Автор Тема: Време е за действие!  (Прочетена 11262 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Време е за действие!
« -: Февруари 08, 2010, 17:11:32 pm »
Предварително искам да кажа, че това съобщение е дълго, но ви призовавам да го прочетете докрай.

Вече е време да се разделим с навика само да констатираме Злото. Време е да започнем да действаме и да започнем да упражняваме нашата Воля за Добро.
Защо Злото не само губи позиции, но изглежда, че и побеждава?
Защото то е Съсредоточена Колективна Воля на определена група индивиди, имащи своя обща цел – Властта върху масите. Тази воля е съсредоточена в корпорации, управляващи, различни лобита, медии и т.н. Единствената причина за това Доброто да ни се струва някаква непостижимо е фактът, че ние духовните хора не поемаме НАШАТА отговорност за съдбата на планетата, а само констатираме колко сме слаби и колко силен е Елита. Ние НЕ канализираме, НЕ съсредоточаваме нашата Воля за Добро и поради тази причина се чувстваме безсилни да променим с нещо настоящото катастрофално положение на планетата ни.
Само когато Волята за Добро на индивидите е фокусирана, е възможно да настъпят промените!

Тук искам да цитирам една част от посланията на Тибетеца (АЛИС БЕЙЛИ  „ПОСЛАНИЯТА НА ТИБЕТЕЦА“. Книгата може да се намери в www. Spiralata.net):

„Днес във всички страни по света има хора с добра воля и вярно разбиране. Много хиляди от тях са известни. Те обаче са измъчвани или от страхове, или от чувството за безсилие и от разбирането, че работата, която трябва да се извърши, е толкова гигантска, че малките им изолирани усилия са абсолютно безполезни за разрушаването на бариерите от омраза и разделеност, които могат да се открият навсякъде. Те разби¬рат, че явно няма систематизирано разпространение на принципите, които изглежда съдържат решението на световния проблем; те нямат представа за числената сила на онези, които може би мислят като тях, и сле¬дователно те стават безсилни поради своята самота, липса на единство и бремето на заобикалящата ги инерция.
... Как може да се установи истинско благоденствие, което ще е резултат от единство, мир и изобилие?
Само по един начин. Чрез обединените действия на мъжете и жените с добра воля и разбиране от всички страни и народи. Неотклонно и скромно, без припря¬ност те трябва да направят три неща:

Първо, трябва да се открият един друг и да под¬държат връзка. Така усещането за слабост и безпо¬мощност ще се неутрализира. Това е първото задълже¬ние и задача на Новата Група Световни Служители.

Второ, трябва да си изяснят и да разяснят онези принципи на правилния начин на живот, добра воля и хармония, които се приемат, но не се съблюдават от всички хора с правилно мислене днес. Тези принципи трябва да се формулират по най-прост начин и да бъ¬дат приложени в действие.

Трето, необходимо е широките маси да бъдат просветени за тези принципи. Постоянно, редовно и системно трябва да бъдат обучени на принципите на братство, на интернационализъм, основан на добра во¬ля и любов към всички хора, на религиозно единство и на взаимната зависимост чрез сътрудничество. От¬делният човек от всяка нация и всяка група трябва да бъде научен да играе своята важна роля с добра воля и разбиране; нужно е групата да изпълни своите задъл¬жения към други групи; и е необходимо да се обяснят и да се изтъкнат задълженията на една нация към дру¬га и на всички нации към целия свят.“


Как е възможно да се постигне това?

Този форум изпълнява донякъде горепосочените условия. Чрез този форум, хората, които имат волята за Добро се намират и поддържат връзка. Но тази обща хармонична енергия трябва да се използва и канализира чрез създаването на действена група, която активно да се включи във формирането на общественото мнение и като следствие в формирането на новото съзнание. Как може да стане това?
Вземам за пример дебата във форума относно генно модифицираните храни (ГМХ). Какви конкретни стъпки могат да бъдат направени?

