Автор Тема: Преводачите  (Прочетена 4710 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Преводачите
« -: Май 07, 2010, 22:29:44 pm »
Има една малка група "ПРЕВОДАЧИТЕ".
Материала за тях е много малко. Затова, който има данни да пише.

Групата се занимава с "непознати текстове". Като този тук по-долу.Утре ще постна още ако имам време.
« Последна редакция: Май 08, 2010, 15:33:03 pm от Invisible World »

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Преводачите
« Отговор #1 -: Май 08, 2010, 11:12:19 am »
От милиони години сивите били слизали на Земята? Дали са ни технологията силициевия(силиконовия) чип? Показали са ни как летят техните кораби? И сега искате да ми кажете, че никой не знае какво пише на парчето "метал" по-горе! Така ли?

Има милиони контактьори, които никога няма да могат да преведат написаното тук. Защото са лъжци.

Първия знак е пирамида + наклонена черта. "Наклонената черта" е "ЧИСЛОТО ПЕТ". Пирамидата и останалите символи ще си останат тайна за 99% от хората. Причината е ясна. Необходима е голяма маса, която да робува за листчета (банкноти). Като хора, които вярват на БТВ, НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. Необходимо е да има цивилизация, която е лесно манипулирана. Когато и отнемеш "парите" и я пратиш на война да се избива помежду си. И така докато се отнемят всички ресурси на планетата.
« Последна редакция: Май 08, 2010, 15:33:48 pm от Invisible World »

Неактивен Black Adder

 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 782
 • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
Re:Преводачите
« Отговор #2 -: Май 08, 2010, 15:05:06 pm »
Има една малка група "ПРЕВОДАЧИТЕ".
Материала за тях е много малко. Затова, който има данни да пише.
Групата се занимава с "непознати текстове". Като този тук по-долу.
Ето го малко по-ясен и завъртян. Даже с опит за прочитане

(http://www.akhtarephysic.blogfa.com/post-74.aspx - страницата е на персийски, ползвайте Google преводача.
А иначе е добре, при цитиране да се посочва източника.
В случая - това са останки от катастрофата на НЛО край Розуел, през 1947 г., публикувани от Джеси Марсел
« Последна редакция: Май 08, 2010, 15:33:29 pm от Invisible World »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Преводачите
« Отговор #3 -: Май 08, 2010, 15:58:44 pm »
Някой ще ми обясни ли?

1. Как така всички ГОЛЕМИ и ИЗВЕСТНИ уфолози в един глас казват, че източниците трябва да бъдат явни и да се разкриват. Иначе няма да се приема казаното като чиста монета. Междувременно някой от тях са готови да приемат филма за Розуел като чиста монета. Независимо от това, че за този филм един човек(който на времето е снимал Елвис Пресли) е продал филма за една доста голяма сума. Излиза, че филма за Розуел се е появил на бял свят едва след като се намесват парите.

2. Как така излизат толкова много документални материали за сивите и техните корабии и нито едно за тяхната писменост, култура? Явно те нямат такава. Дали не са генно - изкуствено създадени. Кой тогава се крие зад тях?

Неактивен goldeneagle

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 86
 • no world order
Re:Преводачите
« Отговор #4 -: Май 08, 2010, 18:01:28 pm »
Някой ще ми обясни ли?


2. Как така излизат толкова много документални материали за сивите и техните корабии и нито едно за тяхната писменост, култура? Явно те нямат такава. Дали не са генно - изкуствено създадени. Кой тогава се крие зад тях?


АНУНАКИ- гущерите

Неактивен stiver

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 47
Re:Преводачите
« Отговор #5 -: Май 08, 2010, 19:42:36 pm »
Публикувана от Black Adder:

Цитат
това са останки от катастрофата на НЛО край Розуел, през 1947 г., публикувани от Джеси Марсел

Това не са останки от Розуел. Няма останки от Розуел на бял свят. Рисунките на Джеси Марсел Младши са направени по спомен. Известни са две такива които, както виждате, доста се различават. За което Джеси си бере ядовете.:
Не знам подробности за това парче желязо на снимката, но до колкото си спомням е правена от същите хора, които по-късно са произвели филма за аутопсията, който е световно известна фалшификация. Не виждам причини да вярвам, че и тази снимка е истинска.

sinedrion, харесват ми въпросите, които задаваш. Особено този: "Дали не са генно - изкуствено създадени. Кой тогава се крие зад тях?"
Ако наистина се интересуваш, препоръчвам ти да потърсиш връзката Прогерия (Progeria) и от какво е умряла Доли Овцата (Dolly the Sheep).

