Автор Тема: Космосът на душата  (Прочетена 17358 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Космосът на душата
« -: Август 10, 2009, 18:29:44 pm »
"ДА БЪДЕ СВЕТЛИНА"...


Създателят е всезнаещ Господар на Свещения мрак толкова, колкото и на Благословената светлина.

В този труден момент на преход, когато човешкото съзнание се разпъва между двата противоположни полюса, хаосът се проявява като контраст във вашия свят. Но въпреки това във фибрите му, в безумния му вихър, е плетен редът, заложен във всяка форма на живот и интелект в Космоса. В хаоса има ред, макар и обгърнат във фините мистерии на природните измамливи ритми. Щом проумеете и усвоите тази истина във вашето познание, ще се впуснете в пробуждавето на промяната, както падащите листа танцуват и се носят по вятъра.

...

ПЪРВОСЪЗДАТЕЛЯ Е - ВСИЧКО-КОЕТО-Е, КОЕТО-НЯКОГА-Е-БИЛО И КОЕТО-ВИНАГИ-ЩЕ-БЪДЕ.

...
Вие сте искри от пламъка, частици от Абсолюта, избрали да упражняват свободна воля при приемането на материална форма отново и отново - пълноправни богове. Като съзнателни същества, преживявате и изучавате алхимията да се извисявате над материята и да се завърнете към духа, истинското предназначение на изкачването по еволюционната спирала към осветяването. Колкото и дълго да е пътуването към дома, като съ-творители вие се обединявате, за да се върнете към Източника в безкрайния цикъл на живота.

...
Заедно с галактическото си семейство ще изпитате от първа ръка пълното съвършенство на сътворението - божествената експлозия - излъчване, което вие като инкарнирани души ще имате привилегията да изберете да преживеете тялом в близко бъдеще.

...
Упойката отслабва и човешката раса е принудена да изпита и почувства какво става с Гея и децата й. Дотолкова сте вцепенени от сцените на жестокост, унищожение и мрак; дотолкова отчаяни от медийната експлоатация, че Силата трябва да усили честотата, за да стигне до вас. Ако в края на краищата вие сте така упоени, че не можете да чувствувате страх и отчаяние, тогава не могат да ви манипулират да реагирате в масов разум, и ние ви предлагаме да обмислите този сценарий като една от истинските причини за страданието в света. Пробутват ви го и ви промиват мозъка с него.

...
Безразличието е истинската причина, поради която интензивността на човешкото насилие и отчаяние е достигнала до такова непоносимо ниво.

...
Ала все повече хора стават свидетели как хаосът се превръща в ред,, отново... както в началото. Както от тъмнината на утробата майката се гърчи и извива от болката на преминаването ви през родилния канал, така сега Майката Земя тръпне в мрака на нощта, докато се подготвя за своето прераждане в ярката светлина и за възхода си по еволюционната спирала.


ОСВОБОЖДЕНИЕТО


Гея навлиза в следваща вибрационна фаза на своята еволюция, и вие или ще засияете като коледно дърво, или ще ви изговят бушоните. Ако можете да усетите и усвоите аналогията на Земята като макрокосмос на индивидуалното ви умствено-емоционално-физическо тяло, ще разберете, че земните промени са отражение на процеса, който е навлязъл в своята най-решаваща фаза на трансформация.

...

Човекът е нарушил равновесието и населението се е разраснало неимоверно, затова е трябвало да стане някаква голяма катастрофа, която да намали значително броя ви, и световните правителства го разбират. И тъй като медицината, условията на живот и хранителните източници са увеличили чувствително продължителността на човешкия живот (докато контролът над раждаемостта все още се забранява от повечето религии и е непознат в много държави от третия свят), се развива немислимият сценарий 6 млрд. човешки същества да нараснат до 20 млрд. в рамките на 20 год. Майката Земя не може да издържа товара, който носи сега, да не говорим за тройно по-голям, което се отразява в изригванията и яростните й бунтове под формата на земетресения, вулканични изригвания и морски бури. Тя се отърсва от вас, както яхнатият жребец въстава срещу тежестта на своя кандидат-господар.

...
Ако не се обедините и не предприемете спешни действия, за да я спасите - като извисите вибрацията й - самата Гея ще поправи дисхармонията.
...СЪЗНАТЕЛНО ПРЕЧИСТВАНЕВ отчаяния си стремеж към светлина се пазете от самозвани спасители и съвременни Месии.
...
Много шарлатани са надянали одеждите на Бялото братство.
...

За да разпознаете истинските просветители, обмислете няколко прости въпроса - дали ви помагат да се излекувате, или искат от вас да следвате техните доктрини и да се прекланяте пред храмовете им? Дали насърчават себеоткриването и осъзнаването ви, като ви насочват навътре, или ви сочат "пътя", като ви тласкат по своя път на "просветлевие"? Дали уважават силата ви, или ви я отнемат?

...
Просветлените, които са дошли, за да ви помогнат в този преход, искат да ви вдъхнат сила да откриете вашата собствена истина. Няма да приемат да възхвалявате познанието им или да почитате егото им и ще се откажат от преклонението ви.

...
Чували сте за огромната мрежа, която била хвърлена около планетата ви от властните сили на Анунаки по времето, когато смятали, че като ви лишат от богатствата ви, ще ви завладеят завинаги. Молим ви да започнете да визуализирате златната паяжина, която преде любовта ви чрез тази мрежа: триъгълници от светлина, които се разгръщат и свързват със светлините на най-отдалечените краища на Галактиката. Мрежата ще се разплете и разкъса, а експериментът за установяване на контрол ще се провали и Анунаките (прастарите воини на Галактиката) ще умрат в студения мрак на глада си.

Анунаки - древни воини от Нибиру, далечна планета, чиято елиптична орбита около Слънцето завършва цикъла си на всеки 3600 земни години.


Гея се подготвя за своя възход. Това е вашата мисия, независимо как се предрешава животът, докато вие разигравате сцените.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #1 -: Август 10, 2009, 18:32:01 pm »
ОТВАРЯНЕ НА АРХИВИТЕВсе още търсите Големите зали на Учението в 3-измерен контекст, което отчасти е причината все още да не сте открили хранилището, скрито в Земния Сфинкс. Надявате се да отворите някаква магическа врата към позлатената библиотека, която съдържа всичките тайни на сътворението - завесата се взига и човечеството получава познанията: отговорите на неизвестното. Имайте предвид, че тази картина няма нищо обща с действителността, която ви очаква при разкриването на символичните зали, които според вас лежат скрити в пясъците под Великия Сфинкс в Гиза.

...
Космическата библиотека е закодирана във вашата ДНК.

Каквото Горе, това и Долу.
Планът на макрокосмоса
е заровен в микрокосмоса
и всичко е безкрайно.
От семето се ражда развитието и от дървото
възраждането.

...
Какво да кажем за голямото хранилище под изображението от Сириус, Сфинксът, пазителят на Гиза? Там лежи вибрационният двигател, необходим за възстановяването на 10-те нишки на ДНК, които Анунаките са ви отнели, когато са хвърлили мрежата около планетата ви. Този спусък скоро ще се задейства и щом тайната се разкрие, ще започне алхимическата реакция. Но този ключ ще се завърти едва когато достатъчен брой хора достигнат нужното ниво на съзнание за съединяване на 3-тата нишка на ДНК. Щом разберете как става това на холографско ниво, ще изгубите желание да проникнете физически в илюзорното франилище. Всъщност, в силния си стремеж да разгадаете мистериите, внимавайте да не попаднете във водовъртеж на някакво ниво, защото само Господалката на Шифъра може да освободи ключовете към архивите и трябва да преодолеете много препятствия, преди тя да ви покаже прохода.

На планетата Марс в района Сидония също има загадъчни фигури на сфинксове, които символично отразяват земните сфинксове, и вие вече проучвате връзката помежду им, като признавате синхронията на марсианските скулптури в настоящия момент на пробуждане. Все още ви предстои да откриете, че под марсианския Сфинкс има многоизмерна врата, която е двигател за задействане на хранилището в Гиза и Единствената Господарка на Шифъра ще свърже 3-я елемент на триъгълника с тези 2 вихъра. Тя вече е получила кодовете за влизане и се е приготвила за Голямото отваряне. Готви се да ви поведе обратно към светлината и напътствана от емисарите на светлината от висшите светове, се подготвя активно да изпълнява тази мисия в течение на хиляди земни години. Именно сега, когато вашата Слънчева система навлиза в тази динамична фаза на трансформация, тя ще превърти ключовете на Сириус към вселенски възход.

...
Време е да пригодите олтарите си, за да почитате и вибрирате към 7-те посоки:
Север
Запад
Юг
Изток
Горе
Долу
Вътре.

...
Под повърхността на голям брой небесни тела във Вселената съществуват безброй цивилизации, които се отличават със своята сложност и разнообразие.

Животът под повърхността на Гея изобилства с колонии, които са населявали множество пластове в течение на милиони земни години. Изглежда, че идеята за живот под повърхността ви стряска, но въпреки това добре познавате видовете от животинското царство, влечугите и насекомите, които проникват и се крият в пещерите и пукнатините на Земята. Не забравяйте, че недрата й са пълни с подземни реки, протоци и езера - не сте ли се убедили, че най.важното условие за живот е водата? Повечето подземни същества почти не се нуждаят от светлина, за да оцелеят, и макар че животът без слънце е непонятен за вас като звездни деца, той съществува. Способността на живота да се приспособява към условията на околната среда и да мутира в нови форми е един от най-красноречивите примери за собственото ви безсмъртие.

Не бива да пренебрегвате и факта, че повечето правителства на по-развитите страни са построили сложни подземни тунели, бази и военни зони, голяма част от които са вече населени и успешно обитавани в продължение на доста години. Други служат за бъдещи евакуационни станции за световните лидери и военния елит като част от условния план, в случай че трета и последна световна война унищожи условията за живот на планетата.

Не мислите ли, че знаят нещо повече от това, което ви казват?

Започвате да си спомняте за Атлантида, защото сега трябва да разширите възгледите си, като включите възможните реалности, които сте пренебрегвали или забравили. Изгубената Цивилизация наистина е съществувала в 3-измерната действителност, първо на повърхността на Земята, а по-късно под нея, и много от мутациите, създадени чрез генетичните й експерименти, все още населяват недрата на вашата планета - същевременно ви напомняме, че и вашите биологически лаборатории се намират главно под земята. Сега пресъздавате отново сценария на Атлантида, нали? Като правите този паралел, запалвате искрата на праисторическата си памет, защото именно в марсианската подземна станция нашествениците Анунаки планирали да вазладеят цивилизацията на Атлантида, и нещо повече, заявяваме ви, че и сега под повърхността на марс съществува цяла цивилизация и ... Тайното правителство е наясно с този факт.

