Автор Тема: Микрочипове, контрол над ума и кибернетика  (Прочетена 8442 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
През 1948 донина Норбърт Уейнър пубикува книгата "Кибернетика", дефинирана като теория за неврологична комуникация и контрол, вече в действие в някои тесни групи по това време. Йонсей Масуда, "Баща на информационното общество", заявява своята загриженост през 1980, че нашата свобода е заплашена в Оруелски стил от кибер технологии, които са напълно непознати на повечето хора. Тези технологии свързват човешки мозъци, чрез имплантиране на микрочипове, към сателити, контролирани от наземни суперкопютри.

Първите мозъчни импланти са хирургически поставени през 1974 година в Охайо, САЩ и също в Стокхолм, Швеция.
Мозъчни електроди са поставени в черепите на бебета, без знанието на родителите им, през 1946 година. През 50те и 60те електро-импланти са поставяни в мозъците на животни и хора, особенно в САЩ, по време на изследванията за модифициране на поведението и функциите на тялото и мозъка. Методи за контрол над ума се използват да се постигне промяна в поведението и настроението на човешкото същество. Моделирането на мозъчни функции е важна цел на военни и разузнавателни служби.

1970та година мозъчни импланти се появат на ренгенови снимки с големина един сантиметър. По-късните модели на импланти се смаляват до големината на оризово зърно. Направени от силикон, а по-късно от галиев арсенид(?). Днес те са толкова малки, че могат да се вкарат дори венозно (ваксинки...), почти е невъзможно да бъдат засечени или премахнати.

Технически е възможно всчко новородено дете да бъде инжектирано с микрочип, който да идентифицира човекът до края на живота му. Такива планове тайно се дискутират в САЩ, без да се обръща внимание на нарушенията върху личното постранство. В Швеция, Министър председателя Олоф Палме даде разрешение през 1973 да се имплантират затворници, а генерал Йан Фрийс разкри, че пациенти на частни болници са имплантирани през 1980 година. Технологията е разкрита в 1972:47 Swedish state report, Statens Officiella Utradninger (SOU).

Имплантираните човешки същества могат да бъдат следени навсякъде. Техните мозъчни функции могат да бъдат дистанционно наблюдавани от суперкомпютри и дори изменени чрез смяна на честоти. Опитни зайчета в тайните експерименти са затворници, войници, психично болни, деца с увреждания, слепи и глухи, хомосексуалисти, необвързани жени, възрастни, ученици и всяка група хора смятана за "маргинална" от елитните експериментатори.

Съвременните микрочипове оперират и се контролират с ниско честотни радиовълни. С помощта на сателити имплантираният може да бъде проследен навсякъде по земното кълбо. Такива технологии са използвани във войната в Ирак, според доктор Каръл Сандерс, който е изобретателят на  intelligence-manned interface (IMI) biotic(?), който се инжектира в хора. (По-рано във войната във Виетнам, войници са инжектирани с "рамбо чип", който повишава притока на адреналин в кръвта.) Суперкомпютрите на Националната Агенция по Сигурност НСА вече могат да "чуват и виждат" всичко което войниците преживяват на бойното поле с дистанционна мониторинг система.

С 5 микромилиметров чип (диаметърът на косъм е  50 микромилиметра) се поставя в оптичния нерв на окото, той извлича невронни импулси от мозъка които формират всичко което имплантирания преживява. Когато се копират и запазят на компютър, тези невронни импулси могат да се прожектират обратно към имплантирания и той да преживее всичко отново. Използвайки дистанционна мониторингова система, оператор може да изпраща електромагнитни съобщения (кодирани като сигнали) към нервната система. Здрав човек може да бъде стимулиран да вижда халюцинации и да чува гласове в главата си.

Всяка мисъл, реакция, звук и картина, предизвикват определена комбинация, модел от невронни импулси в мозъка и неговите електромагнитни полета които могат да бъдат декодирани. Електромагнитна стимулация може да промени мозъчните вълни и мускулната активност на човек, предизвиквайки болезнени мускулни спазми изживяни като мъчение.

