Автор Тема: Антропософски анализ на евгениката и здравната конспирация  (Прочетена 8145 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Антропософски анализ на евгениката и здравната конспирация


Автор: Иван Стаменов

Преди да премина по същество, сърдечни благодарности на всички, които ме подкрепяха да пиша поредицата от статии за ваксините “срещу” свинския грип. Благодаря и на хората, които по своя воля са разпространили материалите ми във форумите на едни от най-посещаваните сайтове, сред които е Bg-Mamma. Точно бъдещите и младите майки трябва да знаят за войната, която се води срещу тях и децата им – бъдещите поколения. В настоящата статия ще адресирам критиките и възраженията, които получавам – не само аз, разбира се, а всички автори, които имат сходно или същото като моето мнение за ваксините и изобщо средствата за евгеника.

Броени минути, след като седнах да пиша настоящата статия, щатската преса оповести решението на Здравния департамент във Вашингтон да премахне ограниченията за количеството тимерозал във ваксините. В публикацията на “Сиатъл Таймс” е цитирана някоя си Мери Селеки, министър на тези безумци. Тя заявява:

“Консервантът тимерозал никога не е бил свързван с каквито и да било здравни проблеми. Бременните жени и малките деца се смятат за рискова група и премахването на ограниченията за живака ще им осигури по-бърз достъп до ваксината. Жизнено важно е всеки в рискова група да има избор, когато ваксината за свински грип стане налична.” (“The preservative, thimerosal, has never been linked to any health problems, said Secretary of Health Mary Selecky. Pregnant women and young children are considered at high risk for swine flu, and lifting the mercury limits will give them quicker access to the vaccine. It’s vital that everyone in a high-risk group has the choice to be vaccinated when swine-flu vaccine becomes available.”) Източник:
http://seattletimes.nwsource.com/html/health/2009938638_vaccine25m.htmlЛъжи, лъжи, смъртоносни лъжи! В статията се казва също, че живакът бил разглеждан като опасен само от малцинство(!?) сред разни хора от обществото. Толкова много лъжи и манипулации в краткия цитат, че се чудя откъде да започна с тяхното опровергаване и дали изобщо е нужно да го правя.

1) Ако някой иска “безвреден” живак в тялото си, нека си купи ваксина. Гарантирано отлагане в черния дроб и нервната система със съответните физически и умствени болести, които ще го мъчат до гроб. А гробът, който осигурява живакът, е гарантиран в относително кратки срокове. И не го гарантира някакво си “малцинство” с екстравагантни мнения.

2) Премахването на ограничението в името на една ваксина е като прах в очите. Защото дори да имаше ограничение – някакъв лимит за въображаема безвредност на живака – този лимит се превишава първо от двойните ваксинации за сезонен грип, а после с обичайните двойни ваксинации “против” свински грип. За тези, които не могат да си правят сметката, това е четворна доза на “нормалното” количество живак, което мафията иска в организма ви и осигурява с ваксините “срещу” грип. Ами като включим в сметките ваксините като цяло?!

3) Атаката, както се и очакваше, е срещу децата и бременните жени. Евгеника от най-грозен тип, която обслужва политическото решение световната популация да бъде намалена под 1 милиард души. Като е желателно световното население да е тъпо и болно.

Част първа:
Корени и същност на евгениката


Евгениката според определението, дадено от сър Франсис Галтон: “Това е учението за действията под обществен контрол, които подобряват или увреждат физически или умствено расовите качества на бъдещите поколения.” (“Eugenics is the study of the agencies under social control, that improve or impair the racial qualities of future generations, either physically or mentally” – Франсис Галтон, 1822-1911 г., един от първите и най-яростни защитници на “младата” “наука”; братовчед на Чарлз Дарвин.) Евгеника – от гр. eugenos и eugenios (старобълг.: евгенъ, евгени – благороден, благочестив).

В горното кратко определение има две страшни истини: 1) евгениката по подразбиране може да подобрява, но може и да уврежда бъдещите поколения; 2) евгениката никога не е била “под обществен контрол”, като тази истина изпъква най-ясно, когато се запознаем с историята на тази “наука” – не само от нейното формулиране до наши дни, но и в древността.

Обичаят на някои антични народи да “евтаназират” възрастните, “които само ядат и не стават за нищо”, е исторически документиран. Отзвук от тези практики е поучителната приказка за онова царство, в което избивали старците до момента, когато се появил глад. След като един възрастен мъж насочил младите към запасите от жито в мравуняците, царят отменил законите за древна евгеника. В гръцките и римските летописи са описвани случаи, когато уродливите новородени са били избивани от войниците по нареждане на пълководците или императорите. Това е продължавало и след въвеждането на християнството като официална религия – децата с малформации са били в тежест на бедните и многолюдни семейства, но църковните служители са ги сочели и като лоши поличби или дори инкарнации на дяволи.

