Демокрация означава гражданско общество, това означава , че човек носи отговорност за собствената си съдба , а не реве , че държавата не му дава и , че неможе да краде като едно време.При гражданскато общество индивидът изисква свобода за развитие на собствените си инициативи.Това не се наблюдава в България.Народонаселението е разглезено от комунизма.Все още ни управляват хора с работническо-селско мислене и поведение.Най-добрият пример за болшивишки манталитет е другаря Иван Костов и неговото управление.Не трябва да забравяме , че управляващите са еманация на народния дух и манталитет.Това което са те , представлява представителна извадка за мисленето и постъпките на обикновенния народ.
Доброто на всякакъв вид управления на база национализъм( в това число влизат фашизъм , националсоциализъм и т.н.) е ,че е запазена частната собственост.Тя дава възможност , човек да се научи да се грижи за себе си и да си взема живота в ръце.Всичко останало в държавата е подчинено на "желязна ръка".
Исторически факт е , че "десните" диктатори са леко чалнати(Хитлер , Мусолини) , но те извършват икономическо "чудо " в страните си и същевременно донасят стабилност на държавната система.Пример: Мусолини се разправя за 3 месеца с мафията.Практически тя престава да съществува.През 1943 Коза Ностра отмъщава , като помага на американците да направят десанта на о. Сицилия , чрез логистичната подкрепа на местното население.
Няма случай в историята , когато страна от латиноамерикански тип (с царящи беззаконие и икономически нестабилна)да не мине по този път.Ние не правим изключение.
Друг исторически факт е , че след такова управление страната е икономически стабилна и с нормално действащи структури.Примери от съвремието:Испания,Аржентина,Чили.За Германия и Италия няма да говоря.
Трети факт:Въпреки шашавоста си всички лидери в такъв тип управление не крадат и корупцията ако не е изкоренена , то е сведена до минимум.
Понеже съм убеден в тази моя теза , аз също гласувах за "Атака", ако не за друго , поне от куртоазия , че съм прав.Ще се похваля , че около 2 м. преди изборите познах приблизителните проценти на "Атака".
П.С. Естествено , че несъществува демокрация във вида в който се опитват да ни я представят.То е невъзможно да съществува такова животно! А комунизъм има все още-Северна Корея , Куба.