« Последна редакция: Май 08, 2010, 19:45:23 pm от stiver »
Keep an open mind, but not so open that your brain falls out.

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Преводачите
« Отговор #6 -: Май 09, 2010, 10:48:36 am »
Сивите нямат пъп. Нямат гърда. Нямат майка. Но по тази логика може майка им да е "сива кокошка". От къде мислите дойде цялата тази теза за гущерите. Точно от това, че те нямат пъп, гърда. На филма за Розуел се вижда сив дошъл от яйце.

Клонирането представлява сериозен здравен риск, обикновено завършващ със смърт на клонираните животни, а понякога дори убива бременните животни-майки заедно с клонираните плодове. Изследователите имат опит с много мъртви фетуси (мъртъв плод) и новородени, плацентарни абнормалитети (извън нормата неща), ненормална поява на отоци, три или четири пъти над нормата проблеми с пъпната връв и остра имунна недостатъчност. При много бозайници, като овцете и кравите, изследователите намират, че около една втора от всичките клонирани животни развиват сериозни фетусни абнормалитети, включително обособени сърдечни дефекти, дефекти на белите дробове и други органи, много от които фатални още преди раждането. Акумулираните генетични несъвършенства могат да доведат до инфектиране на такива животни и да засегнат поколения клонирани животни. Но ние не можем да отзовем едно дефектирало клонирано животно така, както това бихме направили с един показал дефекти автомобил.


Има ли връзка между адено-карцинома по овцете и рака по хората?

 
03-07-2007 г. В последно време има доста проучвания за евентуална идентичност или връзка между злокачественото заболяване по овцете, означено първоначално като Jaagsiekte, и една форма на белодробен рак по хората. Болестта Jaagsiekte или Аденоматоза е описана в началото на миналия век в Южноафриканския съюз, но е разпространена в целия свят. У нас е описана от Енчев и Тодоров и има значително разпространение особено сред някои породи овце. Тя представлява типично раково заболяване, локализирано в бронхиалния епител и алвеолите, с бавно развитие и редки метастази. Този рак е несъмнено контагиозен, но контагиозността му е бавна и незабележима. Тя се доказва чрез експериментално възпроизвеждане с филтриран материал от белите дробове на болна овца. Инкубационният период достига до около 5 години. Имаше големи усилия за доказване на неговата вирусна етиология. Преди години шотландски автори обявиха, че от болни овце са изолирали овчи херпесвирус. Но сега се знае сигурно, че истинският причинител е един бетаретровирус и с него заболяването е възпроизведено неколкократно. Раковият процес се развива на места по бронхите и обхваща и алвеолите из целия бял дроб. Появяват се гумоподобни уплътнения, а трахеята се изпълва с пенест трансудат. Ако повдигнем задницата на овцата, от носа й изтича розова пенлива течност. Болните овце бавно слабеят, дишат тежко и изостават от стадото. Така годишно от заразеното стадо отпадат до 10-15 овце. Интересно е, че овцата Доли, първото животно, получено чрез генно инженерство от една телесна клетка, е умряла на 5-годишна възраст от Jaagsiekte. През последните години някои изследователи са привлечени от приликата между Аденоматозата и една форма на белодробен рак у човека. Подобно на аденоматозата при хората се среща бронхиоло-алвеоларен карцином с пневмонични изменения. И той е дребноклетъчен, с бавен развой и редки метастази. Клинично се проявява с продуктивна кашлица и прогресивна респираторна недостатъчност. Няма връзка с тютюнопушенето и се среща по-често при жени и млади хора. Хистологично наподобява аденоматозата. Доказано е, че след трансплантация на здрав бял дроб често той преминава и в трансплантираната тъкан, което говори, че той е инвазивен. Доказано е, че човешките клетки имат и рецептор, специфичен за овчия рак. Но всички опити да се изолира вирус от човешкия карцином засега са останали напразни. Мнозина автори смятат, че в около 20 на сто от всички човешки ракови образувания има вероятности и за вирусна етиология. Но досега в човешкия белодробен аденокарцином не се открити ДНК или РНК, специфични за вируса на аденоматозата. При това не е установена някаква епидемиологична връзка между аденоматозата по овцете и бронхиоло-алвеоларния карцином по хората. Така че въпреки голямата прилика засега няма данни за връзка между тези ракови заболявания по хората и овцете. Според някои автори въпросът остава все пак открит. От в. Гласът на фермера
 
« Последна редакция: Май 09, 2010, 11:02:53 am от sinedrion »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27