Автор Тема: Масонски обекти - Астана, Казахстан  (Прочетена 10449 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Масонски обекти - Астана, Казахстан
« -: Август 16, 2009, 14:41:07 pm »

Астана е първата столица, която е построена през XXI в. и дава перфектна представа за това на къде върви света. Тя е олицетворение на визията на един човек: Нарсултан Назарбаев, президента на Казахстан. Подкрепен от милиарди петро-долари, градът се строи от нищото в отдалечена безлюдна местност в азиатските степи. Резултата е покъртителен: футуристична окултна столица приветстваща Новия Световен Ред и същевременно празнуваща най-древната религия позната на човека: култът към Слънцето. Градът е все още огромна строителна площадка, но сградите, които са вече завършени дават ясна представа за окултната визия на Назарбаев.


Пирамидата на Мира
Зачената от най-плодовития в това отношение британски архитект – Лорд Норман Фостър, тази гигантска пирамида има странно присъствие по средата на азиатските степи.Сградата е посветена на „отказа от насилието” и „да събере заедно световните религии”. Норман Фостър казва че сградата няма разпознаваеми религиозни символи за да позволи хармоничното обединение на признанието. В действителност пирамидата е храм за единствената ИСТИНСКА религия за окултистите: култа към Слънцето. Едно посещение вътре в пирамидата дава ясна представа за нейния символически замисъл. Тя представя пътя на всеки човек към просветлението. Нека да видим.

Цялата статия прочетете от прикачения файл:


ТУК

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #1 -: Август 16, 2009, 14:53:55 pm »
Освен всичко казано в статията и допълнението към нея може да обърнем внимание и на името - Астана - Само при смяна на първите две букви една с друга се получава Сатана. Може да е случайно а може и да не е  ;) . Просто го отбелязвам.

Другия интересен факт на който може да се обърне внимание е че наскоро Казахстан получи доста голяма известност заради един филм - Борат. Тази "известност" обаче бе с доста негативен отенък.Това си беше чиста подигравка.Дали отново този факт не е случаен и възможно ли е да става дума за вътрешномасонски борби ?

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 520
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #2 -: Август 16, 2009, 20:28:07 pm »
Това си е чисто послание че са близо до финала, щом вече си издигат основният символ в такъв мащаб. От ден на ден стават все по-явни и по-малко тайни.  :nea:

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #3 -: Август 17, 2009, 01:22:08 am »
Цитат
Освен всичко казано в статията и допълнението към нея може да обърнем внимание и на името - Астана
Ами да му обърнем-в превод от казахски означава "столица", така че едва ли ще изкопчим нещо окултно и черно от това.

При първи прочит ми се стори интересен материалът, но ... май ще имам доста забележки.
Цитат
градът се строи от нищото в отдалечена безлюдна местност в азиатските степи
"Астана основана през 1824 като казашки фортпост под името Ак Мола (Бяла могила), от 1830 започва да се нарича крепост Акмола. Разположена на стар кервански път от Средна Азия за Западен Сибир, Акмола е имала голямо търговско значение, главно на търговията с добитък.
Предишни имена на града са — Акмолинск от 1832 до 1961, Целиноград от 1961 до 1992, Акмола от 1992 до 1998."

Не знам авторът на статията как така реши, че днешния Астана се строи върху "нищото", което всъщност съществува от 1824год.

Цитат
сградите, които са вече завършени дават ясна представа за окултната визия на Назарбаев.
Не знам каква е окултната визия на Назърбаев, но знам, че е тенгрианин и не веднъж е подчертавал, че изначалната вяра на казахите е тенгрианството. Едно от първите новопостроени неща е кулата Бойтерек, която всъщност символизира "Дървото на живота".

Сказание за Чулман

1. Какво било в началото

(1) В началото целият свят
бил потопен в мрака,
в който живеели алпите-дивове,
които не се нуждаели от светлина.

(2) Скачали те от клон на клон
по необозримия Бой-Терек,
който представлявал основата на Вселената,
създадена от Великия Творец - Тангра.

Цитат
тази гигантска пирамида има странно присъствие по средата на азиатските степи
Не разбирам какво странно има в изграждането и присъствието на още една пирамида, след като в Азия има стотици такива още от древни времена.