Разбира се, ще е тенденциозно да твърдим, че не е имало съвсем никакъв “обществен контрол” върху средствата за евгеника, а тази “наука” е била упражнявана винаги само от властите. Предхристиянските вярвания на келстките народи, че елфите крадат здравите деца на хората и на тяхно място поставят хилави или слабоумни копия (т.нар. changelings), също са служели за неестествен подбор на населението. Децата, нарочени за changelings, са били подлагани на жестоки, често смъртоносни форми на предхристиянски екзорцизъм. Обикновените хора до днес извършват евгеника на домашните животни, като “давят” котета и кученца или кастрират прасетата, отглеждани само за консумация…

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Част втора:
Евгениката в по-новата история


Сякаш преобладава схващането, че евгениката е опорочена и запратена в сатанински низоти чак при Адолф Хитлер и неговата армия от д-р Менгелета. Иначе тази “човеколюбива наука” целяла благото на човечеството и тъмната страница от нейната история се изчерпвала и приключвала с фикс-идеята на властниците от Третия райх за расовата чистота и супериоритет на арийските народи. Това обаче не е така, като напразните увещания за “обществен контрол” се доказват като лъжливи още по времето, когато сър Галтон е бил сред живите.

Много преди да се роди фюрерът, евгениката – която не е никаква наука, а цяла философска система със свое светоусещане – е била заложена в законите на 27 от щатите на САЩ. Тези закони, приети най-напред в три от южняшките щати, сред тях и Калифорния, са включвали доста смътни (подлежащи на свободни тълкувания) критерии, по които да се определя кой да бъде насилствено стерилизиран. Убийците и като цяло престъпниците са били сред най-потърпевшите. На второ място са били чернокожите, като най-често са били кастрирани не мъжете, а жените – в едни изключително опасни за онова време операции, завършвали често със смъртта на “пациента”. Слагам “пациента” в кавички, за да подчертая, че става дума за насилствено прилагане на една човеконенавистна политика. Отново преди Хитлер и пак в Америка

евгениката засяга дори невинните роднини на “престъпни семейства” –

чрез кастрация на мъже и жени, за които се е предполагало(!), че ще произведат потомство, склонно към престъпления. Постепенно политиката за контрол на негърската популация обхваща и бялото население. Манипулация е да се твърди, че практиките в САЩ са били отзвук от вкоренения расизъм на южняшките щати. Също такава манипулация се среща и в твърденията, че Хитлер – привърженик на американските “светила” в евгениката – просто е искал да изтреби еврейското население в Германия.

Хитлер, като всеки друг политик с неимоверно голяма власт, е имал много по-всеобхватна философия. А какво е това светоусещане, се разбира от документираните факти, че на изтребление са били подлагани не само евреите, но и циганите, представители на съседните народи, а също и германците с уродства или просто застаряващите немци от старческите домове. Това е политика за пълен контрол над популацията, която излиза извън плановете, описани в “Моята борба”, за създаване на супериоритетна нордическа (арийска) раса чрез създаването на специални комисии, които да решават кои младежи имат право да оставят поколение. Или колко “чисти скандинавци” да бъдат внасяни в Германия, за да бъде подобрен генофондът.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Част трета:
Евгениката в наши дни


Ако евгениката не е просто за господство на бялата раса – “англосаксонците” в САЩ и “арийците” в Германия – каква е нейната цел? Бертранд Ръсел, гуру на евгениката, роден през 19 век в САЩ и преподавал в Харвард, пише:

“Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers and ruled will increase until they become almost different species. A revolt of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of sheep against the practice of eating mutton.”
Bertrand Russel (Из “The Impact of Science on Society”)


В превод: “Постепенно, като се прави подбор на размножаването, вродените разлики между управляващите и управляваните ще се увеличат, докато (двете прослойки) станат почти различни видове. Един бунт на простолюдието ще е толкова немислим, колкото организираното въстание на овцете срещу практиката да се яде овче месо.”

