Автор Тема: Новините, които НЕ трябва да знаете  (Прочетена 9453 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Новините, които НЕ трябва да знаете
« -: Декември 11, 2009, 22:54:09 pm »

По света и у нас – vol.1 (11.12.2009) >:(
http://www.ivanstamenov.com/?p=723#more-723


Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #1 -: Декември 12, 2009, 08:48:20 am »
Ще ви помоля не само да побликува те линка, но и да дадете малко инфо относно темата.
Аз не мога да отварям по-голяма част от линковете. (Блокирани са)
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

Неактивен cccpkgb

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 269
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #2 -: Декември 14, 2009, 22:38:54 pm »
CIA = Cocaine Importing Agency

 ;D
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

trader

 • Гост
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #3 -: Декември 15, 2009, 00:22:14 am »
По света и у нас – vol.1 (11.12.2009)

11 / 12 / 2009 г.

Новините, които НЕ трябва да знаете

ПО СВЕТА: Страните от Третия свят атакувани от геноцидната политика, приемана в Копенхаген – въвеждането на политиката, основаваща се върху сеитбата на страхове и псевдонауката за глобалното затопляне, вече унищожава страните от т.нар. Трети свят: чрез удвояване на цените за храната и съответното обричане на множество хора на глад и смърт. Авторът на статията добавя, че само това е достатъчно срещу “учените”, замесени в Климатейт, да бъдат заведени дела за криминални деяния.
Политиката за евгеника на човечеството е поддържана и от OPT (Optimum Population Trust, Фондация за оптималната популация), “благотворително” дружество от Обединеното кралство, което стартира кампания, целяща убеждаването на заможните среди от богатите държави да участват в програми за намаляване на популацията в развиващите се страни. Според расистите и екофашистите от OPT най-ефективното и евтино справяне с “проблема” CO2 е масовото унищожаване на хора от Третия свят.

Има нещо гнило в Дания - какви ги мъдрят в Копенхаген?

ОЩЕ ПО СВЕТА: Канадски национален ежедневник призовава за въвеждането на закон, задължаващ двойките да имат по едно дете. В статията се казва, че конференцията в Копенхаген е безсмислена, тъй като решенията не били драстични – трябвало целият свят да последва китайския пример за ограничаване на децата до едно за семейство. След като екофашисткият памфлет започва с прозрението, че няма значение дали планетата се затопля или охлажда, тъй като истинският проблем било човечеството, се преминава към изложението за добрите китайци и застрашените животни, като накрая идва и заключението: “Единственият начин да се поправи проблемът е държавите драстично да намалят населението си, да си почистят боклуците и да наложат задължителни мерки за съхранение на околната среда.” Авторът не е достатъчно смел да предложи точно как да се намали населението, но пък английските му колеги и политиците в Копенхаген от горните две новини определено мислят по въпроса.

Следният репортаж е на тема как западните политици са на път да извършат държавна измяна спрямо народите, които уж представляват:

Гении на злото от “Йеил”, сред които е и българката Мария Иванова, предлагат поредния документ, в който се описват стъпките как климатичните промени да бъдат смесени със съществуващите религии, как Климатоложката Църка трябвало да си състави свои молитви и как лъжата да бъде вменена на хората чрез, цитирам: “подмолни деяния” (covert actions).

Ал Гор

Лъжливият месия на Климатоложката Църква: а) отдаден на молитва б) или по-скоро потърква доволно ръце.

В РЕТРОСПЕКЦИЯ: “I will promise you this, that if we have not gotten our troops out by the time I am president, it is the first thing I will do. I will get our troops home. We will bring an end to this war. You can take that to the bank. ” - Barack Obama, October 27, 2007

(В превод: “Обещавам ви, че ако не сме изтеглили войниците си (от Афганистан и Ирак) до времето, когато стана президент, това ще е първото, което ще направя. Ще прибера войниците ни у дома. Ще сложа край на тази война. Можете да занесете това (обещание) в банка.”)