Марсианските постройки най-сетне бяха идентифицирани и някои от най-блестящите ви умовечертаят галактически карти. Прави се паралел между пейзажа на Сидония и триъгълника на Стоунхендж, Ейвбъри и Гластънбъри във великобритания и тона наистина е голям скок във възгледите ви за Космоса. Започвате да прониквате в геометричните фигури на пейзажа, построени от интелигентни същества, и тъй като свещената геометрия на Сириус разкрива многоизмерните паралели, тайните на Марс скоро ще бъдат разкрити.

Връщаме се отново към съзнанието на повърхността и 7-те свещени посоки, и ви обръщаме внимание на Хеопсовата пирамида в Гиза. Нейната 4-странна пирамидална форма всъщност представлява половин осмостенник; отразява мъжката вибрация, като сочи към Слънцето. Другата половина на осмостенника, женската част на пирамидата, продължава надолу, като сочи към сърцевината на Земята: етерното огледало на горната форма. И тъй като възприятието ви за пирамидата е силно ограничено от изучаването само на едната половина от цялото й етерно тяло - т.е. горната половина на осмостенника - не сте успели да го дешифрирате истински, нито да добиете представа защо или как египетските мъдреци са успели да я създадат. Постройката на повърхността - ян-половината на цялото, е завладяла въображението ви, докато мистерията на най-непроницаемите тайни на Египет се крият в обединението й с ин-отражението, което лежи отдолу. Това е Мъдростта, която ви се покезва отново и отново, въплътена в свещените ви символи: Тай-дзи Цю, 6-лъчната звезда, лингам-ломи, Слънцето и Луната, Дървото на живота.

...
Голямата пирамида е свободноенергиен прототип, създаден да служи на съзнателните същества на Гея от незапомнени времена.

...

Правим съответствие между мястото на вашата теменна чакра и местоположението на Царската зала или "транспортната зала", както ще я наричаме, защото преди да се задейства Големият катализатор, трябвало да се активизира епифизната жлеза на Фараона. Разположен в съда на гранитния "саркофаг", Фараонът използвал активиращият принцип Мер-Ка-Ба, за да накала етерната женска пирамида (магнитна) под повърхността на Земята да се завърти по посока на часовниковата стрелка. В същото време етерното тяло на мъжката (електрическа) материална пирамидална постройка отгоре се активизирала в посока, обратна на часовниковата стрелка. Когато вибрационната скорост достигнела честота в резонанс с уам (музикалната нота) на Фараона, етерната магнитна пирамида се изтегляла интеризмерно нагоре в електрическото мъжка въртящо движение с обратна посока, докато силата на тези две допиращи се полета всмуквала огнената Кундалини на Гея, излъчвана спираловидно от ядрото й, през енергийните канали на коридорите - като изстрелвала Фараона през измерните бариери на вашия континуум време-пространство, също както собствените ви тела експлодират в огъня на духовния екстаз, когато пламъкът препуска през мрежата от проводници, активизира чакрите ви и накрая озарява теменната ви чакра. Такава е истинската функция на коридорите; схващането ви за тези проходи като показатели за нива на посвещение е само частично вярно. Самото название "пирамида" (от гръцки: "пирос" - "огън", "мид" - "стрела") описва този процес, но без цялостната картина на Осмостенника и по-голямо познание за етерното не бихте могли да проумеете най-непроницаемата мистерия на вашия 3-измерен свят.

Следователно тайнственият процес ва материализация (връщане в тялото) изисквал обратния процес, като електрическото мъжко се завъртало в посока на часовниковата стрелка, а магнитното женско се завъртало обратно на часовниковата стрелка. Притеглянето на разделящите се форми пораждало материализирането, като Фараонът се връщал от звездните си пътувания в гранитната си колесница.

...
Технология на Сириус била пренесена на Земята от Анунаките и първите Фараони - Пазитерите на Архивите, знаели тайните, които били тяхно наследство. Да предположим, че Фараоните наследили познанието, което им позволявало да използват Голямата пирамида по същия начин, по който вие използвате съвременните космически ракети. Само че те преодолявали физическите ограничения на пространството, докато вашите астронавти очевидно са приковани към формата, но за това са виновни единствено управниците ви. Както споменахме, тайното правителство ви подава наготово само онова, което смята, че можете да усвоите, и което е удобно за неговите глобални стратегии и лични интереси.

НЛО (както сега ги наричате) използват принципа Мер-Ка-Ба: принципът на противоположно-въртящите се енергийни полета, които се сливат в едно. Знайте, че много от летящите обекти, които виждате в небето, са експерименти на собствените ви правителства и са резултат на взаимодействието и обмена им с извънземни технолози. Други са холографски образи, създадени да се свържат с менталните ви тела, да ви подготвят за сливането с многоизмерните реалности, когато цялата Слънчева система навлезе в това положение.

...
В дематериализацията няма нищо измислено, а само научни факти.

...

Голямата пирамида на марс е 5-стенна постройка. Свързана е с етерна подземна част от допълнителни 15 триъгълни нива, за да образува 20-стенник, Платоновото геометрично тяло, символ на елемента вода. И тази пирамида е функциониращ енергиен трансформатор, но на този етап все още не сте достатъчно еволюирали, за да проумеете използването и пречупването на светлината през нейните солидни отражателни камери.

Вие трябва да направите един гигантски скок.

..

От пейзажа на Сидония се излъчват няколко закодирани послания: "На тази планета има живот, има вода и имаме свободно-енергийни катализатори." Щом проучите цялостно съвършените съотношения, ще откриете паралели с постройките върху платото Гиза, както и с мегалитите и земните линии във Великобритания.

...

Наистина има интелигентен живот под повърхността на Марс, както и на Земята, и вашият властващ елит го знае още от средата на 20 век, когато учените Тесла и айнщайн получаваха отворени послания от извънземния интелект за това как да построят свободно-енергиен акселератор. Експериментите им са продължение на това познание, защото след Втората световна война осъзнахме критичното положение на Планетата Земя и активно изпращаме на човечеството специфичните технологически способности, които са ви необходими, за да преодолеете невредими острите ръбове на следващите около 20 години.(?)

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #2 -: Август 10, 2009, 18:33:01 pm »
ГЕОМЕТРИЯТА НА ПРОЯВЕНОТО СЪЗНАНИЕ


Започвате да разбирате и да усещате, че съществото ви, както и това на Гея, е съставено от много взаимнопроникващи се слоеве, а астралното ви тяло може и постоянно се отделя и слива с други измерения. По същия начин вашата Слънчева система, а всъщност и цялата материална Вселена, е съставена от различни етерни пластове и също преживява извънтелесни пътувания. Докато вашите учени се борят с философските приложения и научните възможности на паралелните вселени, те все още не могат да проумеят концепцията за телата във Вселената и за етерния двойник на тази физическа Вселена, който може да се движи и да взаимодейства свободно с другоизмерни действителности и други Вселени, подобно на собственото ви тяло ... по-забележимо, когато сънувате, медитирате и при астрална проекция.

...

Както призна най-накрая квантовата физика, съзнанието е източникът на материята; т.е., вашите учени сега започват да разбират как се образува материята - като съзнанието активизира квантовите вълни. Изначалният импулс, мисълта, надминава скоростта на светлината и само когато се забави до тази скорост, се заражда материята. Следователно може да се каже, че в известен смисъл материята е резултатът от забавянето на мисълта първо до скоростта на светлината, а после още малко, като се колебае напред-назад във взаимнопроникващо движение, докато накрая кристализира като материя.

...
Архитектурата на материята е построена върху вълните на съзнателно направляваната енергия, оформена във флуидна, постоянно променяща се матрица от геометрични пропорции и хармонии.

...
Това, което изглежда като безбрежно море от нищо, празното, е всъщност физическо същество, което се изразява в безкрайно променящи се геометрични фигури от съзнание.

...
Вълните и частиците на квантовата физика са елементарните носители на съзнанието, те образуват веществото на Вселената, както аминокиселините съставляват протеина. Нищо не е независимо. Колкото и далечни и откъснати да изглеждат нещата в 3-измерните възгледи, всяко измерение, съзнание, тъмно и светло, са само противоположни страни на Единното.

...
Да не забравяме и Ефирната паяжина, онова гениално разгръщане на нишките от златна светлина на Духа, които подобно на древните жени, се преплитат отвън навътре и като се свързват, обединяват Духовната светлина на любовта във всичките й измерения и в цялото й съзнание. Триъгълникът на светлинните влакна, тази най-свещена геометрична фигура в Космоса, въплъщава съзидателната експлозия на Триединството и е пътят на Семейството на Светлината... пътят към Дома. От тези възли в Паяжината, където се срещат 3-те лъча, се изпраща разноцветният спектър на вашата дъга към всички тела в Универсалното Същество, мостът, за който разказват митовете и легендите на различните народи. Ние участваме в нашето взаимно преживяване на духовно пробуждане чрез Паяжината, искрим с музиката на Единственото Сърце, величествената вибрация аум на Универсалното Същество, и именно върху тези струни се свири Музиката на Сферите. Изначалният оркестър не е нищо друго освен сърцето, което дърпа струните на съзнанието.

...

Духът на вашата разширяваща се физическа Вселена се спуска през своите вихри, пътувма из астралните нива, за да опознае както Аза на висшите си измерения, така и паралелните Вселени, които съществуват едновременно като божествени тела на Първосъздателя. Описвани като "черни дупки", вихрите, през които минава еволюиращото душевно съзнание на Универсалното Същество, всъщност са извивки на пространството, спираловидни енергийни тръби, които не се подчиняват на нито един от познатите ви закони на физиката. Вашите съвременни учени искат да определят черната дупка като някаква точка на отклонение, където материята по някакъв начин напуска материалната вселена, без дори да посмеят да обяснят къде отива. Съответно, ако науката пожелае да опише една бяла дупка като място за възраждане на материята, няма ли да й се наложи да определи откъде се излъчва, като се има предвид горното противоречие, че при напускането тя е отишла в "нищото"?

Тогава бялата дупка е този вихър, през който една страна от душевното съзнание на Универсалното Същество се завръща в своето материално тяло. И в двата случая описваме основно сребърната нишка, онази връзка между астралното и физическото, която или сте усещали лично в извънтелесните си пътувания, или за която сте чели и слушали от хора с близки до смъртта преживявания и астрални видения.

Процесът на раждането винаги представлява преминаване от една форма в друга, през свещения мрак към светлината, и отново обратно.

...

Не след дълго в линейното време ще познаете сливането на тези многопластови реалности. Напрягате се да си представите какво ви очаква и макар все още да не можете да ги възприемете, усещате приближаването му. Сега нещата се развиват по-бързо - много по-бързо, - и се завихрят към големия водовъртеж.

...

Повече няма да се чувствате сираци. Вашето галактическо семейство копнее за мига, когато ще се съберете отново в чест на освобождението на Гея и ще бъдете свободни от 3-измерните си принуди. Мрежата, която някога е държала Земята в мрачната власт на анунаките, просто не може да издържи на вълните, които Паяжината изпраща из цялото Универсално Същество и отвъд него, а Анунаките са изморени от своя експеримент. Надникнали са в своите епруветки и са установили, че природата на хибридното човешко съзнание е променила крайния резултат. Накрая ще разберат безмислието от въвличането ви в крайната полярност на техния преднамерен контрол. Губят играта, докато Земята се придвижва към просветление.

