Автор Тема: Интервю с извънземно  (Прочетена 8013 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Интервю с извънземно
« -: Септември 10, 2009, 13:21:03 pm »
"Интервю с извънземно"

Кратка информация за източника

Извънземното, с което е направено интервюто, се казва Айрл и е единственото оцеляло след прочутия инцидент в Розуел, щата Ню-Мексико през 1949 година. Причината за катастрофата на космическия кораб е светкавица, която изважда от строй управлението му.
Матилда е медицинска сестра в американската армия, която е изпратена на мястото на инцидента, да асистира при спасяването на единственото оцеляло извънземно. Тя започва да получава телепатични сигнали от него, за което докладва на своите вишестоящи. Те решават Матилда да стане компаньон на Айрл, за да продължи комуникацията. Лично Матилда смята, че Айрл е започнала телепатична комуникация с нея, защото е била единствената невъоръжена и е излъчвала добронамереност. В началото Матилда е имала трудности с комуникацията, защото не е била способна вербално да предаде емоциите и сигналите на Айрл.
Айрл (женски пол) е главния пилот на кораба. Тя владее 347 езика и единственият земен език, който познава е санскрит. За да улесни комуникацията си с Матилда, тя започва да учи английски, което впоследствие улеснява в голяма степен предаването на информацията по телепатичен път. Тялото на Айрл няма уста. Всичко, което Матилда научава се стенографира и записва на лента, филм. В текста ще срещнете термина „галерията“. Tова е стаята зад стъклото. (за еднопосочно виждане, както във филмите с полицейски разпити)
Айрл е била на Земята в продължение на 6 седмици. Ден преди да се отиде, тя заявява, че след 24 часа си отива и че ще остави своята „кукла“ (тяло) на земните учени, но предупреждава, че това няма да им е от особена полза, защото тялото е от синтетичен материал и няма кой знае каква практическа стойност. В този ден е подготвено копие от всички интервюта и то се дава на Айрл да го прегледа и потвърди дали написаното съответства на това, което тя е предавала по телепатичен път. Айрл потвърждава. В този момент в стаята се втурват мъже и се опитват да я подложат на шокова терапия, за да не и позволят да си отиде. (Айрл успява да напусне тялото секунди преди шоковата терапия) В суматохата копието от интервютата остава във Матилда и тя казва, че след това никой не се сеща за него. Просто гo забравят. Тя гo скрива и гo държи в пълна тайна в продължение на 60 години. Принудена е да подпише договор, който в общи линии казва „Докато мълчиш, ще живееш“.
На 83 години, знаейки че след няколко месеца ще си отиде от този свят, Матилда изпраща копията на автора на книгата и прощално писмо. (то е също в предговора на книгата). Тя казва, че няма никаква национална сигурност, която да оправдае пазенето в тайна на тази информация от хората. Тези, които искат хората да не знаят, че има интелигентни форми на живот във вселената и че земята е в такова окаяно състояние, са хора които искат да ни държат в робство.
Това е част от съдържанието на първите пет глави  от книгата.

 


   
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #1 -: Септември 10, 2009, 13:27:59 pm »
Урок по стара история
(Лични бележки на Матилда О’Донъл Маселрой)

