Здравейте! пиша в този форум за първи път, но се опитвам да го чета редовно. Въпреки това не можах да намеря отговорите на въпросите, които ме вълнуват.
Първо искам да кажа, че абсолютно вярвам в съществуването на извънземен живот, вярвам, че извънземни са посещавали земята и продължават да го правят, вярвам, че съществуват доказателства за това, както и вярвам, че тези доказателства се пазят строго от обикновените хора. Не ми се вярва, че извънземните са в тайна комбина с правителства, общества или както и там да се наричат някой хора, защото това противоречи на друго мое вярване, че извънземните са добри "използвам тази дума, защото вярвам, че същества, духовно и еволюционно, много по-извисени и развити от хората, не могат да се принизяват до нашето положение на хора, чието съзнание е пропито от идеи за конспирации, тайни, притежание, власт, господство и т.н." Според мене тези същества отдавна би трябвало да са надживели тези отрицателни емоции, които водят до гореописаните човешки слабости. Предвид това ми е чудно, ако е вярна частта с тайните, как те са се оставили на земните конспиратори да ги въвлекат в тези интриги. Всички тези мой размисли ме карат да и задавам редица въпроси, на които не мога да си отговоря. Ще изложа някой от вълнуващите ме въпроси с надеждата някой да ми отговори:
1.Каква е целта на посещенията на извънземните на планетата Земя, при положение, че нита сме по-развити от тях, нито разполагаме с някакви по-специални ресурси. Какво искат и какво търсят?
2.Защо се съгласяват с цялата конспирация, а не се разкриват, ако се предполага, че искат да помогнат с нещо на хората и планетата ни?
3.Във форума се говори, едва ли не за толкова раси извънземни, колкото са и държавите на земята. С какво сме им заслужили на всички тези раси вниманието?
Нека да спра с въпросите за сега, ще изчакам първите отговори и коментари и ще продължа.
Благодаря за вниманието.
ПС. Някъде бях чел, че на луната бил открит елемент с голяма енергийна стойност, нещо като плутония и урана, но много по- ефективно и много по-малко опасно. Някой знае ли нещо по въпроса ?