1.Нашата група (членовете на форума) създава становище по отношение на ГМХ, в което се дава възможно най-пълна и систематизирана информация за вредата от използването й, за интересите на корпорациите и политиците, за това кой печели и кой губи от приемането на подобен закон и т.н.
2. Вместо всеки член на групата сам и поотделно да се включва в петицията, тя се подписва от името на цялата група.
3. Това становище се разпространява и в други форуми, чиито приоритети и интереси са в синхрон с конкретното начинание на нашата група. В случая - форуми за майки, за вегитарианци, за здравословен начин на живот и т.н.
4. Освен, че ще  предложим на другите групи (форуми) възможно най-пълната и ситематизирана информация за ГМХ, с която разполагаме, ще им предложим също така като нас колективно да се включат в конкретната инициатива, която в края на крайщата трябва да стане обща.  Нека да не забравяме, че членовете на другите групи имат своите инструменти на въздействие т.е. на разпространение на информация. Никак не са за подценяване форумите за майки! Те, чрез своите си представители могат да повдигнат обсъждането на тази тема не само във съответния форум, но и  в телевизионни предавания, на които те са целева група (да кажем в това на Гала „На кафе“), чрез открити писма до вестници и списания. Коя майка иска детето й да е болно от рак (щото това е един от крайните резултати от консумацията на ГМХ)!?!
Така чрез нашето колективно намерение и постъпки ще съдействаме да се разкрие дезинфромацията относно ГМХ, да се покаже истинската картина за опасносттта за здравето на българските граждани, ако този закон се приеме.
Ако не само индивиди, а цели групи се включат в петицията, то тогава този обществен протест няма да бъде пренебрегнат или омаловажен от политическите ни лидери, които не са избрани да властват от наше име, а да изпълняват нашите колективни желания. Така нашето все още индивидуално тротоарно мнение ще се канализира и превърне във фактор, с който управляващите да се съобразяват.

"Има само един начин, по който може да бъде преодоляна съсредоточената зла воля и противодейст¬вието й на силата на Шамбала, и това е чрез противо¬поставяне на еднакво съсредоточена духовна воля, проявена от откликващи мъже и жени с добра воля, които могат сами да се обучат да бъдат чувствителни към този нов тип прииждаща енергия и да се научат да се обръщат към нея и да я призовават... ... Добрата воля е заразителна. Щом се постави решително начало с чист и обективен дух, добрата воля ще се разпространи из света и бързо ще се установят правилни човешки взаимоотношения... Добрата воля е много по-широко разпростране¬на из целия свят, отколкото си мислят хората. Просто е необходимо тя да се открие, образова и да се приведе в действие."(от посланията на Тибетеца)
 


Искам да ви дам един пример за това как в Австрия колективната воля за Добро на хората победи!
Австрийското правителство бе решило да Австрия да има собствена атомна електроцентрала. Въпреки многото протести на еколози и активисти, тази електроцентрала бе построена. Зелените активисти и студентите направиха последен опит да спрат въвеждането на електоцентралата в действие. Те направиха жива верига около електроцентралата, някои дори се завързаха се за дърветата. Мирен протест! Това предизвика дебат в медиите и накрая политиците се видяха принудени да организират референдум. В резултат на този референдум, построената електроцентрала никога не се приведена в експлоатация. Просто хората казаха категорично и ясно – искаме да живеем в екологично чиста страна, без вреда за нашето здраве и това на децата ни и никакви финансови изгоди не бяха в състояние да убедят австрийците, че една атомна електроцентрала е необходимо за страната им!

Това може да направим и НИЕ с Белене! Още повече, че Белене е в земетръсна зона!