Моите инструкции с Айрл продължиха до сутринта на следващия ден. Трябва да кажа, че бях очарована, скептична, алармирана, шокирана, слисана и раздразнена от урока, който получих от Айрл. Никога не бих могла да си представя нещо от това, което тя ми казваше- дори и в най-дивите ми сънища и кошмари!
Следващия следобед, след като се наспах, изкъпах и нахраних, дадох отчет за моето поредно интервю на членовете от галерията, които записаха разказа на Айрл. На заседанието както обикновено присъстваше стенограф, на който давах отчет след всяко интервю. Освен него присъстваха и 6 или 7 мъже, които ме помолиха да разясня моите изявления.
Както винаги на мен ми бе наложен постоянен натиск да използвам цялото си  влияние върху Айрл и да я накарам да отговори на специфични въпроси, подготвени от членовете на галерията. Дадох най-доброто от себе си да уверя всеки, че ще направя всичко възможно да го направя.
Както и да е, само три неща се случваха всеки  ден след това:
1. Айрл решително отказваше да отговаря на всеки въпрос, които тя чувстваше, че е зададен  или ми е предложен от членовете на галерията.
2. Айрл продължи да ме „инструктира“ по теми по нейн избор.
3. Всяка вечер след интервю или „инструкции“ от Айрл, тя ми даваше нов лист от теми, за които искаше да има повече информация.
   Всяка вечер аз предстявях този лист на галерията. На следващия ден Айрл получаваше голяма купчина списания, книги, статии и т.н. Тя ги изучаваше всичките през ноща, докато аз спях. Това се повтаряше всеки ден докарая на времето, прекарано заедно.
   Темата на следващото интервю или урок от Айрл продължи с кратка история на Земята, нашата Слънчева система и близкото пространство, от переспективата на Домейна.

(Официален препис на интервю)
Строго секретно
Официален препис на Американските Военновъздушни Сили,  База Розуел
509 Бомбена група
Тема:Интервю с инзвънземно, 25.07.1947, 1 Заседание