Наследниците на Анунаките, властващият елит, усещат как губят контрол, мрежата се разпада, а светлината печели и се вкопчват във властта и в името на собстеното си оцеляване. Изработили са допълнителна стратегия и са я задействали, за да ви попречат да прекратите мисията им, и поради тази причина са създали отново разновидност на структурната клетка на Анунаките в Интернет.

...


Наясно сте с използването на изкуствени органи, защото в тази област бяха направени много постижения, някои от които са положителни. По-загрижени сме за трансплантацията на органи и гени, която е предшественик на биокомпютърната технология. Много от вашите правителства прокарват законодателство, което разрешава на държавата свободен достъп до тялото ви щом го напуснете, за да се използва от медицината за трансплантация на органи. Уверяваме ви, че всяка клетка на тялото е напълно съзнателно отражение на вибрацията на душата ви, и като налагат вашия етерен модел и физическа тъкан в друго тяло, нарушават законите на божественото сътворение, намесват се в кармата на двама и осуетяват безпрепятственото пътуване на душата ви обратно към светлината. Частица от съществото ви неминуемо остава прикрепена към другия, а съдбата и на двете души се променя завинаги.

...

Някои от вас са развили своето съзнание и чувствителност, за да разпознават музиката на душата си - вибрацията аум. На някакво ниво усещате всяка клетка, доли всяка атомна частица, докато огласяте вибрацията на душевната си същност посредством вълните на съществото си към морето от съществуване. Трансплантацията на чужди органи не може да не породи дисхармония в тялото на приемника, защото в деликатността на вибрационните честоти, които остават извън физическата 3-измерна реалност, цялото е било нарушено... музиката е прекъсната. Донорът, чийто аум се запазва като далечна вибрация в тялото на другия, остава заробен в дълбините на сивата зона между Духа и материята, между светлината и мрака.

...
Периодът от време, когато тялото все още вибрира енергийно, макар да се обявява за "клинично мъртво" (съмнително положение, определено от сили извън свободната воля на индивида), в действителност продължава да носи песента на душата и следователно тялото трябва да се остави в блажената тишина, докато се осъществи докрай преходът. Когато музиката в тъканите и течностите на тялото спре, вече е невъзможно да се извърши трансплантация на органите му - това е опасна зона. Всъщност, ако органът съдържа достатъчно жизнена сила, за да се трансплантира, той все още носи душевната честота и не бива да се безпокои.

Извисяващото духа ви тяло не е предназначено да се свързва изкуствено и да се налага във вибрационния модел на друго същество, чието желание (принудително или не) да се вкопчи във физическия живот отрича душевния процес, начертан първоначално преди инкарнацията. Всъщност то със сигурност не е очаквало правителство, което да даде свободен достъп до душата ви и да отрече свободната воля в материалния свят. Това напълно противоречи на законите на кармата и не служи на възвишени цели. Освен това е недвусмислен показател за настоящото ви неразбиране и страх от смъртта, която продължава да се вазприема в съвременния ви свят като Краят на всичко.

Трансформацията на материята е начало на нова форма и естественият процес е цялото същество, съзнание и физическо отражение на живота, да преживее разпадането на физическото в своята цялост като нормален етап от собствената си еволюция.

Следотавелно смъртта трябва да се възприема като преход... продължение на съществуването и на еволюционния опит, вместо като край на живота. Семето се превръща в дърво, за да се превърне отново в семе.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #3 -: Август 10, 2009, 18:37:45 pm »
СВЕЩЕНИТЕ ХРАМОВЕ


... Щом приемете, че всяко творение представлява материализация на съзнателна мисъл, ще преминете към по-високо ниво, където целебният процес, който преоткривате днес, вече няма да бъде необходим - впрягането на силата на индивидуалния разум за лична и планетарна хармония ще бъде просто като да ударите камертон, за да създадете звук.

Това е изключително важно, когато Гея се подготвя за пълен планетарен възход, ако искате да останете в тялото си, тъй като енергийните блокажи във всеки слой на съществото ви ще попречат да го направите. С прости думи, хората с лошо функциониращи биоелектрически меридиани и затворена енергия няма да издържат огромните енергийни промени и усилването на фотонната светлина, което предстои сега, когато Гея се придвижва към центъра на Галактиката.

Решаваща за вашата Слънчева система беше 1994 г. Тя отбеляза ускоряването на земната трансформация и пробуждането на другите небесни същества от вашата сфера. Юпитер беше галванизиран чрез обстрел от дълбокия Космос, който стимулира това тяло за начално ниво на физически живот, като оттекна и в други светове, непонятни за биологическата терминология. Реактивизираха мисъл-формите на съществата, свързани с юпитеровата вибрация, като всички се приготвиха за промяната. Онези от вас, които усетиха върху емоционалните си тела юпитеровото шоково лечение, са най-настроени към тези многоизмерни същества, защото резонират към експанзивната, освобождаваща архетипна енергия. Затове сте съвсем наясно, макар и само на подсъзнателно ниво, за труса, който предстои в 3-измерния свят на планетната действителност из цялата Слънчева система. Ако можете да си представите как огънят Кундалини протича от Слънцето през всяко планетно тяло на съществото на вашето Слънчево Божество, тогава ще съумеете да осмислите интелектуално и да очаквате величествените вълни светлина, които ще преминат през Галактиката и ще достигнат до най-отдалечените краища на Вселената в нещо, което можем да ви опишем най-добре като галактически оргазъм.

...

Както при Юпитер, цялата Слънчева система сега преживява космическо настройване и в момента наблюдаваме експлозивното отваряне на впечатляващ брой човешки същества. Всяка отделна единица ще отговаря за собствената си еволюция, защото такъв е доброволният избор на всеки индивид. Мнозина ще изберат да си тръгнат поради нежелание да се откажат от своята зависимост от сетивната действителност.... Онези от вас, които наистина искат да се понесат върху огромните вълни на промяната, сега трябва да поемат алхимическата задача на метаморфозата, известна на мнозина като Великото Дело или пробуждането на светлинното тяло.

...

Храненето със сурови плодове и зеленчуци прокарва светлината през храносмилателната система и най-важното, през тъмнината на чревния тракт - растенията действат в клетките ви като носители на светлина, които попълват Ка или жизнената сила във вас.

...

Най-съществените химически вещества, необходими за идеалното функциониране на тялото, но и за отварянето на епифизната жлеза, се намират главно в суровите плодове и зеленчуци, зърнените култури, ядките и семената.

- Елиминирайте мъртвата животинска плът от хранителния си режим.

- Отстранете изкуствените оцветители, аромати, синтетичните хранителни вещества и синтетичните витамини.

- Избирайте пълнозърнести, непреработени, естествени храни от дъното на хранителната верига, като зърнени култури, семена, плодове, зеленчуци.

- Направете радикална промяна в методите си за приготвяне на храна, като включите 60-70% неготвени зеленчуци и плодове, най-добре откъснати направо от дървото или от растителния източник.

- Не използвайте микровълновите фурни в който и да е аспект на храненето си.

- Стремете се към екологично отглеждани продукти или по-добре сами ги отглеждайте. Растенията откликват на сърцето с още повече светлина; всички живи същества разцъфват от любовта.

- Включете в диетата си семена, бобови култури и целулоза.

- Благославяйте храните, които поемате, и ги ограждайте със светлина.

- Силициевият двуокис може да неутрализира някои от замърсителите, които се намират в питейната ви вода: поставете парче кварц в стъклено шише и съхранявайте в него филтрираната вода една нощ, преди да я пиете.

...

Знайте, че ядките, семената и бобовите култури са най-малко обработваните и променяни химически от всички храни.
...
Пестицидите, използвани в масовото производство на плодове и зеленчуци, натрупват токсини в тялото и донякъде неутрализират ползата от яденето им. Ако храната се харесва на насекомите, най-вероятно е здравословна и за вас, затова не се тревожете, ако няколко малки създания искат да споделят едно листо маруля или домат. Присъствието им е знак, че храната е чиста от токсични пестициди и отпадъчни вещества,.

...

Яденето на месо от клонирани животни, от което ви дели само една крачка, ще породи усложнени генетични мутации в телата ви и можете да бъдете сигурни, че ще ви прикове допълнително към земната плътност. Мъртвото месо, най-тъмната храна, очевидно запушва храносмилателната ви система, затова ви предлагаме да го елиминирате. Щом прозрете, че плътността му пречи на работата ви върху светлинното тяло, сигурно ще откриете, че желанието ви за месо е изчезнало. Мнозина от вас вече са забелязали нарастваща липса на интерес към месото. Това е етап от еволюцията на вашия вид.Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #4 -: Август 10, 2009, 18:38:31 pm »
...
В цялата човешка история - както документираната, така и по-старата, от времето когато континентите са били единна земна маса - звукът се е използвал като мощен катализатор от съществата, които са засяли Гея, и от техните наследници. В момента на вашето пробуждане трябва да разберете силата на звука за отварянето на дверите, освобождаването на енергията, видоизменянето на материята и разчистването на пътя към възхода. В древната цивилизация на Атлантида, преди вибрацията на Нибиру да унищожи хармонията й, съществата били напълно възприемчиви към звука и усещали музиката на Гея със стъпалата си като "басовия акорд" на своята самоличност. Всяка планета, всъщност всеки слой измерение, вибрира със звука на своето семе и затова съществата от Атлантида, наследници на други светове, донесли на Земята нивото на своята културна идентичност под формата на звук... Атлантида била мултиетническа култура от много цивилизации, които дошли да поставят началото на Новия Свят. Тази епоха доста приличала на заселването на Северна и Южна Америка - преселниците били същества от най-различни измерения и звездни системи извън земното ниво.

Всяка душа притежава отличителна музикална честота и сливането й с музиката на Гея пораждало някакъв индивидуален звуков отпечатък във всяка клетка на тялото. Този отпечатък наричаме аум или музиката на душата. Хармонията сред съществата на Атлантида далеч надхвърляла емоционалните взаимоотношения, защото в онзи период и при тази цивилизация всеки можел да чуе душевната музика на другия; и тъй като всяка музика в една или друга форма се вливала в останалата, нямало дисхармония. Затова тази първоначална земна култура се смятала за една от най-успешните в Галактиката, място, където същества от най-различни измерения се настроили към вибрацията на Гея в мирно съжителство и се постигнало величие на много нива.

С течение на времето 3-измерната вибрация на сетивната действителност и гравитационното привличане на Гея започнали да се намесват в личния аум, разстроили го и се наложило провеждането на лечение. То се осъществявало посредством кристалните пещери по бреговете на Атлантида, където жриците-лечителки настройвали аум просто като удряли съответната кристална матрица и създавали резонансен тон, който възстановявал хармонията в индивида.
...

