Абе стига с тоя край на света няма да е скоро, във всеки случай по-вероятно е западната цивилизация вече да не е водеща в развитието на света и да се засилят източните народи като Китай, Русия и Индия.
Не става въпрос за края на света!Не и за живота на Земята.Катаклизми е имало и преди,но животът винаги се е възстановявал.Дори да изчезнат определени видове,не е край!Човечеството наистина има нужда от як ШАМАР,за да се събуди!
Не може някакъв изрод да си изнасилва системно две годишното си дете,и обществото милостиво да го "осъди"От 6 до 12год.Откъде накъде,аз ще плащам издръжката на някакъв изрод!!!!И забележете,обществото си мълчи,отново!Щото сме толерантни!Ми дое..ло му се на човекът,кво толкова..Нали не е моето(вашето)дете..Ще си мълчим(най-много да се потюхкаме малко).Има някакви закони,да се оправят..
Социалните не предприели нищо,защото липсвали доказателства ::)Това,че няколко пъти е лежало в болница с разкъсвания на ануса,не било доказателство!Майката и тя в кюпа!И това е само поредният пресен пример за"цивилизовано"общество в 21век!!!
И това не се случва само в БГ.Това сме ние хората по целият свят!!!!Не заслужаваме да живеем!Защото спим,глухи и слепи сме,за всичко което не ни засяга пряко(а прадокса,е,че няма такова нещо,т.е.всичко касае всеки!)
Нужна е революция във съзнанието на ХОРАТА!
И за съжаление,така сме устроени,че без бой няма да стане.Човек се извисява в страданието си.Трябва да го боли,за да се научи.Е за това си заслужаваме и катаклизми,и потопи и каквото се сетите.За да се разтърсим и събудим!
Истината,е,че всичко което се случва е с наше съгласие!!!Дори фактът,че си мълчим е форма на съгласие!Защо няма протест днес,искащ промяна в закона за посегателството над деца?!?Друг е въпросът защо изобщо би трябвало да правим такъв?Съдебната власт и прокуратурата не са ли достатъчно адекватни,за да разберат,че има нужда от промяна в цялото законодателство ::)Ама айде,те спят!А ние?!?
Представете си ужасът,който е изживявало това малко двегодишно детенце,всеки път когато татко му е задоволявал сексуалният си нагон,разберете,че сте го допуснали(и продължаваме да го допускаме с мълчанието си),разберете,че сме виновни като общество,и тогава си помислете дали това общество заслужва да живее и съществува!!!
п.с.Сори ако съм прекалила с емоциите,но от снощи не съм на себе си.Ако имах власт,същият бих го разчленила публично на площада на Народното събрание!
А,да!Щях да забравя!
[
quote]
Енергията, която произвеждаше населението на Хаити беше много ниска, ето защо Гея се оттърси от нея
[/quote]
Да вярно е че населението на Хаити си докара тоя проблем.Но би ли била по почтителна към нашата майка Земя.Земята не е "Гея"(гей)защото е в женски род.
[/quote]Още един пример за милосърдие и състрадателност!Освен великата простотия която демонстрира поста,ясно онагледява колко сме състрадателни!Ало бунаците,които са написали това..да ви питам,кога ходихте да замервате вибрациите в Хаити?!?
Ако наистина е въпрос на вибрации,(съдейки по написаното)вас отдавна не трябва да ви има на тази Земя!