„Преди да разбереш естеството на историята, трябва да разбереш естеството на времето. Времето е просто условна мярка на движението на обекти в пространството. Пространството не е линейно. Пространството е обусловено от гледната точка на едно Е-СЪМ, когато гледа обект. Дистанцията между Е-СЪМ и обекта, който е гледан от него, се нарича пространство. Не е задължително обекти, или енергийни маси, да се движат линейно в пространството. Във тази вселена обектите са склонни да се движат произволно, криволинейно или циклично, или по определени и съгласувани правила.
   Историята не е само ленеен запис на събития, както много автори на исторически книги на Земята предполагат, защото тя не е връв, която може да се опъне и маркира като мерен инструмент. Историята е субективно надблюдение на движението на обекти в пространството, записани по-скоро от гледната точка на някой оцелял, а не от тази на някой, който е станал жертва.
Събитията настъпват интерактивно и едновременно, точно както биологичното тяло има сърце, което изпомпва кръв, докато белите дробове доставят кислород до клетките, които се репродуцират, използвайки енергията на слънцето и химикалите от растенията, а в същото време черния дроб филтрира токсични отпадъци от кръвта и ги елиминира чрез пикочния мехур и червата.
Всички тези взаимодействия стават едновремено и са симултантни. Въпреки, че времето се движи последователно, събитията не се случват в независимо, линейно течение. За да се види и разбере историята или реалността на миналото, човек трябва да разглежда всички събития като част от едно интерактивно цяло. Времето може също да се почувства като вибрация, която е еднаква във цялата физическа вселена.
Айрл обясни, че Е-СЪМ са били тук почти от началото на тази вселена. Причината, поради която те се наричат „безсмъртни“ се състои в това, че „душата“ не е родена и не може да умре, но възприема себе си като „е-съм“ . Тя внимателно обясни, че всяка душа не е една и съща. Всяка е съвършено уникална по отношение на идентичност, сила, съзнание и способности.
Разликата между Е-СЪМ като Айрл и Е-СЪМ, които обитават тела на Земята е, че Айрл може да излиза и влиза в нейната „кукла“ (бел. нейното тяло) когато си поиска. Тя може да възприема на селективна дълбочина през материята. Айрл и други офицери от Домейна могат да общуват телепатично. Тъй като Е-СЪМ не е нещо съществуващо във физическата вселена, то няма местонахождение в пространството или времето. Едно Е-СЪМ е буквално безсмъртно.
Те могат да преминават големи разстояние в простраството мигновено.
Те могат да имат много по-интензивни усещания от тези на биологичното тяло, без да използват физически сензорен механизъм. Е-СЪМ може да изключва болката от неговото възприемане. Айрл също така може да помни нейната идентичност, така да се каже, целия път назад от момента на бледата мъгла на времето, отпреди трилиони години!
Тя казва, че съществуващите слънца в непосредствена близост на вселената са горели от  200 трилиони години. Възрастта на вселената е почти безкрайно стара. Може да се каже, че най-ранното й съществуване е започнало преди най-малко 4 квадралиона (quadrallion).
Времето е труден за измерване фактор, защото зависи от субективната памет на Е-СЪМ и не съществуват еднородни записи на събитията от момента на нейното начало. Аналогично както на Зематя има различни мерни единици за време, дефинирани от различни култури, които използват различни цикли на движение и начални точки, за да установят възраст и продължителност.
Физическата вселена е оформена от събирането и сливането на много други индивидуални вселени, всяка от които е създадена от Е-СЪМ или група от Е-СЪМ. При стълкновението си, тези илюзорни вселени се смесват, срастват и обединяват, за да създадат една обща вселена. Тъй като е общоприето (съгласувано), че енергията и формите могат да се създават, но не и да се разрушават, този съзидателен процес е продължил да формира една постоянно разширяваща се вселена от почти  безкрайни пропорции.
Преди формирането на физическата вселена е имало огромен период, през който вселените не са били материални, а напълно илюзорни. Може да се каже, че вселената е била магически илюзорна вселена, която се е появявала и изчезвала по волята на магьосника. Във всеки един случай, магьосникът е било Е-СЪМ или група Е-СЪМ. Много Е-СЪМ на Земята могат все още да имат смътни спомени от този период. Приказките за магия, вълшебства, омагьосване и митовето говорят за тези неща, макар и в много груба форма.
Всяко Е-СЪМ е влязло във физическата вселена, когато е загубило неговата „родна“ вселена. Това се е случило когато родната вселена е била абсорбирана от физическата вселена или когато  Е-СЪМ се е е присъединило към други Е-СЪМ, за да създава или завладява физическата вселена.
На Земята е трудно да се определи  кога едно Е-СЪМ е влязло във физическата вселена поради две причини:
1. Паметта на Е-СЪМ е изтрита
2. Пристигането или нашествието на Е-СЪМ във физическата вселена е станало по различно време. Някои  са дошли преди 60 тилиона години, някои преди 3 трилиона. През определен период от време, няколко милиона години, дадено пространство или планета, населени с Е-СЪМ  биват превзети от друга група Е-СЪМ, които навлизат в това пространство.
В някои от случаите те взимат в робство Е-СЪМ, които вече са били в това пространство или на тази планета. Поробените Е-СЪМ биват принудени да населяват тела и да извършват робски физически труд, най-вече изкопаване на минерали на планети с тежка гравитация, като Земята.
Айрл каза, че е била член на експедиционния отряд на Домейна от 625 трилиона години, след което става пилот на мисия за биологично изследване, което включва периодични посещения на Земята. Тя може да си спомни цялата си кариера, а и много преди това.
Тя ми каза, че учените на Земята нямат точна мерна система, която да измери възрастта на материята. Тя предполага, че е така, защото определени типове материали изглежда се развалят твърде бързо, като например материали базирани на органична и въглеродна основа, и така се получава разтурване на материята. Не е правилно да се измерва възрастта на камък, базирайки се на мярката за възраст на дърво или кост.
Това е фундаментална грешка. Фактически, материята не се разтурва. Тя не може да се разруши. Материята може да промени формата си, но никога да бъде истински разрушена.
Домейнът е правил периодични надблюдения на галактики в този сектор на вселената откакто е развил технология за пътуване във пространството преди около 80 трилиона години. Преглед на промените във външността на Земята показва, че планинския обхват се качва и пада, континентите променят своето местоположение, полюсите на земята се изместват, ледената покривка идва и си отива, океани се появяват и изчезват, реки, долини и каньони се променят. Във всичките случаи материята е една и съща. Винаги е същия пясък. Всяка форма и субстанция е направена от същия базов материал, който никога не се разтурва (разваля).
 