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 290
 • ТРОЯНА
Re:Време е за действие!
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2010, 18:04:30 pm »
В тоя форум има подобна тема: http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,9216.0.html
Ако искате аз ще изкажа становището си по ГМХ.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Време е за действие!
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2010, 19:26:25 pm »
sesiliq, благодаря, че ми обърна внимание на тази инициатива,но както виждам от диспута по нея, до нищо не се е стигнало, защото липсва конкретен план. А сега план има. Конкретна стъпка, неприемане на закон разрешаващ ГМХ, има.
Планът
1. Създаване на група на форума, която е конкретен израз на колективната ни воля за Добро - всеки, който иска да се включи. Тук е необходимо съдействието на администраторите.
2. Създаване на становище за ГМХ.
Щом искаш, напиши становището и го качи във форума. А после ако има нещо за допълване, ще се направи тук във форума.
3. Всеки от групата идентифицира един форум, където той или тя ще разпространи становището, ще участва в дебата му, ще каже как да сформират група и как да се включат в една обща петиция до парламента. Представителят на нашата група ще насърчи другият форум да намери свои канали за разпространение на информацията (телевизия, вестници, други форуми, представители на местната власт, работници  и т.н.)
4. Нашата група също така активно търси други канали за разпространение на информацията (журналисти, политически представители, активни общественици, представители на шоу-бизнеса)
Ако една петиция се подпише от няколко групи, то интереса на журналистите е гарантиран! Общата петиция ще се изпрати не само до Парламента, но и до Президента!
« Последна редакция: Февруари 08, 2010, 19:38:05 pm от lightworker »

Неактивен sesiliq

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 290
 • ТРОЯНА
Re:Време е за действие!
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2010, 19:47:18 pm »
Моето мнение ,е че трябва да приемем ГМХ ,който са изпитани.
...и нека Силата бъде с теб. [img]http://img383.imageshack.us/img383/290

Неактивен JDeel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Време е за действие!
« Отговор #4 -: Март 01, 2010, 02:37:45 am »
Цитат
Все по-популярно става това, виждам как все повече хора се занимават с тази тема - да анализират, да гледат филми и филмчета, да четат и пишат за тайните на света, за конспирацията.
Виждам обаче един проблем. И той е закодиран в названието "Теория на Конспирацията". Първата думичка - "Теория".

Проблемът в Теорията на Конспирацията е това, че е теория.От известно време насам се запознах на теория с неща като: нефт, банки, виртуални пари, дълг, световно правителство, елит, Билдерберг, нов световен ред, микрочипове, депопулация, здравна конспирация, флуор, зараза, ГМО, военен контрол, ядрени оръжия, всякакви експерименти като chemtrails, HAARP, mind control, супер-войници, тайни общества, религия, Луцифер, Масони, Илюминанти, Темплиери, фалшив тероризъм, 9-11, 2012, календари, цивилизации, символи - всевиждащото око, 1$, пирамиди, числа, Матрицата, Дан Браун, медиен контрол, сгради концентриращи енергия, Бурж Дубай... още сатанински ритуали, Кабала - Мадона и Бритни Спиърс, евреи, Израел, свещени джамии в Израел, и всичко това водещо до наглед фантастични неща като извънземни населяващи планетата, една дузина извънземни хуманоидни и подобни раси, рептили, очите на Буш, 11 измерения, свободна енергия от космоса, и за десерт няколко изкопани бункера за края на света, един за складиране на семена, и какво ли още не..

Всичко това вече Не е теория. Всичко това е практика. Прави се - сега, в този момент, то се случва отвън, пред вратата ти, а и вътре в стаята ти. А колко много неща са, нали?

Наименованието "Теория на конспирацията" се състои от две части - теория (Теория) и практика (Конспирацията).
Кой се занимава с теорията? Кой се занимава с практиката? Кое е по-силно?

Теорията е храна за теоретиците. Аз самият също понастоящем съм теоретик. Всичко това, казано или написано някъде изглежда толкова любопитно, загадъчно. Толкова, че цялата тази история се превръща в нещо като супер-успешен филм от няколко части. И теоретиците гледат, зяпат, следят поредните епизоди.

