Автор Тема: Децата на България- ваксинирани или гладни  (Прочетена 2604 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Мама Котка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
Управляващите сътвориха най- голямото безумие. Или ваксинираш с всички ваксини, висиш за профилактични прегледи пред кабинета и ти напълват после торбичката с лекарства, които изобщо не са необходими на детето ти или не получаваш детски добавки. Да не говорим, че от тази година наред с досегашните ваксини, влизат и 2 нови. Всеки месец ще дупчат бебенцата, ще издевателстват над имунната система. Какви деца ще пораснат, господ да ги пази!

Max

 • Гост
Re:Децата на България- ваксинирани или гладни
« Отговор #1 -: Април 13, 2010, 18:33:56 pm »
Ако прежалиш детските, сигурно пък няма да ти пуснат децата в детската градина или на училище.
Както при профилактичните прегледи. Ако си платиш първата глоба от 50 лева и не отидеш, следва втора от 200 лв. и тъй докато клекнеш или си намериш познат от тези среди който да те отърве от тоя ад.
Просто няма изход.

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 931
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Re:Децата на България- ваксинирани или гладни
« Отговор #2 -: Април 13, 2010, 19:52:15 pm »
Заедно с медиите и образованието медицината е триглавия змей на хуманизма, жалко за децата, тоест чуждите, винаги съм намирал връзки за да се измъкнем от змея.
Soli Deo Gloria!

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Децата на България- ваксинирани или гладни
« Отговор #3 -: Април 13, 2010, 20:00:49 pm »
Аз на профилактика не съм ходил от не знам колко време. Нямам ги някои ваксини. Забравил съм как изглежда болница  ;D . Просто взех решение, че няма да ходя вече там след една случка когато бях към 15 годишен за малко да си замина от тъпчене с антибиотици заради някакъв грип. От тогава никакви повече такива глупости ! >:( Дядо ми е бил лекар сега вече не е от 20 години лекар. Той не е взимал пари нито е искал нещо друго само ако дадения човек му даде примерно яйца , но никога не е взимал пари дори и да са му предлагали. Казвал е аз не искам пари важното е вие, че сте добре и това ме прави щастлив  :) Здравето е най-важно дори и пред милиони  да ми предлагат аз пак няма да ги взема. ;)
Да не говорим, че тогава лекарите са били на много по-добро ниво от сегашните,които гледат на тебе като една машина за пари, но те не са виновни(макар и да имат вина, че правят това което им се казва отгоре) виновни са тези с костюмарчета от НЗОК(и кой знае до къде по пирамидата им) където искат само пари и болни хора всичко друго,но не и здрави хора :mad:. Такива заслужават директен разстрел или на бесилото.
Още малко ще го направят така хората да си бият по ваксина на ден която да бъде профилактична >:( .
Преди време един човек ми е разказвал как има един приятел от тези среди, който
  ми е казвал, че те не си бият ваксини ами взимат някакви течни препарати, които не са вредни и ги няма никъде в продажба. И като го е питал защо тровите хората така и им взимате парите? Онзи е отговорил:
-На нас ни трябват нездрави хора, които са послушни. Да не знаят други алтернативи и да им се втълпява, че други неща освен нашите няма. Да си мислят, че ако не се доверят на нас друг изход няма и ако им е мил живота ще го направят.
После го е попитал: ами ако хората осъзнаят това.
– И да осъзнаят това пак ще се подчиняват на нас. Имаме си начини това да стане ако ли не ще им предложим друга алтернатива от която пак ще са губещи. Разчитаме и на това, че хората нямат знания за реалността на нещата. Пък и не бихме им предложили по информационните канали от, които взимат информация.
А как хората могат да се измъкнат от този капан ?:
-Като не ни се подчиняват вече и всеки прояви своята индивидуалност и има знание за живота и своята същност и изрази своята свободна воля, но това едва ли ще стане. Добре се грижим да не стига до там. ???
Това е което ми е казвал този човек, които има познат от тези среди.
« Последна редакция: Април 13, 2010, 20:06:05 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Мама Котка

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 95
Re:Децата на България- ваксинирани или гладни
« Отговор #4 -: Април 13, 2010, 21:18:08 pm »
Направо съм ужасена до къде ще стигнат. И детските добавки ще прежаля и на детска градина няма да ходим. Само да не им щукне и с училището да се заядат, за сега там няма проблеми. Но няма да тровя децата си, това е сигурно. Направо ми иде да стягам багажа и да се махна от тази скапана държава.
А с профилактичните прегледи какво постигат? Втълпяват ти куп глупости, че може да си болен, че трябва да си направиш такива и такива изследвания, накрая здрав си влязъл в кабинета, а излизаш болен. А за бебетата нямам думи какво си позволяват лекарите да натрапват на майките! Чувала съм дори, че се препоръчват 4 капки вит. Д. Боже, какво ще стане с бъбреците на детенцето!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27