Дотук с увещанията, че евгениката е “под обществен контрол”. Тя е политическа философия за контрол над обществото, и то на всяко ниво. Такава е от памтивека, като в наши дни е представяна като “наука” с много имена, за да получава оправдано и щедро финансиране от управляващите. И за да бъде интересна за наивните млади учени, които изобщо не осъзнават (или осъзнават твърде късно), че работят не за благото на човечеството, а за неговото израждане и унищожение. Сред имената на науки, зад които се крие евгениката, са такива като социален дарвинизъм, социална биология, медицина (редица практики, сред които и ваксинациите), енвироментализъм (учението за свръхпопулацията, вредата от човека за планетата, измисленото глобално затопляне като следствие от човешка дейност, а не от Слънчевата активност), генетика (особено геномния проект), социална антропология и др.

Евгениката си е спечелила много приятели и заради писатели като Х. Уелс и Л. Рон Хъбард. Последният е особено интересен, тъй като неговата “сциентология” отдавна си има своя Църква, в която членуват не само властници, но и актьори като Том Круз и Джон Траволта – всеки от тях вярва, че човечеството се дели на две подраси: такива, които имат генетични и морални права да са от управляваща класа; и плебеи, които са просто една биомаса. В съвременния “цивилизован свят” гротескните цели на евгениката (и нейните мутации в разни “науки”) не могат да се прилагат по начина, практикуван в Америка от 19 век, в Нацистка Германия през 20 век и в Китай до наши дни.

Новата тактика изисква дългосрочно, бавно, “естествено” и “незабележимо” затъпяване и поболяване на простолюдието

Целият този държавнически хленч, че почти всички народи от бялата раса са в демографски срив, е един циничен фалш. Една актьорска игра за прикриването на планове за глобална депопулация и/или израждане на човечеството. Декларациите на най-висшите ръководители и техните учени и медийни пропагандатори сами по себе си свидетелстват за такава философия:

Маргарет Сангър, основателката на Planned Parenthood (Семейно планиране), казва: “Най-милостивият жест, който семейството може да извърши за едно от своите невръстни деца, е да го убие.” (“The most merciful thing that a family does to one of its infant members is to kill it.”)

Тиодор Рузвелт, американски президент: “Обществото няма никакъв интерес да позволява на дегенерати да се възпроизвеждат.” (“Society has no business to permit degenerates to reproduce their kind.”)

Тед Търнър, “филантроп” и медиен магнат: “Общо население на света от 230-300 милиона души, което е с 95% по-малко от настоящите бройки, би било идеално.” (“A total world population of 250-300 million people, a 95% decline from present levels, would be ideal.”)

Томас Фъргюсън, американски политик: “Зад всички наши начинания стои една основна идея – трябва да намалим популацията. Или правителствата (по целия свят) ще го направят по нашия начин, като пипат с бели ръкавици, или ще получат една каша, подобна на тази в Ел Салвадор, Иран или Бейрут. Популацията е политически проблем. Когато популацията не подлежи на контрол, е нужно авторитарно правителство, дори фашизъм, за да бъде ограничена. […] Програмата ни за Ел Салвадор не се получи. Там нямаше инфраструктура, която да я поддържа. Там просто имаше дяволски много хора. […] За да постигнеш намаляване на населението бързо, трябва да въвлечеш всички мъже във войни и трябва да избиеш значителна бройка от жените в детеродна връзраст. […] Най-бързият начин за намаляване на популацията е чрез недостиг на хранителни продукти, като в Африка, или чрез болести като черната чума.” (“There is a single theme behind all our work–we must reduce population levels. Either governments do it our way, through nice clean methods, or they will get the kinds of mess that we have in El Salvador, or in Iran or in Beirut. Population is a political problem. Once population is out of control, it requires authoritarian government, even fascism, to reduce it….” “Our program in El Salvador didn’t work. The infrastructure was not there to support it. There were just too goddamned many people…. To really reduce population, quickly, you have to pull all the males into the fighting and you have to kill significant numbers of fertile age females….” The quickest way to reduce population is through famine, like in Africa, or through disease like the Black Death….”)Пол Ерлих, професор от Станфордския университет: “Ракът е размножение на клетки извън контрол; демографската експлозия е размножение на хора извън контрол. […] Трябва да насочим усилията си не в лечението на симптомите, а в изрязване на рака. Тази операция изисква много привидно брутални и безсърдечни решения.” (A cancer is an uncontrolled multiplication of cells; the population explosion is an uncontrolled multiplication of people…. We must shift our efforts from the treatment of the symptoms to the cutting out of the cancer. The operation will demand many apparently brutal and heartless decisions.)

Жак Кусто, изследовател и член на “филантропската” организация UNESCO: “За да уравновесим световната популация, трябва да елиминираме по 350 хиляди човека на ден. Ужасно е, че го казвам, но е толкова ужасно и ако не го кажа.” (“In order to stabilize world population, we must eliminate 350,000 people per day. It is a horrible thing to say, but it is just as bad not to say it.”)