(Лични бележки на Матилда О’Донъл Маселрой)
(Аз дори не мога да започна да си представям колко напреднала технически и ментално може да бъде една една цивилизация след трилиони години! Само като си помисля колко напреднала е станала нашата страна само за последните 150 години. Само преди няколко поколения транспорта е бил пеша, на кон или с кораб, четяло се е на светлината на свещ, пеща е служила за отопление и готвене, и не е имало никакви водопроводи.)

"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #2 -: Септември 10, 2009, 13:36:27 pm »
(Официално копие от интервю)
Айрл ми описа какви са способностите на един Е-СЪМ офицер от Домейна и ми демонстрира как се свързва телепатично с офицера от Домейна, отговорен за комуникациите, който се намира в астероидния пояс. (Астеродният пояс се намира между планентите Марс и Юпитер)
Астериодният пояс е съставен от хиляди части, останки от планета, която преди е съществувала между планетите Марс и Юпитер. Той служи като добра ниско гравитационна междинна станция за пристигащи космически кораби, които пътуват към центъра на нашата галактика.
Тя поиска от офицера да се допита до информацията, съхранена във „файловe“ на Домейна, касаещи историята на Земята. Тя помоли офицера, отговарящ за комуникацията, да я „захрани“ с тази информация. Офицера незабавно изпълни молбата й. Базирайки се на информацията, съхранена във „файловете“ на Домейна, Айрл беше в състояние да ми даде кратък преглед или „урок по история“.
Ето какво ми каза Айрл за това какво е надблюдавал Домейна във връзка с историята на Земята.
Изследователският отряд (The Domain Expediotionary Force) на Домейна навлиза за първи път в галактиката Млечен път преди 10 000 години. Тази първа акция е имала за цел да превземе родните планети на „Старата империя“ (това не е официалното име, а прякор даден на превзетите от Домейна цивилизации), които са служили като седалище на централното ръководство на тази галактика и други граничещи региони. Тези планети се намират във слънчеви системи в опашката на съзвездието Голямата мечка (Big Dipper). Тя не каза кои звезди точно.
След около 1500 години Домейна започнал да инсталира бази за тяхните войски по протежението на пътеката на инвазията, която води към центъра на галактиката и отвъд. Преди 8200 години Домейна основава база на Земята, в Хималаите, близо до границата между модерен Пакистан и Афганистан. Това е била база за батальон на изследователските  военни сили на Домейна , който се е състоял от около 3000 члена.
Те създават база вътре и под върха на едно от възвишенията. Във върха на възвишението са пробили дупка и направили отвор, достатъчно широк да събере корабите и персонала. Електронна илюзия, фалшиво изображение на все още съществуващ връх на планината е скривал базата. Така корабите са можели да излитат и кацат, без да бъдат видяни от homo sapiens.
Съвсем скоро след нейното установяване, базата била нападната съвсем неочаквано от остатъците на военните сили на Старата империя. Непозната на Домейна, скрита подземна база на Марс, управлявана от Старата империя, е съществувала дълго време. Земната база на Домейна бива разрушена в резултат на тази атака от Марс и Е-СЪМ от батальона биват заловени.
Можете да си представите, че Домейна е бил много разтревожен от загубата на толкова много офицери  и изпраща други екипажи на Земята да ги търсят. Тези екипажи също били нападнати. Заловените Е-СЪМ от Домейна били третирани така, както и всички други Е-СЪМ, които били изпратени на Земята. Всички получили амнезия, спомените им били заменени с фалшиви картини и хипнотични команди и били изпратени да населяват биологични тела на Земята. Те все още са част от населението на Земята.
След много настоятелни и обширни търсения на загубените екипажи, Домейна открива, че Старата империя е оперирала от милиони години много обширна и скрита база в тази част на галактиката. Никой не знае колко дълго е съществувала тази база. Впоследствие космическите сили на Старата империя и на Домейна влизат в открита битка в пространството на слънчевата система.
Според Айрл е имало постоянни битки между Старата империя и Домейна до около 1235 година, когато Домейна окончателно разрушава последната военна космическа сила на Старата империя в тази зона. Домейна загубва много от своите кораби в тази зона по времето на битките.