За това лъжливо обещание Телепромптърният президент вчера получи Нобелова награда за мир. Тя му беше връчена, въпреки че броени дни по-рано не само не изтегли войниците от Афганистан, ами нареди да бъдат пратени още над 30 хиляди… За да наглеждат новата реколта и да пазят стоката от талибанската конкуренция. CIA (Cocaine Importing Agency, Агенцията за внос на кокаин, известна още като ЦРУ) вече трудно подкупва въоръжените афганистански групи, за да мируват, затова урожаят трябва да бъде наблюдаван от подкрепления.

Комикс

Горе: “Време е за жътва, момчета!” Долу ляво: “Айде бе, чаршаф, бери по-бързо, че се мръкна! Колежанчетата чакат магистралките” Долу ляво: “Дойдоха ли камионите? Да товарим стоката…”

Норвежците обидени от нахалното поведение на Обама – Телепромптърният президент е пожелал да си вземе незаслужената награда, без да спазва обичайните церемонии, включващи вечеря с комитета, определящ лауреатите, пресконференция, телевизионно интервю, беседа с деца по въпросите за мира и обяд с краля на Норвегия. Обама просто си е взел отличието, при това с непреклонна реч в защита на войната. Както се казва, не е луд тоя, дето яде баницата…

Следващата новина е за тъмните фигури, пред които козирува Обама и които му пишат речите за телепромптъра (аутокюто). Големите банки опитват да си издействат постоянно вадене от проблемите – сещате се, банкстерите си поделят трилиони долари в Америка, измамата лъсва, водят се разследвания, шефът на Федералния резерв Бен Бернанке все повече се оплита в лъжите си, но правителствата на Буш и Обама мъдро решават, че “закъсалите” банкстери трябва да се подпомагат от пари на данъкоплатци. И така до следващия път, и така до безкрай. Една картинка струва колкото хиляда думи:

Изгоряха парите ви - дайте ни още!

У НАС:

Вестник "Българска армия", брой от 5 декември 2009 г.

НОВИНИ ОТ БЪЛГАРИЯ: Във вестника на Българската армия четем, че Обама е велик мислител – “ще върна войниците, носете обещанието ми в сигурните банки” – както и че Бен Бернанке също бил велик ум, досущ един Конфуций. Време е тъпанарът, писал новината в “Българска армия”, да си извади главата от задника. А ако там му е удобно, нека ме чуе и на тъмното място: “Ако си мислиш, че ставаш за журналист, заблудили са те. Вече безмозъчните компютри могат да правят задоволителни автоматизирани преводи. Намери си друга професия, за Бога!” За твое добро е и не се чувствай длъжен да ми благодариш за съвета. Колегиален е, демек безплатен.

Внимание! Бен Бернанке - великият пилот на плановете как да бъде изсмукана кръвта на човечеството.

Внимание! Бен Бернанке – великият пилот на Великия план как да бъде изсмукана кръвта на човечеството.

В КЪСНАТА ЕМИСИЯ:

Тайните са за мръсници – казва Ерик Шмид, един от директорите на Google. Изявлението е по повод решението на Google да следи действията в интернет дори на потребителите, които правят запитвания, без да са се логнали. Философията на Шмид в цитат: “Ако има нещо, което не искате другите да знаят, може би не трябва изобщо да го правите.” Изумително колко подобен е мисловният процес във всяка институция, която се държи като Големия брат и спомага за налагането на една диктатура, в която никой няма право на лично пространство. Същите думи срещаме и в материала “Кой се страхува от пръстови отпечатъци” на bTV. Сиреч: “Щом не искате да бъдете следени нон-стоп онлайн, значи сте престъпници.” (Google) И също: “Щом не искате да давате пръстови отпечатъци като престъпниците, значи сте престъпници.” (Румен Петков и неговите служители)

Къде е логиката?! Няма такава – но и защо я търсим при установена или налагаща се диктатура… Всяко запитване, всяка референция, всяко писмо в Gmail се съхранява в базата данни на корпорацията, за която се твърди, че е подвластна на Пентагона. Просто го имайте предвид. А по въпроса за пръстовите отпечатъци, изисквани за новите лични документи, имайте предвид следния цитат от Дж. Вашингтон: “Този, който се лишава доброволно от свободата си, изобщо не я заслужава.”