Михаил Горбачов, съветски политик: “Трябва да говорим по-ясно за сексуалността, контрацепциите, абортите, за ценностите, които контролират популацията, защото тази екологична криза, казано кратко, е криза, свързана с популацията. Ако намалим населението (на света) с 90%, няма да има достатъчно хора, които да създават екологични проблеми.” (“We must speak more clearly about sexuality, contraception, about abortion, about values that control population, because the ecological crisis, in short, is the population crisis. Cut the population by 90% and there aren’t enough people left to do a great deal of ecological damage.”)Хенри Кисинджър, една от най-висшите сили в т.нар. организация Bilderberg Group, която определя плановете за “развитието” на световната политика за години напред: 1) “Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство по отношение на Третия свят, защото американската икономика ще се нуждае от много и увеличаващи се количества от суровини, намиращи се в чужбина, особено от по-малко развитите страни.” (“Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries”) 2) “Властта е най-върховният афродизиак” (“Power is the ultimate aphrodisiac”) 3) “Старците са безполезни лапачи” (“The elderly are useless eaters”) 4) “Световната популация трябва да се намали с 50%” (“World population needs to be decreased by 50%”)

Д-р Ерик Пианка, преподавател в Тексаския университет, изявен активист сред еколозите и отявлен поддръжник на евгениката: 1)“Войните и недохранването не винаги вършат работа. Вместо тях, болестите предлагат най-ефективния и бърз начин да убиеш милиардите, които скоро трябва да измрат за разрешаване на кризата с популацията. СПИН не е ефективен убиец, защото е твърде бавен. Моят любим кандидат за изтребител на 90 процента от световното население е преносимият по въздуха Ебола, защото е едновременно много смъртоносен и убива за дни, вместо за години.” (“War and famine would not do. Instead, disease offered the most efficient and fastest way to kill the billions that must soon die if the population crisis is to be solved. AIDS is not an efficient killer because it is too slow. My favorite candidate for eliminating 90 percent of the world’s population is airborne Ebola (Ebola Reston), because it is both highly lethal and it kills in days, instead of years.”) 2) “Знаете ли, птичият грип също е добър. На всеки оцелял се падат по деветима, които ще трябва да погребе.” (“You know, the bird flu’s good, too. For everyone who survives, he will have to bury nine”)

Обединените нации, из документа им ECO-92 EARTH CHARTER: “Прекомерната свръхпопулация в наши дни, която е твърде отвъд капацитета на света, не може да бъде посрещната за в бъдеще само с ограничаване на раждането чрез контрацепции, стерилизации и аборти, но в наши дни трябва да се решава чрез намаляване на бройките, които в момента живеят. Това трябва да се постигне по какъвто и да било начин.” (“The present vast overpopulation, now far beyond the world carrying capacity, cannot be answered by future reductions in the birth rate due to contraception, sterilization and abortion, but must be met in the present by the reduction of numbers presently existing. This must be done by whatever means necessary.”)

Принц Филип, съпруг на кралица Елизабет, “филантроп” със следната “човеколюбива” изповед: “Ако се преродя, искам да се върна на Земята като смъртоносен вирус, за да намаля човешката популация.” (“If I were reincarnated, I would wish to be returned to earth as a killer virus to lower human population levels.”)

Дейвид Брауър, изпълнителен директор на “елитния” Sierra Club: “Раждането на деца трябва да се счита за наказуемо престъпление срещу обществото, освен ако родителите нямат правителствено разрешително (да правят деца). Всички потенциални родители трябва да бъдат задължени да приемат кантрацептивни химикали, като правителствата раздават антидоти на гражданите, избрани да създават деца.” (“Childbearing should be a punishable crime against society, unless the parents hold a government license. All potential parents should be required to use contraceptive chemicals, the government issuing antidotes to citizens chosen for childbearing.”)

Джон П. Холдрън – здравният съветник на настоящия щатски президент Обама, включително за скандалната здравна реформа – пише в Ecoscience, една от наскорошните му книги: “На Планетарния Режим (сиреч глобалното правителство; т.нар. Нов световен ред – бел. И.С.) може да му се наложи да определя оптималното население на света, но и за отделните региони, като решава дяловете (в проценти) за всеки регион. Контролът върху бройката на населението би могло да остане отговорност на всяко (местно, васално) правителство, но Режимът ще има нужната власт да налага договорените (горни) граници.” (“The Planetary Regime might be given responsibility for determining the optimum population for the world and for each region and for arbitrating various countries’ shares within their regional limits. Control of population size might remain the responsibility of each government, but the Regime would have some power to enforce the agreed limits.”)