Електронната система за наблюдения на NSA може да следи и да се справя с милиони хора. Всеки от нас има уникална биоелектрична резонансна честота, също като пръстовите отпечатъци. Пулсиращи електромагнитни честоти могат да бъдат изпратени към мозъка, предизвиквайки желаните звукови и визуални ефекти, да бъдат преживяни от мишената. Това вид електронна война. Американските астронавти са били имплантирани преди да бъдат изпратени в космоса, за да може всички техни мисли и чувства да бъдат наблюдавани 24 часа в денонощието.

Вашингтон Пост съобщава през 1995, че принц Уилям от Великобритания е бил имплантиран на 12 годишна възраст. (бла бла глупости за сигурност при отвличания и рекламка на чипа)

Мас медиите не са отразили факта, че веднъж имплантиран човек изгубва личната си неприкосновеност до живот. Имплантираният може да бъде манипулиран по много начини. Използвайки различни честоти, тайният оператор на тази технология може дори да променя емоционалния живот на човека. Той може да бъде направен агресивен или ленив. Сексуалността му може да бъде изкуствено повлияна. Мисловни сигнали и подсъзнателно мислене могат да бъдат прочетени, сънищата могат да бъдат повлияни и дори предизвикани, всичко това без знанието или съгласието на имплантирания.

По този начин може да бъде създаден перфектният кибер-войник. Тази тайна технология се използва от определени държави, членки на НАТО от 1980 година насам, без цивилни или академици да знаят каквото и да било по въпроса. Малко информация е достъпна в официалните източници за тези офанзивни системи за контрол над съзнанието.

Сигнално разузнавателната група на НСА може да наблюдава информация от човешки мозъци, като декодира мозъчните вълни (3.50 HZ, 5 milliwatt)(?) Затворници в Готенбърг, Швеция и Виена, Австрия са намерени с доказани мозъчни поражения. Намалено кръвообръщение и липса на кислород в дясното слепоочие (the right temporal frontal lobes) са резултат от действащи мозъчни импланти. Финландска жертва на експеримент е преживяла мозъчна атрофия и периодично изпадане в безсъзнание поради липса на кислород.

Техники за контрол на ума могат да бъдат използвани за политически цели. Целта на днешните експериментатори е да склонят набелязаните мишени да действат против своите убеждения и интереси. Зомбираните индивиди могат дори да бъдат програмирани да убиват и после да не си спомнят нищо от случилото се. Алармиращи примери за този феномен могат да се открият в САЩ.

"Тихата война" се провежда срещу нищо неподозиращи цивилни граждани и войници от военни и разузнавателни агенции. От 1980 година, електрическа стимулация на мозъка се използва тайно за контрол над набелязаните без те дори да знаят за това. Всички интернационални споразумения за човешки права се съгласяват, че манипулиране без знание и съгласие на хора е недопустимо, дори и в затворите, да не говорим за цивилни популации.

По инициатива на американския сенатор Джон Глен, през януари 1997 се дава начало на дискусии за опасностите от облъчване на цивилни популации. Прицелването в мозъчните функции на хората с електромагнитни полета и лъчи (от хеликоптери и самолети, сателити, паркирани микробуси, съседни къщи, ел. стълбове и трафопостове, мобилни телефони, радиа и телевизори и т.н.) е проблем който трябва да бъде адресиран към демократично избраните органи на властта.

В допълнение към електронният контрол над ума, химични методи са разработени също. Променящи разсъдъка дроги и различни газове които влияят негативно на мозъка могат да бъдат разпръсквани във въздуха или разпоространени във водата (Chemtrails). Бактерии и вируси също са били тествани в тази посока в някои държави.

Съвременните супер технологии които могат да свържат нашите мозъчни функции чрез микрочипове, със суперкопютри чрез сателити в САЩ или Израел представляват огромна заплаха за човечеството. Последните суперкомпютри са достатъчно мощни да наблюдават цялото човечество. Какво ще стане когато хората са изкушени с фалшиви обещания да поставят чипове в телата си? Една от първата стръв ще бъде индетификационни карти с чип. Задължителен закон се обсъжда тайно, да бъде криминализирано премахването на чипа. Вече сме готови за роботизиране на човечестовото и тотално отстраняване на правото на уединение, включително и в мислите ни? Колко от нас са готови да отстъпят целият си живот, включително и най-съкровените си мисли на Големия Брат? Технологията за създаване на тоталитарен нов световен ред съществува. Тайни неврологични комуникационни ситеми са поставени да противодействат на независимото мислене и да контролират социалната и политическа дейност от името на самообслужващи се частни и военни интереси.