Ще прочета още един път статията, за да мога да коментирам. Във всички случаи обаче ми се ще да науча нещо повече за автора на статията и за архитекта. Ако някой има информация-нека я сподели.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Yankul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #4 -: Август 17, 2009, 11:23:33 am »
Понеже ми цитират тук жидовски текстове, не можах да се стърпя да не се намеся. Този слънчев "култ" е практикуван и от траките. Значи ли, че и те са масони? Христианството е слънчева религия също. А виж, исляма и юдаизма вече са си лунни. Вероятно това му харесва на автора и там го стяга чепика. Защото ние на Казахстан можем само да им дишаме праха. За "масонската" кула Бой терек е писано и в този сайт, писано е и тук. Ама кой да чете. Чукча писател, чукча не читател.
А за Бурат няма какво да говорим. Злостни жидовски нападки срещу тенгриански Казахстан. Междумасонски, бухахаа :rofl2:Добре го забраниха там това кашерно изпражнение. Самият артист Коен е от левитското племе, чак дотам опряха. Няма какво да си говорим, джедаите се пукат от яд, че с помощта на старата си Вяра казахите си постоиха силна националистична държава. Днеска там, утре и по нашите земи. :)
« Последна редакция: Август 17, 2009, 11:33:18 am от Yankul »

Неактивен Yankul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #5 -: Август 17, 2009, 11:31:16 am »
Сега като видях автора на темата, ами той бил администратора тук. Което значи, че няма начин да не е попрочел малко повечко. Май накрая ще излезе прав Елтимир за някои работи тук и ще си разваляме приятелството с вас. Иначе има една друга столица, наистина проектирана и построена от масони от нищото. Където ви е базиран сървъра. Предлагам на админа да пусне тема за нея. Ама май на някой не му стиска.
« Последна редакция: Август 17, 2009, 11:38:21 am от Yankul »

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #6 -: Август 17, 2009, 13:07:30 pm »
Успокой топката, както се казва, защото не си прав!  ТУК ще прочетеш оригинала, а нашият админ е само преводач. Знам, че знаеш английски, така че ще се справиш.  ;)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Yankul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #7 -: Август 17, 2009, 14:29:45 pm »
Разбира се, че е оттам, но така поднесена информацията е едностранчива и подвеждаща. Което си е другата дума на дезинформация. Затова написах за чукчата преди да забележа, че авторът е самия админ. Което значи, че би трябвало да е попрочел малко и в собствения си сайт, ако не в други.
Естествено, че като тенгрианин Назърбаев ще използва слънчева символика, а защо не и някои от тайните знания на старата им Вяра. На всяко действие има и противодействие. Ясно е, че същите които платиха за филма Бурат ще пуснат и тази партенка.
За да сложим край на съмненията масон ли е Назърбаев, ето част от книгата му Атамура от 1999г.
" Изборът на тотем под формата на вълк показва, че древните са притежавали знания за съществуването на информационна връзка между воините. По този начин вълчиците показват на глутницата как успешно да ловуват за дивеча си, като малката част от вълците стои в засада, а голямата част участва в хайката. Точно затова степните народи са се свързвали с вълците, както ловната хайка на вълците без употребата на реч е била забелязана от степните мъдреци. Нито в един друг предстаител на животинския свят такива колективни действия не са забелязвани и затова избора на степните народи на вълка в качеството на тотем е напълно обяснимо.
Когато целият народ се е събирал около едно идея и е имал колективно съзнание, то в тези моменти е бил непобедим. Само загубвайки самосъзнанието су този народ би могъл да претърпи поражение. Което добре се вижда от победите на тези степни народи, които на времето си са се наричали по различно като перси, хуни (пасионари) . Ето защо на това ниво може да се нарече ниво на воините-пасионари. Определението пасионари на езика на сахите съответства на думата хун. Тъй като тези пасионари са заемали важни държавни постове, то с пълно основание може да считаме тенгрианството за държавна религия и това ниво да наричаме ниво на държавници - хуни."
И тук му е мястото пак да попитам като контрапункт, каква е ролята на великия архитект на Вселената в проектирането на пентаграмите на столицата Вашингтон? Мога да му помогна на админа ви. Ето връзката, на английски е, също знам, че знае. Това си го пише и в масонските им сайтове, мързи ме сега да търся линкове, за да не каже някой че е измислица. Май трябваше да почнем от ковачницата на този НСР, а?
« Последна редакция: Август 17, 2009, 14:34:57 pm от Yankul »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #8 -: Август 17, 2009, 15:02:18 pm »
lol ??? Не знаех че още сме в приятелски отношения с "войни на тангра" ::)