Намесата на Анунаките в следващите поколения не само осуетила фината индивидуална вибрация, а агресията им била толкова яростна, че звуковата честота (аум на Гея), била хвърлена в жестока дисхармония, близка до днешната. Със силата на всевластния воин те нпрегнали Жреческото познание за звука и кристалите на такава опустошителна честота, че можели да взривят звука като бомба иви напомняме, че звуковата война (методът на Анунаките) продължава да се използва за контрол и господство. Онова, което все още ви предстои да научите за унищожението на онзи континент и последвалото наводнение, е, че именно разстройването на звуковите честоти на Гея нарушава равновесието върху планетата.

Трима представители на Висшето жреческо съсловие на Атлантида избягали от безвъзвратното унищожение на континента и стигнали до бреговете на сегашните Хималаи, където установили познанието на звука и свещената геометрична форма. В разцвета на Атлантида съществата, които населявали този огромен остров, действали в многоизмерно съзнание, ето защо има известно объркване по отношение на материалната действителност на тази земя. В многобройните си поколения Атлантида наистина съществувала в 3-измерното, и ако сега в спомените ви изплува нейната значимост, то се дължи на факта, че докато навлизате в Епохата на Водолея, започвате да преоткривате тайните на предците си успоредно с възстановяването на т.нар. връзка ДНК... и се връщате към пално съзнание като галактически същества, които обитават синьо-зелената планета.

...
Тримата от Хималаите се споразумели да запазят за бъдещите поколения на Гея познанието за музиката на душата, но тя трябвало да се замаскира за онези, които, както в Атлантида, биха злоупотребили с енергията, за да контролират и изкривят честотата - както било станало със синтетичините кристални форми в напредналата вибрационна технология на цивилизацията им. Приносът им към тази бавно еволюираща култура бил най-напред във въвеждането на звуковите врати, които се отваряли само когато звукът започнел да резонира; а после в използването на геометричните фигури на Сириус като свещени порти към висшите светове. Тези символи са преплетени в архитектурата на много постройки на тибетския мистицизъм, появяват се навсякъде в изобразителното изкуство на храмовете под формата на мандали и геометрични скулптури. Съдържат честотата на време, когато музикалната вибрация се сливала със свещената фигура, за да отвори дверите на времето и измерението в онази култура. За жалост познанието изчезнаро в мощния водовъртеж от нахлуването на китайците в най-святата култура на ХХ в. Ламите напуснали покритите със сняг планини на Тибет и по-голямата част от познанието и свещените инструменти изчезнали от тази свята земя. Сега са малцина онези, които наистина разбират властта на звука над свещените символи, останали в изображенията от епохата, когато човечеството притежавало много от ключовете.

...

Майсторството на звука се е почитало в много цивилизации от богатата ви история и познанието продължава да е с вас, управлявано от просветените на определени древни народи, като маите, северноамериканските индианци, догоните, ламите и делфините. Те са обединени да поддържат вибрацията на гея, но за жалост до нея се домогва и властващият елит, който отново би злоупотребил с познанието, за да ви държи под контрол. Подобно на тъмните жреци на Атлантида, Властта притежава способността да взривява вирацията. Техните воини не хранят обич към Гея, нито уважение към човечеството, а продължават да се стремят да ви заробят в мрака на невежеството - където са се опитали да ви държат през цялото земно време след нахлуването им в Атрантида. Манипулерането на звука е съществена част от технологията им.

...
Познанието за звука и неговата респектираща сила отново се люшка между полюсите на светлината и мрака, също както и вие преди началото на вашата трансформация.


...

Работата на строежите на пирамидите била просто и лека дело на разума - Жреците се призовавали, за да породят звуковата честота, необходима за издигането на блоковете. Те притежавали познанието на Атлантида за силата на звука, също както маите в подобните им творения... и тибетците, които използвали своето разбиране за звука и човешкия глас за висшата цел да поддържат вибрацията на душата на гея, която в действителност поддържа планетата в течение на много хилядолетия.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #5 -: Август 10, 2009, 18:44:14 pm »
ВРЕМЕТО И ВЕЧНОСТТА


Времето, както го усещате в границите на 3-измерната действителност, е напълно изкуствена рамка. Т.е., представата ви за времето се основава на линейна конструкция за някакво неясно минало, илюзорно, неопределено настояще и бъдеще на проектиран развой, които често ви карат да изпитвате страх и несигурност в живота. Всъщност, повечето от трудностите ви произтичат от погрешния начин, по който възприемате времето, особено сега, при смяната на хилядолетието. Започвате да придобивате съзнателно усещане за "сегашния" момент, да го изживявате, но повечето от вас са твърде далече от истината, че нищо друго не съществува. Това е разбираемо, защото усещането за безвремие е от висшите светове отвъд настоящите ви способности, макар да се докосвате до него в състоянията на сънуване и извънтелесни пътувания - там, където бягате от сетивния свят.

...

От перпективата отвъд настоящите ви възможности, времето не е фактор; т.е., ние усещаме вашата цялостност като мисъл с материален облик, като всяка единица съзнание допринася за цялото на вашето материално съществуване. Имаме достъп до Акашовите хроники, за да бъдем свидетели на обединяването на тази материалва яйцеклетка (морето от екзистенциална материя) със сперматозоида (активизираната воля на Първосъздателя), а от този съюз се ражда материалната Вселена. От нашето измрение виждаме цялата продължителност на живота - раждането и смъртта на материалното, което се изкачва по космическата спирала към следващото си проявление. Не можем да предвидим или да разберем собствените си действителности във висшите измерения, защото такава е природата на пътуването; но усещаме вашия свят и физическо съществуване като Същество, като едно цяло, чиито отделни части съзнание (като клетките на телата ви) живеят под формата на материя за определен пероид от време и умират, за да преминат в по-висши, не толкова плътни нива на съзнание.

...

От 4-тото измерение навлизате във висшите светове, където всички неща и същества са напълно наясно, че заемат едно и също пространство в безкрайността като енергийни обмени, които постоянно мутират и променят вида си в съответствие с мисията на душата. Нашата форма е вибрация и всичко е постоянно състояние на движение и видоизменяне. Следователно взаимосвързаността на всички съзнателни същества в материалната вселена създава непрекъснато всяка форма и резултат, а , времето, както го възприемате сега, изобщо не е фиксирана мярка.

...

Всяка мисъл и еманация, изпратени от вас в морето, стават вечни и важни, резонират чрез Космоса завинаги... защото ако съществува само сега, винаги има завинаги. Някъде на нивата, които все още не разбирате, груповият глас на вашата планета пътува към неразгърнати цивилизации и прониква в много нива на съществуване. Този момент от земната действителност - конвулсивната коренна промяна и неминуем възход - се пренася по вълните, защото Гея е комуникативният център на мрежата от чакри на нашето Слънчево Божество, и всички, които могат да чуват, слушат.

Ще наречем метаморфозата, която преживява вашата планета, аспект от смяната на измеренията, която ще се усети в цялата Вселена, изключителен момент във всевремието за човечеството, както и за останалите съзнателни същества в Космоса. Затова толкова много представители на неизброими измерения търсят пряк контакт, защото разбираме, че правите скок в съзнанието си, който ще ви позволи да приемате и обработвате информацията, тъй като сега трябва да се приготвите като цивилизация за преминаване в 4-тото измерение - свят отвъд времето, отвъд илюзиите.

Ще се съсредоточим върху нулевото време, което за мнозина е идването на христос, за други раждането на Просветления - два момента в историята на човечеството, които са спрели хода на часовника.
...
Времето спряло хода си и се върнало на нула... пауза в линейната времева рамка, където чавечеството в своята цялост разбрало значението на "сегашния момент". Светлината на тези Въздигнати Учители била толкова силна и всеобхватна, че голяма част от човечеството моментално прескочило времевата бариера и познало 4-измерното съзнание през периода, когато те били на Земята.

Маите са дали следващата точка на нулево време, защото техният галактически календар поставя края на времето на 21.12.2012 г. Като физически същества в линеъното време вие се страхувате от тази злокобна дата, защото за мнозина от вас "краят на времето" е синоним на края на живота, и усещаме как страхът свива сърцата ви заедно с тиктакането на часовника.
...
Затварянето на календара,
краят на времето,
ще бъде едно връщане отново на нулева точка...
еволюцията отвъд принудите
на 3-измерната реалност.

Сигурно усещате с удивление, че ще се случи нещо забележително, но страховете ви и катаклизмите на Гея ви карат да се чувствувате обречени. Затова сега правим паралел с други моменти в историята ви, когато нулевата точка във времето е провъзгласявала огряването на светлината върху планетата ви, и ви подканваме да вдигнете чаши за раждането на новата зора. Противно на ужаса и страха си, вие не само сте готови за нея, нуждаете се от нея... но и сте я създали, защото махалото е стегнало до крайностите на полюсите и Гея се връща към центъра през 2012, което е толкова миналото и бъдещето, колкото и сегашното на вашето съществуване.

...

Искаме да потвардим части от съвременната научна теория, която  описва (от материална гледна точка) как се образуват вихрите на черните дупки, когато някой звезда еволюира до момента, когато просто се свива и гравитационната й сила повлича частиците към центъра й. За огромната шир на Универсалното Същество звездата е безкрайно малка, като клетката за вашето тяло, затова изхождайте от тази относителна пропорция, за да възприемете как Универсалното Същество усеща смъртта на звездата спрямо въздействието й върху всимки живи неща в нейната слънчева система. Свиващата се звезда става все по-плътна и всичко, което я заобикаля, се притегля в гравитационния й вихър, неспособно да избегне силата на тази гравитация, докато се всмуква в уплътняващото се звездно тяло. Материята (с която обозначаваме проявеното съзнание), времето и пространството около звездата се променят, като създават онова, което квантовата физика нарича "изкривяване на континуума време-пространство". Докато свиването набира скорост, гравитационната сила нараства, докато накрая става толкова мощна, че дори светлината не може да устои на притеглянето й. В този вихър светлината полита по-бързо от скоростта на светлината и затова целият тунел изглежда като най-черна дупка, ако го наблюдавате от отдалечена точка, докато преминаването като активна част от процеса е с такава непонятна за вас скорост, че няма "време" да усетите този мрак. Астрофизиците, които се придържат към общите положения на теорията на относителността на Айнщайн, са съгласни, че заобикалящото пространство започва да се огъва или изкривява, докато звездата се свива, като изопачава времето - и когато процесът достигне фазата на пълен колапс, времето въобще спира. Ние заявяваме, че там, където спира линейното време, започва многоизмерността, защото знаете, че всяка смърт е само преход към друго състояние на съществуване и всеки край е ново начало.

