Да! Това съм аз.
Бог ми е дал дарба да пиша стихове и да рисувам и съм му благодарна за това!
Да, също и лекувам .......
Прието ли е да се продават дарби?
Щом лекуваш, как си с алкохола, цигарите, кафето и остналите разбиващи енергетиката и духа патерици?
Не е ли редно да научиш човека да се излекува сам, а още по-добре да не се разболява, отколкото да се намесваш в личното му енергийно пространство? Нима не забеляза, че много от хората стават зависими от енергийната, химическа и в някои случаи от билковата помощ, която им се предлага?
Поканих Ви на лична среща, а Вие си скрихте данните. Човек, който е открит и честен никога не се крие.
Къде е поканата?
От регистрацията ми до сега никога данните ми за личен контакт не са скривани.
ICQ 193964480, email:
[email protected], Yahoo!Messenger: georgi_velev2005.
Там са си и сега.
Но Вашите липсват. Явно пропуск, но на сайта Ви ги има.
Никъде не е пристигнала покана. А има във форума и "Лични съобщения", и там няма покана.
Очаквам да доведете приятелката, която цетирате на срещата.
Тука ме хванахте. Не познавам приятелката Ви с която говорихте, когато аз си пиех кафето на ГЕШ-а. Едва ли щях да запомня думите Ви, ако не беше интервюто, за което споменах.
Сред познатите ми няма хора, които да са злонамерени.
Явно живеем в различни светове или измерения. Но се радвам, че при вас е по-добре.
За поместеното тук
http://www.mag-sibila.hit.bg/poveche1.html явно сте поела осъзната отговорност? И да не сте, е все тая. Няма да коментирам, че и без това ми е достатъчно весело.
Обаче, това което Вие вършите....
все едно аз да взема пари от болна старица, на която съм помогнал да пресече улицата, да се качи в автобуса или да и пренеса багажа.
Все едно да искам на хората парите, защото ги виждам, защото ги чувствам и защото ги обичам.
Не, аз не искам да съм работник на тази Свята Божия нива.
Аз искам да съм служител. Да помагам. И го правя по силите и дарбите си.
За помощ пари не се взимат. Взимат се за работа по договор. И ги дава този, с който е сключен договора.
Вие с кого сте сключили договор? Питайте него(тях), или некой от Шамбала, за името ми и името на Учителя ми.
Успех!
И нека Бог Ви БлагоДари и БлагоСлови!
(не както Вие ми пожелахте
Бог да Ви блогослови!