Около 1000 години по-късно, база на Старата империя била открита съвсем случайно през 1914 година. Нейното откриване е станало когато в тялото на Ерцхерцога на Австрия „влиза“ офицер на изследователският отряд на Домейна. Този офицер, който бил разпределен в астероидния пояс, бил изпратен на рутинна разузнавателна мисия на Земята.
Целта на влизането в тялото била да се използва това тяло като прикритие за проникване в човешкото общество и да се събере информация за текущите събития на Земята. Офицерът, Е-СЪМ, имайки по-голяма сила от съществото, което обитавало това тяло, просто го изтикал и взел контрола върху тялото.
 Както и да е, офицерът не подозирал колко много били мразени Хабсбургите от враждебна фракция във страната. Той бил хванат неподготвен, когато тялото на Ерцхерцога било убито от босненски студент. Офицерът бил неочаквано „изваден“ от тялото, когато бил застрелян от убиеца. Дезориентиран, Е-СЪМа непреднамерено навлязъл във един от „силовите амнезия екрани“ (amnesia force screens) и бил заловен.
Впоследствие Домейна открива, че голяма част от пространството е контролирано от електронни силови полета, които от своя страна контролирали всички Е-СЪМ в тази част на галактиката, включително и на Земята. Тези електронни полета били създадени да улавят Е-СЪМ и да им пречат да напуснат това пространство.
Ако някое Е-СЪМ се опита да навлезе във силовия екран, той (екрана) го хваща в нещо като електронна мрежа. Резултата е, че Е-СЪМ е подложено на жестока процедура на  „промиване на мозъка“, която изтрива паметта на Е-СЪМ. Този процес включва използването на огромен електрически шок, точно както психиатрите на Земята използват електрична шокова терапия да изтрият паметта и идентичността на пациента и да го направят готов за сътрудничество.
На Земята в тази терапия се използват само няколко стотици волта електричество. Електрическият волтаж, използван от Старата империя срещу Е-СЪМ е от порядъка на степен милиарди волтове!
Тази огромна шокова терапия напълно изтрива паметта на Е-СЪМ. Изтритата памет не е само паметта от един живот. Тя изтрива всички акумулирани преживявания от почти безкрайното минало, а също така и идентичността на Е-СЪМ!
Шокът има за цел да направи невъзможно за едно Е-СЪМ да си спомни кое е, откъде идва, неговите знания и умения, неговата памет за миналото и способността да функционира като духовно същество. Те (Е-СЪМ) са превърнати в безмозъчни, автоматизирани нищожества, нищо (nonentity).
След шока, серия от постхипнотични сугестии (моя бел.- долу-горе означава препрограмиране по време на хипноза и след събуждането човек има ново поведение, навици. Например- спира да пуши) се използват да инсталират във всяко Е-СЪМ фалшиви спомени и фалщива ориентация във времето. Това включва и командата да се „върне“ във базата след като тялото умре, за да може същия шок и хипноза да се направят отново, и отново, отново – завинаги. Тази хипнотична команда също казва на пациента да забрави да си „спомня“.
Tова, което Домейнът научил от този инцидент със офицера е, че Старата империя използва Земята като планета-затвор от много дълго време. Никой не знае колко отдавна, може би милиони години.
Така, когато телата на Е-СЪМ умрат, те напуска тялото. Те биват откривани от силовия екран, хващани и им бива заповядвано да се „върнат при светлината“. Идеята за рая и живота след смъртта са част от хипнотичната сугестия – част от измамата, върху която  се базира целия механизъм. (Бел. на автора: Прочети "The Invisible College - War in Heaven - A Completely New And Revolutionary Conception of The Nature of Spiritual Reality". Моя бел. :Това е следващата книга, която искам да преведем).
След като Е-СЪМ е било подложено на шок и хипнотизирано, за да се изтрие паметта от живота, който току-що е живяло, на Е-СЪМ му е заповядано незабавно да се върне на Земята, като че ли е на тайна операция и да влезе в ново тяло. На всяко Е-СЪМ му се казва, че е изпратено със специална цел на Земята. Но естествено няма никаква цел в това да си във затвор – най-малкото за затворника.
Всяко Е-СЪМ, получило присъда да бъде изпратено на Земята, е  класифицирано от Старата империя като „недосегаем“. Това включва всеки, който Старата империя е осъдила като криминално проявен, който е твърде лош, за да се подчинява, както и други криминално проявени като сексуални перверзници, или такива, които не желаят да правят каквато и да е продуктивна работа.