Неактивен Yankul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #9 -: Август 17, 2009, 15:31:38 pm »
lol ??? Не знаех че още сме в приятелски отношения с "войни на тангра" ::)

Ами в раздел "приятели" на първо място се мъдри връзката към вашия сайт. Държим я най-малкото от уважение към Миро. Но след като абсолютно не сте чували за това явно чувствата са несподелени :nea:
Никога не е късно да си поправим грешката, а и тази тенденциозност в дезинфото тук почва да идва в повечко, че да му правим и реклама.
"В лъжите ние не вярваме..."
« Последна редакция: Август 17, 2009, 15:43:49 pm от Yankul »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #10 -: Август 17, 2009, 16:13:08 pm »
Винаги ми е било невероятно забавно самочувствието което имат всички от вашия сайт :) Не че нямам върху какво да работя в тази посока, както и самия хнет навярно, но някак си ако идем на световно първенство вие ще сте 1ви, а ние някъде 10ти. Не че самочувствието е нещо лошо. Просто е хубаво да е с покритие.

Банера лично аз съм го разменил със СЕВАР, преди години, когато сигурно още не си знаел че има конспирации на тоя свят :) Просто мислех че отдавна е махнат след няколкото сезона безпринципни и детински нападки (което винаги върви в комплект с вас без значение за кой говорите/обсъждате) в стил "те са масони", просто защото във войни на тангра за друго не се говори от много време, както и затова колко сте велики, но иначе не можете да кажете 2 изречения без комбинация от псувня + "чифут" or something.

Затова бързо тичкай обратно и махнете нашия банер, както и аз ще помоля системния да поправи грешката в нашия. Казвам да тичкаш, защото за да си влязал в хнет трябва да си излязал поне за 5 мин. от цикъла, който циклите там вече безброй години без да се случва абсолютно НИЩО :) А сигурно е болезнено без цикъл. Въпреки че някои свикнаха.

Айде със здраве :)
« Последна редакция: Август 17, 2009, 16:26:05 pm от H. »

Неактивен Lordsith

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #11 -: Август 17, 2009, 17:25:03 pm »
Ами аз лично не мога да кажа масонски или не, ама като архитектура ми харесва и то много. А това дето се разправяте тука е смешно, на "война на тангра" като не ти харесва не влизай в форума.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #12 -: Август 17, 2009, 18:20:39 pm »
Цитат
И тук му е мястото пак да попитам като контрапункт, каква е ролята на великия архитект на Вселената в проектирането на пентаграмите на столицата Вашингтон? Мога да му помогна на админа ви. Ето връзката, на английски е, също знам, че знае. Това си го пише и в масонските им сайтове, мързи ме сега да търся линкове, за да не каже някой че е измислица. Май трябваше да почнем от ковачницата на този НСР, а?

Yankul, Дори в самата статия има изречение което казава Подобно подреждане
съществува в почти всички важни градове, включително столицата на САЩ, Вашингтон и Париж.
За масонски обекти в САЩ пък е писано доста като има и огромен материал за Денвър! Така че всичко което се слага тук няма никакъв замисъл да натрапва мнение.Още повече ако търсим обективност коментирай "архитекта" на постройките - кой е какъв е и т.н.

Като става въпрос за елита незнам каква романтична представа имаш но ми изглежда че явно имаш "добро" отношение към една фракция и ако се каже нещо против нея не го приемаш добре. Това че някой се е обявил за тенгрианец го прави от страната на "добрите" ли ? Сякаш там също не се действа по зловещи начини когато трябва да се постигне нещо? Ако съм искал да "дезинформирам" щях ли да спомена "Борат" по този начин ? Може израза вътрешномасонки борби да не е точен но пък със сигурност са вътрешноелитски.Там( при елита) има интереси и различни визии за света но пък да подкрепяш толкова открито някой само защото се обявава за еди какъв си ми изглежда леко наивно.Все пак е важно какво върши, с кого и т.н., откъде са му парите - за сметка на кого ги е получил и пак т.н.
Отделно самия автор на статията може и да имал подобни планове каквито ги описваш а може би не защото той има подобни статии за доста други такива обекти от западна Европа и САЩ. Статията е сложена точно като материал за размисъл а не като нещо което трябва просто да се приеме! Това важи за всички статии тук.
« Последна редакция: Август 17, 2009, 18:50:33 pm от Alien »