Когато нашите мозъци са вече свързани към суперкомпютри чрез импланти ще бъде късно за протести. Тази заплаха може да бъде победена единствено чрез образование от наша страна.

Източник: http://www.conspiracyarchive.com/NWO/microchip_implants_mind_control.htm
« Последна редакция: Април 19, 2010, 14:20:39 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #1 -: Април 19, 2010, 18:41:39 pm »
хахаха, големи глупости.

"Чиповете комуникириат с нискочестотни радиовълни (предполагам няколко херца) със сателитите"
Бисер до бисер.
Явно някой технически неграмотен е писал тая опашата, изсмукана от пръстите "статия".


Нискочестотните радиовълни имат следните недостатъци:
1во Искат много голяма и дълга антена. (Спомнете си старите вефове, на дълги вълни)
Не знам в тия чипове с големината на микроб къде ще се навинти тая антена. Може би ще има 2ри имплант в задника на пациента с антена дълга 1 метър!? ...

Дори 1 метър антена е за честоти от порядъка на килохерци.
За честоти от няколко херца ще ти трябва антена, която дори не можеш да монтираш и на подводница (правени са такива проучвания специално)

А някой сеща ли се защо едно време на старите вефове като слушаш радио и то пращи, фъщи, съска и вие и се скъсва да се смущава от всичко възможно, включително и от лошото време?
Стигаме до Недостатък номер 2.
Нискочестотните вълни имат склонноста да се смущават ужасно много. Затова и високочестотните сигнали са с голямо качество, например сателитни телевизии, мобилни телефони, и всякакви цифрови излъчвания.
Да излъчваш цифров/информационен сигнал по "дълги вълни" е безумие. И съвсем невъзможно.
То ако беше така нямаше да има скъпоструващи мобилни телефони, работещи на 2 мегахерца, и нямаше операторите да пръскат луди пари за да строят клетки за сигнала с хиляди.
Дълговълновите предаватели имат огромен обсег. Един такъв в средата на България щеше да е достатъчен, и никакви клетки за мобилни комуникации нямаше да се изграждат.

Същото и с интернета, телевизията, настолните телефони и всичко друго подобно.

А какви биха били смущенията ако сателита е на не знам колко хиляди километра над земята?

Другото, не знам. През 70та година импланти с големината на сантиметър. Това вече е в научната фантастика и не знам какви аргументи да изложа срещу него.
Просто и в статията никакви АРГУМЕНТИ не се изказват в ПОДРКРЕПА на тия технологии, и за това не знам аз как да ги опровергая ...

Или може би щото всичко е топ ъв дъ топ сикрет, затова и как може аз да се осмелявам да искам аргументи ?
...
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Raw Deal

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 922
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #2 -: Април 19, 2010, 23:16:51 pm »
Или може би щото всичко е топ ъв дъ топ сикрет, затова и как може аз да се осмелявам да искам аргументи ?
...
Жалко, че няма как да ни допуснат до туристическа разходка из разните секретни лаборатории. Твърде вероятно е там да попаднем на достатъчно аргументи.

И все пак нищо друго не ни остава освен да чакаме и да видим дали ще ни чипкат.
Dreams are messages from the deep.

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #3 -: Април 19, 2010, 23:43:01 pm »
В една доста добра книга от Ричард Бах , "Илюзии" пишеше следната мъдрост:

"Захванеш ли се да доказваш, че едно нещо ти пречи, бъди сигурен, че то наистина започва да ти пречи"

Та това чипирене много им пречи на някои хора, но аз се чудя защо си докарват това душевно страдание.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Fi Tanis

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #4 -: Април 20, 2010, 03:01:04 am »
Tangra, много добри аргументи, да не учиш (или си завършил) нещо в тая област?