Американският конгресмен Лари П. Макдоналд: “Целта на семейство Рокфелер и техните съмишленици е да създадат едно световно правителство, обединяващо суперкапитализъм и комунизъм под една шапка, и все под техен контрол… За конспирация ли говоря? Да, точно това правя. Убеден съм, че има такъв план, международен по обхват, разработван е от поколения и изключително зъл като намерения.” (“The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.”)

Обобщено, хора с власт в политиката, науката и медиите в прав текст декларират философията си, че светът е пренаселен и популацията ТРЯБВА да бъде намалена. Като най-добро средство за постигане на тази цел посочват болестите и войните. Хора с не чак толкова власт, сред които са и други конгресмени като Рон Пол и чешкият президент Вацлав Клаус, говорят за конспирация, която не се изчерпва само с влошаването на здравето и “изрязването на тумори” (излишните хора), но и с постепенното установяване на глобален антиутопичен режим, където одобрената “биомаса” ще служи на господстващ “елит”.

Конспиративната теория за Новия световен ред (НСР) си има много привърженици. Колкото и аргументи да съм чел досега обаче, не съм попадал на нещо, което да обяснява изцяло действията на “елита” за поболяването на човечеството. Защото наистина има някои очевидни или привидни противоречия. За такива противоречия бях упрекван и в поредицата мои статии за ваксините “срещу” свински грип, където

умишлено се самоцензурирах, за да звуча възможно най-“научно”

и в съгласие с “общоприетия” материалистичен светоглед. За да обясня, че няма никакви противоречия, но и за да изясня неточностите във възгледите на конспиративните среди, се налага да изложа по-пълно убежденията си. А като убия задръжките си, се надявам, че ще спася живота поне на хората с необременено от предразсъдъци съзнание и техните деца.
« Последна редакция: Септември 29, 2009, 15:35:31 pm от Гален »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Част четвърта:
Антропософско разбиране за “елита” и “здравната конспирация”

Един от читателите на статиите ми за ваксините прати писмо, което предавам със съкращения на някои епитети и коректура на пунктуацията и правописа:

“Първо си проверявай “изворите”, преди да пишеш глупости! Ама ти не можеш да разбереш какви глупости си написал, защото не можеш да мислиш. Аре помисли как “фармафията” ще печели от следващи ваксини, ако убие повечето хора с ваксината за свински грип! В това няма логика и всичките ти глупости са без логика, г-н “От извора”!!!”

Да, любезният читател е прав, след като в предишните ми статии намира само упреци за меркантилност. От изписаното по-горе вече трябва да е ясно, че не обвинявам създателите на ваксините само в опит да печелят от опасни биотерористични оръжия (ваксини). Обвинявам ги в по-тежко престъпление – евгеника на човечеството чрез неговото израждане, поболяване и бавно, но сигурно изтребване (депопулация). Защото ваксините са точно това – оръжие за масово изтребление. При това са нещо като “стелтове”, защото в повечето случаи действат невидимо –

каквото и да причинят, винаги може да се обвини “случайността”, “наследствеността” или “външен фактор”

Нека да е ясно – никъде не съм казвал, че ваксините “срещу” свински грип ще изтребят на мига ваксинираните. Много ясно бях писал, че последиците от какъвто и да било тип ваксини могат да се появят ГОДИНИ и ДЕСЕТИЛЕТИЯ след инжектирането. А под “смъртоносни” и “увреждащи” нямах предвид, че ще заразят хората с нищо и никаквия свински грип, а че тези ваксини водят до десетки осакатяващи или фатални неврологични и автоимунни заболявания. Гарантирано! При някои хора водят до стерилитет, фармацевтичен СПИН (понижена имунна защита), а почти гарантирано и до какви ли не форми на рак. Важи за всички ваксини. А най-страшното е, че хората плащат за изтреблението си и това на своите близки –

както вдовиците са плащали куршумите, с които диктаторските режими са убивали мъжете им

Парите са най-нищожният фактор в тази “конспирация”. Не съм съгласен и с повечето конспиративни теоретици, че става дума за едното властолюбие. Да, парите купуват власт, но това може да е интересно само за “дребните риби”. Всяка от фамилиите на банкерите или магнатите, които искат депопулация на света, има повече пари от бюджета на цялото човечество. Те печатат парите. Те отдавна нареждат и света. Няма смисъл да искаш нещо, което си постигнал.