В нашия метафизичен подход към явлението черна дупка, което ви описахме като "процес, при който душевното съзнание на Универсалното същество се възкачва по астралните си нишки", се докоснахме до същото преживяване от гледна точка на многоизмерното познание и необятността на Универсалното Същество. Това, което вашите учени обявяват за рядко явление в Космоса, ние наричаме възход на Душата, който е безусловният принцип на всяко съществуване: Душата на всяко ниво на сътворение се стреми нагоре, като се изкачва по спиралата. Всичко е в състояние на постояннно превръщане, и е така с всяко одушевено тяло на всяко живо същество из целия Космос.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #6 -: Август 10, 2009, 18:47:35 pm »
...
Слънчевото Божество изригва с огньове и силни експлозии, каквито земната история не помни, а те пораждат допълнителна неустойчивост на вашата планета. Занапред очаквайте още повече крайности в климата, бушуващи морета и мощни гръмотевични бури. Мнозина от вас усещат слънчевите изригвания в етерните си тела, независимо от съзнателната си представа, но сега ще бъде важно да обърнете внимание на слънчевата активност, която се проявява като предварителни етапи в трансформацията на Слънцето.

Колапсът на вашата звезда, Слънчевото Божество, е започнал и процесът на преминаване през астралните нишки на черния тунел към светлината скоро ще се осъществи. Такъв е галактическият сценарий на 2012: всички небесни тела, пространството и времето около вашето Слънчево Божество ще напуснат физическото и ще влязат във висше измерение, преживявайки като цяла слънчева система смъртта на 3-измерното ограничение и раждането в многоизмерното съзнание. Всъщност, вече усещате изкривяването на времето, докато гравитационната сила ви притегля във вихъра, където ще преминете през тунела по.бързо от скоростта на светлината и ще се появите в 4-тото извмерение.

От една далечна зрителна точка, когато вашите астрофизици наблюдават звездния колапс на звезди на милиони светлинни години от Земята, това прилича на катаклизъм. Но от центъра на бурята преходът е съвършено естествен и ще бъде доста опияняващ за всимки, освен за онези, които продължавата да се вкопчват в материалното сетивно съществуване. Ето защо толкова много информация се изпраща сега на Земята: методи за лечение на тялото и освобождаване от мръсотията, мисъл-формите и енергийните маси, които пречат на светлината да протича през вас, защото трябва да сте готови да приемате интензивното лъчение от фотонна светлина в процеса на приближаване и излизане от дупката. Това, което сега познавате като слънчева светлина, е само физическо проявление на чистата космическа светлина, която ще премине през телата ви с невъобразим блясък и ще озари душите ви в екстаза на разгръщането на тази промяна - трансформацията на вашето Слънчево Божество. не само Гея се трансформира и ако досега сме говорили главно за възхода на Земята, то е защото таво небесно същество ви е най-познато, макар вие, човешката раса, да знаете все още съвсем малко за земните неща.


НАСТРОЙВАНЕ


...
В действителност Атлантида била кристалният мас на най-големият потенциал на човечеството и процъфтявала в продължение на хилядолетия... докато неконтролираното натрупване на енергия, злоупотребата със силата, управлявана от технологията на по-късните епохи, нарушили равновесието и всичко било загубено. Малцина оцелели след големия катаклизъм от внезапвата промяна на Гея, толкова силен бил гневът й: толкова мигновен и безмилостен. Душите на Атлан, оцелелите, както и загиналите, се появяват сега, за да се уверят, че човешката раса, семе от тяхното семе, няма да повтори Грешката.

...

Вярвайте, че сте там, където трябва да бъдете, според първоначалното ви намерение, в сегашния момент на великата еволюция на вашето Слънчево Божество: във всевремието, в безвремието... придвижвате се към края на времето и отвъд него, веднъж и завинаги.

...

Когато говорим за "минали животи" или "древни" цивилизации, от наша гледна точка всъщност описваме една цяла панорама от едновременни преживявания. Същото важи и когато говорим за бъдещето - бъдещето на вашето Слънчево Божество, на Гея и на всяко същество, което съставлява тези тела - защото онова, което вие възприемате като наниз от хронологически животи и определени събития, ние разбираме като съзнание, което само се проявява с различни координати в континуума време-пространство.

...

Поколения наред маите използвали кристалните черепи, поставяли ги в астрономическите си обсерватории, в пирамидите и на други стратегически места. Великите ясновидци, Пазителите на Кристалите, били психично настроени към черепите и по този начин умеели да разчитат състоянието на Слънцето и на всички останали небесни тела в реално време - защото мисълта, от друга страна, пътува мигновено. Всъщност черепите не само давали достъп до развитието на Галактиката във всеки един мовент, но и освобождавали наблюдателя от линейното време - така че същите ясновидци можели да надзъртат в бъдещето и миналото на целия живот на Земята и в Космоса.

...

Единствено упълномощените Пазители имат пълен достъп до тях, макар че в редки случаи накои надарени медиуми са успявали да отключат част от входните шифри и да почерпят информация от там. Сега се правят нови открития, когато тузевните народи се събуждат от летаргията си - те са изчаквали това време, за да продължат напред. Съветът на Пазителите на Гея вече се е обединил, заема ръководните роли сред децата на Земята и ще събере 13-те черепа във вторичната фаза на изкривяването на времето. И това е било предсказано в ученията на старейшините и се е предавало чрез устната традиция, ясновидството и интуицията, както и чрез пряк контакт със звездните същества в различни моменти от появяването ни на вашата Земя.

...

В материалната Вселена има много популации от същества.
...
Опитваме се да покажем как времето се изопачава в материалната вселена и нещо повече, как времето не е независимо от пространството. Ще го разберете едва когато преминете отвъд 3-измернотониво на сравнение, и това е вястото, накъдето поемате, когато говорим за преминаването ви през черната дупка, през астралните нишки на Вселената и напред към следващото ниво на съзнание, докато цялото тяло от планети, звезди и небесни тела извисява съзнанието си.

Такова е великолепното разгръщане на Всичко-Което-Е, Което-Е-Било и Което-Винаги-Ще-Бъде, на което целият живот е едно отражение - един аспект. От простия камък край речния бряг, през най-сложната умствена постройка... до великите небесни същества на Вселената и отвъд тях, всички сме само частици съзнание от единственото; излъчваме вибрациите си през морето съзнание, като приемаме онези, които минават през нас, вдъхват живот и излъчват любов - в безкрайната последователност като вълните в океана.

Това е чудото на съществуването. Това е Смисълът.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #7 -: Август 10, 2009, 18:49:33 pm »
... Нито един човек, който живее сега в 3-тото измерение, не притежава способността да активизира сам някое свято място.
...
Пазителите на Енергията, онези, които могат най-добре да направляват енергиите ви и да улеснят хармонизирането ви чрез церемония, медитация и молитва, могат да се открият сред туземните духовни водачи, притежавали поднанието на тези места, което им е било предавано тайно, поколение след поколение от Мъдреците. Едва сега, когато най-после настъпи моментът на пробуждането, те започват да ви посрещат открито, защото вече не са обвити в мълчание. Те, гласът на Гея, се появяват сега - глас, който долита над океани и пустини, - за да ви направляват. Ето защо днес пътувате до най-отдалечените краища на Земята да търсите Пазителите. Влизате в резонанс със силовите места на Гея, приемате посланията й и в неприкосновен акт на магнетимна прегръдка най-сетне опознавате Богинята в нейната цялост.

В енергийния обмен всичко се понася нагоре... всичко се усилва. Говорим за постоянен, емпиричен процес, към който някои от вас са водени от духовните си водачи. Освен това има висши същества като нас, които работят с отделни личности, за да ускорят процеса им, така че да успеят да осъществят мисиите си и да служат на цялото. Други се събират под ръководството на посветени шамани и екстрасенси, чието предназначение е да привлекат съзнанието към тези вихри като част от индивидуалното и планетното посвещение. Но докато не протегнат ръка на земните Пазители на тези свещени центрове, няма да съучеят да отключат пазените там тайни, независимо колко чисти са намеренията им и колко искрени са обещанията им за мистични преживявания и духовно пробуждане.

...

9-те центъра на основната енергийна мрежа на Земята са: платото Гиза, планината Кайлас в Тибет, английският триъгълник (Ейвънбъри - Гластънбъри - Стоунхендж), Британи, Перуанските Анди, планината Шаста в Калифорния, Долината на пирамидите на Теночтитлан в Мексико, Оаху на Хаваите и индианските енергийни колела в Ню Мексико. Вторичните места включват Айърс Рок в Австралия, Дамаск в Сирия, определени възлови места в Сибир (все още неизследвани), Синайската планина в Израел, Великденските острови и индианските енергийни колела в Гватемала и САЩ.

...

Интелигентни извънземни същества от вашата Галактика работят с правителствата ви от години. Земята изобилства от енергия, целият арсенал от ядрено оръжие, което понастоящем застрашава да изтреби живота на Гея, може да се обезсили за миг.

...

Нима зрителния ви фокус няма да се промени изцяло, докато се взирате в Космоса, за да послещнете дългоочакваното родство с прадедите си?

...

Доста показателно е, че неоспоримата яснота на глифовете, свръхизмерният им произход, е повлиял на съвсем малка група хора. Това отразява колко слепи са масите във възприемането на онова, което ги заобикаля. Упоени, те съзерцават холографските апарати, които изпълват телата им с наркотика на безразличието, и от своите кресла на инертност и зависимост ви проклинат за вашата гениалност и проницателност - за смелостта да се усъмните във властта и общоприетото. Скоро ще се изправят пред кармичните последствия от това безразличие, защото ако не се отворят за промяната, няма да са развили съзнанието, необходимо за включване във висшите енергии и смяната на времето. Мнозина ще се опитат да си тръгнат, да се преродят в други светове, където могат да продължат своята еволюция с много по-бавен ход... и така трябва да бъде. Но онези от вас, които ще останат, трябва да са вдигнати от съня, да обединят усилията си и да възстановят равновесието на Гея преди последната фаза на нейната трансформация.

..
Напътствието трябва да се дава безкористно на търсещия и никога не бива да се налага върху онези, които не го искат.

...
Съвсем малка част от земното население разчита знаците, които умиращата Земя изпраща на пазитерите си, докато се бори да оцелее въпреки безмилостната ръка на човека.

...
Влизането в кръга на житна фигура ви въвежда в нашите резонантни полета, променя вашата ДНК и повишава вибрацията ви, за да улесни разширяването на енергийните ви полета.

...

Щом искате космически кораби, можем и ги създаваме: холографски образи, които изглеждат материални, но не са.
Не ни трябват кораби, за да пътуваме до други светове, на вас също не ви трябват. Древните египтяни и тибетските лами са пътували тялом в други измерения и други действителности.Не ви предлагаме да се опитвате да възстановявате методите им в настоящия етап от развитието си, тъй като просто не е необходимо. Познанието е вътре във вас и винаги е било зашифровано там, във вашата ДНК, очакващо възстановяване - превъртането на ключовете.

Хубаво е, че надраствате интереса към НЛО, защото той ви разсейва от голямата картина.
...
Голяма част от човечеството преминава отвъд материалните нива и насочва вниманието си към нови възможности и далеч по-широки хоризонти.