Теория, само теория..

Мисля си, ако това е едно стъпало по пътя нагоре, то трябва да се прекрачи. Иначе всички теоретици остават само информирани, докато конспирацията продължава своя сигурен ход, както прави от векове наред.
Време е това стъпало да се прекрачи, време е следващата стъпка да бъде взета. Да преминем в зоната на практиката. Да започнем Анти-Конспирация.

Здравейте. Този текст е написан от мен преди 24 часа на едно друго място. Искам да го споделя и тук, на това място, а тази тема има вече има хубаво име.
Знам за Xnet повече от година. И както става ясно от цитата, аз също съм запознат отчасти с тези неща.

Но наистина липсва действие. Вярно, не мога да предложа такова сега, в този момент, но мога да предположа от къде все пак може да се започне.

Конспираторите обикновено са група, изпълняваща определен план - бавно, методично и търпеливо. Антиконспираторите рядко притежават план. По начало те не са и група. Може би някой чул или видял нещо, разказал го на други - те му повярвали и тръгнали да разправят и те колко много знаят. Нищо лошо, но.. това почти не променя нещата. Само се носят слухове.

Затова приветствам създаването на група.. Без значение дали е срещу ГМХ или друга нередност. Мисля, че трябва да има тези две неща - група, и след нея план.

Онези тримата, които са гласували с "Не виждам смисъл" в анкетата, и единия който заявява "Не (няма смисъл от създаването на група)" - не желая да ми пишат все още.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Време е за действие!
« Отговор #5 -: Март 03, 2010, 13:37:41 pm »
Едва ли ще стане нещо :)

Неактивен JDeel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Време е за действие!
« Отговор #6 -: Март 17, 2010, 11:55:43 am »
Ето защо конспирациите вече не са ми интересни. Свършиха сериите, дойде краят, няма продължение.


Резултат от тази конспирация, най-интелигентната досега (с участитето на самите анти-конспиратори):

- Пощръклели хора, чули че това и онова се върши срещу тях, срещу тяхната свобода. Същият ефект, както да гледаш новините.

- Кой от кой по-задълбал в материята. Бели ризи за най-силно фанатизираните. Без знаци по тях, нито етикетче.

- Български ефект на световно ниво. Тук отдавна си мрънкаме против властта, просто на други места не го бяха правили.

- Разделението остава. Сплотяване единствено в изказванията - всеки трябва да разбере, че просто нищо не е наред.

- При следващото антихуманно действие на елита - претръпналост. От някъде ще се чува "Ето, казах ли ви аз?".

и най-важното - когато вече има пълна претръпналост, елитът получава и пълна свобода на действие, защото вече всичко е "нормално", а дори "очаквано".


И казах, че няма да има продължение??
« Последна редакция: Март 17, 2010, 11:58:34 am от JDeel »

Неактивен lightworker

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 155
Re:Време е за действие!
« Отговор #7 -: Март 17, 2010, 12:15:39 pm »
 :)
Аплодисменти!!!
 :)

Неактивен haripetrov

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
Re:Време е за действие!
« Отговор #8 -: Март 23, 2010, 22:33:14 pm »
Според мен не трябва да се против нещо, а да сме за обратното (нещо добро) за добра и качествена храна, за добър транспорт, за високи заплати, за чист въздух!

Неактивен 4i4obil

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Re:Време е за действие!
« Отговор #9 -: Юни 14, 2010, 19:16:08 pm »
С риск да прозвуча идиотски ...

Някой да е чувал за "събиране на 8-а армия"? Или въобще нещо подобно ...
Това ме гложди от почти 2 месеца, откакто не съм в България. Преместих се доста на изток, заради работа. През цялото време не ме напуска усещането, че това е само повода. Когато "питах" за причината (а ла Р.Бах - не ми се смейте) - ми излезе това.

