облекла, различни хуманоидни фигури. Ние ги "виждаме", "чуваме" и се убеждаваме в "автентичността им". Инак с нашата примитивна, за тяхното ниво на развитие система на мислене, никога няма да проумеем, че са тук. А те от памтивека са край нас. Уви, познанията и интелектът ни са твърде ниски, за да разберем това.
- Оказва се - разиграват ни етюди с космическа бута-фория и реквизит, за да ги приемем за реалност. Инак няма да схванем, че са тук. Какво целят? - Питаме зажаднели.
- Могат да напътстват с внушения живота ни. А ние да си въобразяваме, че това са наши мисли - внимателно се вмесва доктор Сираков.
- Браво, Митко! Отлично! - Поощрява го. - Важно е кой контактува с тебе, с мене, с нея. Какво е неговото равнище. И още - тук вече сте прави - с каква цел. Освен това те не се намесват пряко в нашия живот, за да не нарушат естествения ни еволюционен ход.
Замлъква, като че за да осмислим думите й. Все повече ни обзема чувство на безтегловност и безплътност. След малко продължава: - Човек трябва да се стреми към извисени мисли и дела. Не забравяйте - облагодетелствани сме със Сила. Несравнима, божествена! Силата на мисълта. Но не всички искрено, без вреда за другите и себе си, я ползват. Още по-малко пък за добро. Особено в по литическия елит. Затова сред човешкия род предстои голямо отсяване... Озадачени, не дишаме. Странно успокоени. Мушица да бръмне, ще ни стресне и извади от космическия унес. Асимилираме вселенски знания. Разраства се кръгозорът за паралелните светове. Тая хрисима женица е с небесна власт над нас.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27