Властта и парите им служат за постигането на конкретни цели, а тези цели, както би трябвало да знае всеки антропософ и духовно (религиозно) грамотен човек, отиват много по-далеч от налагането на една диктаторска утопия като т.нар. Нов световен ред – един Планетарен Режим, който е обречен и е предречено да се срути броени години след неизбежното му установяване.


              Техните астрални тела вече са толкова втвърдени,
              че избиват хора и разпореждат мъчения, без да имат
              каквото и да било угризение на съвестта.

Наивно е да се смята, че християните, мохамеданите или индусите, запознати с пророчествата за Последните дни или края на Епохата на Тъмнината (Кали Юга), могат да знаят, че НСР ще трае малко повече от петилетка, а злодеите, които стремглаво се опитват да го наложат, видите ли, са затънали в мрака на невежеството и работят за обречена кауза. Няма такова нещо – антропософията, както и повечето християнски течения, разглеждат събитията около глобалната диктатура като изпитна сесия. А целите на изпитната сесия, при която ще се пресее “доброто семе” от “плевелите”, са съответно Царството Божие (Сати Юга, Епохата на Водолея и Светлината) и Ада (Осмата сфера или Царството на Дявола).

Висшите среди на тъмните сили, които работят за глобална диктатура и поболяването на хората, целят не самата диктатура, а осигуряването на колкото се може повече души за Осмата сфера. А както подготовката на НСР изисква време, така и разделянето на “доброто семе” и “плевелите” е продължителен процес. Здравната конспирация не се изчерпва само с атаките върху материалното тяло и умствените качества на човечеството.

Войната, която се води, е най-вече срещу астралното тяло

Това е тялото, което носи съзнанието и всички чувства. Докато спи, човек не помни нищо или има алегорични сънища, тъй като съзнанието се отделя и се обучава в по-горните нематериални светове, като при завръщането си забравя какво е правило “горе”. Преди да се качи в духовните светове, астралното тяло всеки ден задължително поправя материалното. Накратко, астралното тяло лекува тленното. И колкото повече време е нужно на астралното тяло да се занимава с щетите на материалното, толкова по-малко време има за собственото си духовно развитие. Затова в българската дума “изцеление” или например в английската “heal” със същото значение има вложена една и съща прадревна идея – че човек е цял (whole, откъдето идва heal) и в баланс – сиреч здрав, само когато духовното и тленното тяло не си пречат взаимно, а се допълват.

Още преди век антропософът Рудолф Щайнер предупреждава, че адептите на тъмните сили от Осмата сфера целят с тотален икономически (и съответно политически) контрол да спомогнат за въплъщението на могъщо същество, което да ръководи цялото човечество за определен период от време. Това е т.нар. Звяр или Антихрист от библейските книги. А целта на този “глобален президент”, чакан през третото хилядолетие, и неговите сподвижници ще е окончателно да “втвърдят” до такава степен астралните тела на хората, че мнозина от тях да не могат да издържат изпитната сесия и да преминат в следващата Епоха на Светлината или Царството Божие. На хората, при които астралното тяло е втвърдено, духовната еволюция ще бъде “занулена”. И съответно ще живеят като представители на минералния свят в Осмата сфера, докато получат шанс за поправителни изпити. Повече в статията ми “Идването на Ариман”.

Дейвид Рокфелер: “Намираме се на границата на глобална трансформация. Всичко, което ни трябва, е правилната всеобхватна криза и отделните нации ще приемат Новия световен ред.” (We are on the verge of a global transformation. All we need is a major crisis and the nations will accept the New World Order.)

Това е казано преди години в интервю за щатско списание. Докато пиша тези редове, в Питсбърг се провежда срещата на Г-20, където в прав текст беше обявен “Нов икономически световен ред”, а чикагската мутра и банкстерска подлога Барак Обама с треперещ глас пое длъжността “глобален президент” за идните няколко месеца. Всеобхватната криза е финансова, а успоредно с нея се тиражира криза със свински грип и криза в мирните преговори с Иран. В тази всеобхватност няма нищо чудно – както белите, така и тъмните сили винаги работят на няколко фронта.Страховете от недоимък заради икономическата криза; страховете от болести заради този или онзи грип; страховете от предстоящи войни…. Всички страхове водят до втвърдяване на астралното тяло, тъй като страхът и омразата действат на трептенията низходящо. Само любовта и разбирането връщат трептенията на астралното тяло във възходяща посока. Здравната конспирация се изразява в това, че с поболяването на материалното тяло просто е невъзможно астралното тяло да се развива. То или се отделя окончателно – смърт, или продължава да се втвърдява, докато работи “вързано” здраво за материалното..       Филантропът Дейвид Рокфелер унесен в човеколюбиви планове.