Неактивен Yankul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 10
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #13 -: Август 17, 2009, 19:11:56 pm »
"В лъжите вярваме", малко нервен ми изглеждаш. За админ да нападаш така безпричинно си го обяснявам само с факта, че се познаваме задочно и това те прави неспокоен. Не се притеснявай, нямам намерение да изнасям детайли тук. Ето,Alien ми отговори напълно нормално и донякъде съм съгласен с логиката и. Просто влязох, за да посоча и другата страна. И да, разбира се че имам добро отношение към едната "фракция". Защото за няколко години там страната им дръпна страшно напред и народа им просперира. За сравнение с България няма какво да се говори. И не заради петродоларите, а заради разумната националистична политика, съчетана с прилагането на древната им Вяра в управлението. Иначе казано, с използване на елементи от древнобългарския Саракт, наричайте ги както искате. А Саша Коен да си прави колкото иска филмчета за лошите казахски хейтъри.

За "приятели", няма нужда системния ви да оправя каквото и да било, защото връзката отдавна е махната, т.е. е еднопосочна, от нас към вас. За разлика от Xnet, сайта ни е строго специализиран в една насока и за една Идея, като не очакваме моментален екшън. Като се случи, ще го разберете. Което значи, че "циклите" на нас не ни пречат, а и съдейки по средния брой читатели дневно - на тях също. Намирам за излишно да правим повече реклама на посетителите ни към сайт с подобно отношение от администрацията му.
Можете да ми махнете профила, надявам се да не изпаднете дотам като Владо Лалов, админа на сайтчето на атака, който дори не допуска изписване на името "Воини на Тангра". 
И приятни лакардии за плеадиянците, дето ядат хора. Попрочетете нещо българско по въпроса, като трудовете на проф. Анчо Калоянов например. За да разберете как предците ни са се отнасяли към тях.
Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Масонски обекти - Астана, Казахстан
« Отговор #14 -: Август 17, 2009, 19:31:40 pm »
Виж палячо, не знам кой си и съм сигурен че си достатъчно интелигентен за да разбереш досега, че не давам 5 пари :) Тук може да пише всеки с критично мислене който спазва добрия тон без значение от кой сайт идва. Тук има много хора от войни на тангра без дори да го знаеш, защото са с други никове. Ти обаче наруши добрия тон още с първия си пост с типичните велики "ала войни на тангра" подмятания, които дразнят невероятно, защото няма НИКАКЪВ начин на Земята човек да ви разубеди от това, в което вече сте се самопрограмирали. Както ми каза един познат, бивш ваш член: "С войните е безсмислено да се спори. Това само ще утежни положението ти и ще те очерни още повече".
Невероятно вярно.

Успех в идеята за чиста кръв, свобода, равенство и братство, саркат и т.н... Нямам нищо против, всеки си има мястото на тази планета и трябва да сме толерантни един към друг. В този ред на мисли, забележи - аз не флудя във вашия сайт, какво по дяволите правиш ти все още тук? :) Не можеш да пишеш без да си агресивен и да се правиш на такъв, който стои по-близо до Истината. Ами иди си. Толкова ли е трудно по дяволите.

И в този ред на мисли, научете се да говорите с покритие майка му стара. Сайта ви стои в нашето "приятели"-каре (към 21.45 ч. вече го няма, щото админа си е свършил работата) и със сигурност много хора са ви намерили чрез нас. Както и обратното. Аз уважавам това, но го намирам за излишно към днешна дата.
А Анчо Калоянов сме го чели, четем го и ще го и занапред. Защото човека за разлика от вас е оставил нещо. А вие какво оставихте? Няколко разцепвания, нон-стоп интриги (и като казвам нон-стоп знаеш че имам предвид точно НОН-СТОП и съм сигурен че продължават до ден днешен), агентури, простотии, мании за преследване без покритие, пропаднали "предводители", за които ВСЕКИ е агент и т.н. В смисъл стига bullshit. Не ми казвайте точно вие какво да чета и какво да разбирам за предците ни. Те се обръщат в гроба като ви гледат.
« Последна редакция: Август 17, 2009, 21:46:32 pm от H. »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27