В класификацията „недосегаем“ също така попадат и различни „политически затворници“. Те включват Е-СЪМ, които са считани като неподчиняващи се „свободомислещи“ и „революционери“, които създават грижи на правителствата на Старата империя на различни планети. Разбира се, всеки със минала военна биография (previous military record) е също така изпращан на Земята.
Списъкът на „недосегаемите“ включва артисти, художници, музиканти, хора на изкуството и изпълнители от всякакъв род. Поради тази причина на Земята има повече хора на изкуството на глава от населението (per capita), oтколкото на всяка друга планета от Старата империя.
„Недосегаемите“ включват също така интелектуалци, откриватели и гении във почти всяка област. Откакто всичко, което Старата империя счита за ценно, е открито или създадено през последните няколко трилиона години, те нямат нужда повече от такива Е-СЪМ. Това включва и опитни мениджери, които вече не са нужни в общество на покорни, автоматизирани жители.
Всеки, който не желае да бъде само платец на данъци в класовата система на Старата империя и не желае да се подчини на безмозъчното економическо, политическо и религиозно робство, се счита за „недосегаем“ и е изпратен с изтрита памет в затвора на Земята.
Крайният резултат е, че Е-СЪМ не могат да избягат, защото не могат да си спомнят кои са, откъде идват и къде са. Те са хипнотизирани да мислят, че са някой, нещо, някога и отнякъде си, различно от това, което всъщност са.
Офицерът, който бил „убит“ докато е бил в тялото на Ерцхерцога на Австрия, също бил заловен от Старата империя. Тъй като този офицер е бил много силно Е-СЪМ, за разлика от повечето, той бил отведен в секретна база на Старата империя под повърхността на Марс. Те го поставили в специална електронна килия и го държали там.
За щастие, офицерът от Домейна успял да избяга от подземната база след 27 години пленничество. Когато избягал от базата на Старата империя, той се върнал незабавно в неговата база във астероидния пояс. Неговият команден офицер дал нареждане военен кораб да бъде изпратен до координатите на базата, дадени от офицера, и да я унищожи напълно. Тази база била локализирана на няколко хиляди мили северно от екватора, в района на Сидония. (on Mars Cydonia region)
Въпреки, че базата на Марс била разрушена, за жалост, голяма част от машинарията със силовите екрани, електрошоковите и хипнотини устройства продължават и до днес да действат от друго неразкрито местонахождение. Основната база и контролен център на „затвора на мозъчен контрол“ (mind control prison)  не е бил намиран досега. Така че, влиянието на тази база или бази, все още продължава.
Домейна е надблюдавал, че откакто космическите сили на Старата империя били разрушени, няма някой, който активно да предотвратява други планетарни системи от тази и околни галактики да изпращат своите недосегаеми  Е-СЪМ на Земята.
Поради тази причина Земята е станала универсално сметище за целия регион от пространството.
Това, отчасти, обяснява изключително необикновенния микс от раси, култури, езици, морални кодекси, религии и политически влияния сред  Е-СЪМ на Земята. Броят и разнообразието на хетерогенни общества на Земята е изключително необичаен за една нормална планета. Повечето „Слънце Тип 12, Клас 7“ планети са населени от един хуманоиден тип тяло или раса, ако въобще са населени с такива.
В допълнение, повечето от старите цивилизации на Земята и много от събитията на Земята са били силно повлияни от скрита, хипнотична операция на база на Старата империя. Досега никой не е открил точно от къде, как и от кого тази операция се води, защото е силно отбранявана от екрани и клопки.
Също така досега не е предприета операция в тази част на галактиката да се търси, намери и унищожи грамадната и стара мрежа от електронни машини, която създава силовите екрани за Е-СЪМ. Докато това не стане, ние не сме в състояние да премахнем или прекъснем електрическите шокови действия, хипнозата и дистанционния мозъчен контрол на затворническата планета на Старата империя.
Разбира се целия екипаж на изследователският отряд на Домейна остава бдителен за този феномен през цялото време докато се намира в пространството на тази слънчева система, за да се предпази от разкриване и залавяне от капаните на Старата империя.