Атаката срещу бременните жени и децата е разбираема за духовно грамотния човек

Близко е до ума, че когато материалните тела на бъдещите поколения гарантирано ще бъдат с уродства или с физиологични предпоставки за слабоумия, те няма да са подходящи за носители за душите на духовно напреднали хора. Затова в изродените или слабоумни бъдещи бебета ще се въплъщават предимно изостанали духовно същества. Едно необходимо условие за окончателното създаването на Царството на Антихриста и набирането на максимален брой хора за Осмата сфера.

Ваксините са могъщо оръжие на тъмните сили, които са окупирали всички позиции, осигуряващи пълен регионален или глобален контрол. Но до подобни или същите резултати водят натровените или генно-модифицирани храни. Древната мъдрост гласи, че човек става това, което яде. Изкуствено създадените храни водят и до промяна в човешкия генофонд. Още по-бързо, но и дълготрайно, е действието на оръжията с обеднен уран, които черната ложа пръсна навсякъде в Близкия Изток, че даже и на Балканите. Препоръчвам документалния филм Beyond Treason (“Отвъд държавна измяна”), разглеждащ как, къде и с какви средства се извършва глобалният геноцид. Една от най-потресаващите сцени е, че младите родители в Ирак вече не питат лекарите: “Момче или момиче?” Първият им въпрос е:

“Детето нормално ли е?”

« Последна редакция: Септември 29, 2009, 15:38:32 pm от Гален »

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 814
Част пета:
Заключение и призиви


Не е нужно да си вярващ или пророк, за да предвидиш, че масовото приемане на ваксини с неограничено количество живак, алуминий, формалдехид и сквалин са достатъчно условие един ден иракският въпрос да стане и български проблем. Няма нищо случайно, че все по-често чуваме за бум на стерилитета, автоимунните заболявания и разните форми на рак. Какво друго да очакваме, когато бебетата и децата получават един куп ваксини, преди да навършат пълнолетие?! Последиците от ваксините се предават и на идните поколения, които пък на свой ред ще бъдат засегнати от иглата и отровата на евгениката.

И точно тези, които внасят ваксини с вашите пари, после се вайкат пред данните за демографския срив. Невежеството не е оправдание за нищо, така че всеки, който се подлага на “лечение” или “превантивни мерки”, след като е бил предупреждаван, че се самоубива и убива децата си, няма право да плаче и да се вайка. Намираме се в един от най-важните отрязъци от време, когато се води люта война между белите и черните сили. Войната е с предизвестен край – Царството на Антихриста ще падне. Но никъде не е обявен поименен списък кои ще попаднат в “огнената геена” и кои ще се радват на “вечен живот”.

Всеки трябва да се изясни сам за себе си.
А ако е родител, да мисли и за децата си.“Или сте с нас, или сте с терористите” – казва сатанистът Джордж Буш-младши, адепт на обществото “Череп и кости” и син на педофила Дж. Буш-старши, насилвал сирачета от Бойс Таун, включително и в Белия дом. Подобни фрази можем да чуем и от ортака им Доналд Ръмсфелд – един от крупните акционери на фармафията и главен виновник за легализирането на практиката за мъчения и избиване на хора в затворите. Аналогично на черните, умопобъркани братлета, се провиквам:

“Или сте с нас и ще следвате разума и отговорността за идните поколения, или буквално ще вървите по дяволите в тяхното царство.”

Не е като да няма избор.

http://www.ivanstamenov.com/?p=482

Неактивен sasho90

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 451
 • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
Много точна статия. Благодаря :drinks:
Keep 'em occupied!

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Индипендънт: Трябва глобален дебат за световната популация
 :o
Все повече учени засягат тема, до която политиците не смеят да се докоснат – широк публичен дебат по чувствителния въпрос за бройката на хората по света, която от сегашните 6.8 милиарда вероятно ще нарасне на 9 милиарда до 2050 г. (Кои са тези “все повече учени”? – бел. Стопанина) Лорд Рийс – президентът на Кралското общество – повдигна темата по време на чудесните си лекции; сър Дейвид Атънбъроу е сред първенците на тези, които смятат популацията за екологичен проблем (и призова депопулация на Третия свят с икономически средства); а наскоро проф. Обри Манинг, водещ на екологично предаване по BBC, заяви, че бройката на хората по Земята е най-голямата напаст за света.