Само да добавя, че свръхдългите вълни (~ 50Hz) се използват единствено за връзки с подводници, заради малкото затихване във водата. А и на такава честота, просто не виждам как, ако въобще е възможно, да се предаде необходимото количество информация, като тя се мултиплексира времево, честотно и вече с кодове (CDMA), та броя символи за 1-ца време ще е супер малък.

А колкото до контролът над ума, съм чувал, че случайно руски учен през 20-ти век открил как чрез модулирани сигнали може да лекува психични заболявания. И съвсем не необичайно се премества в САЩ след това, където ЦРУ и другите такива, започват опитите в регресивна посока. Изпробват подобна техника над един поляк (който живеел сам в САЩ), като монтират генератор излъчващ специално модулирани сигнали под леглото му и в следствие на това го карат да изпитва различни емоции от страх до луд смях, като накрая мозъка му не издържал и се сещате.

За биоелектрична резонансна честота, според мен има пряка връзка с Шумановия резонанс (пулсът на Земята), той влияе не само на хората, а на всяка жива твар.

Цитат
These rhythmic waves are known as Shuman’s Resonance and may be, what some scientist believe, the rhythmic brain substratum common to all living beings. The frequencies of Schumann’s resonance are intimately linked with those of human brain waves. Any adjustments in the patterns and frequency of this Earth resonance would affect homoeostasis (the ability of an organism or cell to maintain internal equilibrium by adjusting its physiological processes), REM (during dreaming), and healing.

For a decade researcher Robert Beck documented the brain wave activity of healers from all cultures and religious backgrounds—psychics, shamans, Christian faith healers, Santeria, Wicca parishioners and others, who, independent of their belief systems, all exhibited “nearly identical EEG wave signatures” during their “healing” moments. The brain wave signatures were at 7.8 to 8 Hz—identical to that of the Earth’s rhythmic pulse brain wave activity. The rhythmic pluses lasted from one to several seconds and were “phase and frequency synchronized with the Earth’s geo-magnetic pulsations—the Schumann resonance.

Bio physicists suggest that the brain and nervous system are sensory organs for our extended electromagnetic self and work as a feedback loop with the planet-- functioning as a rhythmic biocomputer. The brain mirrors and synchronizes with the earth’s electromagnetic rhythms, communicating and becoming both receiver and sender—in dialog with the earth’s rhythms.
« Последна редакция: Април 20, 2010, 03:18:19 am от Fi Tanis »

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #5 -: Април 20, 2010, 05:17:41 am »
Не съм учил специално. Обща култура + малко гугъл. А навремето баща ми имаше един познат, дето идваше да ни оправи телевизора. Военен офицер беше. Та аз бях любознателно дете и си говорехме за разни работи - сателити, връзки със сателити, дълги, къси вълни и тн.

Виж ако излъчвателя е с големината не телевизор и скрит някъде у вас, и само се облъчва мозъка, тогава историята е много по-реалистична.
Наистина много лошо, че правят такива опити.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #6 -: Април 20, 2010, 15:30:59 pm »
Масовото прилагане на ефективни технологии за благото на хората е икономически неизгодно. Ползваме гига-турбо-мурбо глупостите, защото се изкарва пари от тва и системата си се движи по старо му. Но да не се отклонявам за икономиката.

Не казвам, че статията е 100% вярна, но нямам и познания чак такива по вълни и тем подобни. И все пак кой има? Тук говорим за технологии които са извън традиционната "наука", ако щеш и 1 000 000 учебника да прочетеш няма да откриеш от тях антигравитация, но това не значи че не съществува...

За мен един такъв чип, да не е в главата, а в ръката например, ще направи пробойна в биополето (аурата) на човека със сигурност. А от там вече какво ще става... бедна ви е фантазията, даже фантастичните статии като тази ще бледнеят.

И все пак който иска да си слага и 5 чипа ако ще, аз ще кажа благодаря и ще подмина.  :hi:

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 433
Re:Микрочипове, контрол над ума и кибернетика
« Отговор #7 -: Април 20, 2010, 16:52:35 pm »
E, ти по принцип и най-обикновен пийрсинг да си закачиш ( с изключение на обиците на ушите) ще нарушиш биополето, защото се пробива през кръвоснабдена зона.
Но и това не вярвам да е чак толкова страшно.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27