източник: http://poligon.evroweb.com/
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #3 -: Септември 10, 2009, 14:45:41 pm »
Бе то хубаво, ама що не си дала оригиналния линк към книгата?

http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alieninterview/alieninterview.htm#Table%20Of%20Contents

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #4 -: Септември 10, 2009, 16:57:20 pm »
Книгата отдавна е набелязана за издаване, но да видим кога ще е ;D

Неактивен Sasho

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 90
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #5 -: Септември 10, 2009, 18:18:06 pm »
Защо във всичко което прочета за извънземни, конспирации и др., ключовите думи са: "робство" и "милион години"...?!

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #6 -: Септември 10, 2009, 19:03:41 pm »
Ам, не знам ...

мен други неща ме притесняват.

Защо извънземното казва (не помня дали в оригинала на англ), че познавали Земята от преди човешката ера, т.е. преди милиони години, а на друго място в текста се извънземното каза, че за първи пит навлезли в нашата галактика Млечния път преди около 10 000години.

Разликата е брутално фрапираща.

Има и друго:
телата им са описани като небиологични и задвижвани директно с духовна енергия. В такъв случай защо определят крайниците на тези тела като слаби и способни да се справят само с ниски гравитации. (защото един звезден пилот живеел предимно в космоса).
Нима за духовната енергия е пречка да раздвижи крайника с каквато си сила иска!?

Освен това извънземното нямало уши, защото в космическото пространство звукът не се разпространявал, следователно не му трябвали. И обоняние нямал. Само очите, които са позиционирани само напред и евентуално биха имали ограничен ъгъл на виждане.
Но, ако на тоя кораб има звукови аларми, при евентуален проблем, или пък ако вземе да дими някой кабел и да мирише, нима няма да е по-удобно съществото да е снабдено и с уши, да чуе алармата, или с нос, да помирише, че някой кабел се е запалил?

Също така, при човешките самолети много често се случва да ги удари гръмотевица. Това е едва ли не най-естественото нещо. И все пак те са естествено обезопасени. Това не причинява никакъв проблем.
Питам се, що за летяща чиния ще да е това, продукт на най-напредналата раса във Вселената (дори не само в 1 галактика а измежду много) (това за най-напредналата отново го пише в началото на орогинала) и да се скефне от 1та срещната гръмотевица.
Ами представям си ако ще трябва да лети в атмосферата на Венера, или някоя друга по запечена планета, където гръмотевиците им са 10000 пъти по мощни и големи от нашите.
Тогава не повреда в управлението, ами направо ще го изпарят тоя псевдо-космически кораб.


Има още много, но да спрем за сега до тук.

И 1000 благодарности на Невен за превода. Обичам такива разкази.