Учените са известни с това, че казват нещата такива, каквито са, а не такива, каквито ни се иска да бъдат. (О, я моля ти се!) Политиците, вечно търсещи бързи решения по въпросите, за да запазят кабинетите си, рядко виждат по-далеч от носа си. А както казва Лорд Рийс, свръхпопулацията е една от тези заплахи на хоризонта, която няма точно определено лице.

Източник: Independent
http://www.independent.co.uk/news/science/steve-connor-we-need-a-global-debate-on-population-1999538.html

Коментар от Стопанина: Статията на “Индипендънт” продължава с размишления как многото хора ще съсипят планетата, как няма да могат да бъдат изхранвани и тем подобни аргументи – напълно в стила на евгеничната риторика. След като цитира Джон Холдрън, съветник на Обама по въпросите на науката и стар евгеник, редакторът завършва статията си с една аналогия за лисиците. След прекомерното си размножение лисиците набирали смелост да влизат в селищата на хората и да нападат деца.

Сещайте се – многото хора всъщност са “животни”, от които “елитът” се чувства длъжен да се пази. От цялата статия не се разбира кои са новите муцуни, поддържащи евгениката. Редакторът заблуждава читателите си с подборка на думи, внушаваща едва ли не консенсус или реален дебат по абсурдна тема.

Не веднъж съм атакувал аргументацията на евгениците, темата е направо като сапунена опера, така че, вместо да се повтарям, ще си позволя нещо нетипично. Ще атакувам не аргументите – доколкото ги има, а тези, които пропагандират идеологията за съкращаването на хора като въглеродни емисии.
Смятам, че всеки, който проповядва съкращаването на хора, трябва даде личен пример. Атънбъроу, Холдрън и Рийс да си метнат по едно въже с камък на врата и да скочат в Марианската падина. Защото са не само морални и интелектуални изроди, но и физически! А изродите, приличащи на разгонен нерез, доволно шимпанзе и мършав кондор – напълно според философията на евгениката – нямат право на бъдеще.

http://www.ivanstamenov.com/2010/06/1888/

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Дървото на Фейгенбаум или как се стига до хаос

Уравнението на Фейгенбаум

http://elrid.cult.bg/f/Pages/Feigenbaum.php

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 919
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Ето и кои са вдъхновителите на глобалистко - фашистката банда с име UNESCO

http://www.youtube.com/watch?v=jjer4fTUA-I&feature=player_embedded#!
Soli Deo Gloria!

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Ето и кои са вдъхновителите на глобалистко - фашистката банда с име UNESCO

http://www.youtube.com/watch?v=jjer4fTUA-I&feature=player_embedded#!
Невероятно!
Братът на един от основателите на UNESCO е Олдъс Хъксли - авторът на Brave New World, творба от калибара на 1984...
Някъде бях чел, че Хъксли е казал за своята книга: "това е планът на елита за човечестовото".
Сега виждам, че и той не е бил "случаен" човек и е имал връзки и допир с "техния" свят.

Неактивен bogoizbrania

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 919
 • Homo Supermenos!
  • Олтар на непознатия Бог
Братът на олдъс Хъксли е един от идеолозите на евгениката и дори не укривал плановете на сектата си да редуцира населението.
Soli Deo Gloria!

Неактивен blade

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 467
Ето една негова реч.

"Тук бих искал да направя сравнение между "Прекрасният нов свят” и една друга книга, която се появи наскоро "1984" на Джордж Оруел.Склонен съм да мисля , че научните диктатури на бъдещето,а такива ще има в много части на света, ще бъдат много по близко до модела на "Прекрасният нов свят",отколкото до модела на "1984".Те ще бъдат много по-близо не заради някакви морални скрупули у научните диктатори, а защото моделът "Прекрасният нов свят"е вероятно много по-ефикасен от други.

Ако можете да накарате хората да са съгласни с начина си на живот, с робството си, със съществуването си,струва ми се,че естеството на върховната революция,пред която сме изправени сега,е точно това - че ние разработваме серия от техники, които ще дадат възможност на управляващата клика,която съществува и винаги ще съществува, да накара хората да обичат робството си.Хората могат да бъдат принудени да харесват начин на живот,които по общоприетите стандарти не би трябвало да харесват.Мисля, че тези методи са усъвършенстванена старите методи за терор,защото комбинират методи на терор с методи на одобрение.

Има и други методи, за които можем да се сетим - например за фармакологичния метод,едно от нещата, за които говоря в "Прекрасният нов свят".Резултатът ще е ...ами... можете да си представите еуфория, която ще държи хората щастливи и при най-отвратителните обстоятелства.Тези неща са възможни. "
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27