Автор Тема: Lions Club „София-Сердика” се срещна с представители на Масонската ложа и д  (Прочетена 5899 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

 • Гост
Лайънс клуб „София-Сердика” се срещна с представители на Масонската ложа, Ордена на Рицарите Тамплиери и Ротари клуб

На 28 февруари т.г. в София за първи на едно място бяха събрани представители на т.нар. тайни общества, които сами по себе си имат забележителна биография в отстояването на високоблагородни каузи. Организации, които от десетилетия изпълняват мисии в полза на обществото и хората по целия свят.

"На път за днешната ни среща си мислих кое ни свързва, кое е общото между нас, след като на пръв поглед всеки е толкова различен? Няма съмнение, че това е благородството в идеите и програмите на нашите организации. Благородство, което от столетия е било щедро инвестирано в полза на другите, в полза на напредъка на обществото, в полза на просперитета на отделната личност. Членовете на Лайънс Клуб "София-Сердика" са силни характери и личности, които винаги побеждават. Днес сме заедно, за да споделим визията за бъдещето, да потърсим пресечни точки на нашите смели планове. Защото няма по-голямо благородство от това да споделиш каузата на другия", с тези думи започна приветствието си Карина Тодорова, президент-учредител на Лайънс Клуб "София-Сердика".

За домакините специални поздрави и почетни плакети поднесоха :
г-н Румен Ралчевv- Приор на ордена на рицарите Тамплиери на Йерусалим, г-н Ангел Тянков - Велик секретар на Великата ложа на старите свободни и приети зидари на България г-н Начев, Елект-президент на Ротари клуб "Тангра", Н. Пр. г-н Елман Зейналов - посланик на Азербайджан в София и г-н Начко Пехливанов, Дистрикт управител на Асоциацията на Лайънс клубовете в България.


По време на вечерта присъстващите от различните организации изразиха желание тази неформална среща да постави началото на една традиция за бъдещи събирания, както и начало за партьорство в подпомагане на благородни каузи.


 
Кратка история на Лайънс движението      

LIONS CLUBS INTERNATIONAL – ТРИУМФ НА ЕДНА ИДЕЯ

През 1917 един чикагски застрахователен агент на име Мелвин Джоунс убедил своя обеден клуб – “Бизнес кръга” от Чикаго, че клубът трябва да се съюзи заедно с други независими клубове, за да формират една национална организация, която да бъде посветена не само в изграждането на бизнес и социална мрежа, но и на утвърждаването на общността като цяло. Сред групите, които били поканени била и Асоциацията на Лайънс Клубовете с председател д-р В. Р. Уудс и главна квартира в Евънсвил, Индиана. По време на срещата – 7 юни  вече  съществували  няколко  Лайънс клубове,  като  някои  от  тях  били  учредени  през 1916 г.

« Последна редакция: Април 12, 2006, 19:39:14 pm от Horus »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 789
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
" Ротари клуб "Тангра"- е това си е жива перверзия... :(   Нереде масонство, нереде Тангра   ::)
Не мисли като човек!-Крион

firma

 • Гост
Наскоро разбрах за този благороден клуб. ;D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Поредните фракции и сдружения :) Наистина си вярват, че са филантропи :( Жалко, наистина :(

" Ротари клуб "Тангра"- е това си е жива перверзия... :(   Нереде масонство, нереде Тангра   ::)

Мисля че го бях писал, но в момента има и гей-сдружение с име Тангра.

Eon

 • Гост
Има поглебална агенция с името Тангра...
Вчера я видях.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27