...
Докато тайните военни служби се радват на домогването си до "тайната технология", за интелигентния живот в Галактиката тя е достъпно познание, защото в Космоса цари оживено общуване и културен обмен, а междупланетните пътувания са от полза за всички мирни цивилизации. Иронията в обсебването на познанието и засекретяването на експериментите им  с въртящите дискове е, че когато най-сетне решат открито да признаят способностите си пред земните жители, вашата планета ще бъде в такова състояние на променено съзнание, че като раса това отдавна няма да ви интересува.


« Последна редакция: Август 10, 2009, 18:53:41 pm от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #8 -: Август 10, 2009, 18:59:49 pm »
ГОСПОДАРКАТА НА ШИФЪРА


Единствената Господарка на Шифъра, все още недоловима за голяма част от вашия свят, навлиза вмасовия разум само когато достатъчно хора се пречистят така, че да задържат вибрационния й модел на вашата честота - което ще започне за се случва през 2010 земна година.
...
Единствено вашият фокус и чисти намерения ще ви преведат през пустинята на земната зима; единствено чувството ви за общност, усещането за цялото ще преведат планетата през беззвездната нощ. Време е да се откажете от мечтите за Месията и други спасители и да се обърнете към вътрешното познание (вашата сила и усещане за предназначение), с което всеки един от вас поддържа собствената си честота; да поемете отговорност за всички мисли, които изпращате по вълните; да поемете отговорностза всяко деяние, постъпка, дума.

...
Сега на преден план излизат новите революционни мислители в областта на астрономията и астрологията, онези, които ще начертаят новите пътища, защото скоро новите връзки между небесните тела ще приемат различни сойтношения, щом планетите навлязат в последния етап на трансформацията си и старите парадигми няма да важат повече. Архетипите разцъфтяват в по-сложна индивидуалност и от здрача на неизследваното се появяват нови небесни тела. Щом вашето Слънце започне колапса си, всичко ще се притегли навътре и все още неоткритото ще бъде осветено, а после ще премине през вихъра заедно с вас.

...
Когато говорим за господалката на Шифъра, имаме предвид Извисена Учителка, която е служила на много нива на съзнание из цялото Универсално Същество. Тя изва във вашия свят като някаква галактическа акушерка, която да помага при прераждането на Слънчевото ви Божество. Вече е слязла отвъд Галактиката Андромеда, 10-тото измерение, за да се подготви за онова, което се иска от нея - огромната задача да определи ключовите точки на небесните тела във вашето Слънчево Божество. За това са необходими съзнателни сили, които до такава степен назхвърлят способностите ни, че сме поразени от величието й... защото тук говорим за величина, която влияе върху хода на цяла слънчева система, докато излиза от едно измерение и преминава в друго.

Можем да ви кажем обаче, че тя идва да отключи портите на всяко небесно тяло във вашата срънчева система и да установи междупланетната гравитационна система за пътуването през големия вихър от астрални нишки на Универсалното Същество, което се осъществява, когато подходущите галактически подреждания и срещи на планетите съвпаднат с координатите на маите. Това включва паралелни вселени, многоизмерни небесни същества и вашето възлюбено слънчево семейство от планети, луни и астероиди, които ще навлязат в оптимална позиция на проектираната от маите точка на 21.12.2012 г.

Под слизане на Господарката на Шифъра нямаме предвид, че тя приема човешки вид или кристализира като материя; в действителност вибрационна същност с подобна сила не може да се сгъсти във физ. тяло.

... От Земята тя ще координира планетното подреждане.

Тъй като няма да видите Господарката на Шифъра като физ. божество, съветваме ви да се пазите от онези, които ще твърдят, че са видели образа й в абстрактните форми на облаци и дървета. Тя надхвърля формата, същество с такава вибрационна величина не може да има някакво конкретно визуално съответствие, нито изречена дума. Тя е същност, съзнание с най-чиста интензивност, и изпълнява мисия... да помага в прераждането на Божеството.

...

Всички същества в процеса на своя възход по спиралата стават все по-Богоподобни. Молим ви да обмислите това твърдение от духовна гледна точка. Както преминавате през кармата, която се проявява във физ. ви прераждания, като духовни същество по същия начин еволюирате постепенно в онази неудържима светлинна вибрация на светилото - еволюиралата душа. Дълъг е пътят до посвещаването, още по-дълъг пътя до майсторството и нататък... до въздигането; пътят е един и същ за всимки души... обратният път към Върховното Същество. Всяко творение се намира в състояние на постъпателно движение към превръщане и завръщане в Източника. Единствената Господарка на Шифъра е достигнала това ниво на сливане, но най-напред трябва да освети този последен акт като индивидуално съзнание: нейният принос към Великото Дело на алхимията; процес на изцеление и гравитационно подреждане, който ще преведе вашето Слънчево Божество през тунела и в преминаването цялата система ще се превърне в злато.

Единствената Господарка на Шифъра идва да определи подходящото подреждане, необходимо да осигури безопасно преминаване, пресъздавайки в Слънчевото божествено тяло звуковата честота, която ще помогне да се задържи вашата слънчева система, както делфините поддържат вашите морета. Тя държи шифъра на всички водовъртежни точки на всяко божествено тяло от вашата слънчева система и нейната мисия е да изчисти енергийните меридиани на Слънчевото божество, установявайки точните гравитационни връзки между силовите полета на всички тела, и по усет да насочи оркестъра на тази финална симфония.

Ние разбираме, че без нейната намеса слънчевата ви система ще се разпадне, защото ако небесните тела не са динамично свързани, сифонът на този магнитен преход може да запрати планетите, луните и астероидите едни срещу други в огромен галактически сблъсък - или да ги захвърли в най-външните квадранти на свръхизмерното пространство. Други могат просто да изчезнат в сивата зона между измеренията, най-нежелателната съдба за всички души в преход.

...

Господарката на Шифъра става господстваща сила през 2010 г., когато времето навлиза в крайната фаза на своето изкривяване, преди да спре напълно на зимното слънцестоене през 2012. Ще се изправите срешу много противоречия, когато линейното време започне да се затваря около вас. Колкото и странни да ви изглеждат сега събитията, не можете да си представите какво ви очаква, щом стигнете до тази точка на колелото. Ще станете свидетели как се появяват отново изчезнали видове, как същества от други измерения се процеждат през пластовете, как се повтарят определени събития от миналото ви и границите на действителността просто се разпадат. Ще има безброй противоречиви образи, противопоставяния от всякакъв вид и на този етап от трансформацията ще царува объркване - докато съществата от всички пътища на живота се сблъскват с несъзвучията на преливащите действителности.

Докато въздействията на вибрационната промяна усилват емоционалните, менталните и физическите ви тела, геоложките условия на Земята също стават по-интензивни. С ускорението на времето и нарастващото раздиране и разкъсване на конструкцията време-пространство ще трябва да се изправите пред неизброими "не-реалности". Мнозина ще търсят отчаяно логични обяснения и както казвате вие, ще си изгубят ума наблюдава се увеличаване на психичните заболявания и н по-леки и в тежки форми   ); други, които са ускорявали светлинните си тела и са еволюирали над ограниченията, без да се откъсват от центъра, ще съзрат падането на стените на времето като разпростиране отвъд оковите на 3-тото измерение; и ще преминат през точката на въртене.

Дарени са онези от вас, които са способни да разберати  резонират в синхрон с мощния вибрационен импулс, който сега идва заедно с Господарката на Шифъра. Те са пречистили енергиите си и вече са превъзмогнали остатъците от страх, затова очакват промяната и знаят, че ще бъде величествена: изглаждане на полярността, краят на времето и освобождаване от заблудите. Нейните еманации ще бъдат най-значимата част от вашето ускорение, източник на подсъзнателно вдъхновение, и вие сте готови, понесени на крилете на очакването.

...

Господалката на Шифъра е въплътена в изображенията на египетската богина Хатор, представяна със слънчевия диск между рогата си - защото древните египтяни знаели, че тя поддържа вашето Слънчево Божество - Ра, в равновесие. Напомняме ви, че всичко е записано в Акаша, всичко е предвидено в безвремието, а много от египетските жреци били надарени ясновидци - направлявани от звездните същества от плеядите и Сириус, които били сред тях.

Тя е като Сотис, зорницата на Сириус, възкачва се символично на зазоряване, също както в дните на древен Египет, когато издигането на Сотис на източния хоризонт преди зазоряване винаги предшествало прилива на Нил, източник на плодородие и живот в бизводните земи на Египетската долина. За съжаление приливът на водите през новото хилядолетие не може да се сравни с цикличното заливане на Нилската долина от реката на живота, защото това, което започнахте да преживявате като разбушувани реки и гневни морета сега, във вашите дни, е едва началото на необуздания бунт на Гея към неравновесието и дисхармонията, плод на вашето безрезличие и пренебрежение.

...

В прехода си към по-висше измерение Гея преминава през естествена планетарна смърт, защото такава е същнастта на процеса. Ако тази концепция ви разстройва, то е защото се страхувате от непознатото чудо на излизането от физ. реалност. помнете обаче, че смъртта ви е позната, защото повечето от вас са правили този преход стотици пъти досега. Информацията е тук, във вашия генетичен материал - заровена във вашето подсъзнание.

Но сегашната екологична криза на Гея не е естествена прелюдия към прехода й, а симптом на човешкото откъсване от природата и земята. Затруднявате процеса на преход, като унищожавате напълно екосистемите й, а ну у трябвало да става така. също както човешкото преживяване на смъртта може да бъде приятно, безболезнено преминаване. Собствената ви карма и индивидуалният подход към здравето на тялото определя дали личният ви преход ще бъде като лек вятър или като яростна буря. Така е и с Гея, чиято болест и неразположение са продукт на обществената ви безотговорност. Както всички сте допринесли за страданието й, така можете да обедините силите си, за да я излекувате, да я подготвите за финалната фаза на прехода й.

Голяма част от населението и мнозинството от управляващите упорито отказват да приемат дори факта, че има екологична криза. Това, докато наблюдаваме пушека, който се издига над горящите дървета на умиращите тропически гори и пипалата от черен петрол, които се стелят по моретата ви, ще превърне прехода в изключително болезнено преживяване.

   

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #9 -: Август 10, 2009, 19:03:00 pm »
...
и в новото измерение пак ще бъдете земно-центрирани; т.е. земята преминава и вие заедно с нея... защото вие сте съществата на Гея. Затова, ако си представяте нещата в духа на Дисниленд, където всичко свършва щастливо и всичко се оправя в новата обстановка, помнете, че кармата трябва да се изплати, а злощастията на Гея ще бъдат не по-малко истински в 4-тото измерение, макар че процесът на възход ще е променил проявлението им.

...

Понастоящем Гея е най-неустойчивото небесно тяло в Сл. система и поради много причини се смята за слабото звено на Слънчевото Божество. парадоксално, но също така е най-динамичното, защото потенциалът на човешкото съзнание е необятен и неуморим, а от акашовите хроники виждаме, че съществата на земята са способни на неизмерими прояви на любов и състрадание - особено в момент на криза. Огромната ви способност да изпитвате силни чувства в края на краищата е изключително важна страна на човешката ви природа и ви насърчаваме да опознаете емоционалните си тела в тяхната сложност. Омагьосани сме от емоционалността ви, защото когато сте изпълнени с любов, можете да изпитате невероятна радос, удоволствие и екстаз от живота - голяма наслада е да усещаме как тези вълни преминават през нашите светове. Емоциите ви, когато са породени от любов, са най-мощният аспект на човечността ви, която ви прави велики. възтолгът ви се чувства в целите небеса.