едит:
ето, че се сетих още нещо.
Значи тия същества живеят от трилиони години
(сега, реших да проверя какво е това трилион.
До колкото виждам, в Сащ и Франция това е 1012
Във Великобритания, Германия и Русия това е 1018)
Което и от двете да е, става въпрос за наистина много години.
Отделно от това съществото твърди, че има невероятна памет и помни всичко невероятно добре. Освен това и не спи.
Даже доколкото се разбра от текста, научило английски за няколко нощи. (то наистина вярно, че английския е малко тъп език)

Чудя се аз, при това невъобразимо количество на звездите из галактиките - милиарди и милиарди,
за толкова хиляди милиарди години живот на това същество, как не намери да научи някой и друг милиард езици, или поне милион (като оня робот от Междузвездни войни),
ами е научило само 347 езика. Абсурд!
Виж ако беше 347 милиона, някак много повече ще се връзва бройката, предвид колко е интелигентно и колко е жвивяло.
Такива ми ти работи си мисля.
« Последна редакция: Септември 10, 2009, 19:13:23 pm от Tangrata_ »
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #7 -: Септември 10, 2009, 19:53:13 pm »
Превода не е мой! Да благодарим на SuonimO от форума на poligon.evroweb.com    :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #8 -: Септември 11, 2009, 10:29:39 am »
С много неща съм съгласен, само че все продължава да ме гложди мисълта, че явно извънземните, при все цялото тва време на съществуване, все още се занимават с глупости.Което не ми се вярва...

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #9 -: Септември 11, 2009, 10:32:17 am »
Това е, понеже иначе ше им е скучно. Какво ще правиш ти, когато се добереш най- накрая до желаното всемогъщество и си възвърнеш божествената сила и знание? Много глупости се правят от скука...
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 10:36:24 am от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 837
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #10 -: Септември 11, 2009, 10:45:07 am »
Инцидента през 1949 в Розуел не се ли тиражираше като една добре скалъпена измислица?

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #11 -: Септември 11, 2009, 10:46:52 am »
Е, то тука някъде имаше и цяла история на хора, изпратени дори да живеят на тая планета, откъдето идвало оцелялото извънземно. Върви сега рАзбери на какво да вярваш...  ::)
(От тая статия: http://www.xnetbg.com/new/content/view/565/40/)
« Последна редакция: Септември 11, 2009, 10:52:47 am от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен forum111

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 67
Re:Интервю с извънземно
« Отговор #12 -: Септември 11, 2009, 23:04:17 pm »
Браво. Вече имаме цяла група, която почва да се събужда.
Да подлага псведо фантастиките на критичен анализ и дедукция.

Кофти е, че има много заблудени... да не каже ненормални хора, които измислят(втълпяват си), след това и пишат тези глупости и накрая печелят милиони от човешката суета. Понеже всичко на този свят е "суета и гонене на вятъра".


Еклисиаст или Проповедник

Думите на Давидовия син, цар в Ерусалим-

1Суета на суетите и всичко е суета,
казва проповедникът;
суета на суетите и всичко е суета!
Каква полза за човека от всичкия му труд,
в който се труди под слънцето?
Едно поколение преминава,
и друго поколение идва.
А земята вечно стои.
Също и слънцето изгрява, и слънцето залязва...
И бърза да отиде към мястото,
откъдето трябва да изгрее.
Вятърът отива към юг и се връща към север...
Вятърът постоянно обикаля в движението си
и пак се връща в своите кръгообръщения.
Всичките реки се вливат в морето
и пак морето не се напълва.
На мястото, където отиват реките,
там те непрестанно отиват.
Всичките неща са досадни-
човек не може да изкаже до колко.
Окото не се насища с гледане.
Нито се напълва ухото със слушане.
Каквото е станало, това е, което ще стане.
И което е било извършено, това е,
което ще се извърши.
И няма нищо ново под слънцето.
Има ли нещо, за което може да се каже:
"Виж! Това е ново!"?
То вече е станало във вековете,
които са били преди нас.
Не се помнят предишните поколения,
нито ще се помнят по-късните,
сегашните, поколения
сред ония, които ще бъдат след тях.


« Последна редакция: Септември 14, 2009, 11:41:56 am от forum111 »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27