Има да чакаш, но едва ли ще е в този живот ;D
Аз по принцип избягвам крайностите и да търся под вола теле. Винаги гледам да се съобразявам и с другата страна, така че да си съставя що годе някаква картина.
Ако искаш моето мнение, макар и на аматьор, то доста бих те разочаровал.
Първо трябва да изхождиш от един дребен факт, но съществен, че повечето информация свързана с НЛО и евентуални срещи с извънземни е плод на развинтена фантазия и търсене на необходима медийна сензация, както и конспирация умишлено използвана от военно-промищления комплекс на редица държави.
За да съм малко по-точен ще ти го представя така: Има небе, има и самолети, но има и хора, които не може да накараш да не блеят небето. Обаче! Ако искаш да прикриеш прототип на летателен апарат, то остави хората да си съчиняват истории за НЛО и на базата на тях да си измислят истории или да си фалшифицирват снимки и видео записи.
Второ трябва да се върнеш назаде във времето и да потърсиш отде идва този корен на тази истерия, защото Розуел е един ключ, който отключва редица фантасмагории, че и такива, които дори и в приказките ги няма
Защо не си зададеш един простичък въпрос? Дали американците наистина толкова знаят за извънземни и НЛО, колкото им преписвате? Защото според мене те не крият нищо същественно, а по скоро мълчат от безсилие спрямо този феномен. Обаче както и писах по-горе той им е изгоден, понеже лесно може хората да вземат някой нов прототип на самолет за НЛО.
Колкото до Ареа 51, то не ва знам какво искате от нея? Да влезете в меката на авиоинженерството на американската армия? ;D Не знам кой луд ще ва пусне там, но дори и да ва пусне, то едва ли ще намерите малки човечета
Има извънземни ДА! имат си и космически кораби ДА! Обаче договорености с американците и официални представления са повече от фантазия.
Така, че ако нещо ще се представя или разсекретява, то само ще си стане. Не ти е нужен ни СиЕнЕн ни Обама, а ако искат прищълците сами ще се появят