...


"Щом под повърхността на Луната е била открита вода и проблемът с транспортирането на най-важните строителни материали, инструменти и хранителни запаси е бил разрешен, е започнала евакуацията на онези от Тайното правителство и избраните им представители. Плановете им за миграция от планетата Земя са насрочени за 2010 г., когато Биосферата ще бъде напълно завършена и ще може да гарантира удобно пребиваване на обитателите на жлищата с надпис "Само за членове", върху отдалечената страна, където сонди и космически съоръжения не могат да ги следят.


Намерението им е да изчакат земните промени, предречени за 2012 г., докато разрушителните сили на катастрофата се уталожат, и всичко се превърне отново в плодородно поле, възродено с мощта и технологията им. В заблудите си за власт и физическо безсмъртие те предвиждат да се завърнат на една Земя, която ще бъде изцяло под тяхно господство... за да построят наново и да си присвоят всичко сотанало от Новите земи на Алмагедон. Виждате ли разгръщането на плана: завръщането на боговете? От наследството си в космоса елитът ще организира завръщането си на Земята, ще създаде новите структури на властта, докато вие, масите маловажно човечество, потъвате и изчезвате от лицето на Гея.

Тези личности, принудили човечеството да ограбва земята за власт и печалби, все още не разбират, че всичко е свързано, всичко е кармично обвързано. С отровени сърца наблюдават резултатите от злоупотребите си, разбират, че експериментът им се е провалил и изродил, но въпреки това най-важният им проблем за управлението на Земята е да осигурят собственото си оцеляване и оцеляването на семето им, бъдещият властващ елит. Не са научили нещо. Отказват да разберат, че от кармата не може да се избяга, защото са толкома закостенели в боготворенето на властта, че си въобразяват, че са над реда във Вселената. Откъснали са се от Първосъздателя - от животните, Гея и всички живи неща, но не знаят, че трябва да се освободят от себе си, от собствения си маниер.

Тези индивиди не си дават сметка, че отчаяното им бягство в изкуствения рай на лунната Биосфера ще бъде последната им граница, защото в процеса на пътуването на Слънчевото божество през астралните нишки, те ще останат назад, ще бъдат запратени в най-тъмните кътчета на сивата зона, защото такава е кармичната им съдба. И така, онези, които са дърпали конците на човечеството - манипулатори от по-ранната цивилизация на народа на Гея - са предопределени да полетят в огромната бездна, изхвърлени от кораба-майка - Луната, в безмълвния облак. Там, като ренегатите на Вселената, неминеумо ще се свържат със своето изменено его - сивите, до края на вечността. Това е краят на цикъла.

Изглежда, че шегата няма да бъде само на ваш гръб.
Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #10 -: Август 10, 2009, 19:11:00 pm »
КЛОНИРАНЕТО И ГЕНЕТИЧНИЯ КОШМАР


...
Знайте, че ако ви разказват за потенциала на дадена технология, тя вече съществува. Можете да бъдете съвсем сигурни, че човешкият клонинг е бил тестван и презнат за технически "успешен в лаболаториите, много преди да ви бъде представен като футуристична възможност за сондиране на общественото мнение. Както възгледите на учения Айнщайн бяпа превърнати в средство за унищожение, така и най-хуманните едиали на генетиката ще бъдат сведени до най-ниските вибрации на човешкото съзнание, щом паднат моралните бариери и учените бъдат свободни да играят ролята на Бог с човешкия живот.

Тази информация сигурно изглежда позната на наследниците на Атлантида сред вас, като нестройна мисъл от дълбините на паметта им, която им вдъхва страх, но не и изненада, че това се случва отново. Последните поколения на тази цивилизация преживали подобни мутации точно преди потъването на континента и не е случайно, че Върховното Същество прекратило проекта Атлантида, като я потопило дълбоко в лечебните води на подходящо наречения Атлантически океан.

...

Експериментът обаче отново ще се провали, защото човекът не може да изпревари Божествения план, и неговите изкуствено създадени форми на живот няма да заменят съвършенството на живота като проявление на Душата. Съвсем просто някой подобрен интелект или генетично манипулирана биология няма да бъде по-добра от онова, което е живо съзнание в своя естествен кармичен цикъл... живот, който изживява предопределената си инкарнация и умира или преминава, както е планирала предварително Душата, запалила този живот.

...
Отдаването - разпадането на материята, която се превръща в светлина - е ключът към смисъла на живота на нивото на всяко измерение.
...
Завръщането към светлината не е така травмиращо, както идването в материята. Каналът на смъртта. Единият вход води навътре, другият води навън, само че вратата "навътре" ви пренася от светлината към плътността на физическия коридор на вагиналния тунел. Вратата "навън", порталът на освободената душа (като имаме предвид "освободена от ограниченията на физическото съществуване"), съществува единствено като многоизмерен вход, от който душата излиза от плътната материя обратно към светлината, като минава през теменната чакра.
Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #11 -: Август 10, 2009, 19:17:17 pm »
ЗА ЛУЦИФЕР И МРАКА


...

Не могат да схванат възхода на цялата Слънчева система. ... Много от вас ще се придвижат заедно с планетата, докато те ще останат заключени в собствената си карма. ... Нещо повече, толкова са убедени в по-низшето ви положение, че не могат да приемат преминаването ви в по-висши състояния на битие, докато те самите остават в мрака, вкопчени във физическото. Или по-лошо, изхвърлени в бездната, в сивата зона между измеренията.

Все още не са разбрали природата на Духа... че всичко е в състояние на превръщане, на изкачване нагоре. Дори те еволюират към светлината, макар и бавно. Това е ключът да разберете дуализма и полярността и това познание ще бъде най-решаващо за възхода ви, щом наистина го осмислите и осъзнаете:

Дори най-тъмните същества

отражения на Всичко-Което-Е

пътуват по спиралата на възхода

и накрая преминават в Светлината,

защото такава е природата на Духа.

Изплувате от сенките на вашето минало, ставате свободни същества във всякакъв смисъл, но най-напред трябва да преминете през чернотата, процеса на изследване на най-дълбоките ви страхове като народ и като отделни личности.

...

Нещо повече, ще трябва да се научите да прощавате, защото това е великото изражение на Божествеността ви. знайте, че всяко същество - всяко едно същество - е на същата спирала заедно с вас. във всички измерения, независимо колко силно са се загърнали някои в тъмните си плащове, в тях винаги има искра светлина. Светлината е съзнание и всички същества са съзнателни на някакво ниво. Пътуваме заедно, завръщаме се у дома. Някои избират да отдават огромна енелгия на мрака, други бързо се придвижват към светлината, но това отново е отражение на свободната воля. Вярвайте, че е така и сте свободни да прощавате и да приемате изостаналите.

...

Представете си за момент какво би било необходимо, за да се изпълнява ролята на противоположност на светлината на Божията сила. Какво ли духовно същество би пожелало да поеме такава задача? Помнете, че ако вярвате във Всичко-Което-Е, тогава по определение трябва да вярвате, че Луцифер е част от цялото и можете само да приемете очевидното... че злият Луцифер, тъмният полюс на Божията светлина, в действителност е отражение на тази светлина. Тогава дяволът, аспект на Всички-Което-Е, предлага на вас, съзнателните мъже и жени, избора на свободната воля. Ето това ви отделя от животните; това е главната причина за съществуването ви.

... Само невежеството може да ви държи във вериги и когато изучите сенчестата си страна и приемете, че дори мракът служи на човечеството, ще действате изцяло в светлината.

...

Вие, като искри Божествена светлина, се откъсвате от Бог, за да се развиете като индивидуални същности; да опознаете собстевната си божественост; да съществувате. А после, след като сте се изправили срещу предизвикателствата на тази воля, да се завърнете към целостта - светлината.

Двата края на спектъра са само допълващи се аспекти на цялото: любов/омраза, горещо8студено; добро/зло. Това са динамични изражения на Единствения.

...

Действията на воините на мрака накрая ще се обърнат срещу тях самите.

...
Вие, пробуждащите се, ще бъдете призовани да помогнете на тези същества, защото всички трябва да се издигнат. Накрая всичко ще бъде озарено; такава е същността на Духа.

...
Всяко същество е отражение на Божията светлина.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #12 -: Август 10, 2009, 19:18:41 pm »
ЖИВОТ В ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ


Бихме искали да мислите за приключване на полярността на вашето измерение като за вегово усъвършенстване, защото ако можете да си представите нюансите на преживяването, вместо противоположностите, тогава сигурно ще разберете фината метаморфоза на физическото, емоционалното и умственото тяло, която протича при смяната на измеренията. В 4-тото измерение издигате съзнанието си до ниво, където постоянно изпитвате единството на всички вибрации, и това изострено усещане за цялостност и взаимозависимост на всичко съществуващо не може да промени изражението и разбирането в областта на свободната воля. Това, което ви изглежда като рамка сега, в 30тото измерение, се размива в нюанси на Единното в еволюиралото ви съзнание като същества от 4-то измерение.

...

Единствено в съчетаването на

ин и ян аспектите на собственото ви същество

ще се разсее заблудата за полярността на Духа.

Когато Адам и Ева във вас

станат Едно,

тогава можете да познаете и разберете

Всичко-Което-Е.

...
Едва когато вие, съ-творците на Вселената, еволюйрате до ниво, така че да се слеете обратно с Бога, вече няма да се нуждаете от съществуването на полярността. Щом завършите духовното си пътуване (Божественото Аз, което е изразило желание да съществува като индивидуално съзнание), ще бъдете напълно освободени от най-важното изискване на самосъзнателното съществуване: подбудителят на свободната воля и еволюционният ви двигател - изборът.

Във всяко следващо по-висше измерение крайностите в този вроден дуализъм се смегчават, защото разбирането ви става такова, че виждате Цялото, пълнотата в движени Доброто и злото стават страни на битието, без вече да бъдат в противоречие помежду си, а по-скоро колебания или нюанси на взаимния израз.

...
Щом преминете и преживеете тунела, мигновеното прераждане на вашето Слънчево божество, ще сте преодолели такава голяма част от страха си, че най-вероятно ще се освободите от него, още преди да достигнете ярката светлина.

...

Щом се освободите от капаните на дуализма, от черното и бялото на сегашните ви убеждения и поведение, преминавате в просветлено състояние на съзнание, където съзирате взаимността на всичко. ... Кръгът е символ на вечността, разделен, в графичен смисъл, на тъмно и светло - като същевременно в светлината има точка мрак и обратно.
...
Двойнственотта, която свършва с приключването на земния календар не изчезва във висшите измерения. По-скоро става ясно за съзнанието и целия ви опит, че полюсните сили са само крайностите на цялото - взаимнозависими една от друга, за да съществуват. Вместо да отстраните полюсите, вие ще ги усъвършенствате, и това вероятно ще бъде един постепенен процис.

