Имах подобно преживяване съвсем наскоро.Нямах намерение да го споделям,не знам защо промених решението си.Събудих се през ноща,смятам че е било около три часа.Станах до тоалета и на връщане ме обзе необяснима паника,до тоя момент не бях видяла нищо нито бях чула нещо.Изведнъж спериферното си зрение ми се видя някакво проблясване,в този момент бях в коридора отваряики вратата на хола.Помислих че не съм се разсънила и ми се е привидяло.Легнах си и тогава чух силен звук като от драскане с предмет по стъклото на холната врата.Трябва да поясня че хола и спалнята са преходни,и вратата между тях е отворена.Сега вече бях много уплашена,и сигурна че не съм сама.Някъде бях чела за мислена преграда или защита,и аз опитах.Представих си че обграждам децата и сабе си със въображаема стена.Бях много изплашена и изобщо не знаех какво точно правя.Няколко секунди след това се случи нещо много стронно но това е единственото за което съм сигурна от онази вечер.Влявото ми уше буквално в главата си чух звук подобен на радио което търси станция и после до вратата се чу нещо като плясък от животинска опашка,и някакъв крясък или писък,отново напомнящ животно.Искам да подчертая че нямам дом.животни,нито съседите ми имат такива.Също така не пия алкохол не взимам дрога не пуша трева и т.н..После всичко утихна и повече нищо не се случи.Другото нещо което искам да поясня е че мислената стена която в страха си направих не беше точно стена,по скоро нещо като мрежа която проблясваше в някакви сини ,не знам как точно да го опиша,нещо като импулси които преминаваха.На следващата вечер като си легнах се опитах отново да го направя,но неоспях.Това е,дано не ме сметнете за откачена.