Ако администраторите или модераторите намерят този пост за глупав, смешен, или не на място, моля да го изтрият.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 516
Re:Време е за действие!
« Отговор #10 -: Юни 14, 2010, 20:50:51 pm »
С риск да прозвуча идиотски ...

Някой да е чувал за "събиране на 8-а армия"? Или въобще нещо подобно ...
Това ме гложди от почти 2 месеца, откакто не съм в България. Преместих се доста на изток, заради работа. През цялото време не ме напуска усещането, че това е само повода. Когато "питах" за причината (а ла Р.Бах - не ми се смейте) - ми излезе това.

Ако администраторите или модераторите намерят този пост за глупав, смешен, или не на място, моля да го изтрият.


Какво означава ''събиране на 8-а армия'' ? Питам , защото нали нямаме армия . И да не би това да , не е военен , а друг термин :-X.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен 4i4obil

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Re:Време е за действие!
« Отговор #11 -: Юни 16, 2010, 00:14:10 am »
Това, което се намира в нета се отнася най-често до Осма Армия на Монтгомъри - "Пустинните плъхове" (ВСВ, Африка, Ромел и т.н.). Не съм много навътре в нашата Военна история, но доколкото можах да разбера, повече от 3 армии не сме имали. Като единица попаднах и на Осма Пехотна Тунджанска Дивизия - ето и нещо интересно http://nostalgia.blog.bg/muzika/2009/04/15/velik-e-nashiiat-bylgarski-voinik.322986.
 Разбира се моят "отговор" едва ли се отнася до действителна военна част. С времето се научих да тълкувам и разбирам повечето от отговорите, но този ми се "опря". Проблемът е, че всички думи са доста еднозначни и може би тълкуване не е нужно. "Понякога правилният отговор е очевидния" :). Затова питах дали някой не знае нещо, а темата е за "действие" при това организирано ...
Отново се извинявам за "оф-топик"-а.

Неактивен ARRI

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 516
Re:Време е за действие!
« Отговор #12 -: Юни 16, 2010, 00:46:50 am »
За  "Пустинните плъхове" и аз бях чувал . За съжаление , нищо не знаех за Осма Пехотна Тунджанска Дивизия . И все пак , какво имаше напредвид , като написа , за ''събиране на Осма Пехотна Тунджанска Дивизия ''  ??? Дай повече инфо . Нещо много по революционерски ми прозвуча  :-X . Пишете ме и мен .
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен 4i4obil

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 109
Re:Време е за действие!
« Отговор #13 -: Юни 16, 2010, 12:34:40 pm »
Не става дума за Осма Пехотна.
Обясних за повода и причината.
Ако приема, че "отговора" (почти) няма нужда от тълкуване, значи съм пропътувал над 5000 км за събирането на някаква организирана "група". "Осма" ме кара да предполагам, че има още поне 7 такива на други места. За това какво ще прави тази "армия" и каква е моята роля имам само зачатък на идея. Затова питам, а и още никой не се е обадил да каже къде ще е сбирката :). Логиката често не е достатъчна.
Ако цялата "система" от въпроси и отговори работи (мога да гарантирам до 75%), в България бях "наблюдател". Тук явно не. Предполагам, че в даден момент ще ми "светне" и се опитвам да го приближа.
Повече няма да пиша глупости. Ако някой се сети нещо моля да ми прати ЛС.

Неактивен marhs

 • marh-s
 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 370
Re:Време е за действие!
« Отговор #14 -: Юни 16, 2010, 14:38:56 pm »
Това, което се намира в нета се отнася най-често до Осма Армия на Монтгомъри - "Пустинните плъхове" (ВСВ, Африка, Ромел и т.н.). Не съм много навътре в нашата Военна история, но доколкото можах да разбера, повече от 3 армии не сме имали.

Само да отбележа, че Ромел е генерал, командвал танкова райх армия в Африка през ІІ-та световна война. Каква вразка има името му със съвременноста? Е и той не е между живите.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27