...

Земята преминава като възходящо небесно тяло, така че и в по-висшето измерение ще бъдете земно-центрирани. Всъщност няма да напуснете Гея... ще мутирате заедно с нея. Тревожите се за формата; можем да ви уверим, че много от възприятията ви ще се променят толкова фино, че едва ли ще  разберете, че вече не сте физически. Онези от вас, които изберат да се изкачат по спиралата като обитатели на Земята, пак ще се изправят пред Гея, която трябва да се възстанови от крайностите на човешките злоупотреби и дисхармония, и ще посветят голяма част от мислите и енергията си, за да я излекуват. М вного отношения пак ще обичате, ще се вълнувате и ще усещате живота както в настояшия етап от развитието си, но ще има много нюанси на промяна в съзнанието ви...
...
Адам, логическият ви разум, ще си почине, облегнат отново на Ева... ще позволи на интуицията да надделее над логиката. Земята също ще еволюира, докато дисхармонията, пренесена през черната дупка, ще започне да се изглажда, защото без вашето его, разделение и крайни емоции много бързо ще постигнете хормония с Гея.

Езотеричните господари, които са ви направлявали в подчинение и страх, най-вероятно ще останат заключени в 3-то измерение, ще преживеят процеса на смъртта, който ще порази големи участъци от вашата планета, и ще се инкарнират на други небесни тела във физическата Вселена в други времена. Някои от тях ще се присъединят към властващият елит (онези преки наследници на Анунаките), които ще полетят в бездната на сивата зона. А вие, пробудените, ще преминете от физ. реалност в новото си усещане за живота като взаимно проникване на разума и събитията, където ще се смесите с вибрацията на всички елементи на съзнание в едновременно съществуване.

Ще имате ли физ. тела? Няма да изгубите самоличността си в следващата фаза! Телата, които вместяват душевната ви същност, ще са се издигнали до по-висши честоти и това ще даде нови отправни точки на самопознанието ви, на преценките ви за другите и на способността да разпознавате космическите вълни, които преминават през вас. Ще възприемате енергиите на другите като вибрационни полета, ще разбирате мигновено емоционалното и душевното състояние на другия. Ще бъдете телепати, свободни да общувате без думите, които в действителност сега ви ограничават.

В 4-тото измерение пак ще има степени на съзнание, защото индивидуалните ви способности са толкова развити, колкото е еволюирала душата ви. Дарбите ви са наградите, които сте спечелили чрез духовните си постижения и изплащането на кармичните дългове. Това важи за всички измерения в Космоса, както ги разбираме. Така, както трябва да се изправите и да преодолеете трудностите в процеса, трябва да поднаете и удовлетворението от постигнатото, защото това са пътеводните светлини, които ви насочват по пътя към дома.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #13 -: Август 10, 2009, 19:20:25 pm »
Щом се откъснете от Божественото, започвате процеса на обучение и никога не спирате да учите - дори при завръщането си във Всичко-Което-Е, Което-Някога-Е-Било и Което-Някога-Ще-Бъде. При завръщането донасяте натрупаното познание обратно в Цялото, а това е било намерението ви от самото начало.

Онези от вас, които ще влязат в състоянията на създаване на 4-тото измерение, са били приети в института по Висше обучение... Посветени в училището за стаж по съзнание. След като сте взели изпитите, сте спечелили много награди, и ако сте започнали да виждате, съвсем скоро ще станете ясновидци, защото ще гледате с психичното си око, както и ще чувате без физическите уши и ще усещате, без да докосвате.

Ако вече сте благословени с тези дарби, скоро ще забележите, че способностите са ви се усилили, защото такъв е естественият процес, при който всички се издигат нагоре. Колкото повече напредвате, толкова повече се изострят сетивата ви, защото ако действате известно време на висше ниво, вие се изкачвате по-високо. Вече знаете много за вибрационните полета, еманациите на мисълта и етерните енергии. ще влизате и излизате от 4-тото измерение с лекота и ще се свързвате с учитерите и водачите си на още по-висши нива.

... Като същества от 4-то измерение продължавате да създавате потомство, но формата се променя. С рафинирането на енергиите ви (процес, който вече сте започнали като пробуждащи се същества на земно ниво(, сексуалното общуване става по-сърдечно преживяване, защото щом познаете оргазма като екстатична светлина, която преминава през космическото море, осъзнавате истинското му значение. Ще почуствате как енергията препуска през сърцето ви с такава сила  и възторг, че ще се чудите как някога сте могли да се наслаждавате на този съюз в животинското си аз, където физ. удоволствие и его-удовлетворението от завоеванието ограничават преживяването до 4 или 5 секунди физ. разтоварване и краткото удоволствие от моментите на емоции.

Децата ще се раждат от съюза на светлинните ви тела.
...
Първото поколение деца на възхода ще бъдат новите Пазители на Земята. Те ще настроят Гея обратно в резонанс. Тези високо развити души сега се подготвят за идването си и много ще се появят точно преди вихърът да ви притегли в центъра и през тунела.

Технологията, която познавате ще изчезне, защото вече няма да ви бъде необходима. Нима това не е характерно за еволюцията? ... Мислите и предаването им, данните и цялата съществуваща мъдрост, могат да се притеглят в съзнанието ви просто като уловите вълната на мисълта.

...
Чуваме мислите ви, колективният ви страх, че промяната ще ви отведе до някакво призрачно съществуване като вълни светлина, които преминават през някаква неясна, нереална сфера на "битие", някъде в Космоса. Този дълбок, непреодолим страх е един подсъзнателен спомен от преминаване през сивата зона, когато изпитвате различните преживявания на раждане и смърт в циклите на вашата реинкарнация. Сивата зона можем да я определим като слой между измеренията или по-точно между състоянията на битие.

...
Всеки път, когато преминавате през тунела на смъртта или раждането, вие се сблъсквате с бездната и трябва бързо да я прескочите. Познавате опастността, защото това е най-близкото състояние до несъществуването в една иначе бързо движеща се и разширяваща се Вселена - някакво полюсно отражение на Градината на Едем.

...

Емоционалните ви тела ще се пречистят, полюсите в съзнанието ви ще се изгладят, а нуждите ви като съзнателни същества ще намалеят. Всъщност бъркотията изчезва в 4-то измерение; манията за притежания избледнява, защото на това ниво егото замлъква.

...

Когато се изкачвате нагоре по спиралата, нещата, които смятате за важни, придобиват нови измерения. Отвъд сетивния свят вече няма да изхвърляте отпадъци и да бъдете неефективни потребители на енергия. Храната - вашето гориво - ще бъде светлината и това е една от най-значимите промени, която можем открито да ви опишем. ... Приемането на храна в тялото изчезва в 4-тото измерение. Това само по себе си представлява огромно облегчение за Гея, защото голяма част от замърсяването на планетата е продукт на хранителните нужди и отпадъците от тях.

...

Историята ви е пълна с примери за Учители, които чрез концентрация на ума са съумявали да преодолеят нуждите на физ. тяло и да живеят само като вдишват светлина в телесното електричество. За вас обаче тази практика все още е изключение, докато във висшите измерения е правило.
...
Във висшите измерения тялото ви се нуждае само от светлина, за да съществува.
...

Щом можете да се пренесете към друго събитие като влезете в резонанс с времето на възникването му, така можете да пътувате към определено място, като вибрирате към координатите му в космическата мрежа.
...
Настоящите ви начини за пътуване и отделяните от тях отпадъци също ще изчезнат, тъй като еволюцията ви в светлинно тяло вече няма да се нуждае от машини и механизми, за да ви отведе там, където искате да бъдете. щов напуснете 3-тото измерение, ще бъдете свободни да обикаляте планетата като се носите мърху космическите вълни на континуума време-пространство; по същия начин ще се придвижвате в Космоса, през висшите и нисшите измерения!

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #14 -: Август 10, 2009, 19:24:55 pm »
Когато наблюдавате същества в етера, енергии ири форми, които сякаш се появяват от нищото, в действителност съществото или неговата мисъл-форма от друго измерение или друго време е влязло в резонанс с вашето поле или във вибрациите, излъчвани на това място, и е дошло на тази честота, за да усети енергийното му поле. Понякога, в случаите на неизплатена карма, е дошло, за да я изцели. Хората с повишена чувствителност обикновено възприемат тези същества като призрачни, прозрачни видения, но това не е вярва представа. Става така, че същество, дошло в по-ниско измерение или по-точно в по-плътна действителност, не може да се материализира на същото ниво на сгъстяване. Занова наблюдавате някакво холографско изображение на формата му, която ту се появява, ту избледнява пред очите ви. Прилича на гледането на лошо настроен телевизионен канал, където образите или звукът се намесват в друга програма, а после отново изчезват.

Не казваме, че всичко отвъд физическото е задължително по-висше в духовно отношение от вашата реалност. Съществата, които са попаднали в сивата зона, са в безизходица и нито могат да еволюират отвъд физическото, нито могат да влязат отново в него; остават заробени в илюзиите на не-съществуването и заключени в неизплатената си карма. Когато при прехода преминавате през зоната, тези същества се опитват да се свържат с вас, да се прикрепят към вас в известен смисъл - това, за съжаление, става по-често, отколкото можете да си представите. Много деца превеждат със себе си такива натрапници през родилния канал, което обяснява защо някои същества са толкова обременени през живота си. Някои от хората, измъчвани от натрапчиви спомени за отвличане от извънземни, най-вероятно са превели един или двама сиви при раждането. Това обяснява защо много от онези, които се подлагат на хипнотична регресия, трябва да се справят със страха от преживяване на разни събития, свързани с посещения на извънземни в ранното им детство.

Колкото по-задълбочено разбирате резонанса, толкова по-добре осъзнавате как съществата се прикрепят на различни нива. Привличате към себе си резонансни мисъл-форми, изпратени както от хората от най-близкото ви обкръжение, така и от същества на астралните нива. В сивата зона няма АУМ, няма музика; съвсем оскъдна светлина или звук преминават през мъгливата бездна, но въпреки това мисловните вълни, проектирани от най-ниските ви вибрации, проникват през нейната граница и в дълбоката й вътрешност.

Можете да разберете защо сега, повече от всякога, трябва да изчистите полето си, преди да преминете през астралните нишки на вашето Слънчено божество - защото обитателите на сивата зона се надяват да се "вкопчат" във вас, за да ги отнесете в светлината. Помнете, когато изпращате отрицателни мисли, сякаш хварляте спасително въже в мочурище с плаващи пясъци, защото сивите могат да се хванат за тези мисъл-форми и вие да ги издърпате от тресавището.

Можете ли да си представите какво би означавало това в момент, когато цялата Слънчева система се изкачва в 4-тото измерение?
« Последна редакция: Август 10, 2009, 19:26:20 pm от хадзапи »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27