Неактивен fry

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #4 -: Декември 28, 2009, 22:08:16 pm »
http://bnt.bg/bg/news/view/20277/kristalna_novogodishna_topka_shte_zasveti_na_31_dekemvri_v_nu_jork    Тук мирише на нещо гнило! Стези кристали под формата на триъгълници,които оформят топка :diablo:

Неактивен Roswell

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 285
 • They are already among us!
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #5 -: Декември 28, 2009, 22:18:31 pm »
и на мене ми се струва малко гнило... :mad:
Roswell
Извънземно е онова същество, което живее в синхрон и хармония с истинската природа на своя генетичен

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #6 -: Декември 28, 2009, 22:24:56 pm »
По света и у нас – vol.2 (17.12.2009)

http://www.ivanstamenov.com/?p=762

По света и у нас – vol.3 (23.12.2009)

http://www.ivanstamenov.com/?p=796

По света и у нас – vol.4 (28.12.2009)
http://www.ivanstamenov.com/?p=803

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #7 -: Януари 06, 2010, 20:46:59 pm »

По света и у нас – vol.5 (3.1.2010)
http://www.ivanstamenov.com/?p=839


Всяка фалшива надежда тука оставете…
http://www.ivanstamenov.com/?p=857#more-857

Max

 • Гост
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #8 -: Януари 06, 2010, 21:31:19 pm »
Иване, често се отбивам при теб.

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #9 -: Януари 07, 2010, 00:15:05 am »
Мормоните отвлякоха дете

Това да ви прилича на зала за изучаване на английски език? - Снимки автора
Първо го поканили да учи безплатно английски, но после обсебили момчето
http://www.desant.net/show-news/19693/

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #10 -: Януари 07, 2010, 00:43:10 am »
Цитат
Внимавайте за децата си
По наблюдения на специалисти сектите и особено мормоните имат стройна организация – като разузнавателна централа. Вървят по двойки, минават по един и същ маршрут  няколко пъти, наблюдават, обменят информация и набелязват потенциалните си жертви. Реших да се срещна лично с тях. Адресът им в Бургас е улица “Цариградска” 29, в самия център на града. Фасадата на сградата е нова и лъскава. Над вратата пише “Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни”.

 Не мога да разбера, защо всички сектански Лутер – разклонения на разцепилото се Християнство се изписват с името на Христос, който няма нищо общо с формиралите се късни Протестански секти.....от Мормони, Мунисти, секта на Йехова.....и т.н. да не ги изреждам.......
Това с безплатните курсове, спортове...си е един от начинините да привлекат жертвите си, и се насочват най-вече към децата.
« Последна редакция: Януари 07, 2010, 11:18:49 am от Z-931 »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #11 -: Януари 09, 2010, 13:58:45 pm »
Не мога да разбера, защо всички сектански Лутер – разклонения на разцепилото се Християнство се изписват с името на Христос, който .........

За да отвориш заключена врата, ти е нужен ключа за нея.
За да обсебиш по-лесно и бързо лабилния индивид, също ти е нужен ключ към душата му.
В случая, мормонските изчадия адови, както всички други долнопробни "хр." секти, използват "шперца" Христос за нови попълнения на ордите си.

Max

 • Гост
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #12 -: Януари 09, 2010, 21:09:08 pm »
http://bnt.bg/bg/news/view/20277/kristalna_novogodishna_topka_shte_zasveti_na_31_dekemvri_v_nu_jork    Тук мирише на нещо гнило! Стези кристали под формата на триъгълници,които оформят топка :diablo:

Обяснете де.
Какво им е на триъгълниците?!?

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #13 -: Ноември 23, 2010, 09:09:52 am »
Канадски национален ежедневник призовава за въвеждането на закон, задължаващ двойките да имат по едно дете.
“Единственият начин да се поправи проблемът е държавите драстично да намалят населението си, да си почистят боклуците и да наложат задължителни мерки за съхранение на околната среда."

Не е ли време нашите "управляващи" да създадат закон за намаляване циганската популация и мърсотията по градовете?

Неактивен xthing

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 237
 • xthingxthingxthingxthing
Re:Новините, които НЕ трябва да знаете
« Отговор #14 -: Ноември 23, 2010, 15:13:50 pm »
Как може да разсъждавате по такъв малоумен начион бе ти нормален ли си защо циганите те са хора защо не се замислиш защо и откаде знаеш това което знаеш за тях според което ги съдиш

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27