Автор Тема: "АТАКА и 3 ти март" развръзката  (Прочетена 23481 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

virtual

 • Гост
"АТАКА и 3 ти март" развръзката
« -: Март 01, 2006, 20:50:54 pm »
Какво ли ще стане? Очаквате ли нещо-малко или пък голямо да се случи? Кой ще загуби, кой ще победи?
Дайте мнение!

coroviev

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #1 -: Март 01, 2006, 22:15:34 pm »
  Ами вървим натам.Демокрацията е прекалено сложна за народонаселението.

virtual

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #2 -: Март 01, 2006, 22:24:41 pm »
ти къде видя демокрация или комунизъм по света.
А относно темата просто да видим кой как реагира. Щото да ти кажа на картинката трябва да сложат първо тези които ни управляват щот само беди ни донесоха, а за Сидеров такъв го оприличаават тези за които не е удобен.
Едва ли в тези времена ще се създадът лагери на смърта или пак ще прави някой сапун от някой си ;D

coroviev

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #3 -: Март 01, 2006, 22:55:19 pm »
   Демокрация означава гражданско общество, това означава , че човек носи отговорност за собствената си съдба , а не реве , че държавата не му дава и , че неможе да краде като едно време.При гражданскато общество индивидът изисква свобода за развитие на собствените си инициативи.Това не се наблюдава в България.Народонаселението е разглезено от комунизма.Все още ни управляват хора с работническо-селско мислене и поведение.Най-добрият пример за болшивишки манталитет е другаря Иван Костов и неговото управление.Не трябва да забравяме , че управляващите са еманация на народния дух и манталитет.Това което са те , представлява представителна извадка за мисленето и постъпките на обикновенния народ.
  Доброто на всякакъв вид управления на база национализъм( в това число влизат фашизъм , националсоциализъм и т.н.) е ,че е запазена частната собственост.Тя дава възможност , човек да се научи да се грижи за себе си и да си взема живота в ръце.Всичко останало в държавата е подчинено на "желязна ръка".
  Исторически факт е , че "десните" диктатори са леко чалнати(Хитлер , Мусолини) , но те извършват икономическо "чудо " в страните си и същевременно донасят стабилност на държавната система.Пример: Мусолини се разправя за 3 месеца с мафията.Практически тя престава да съществува.През 1943 Коза Ностра отмъщава , като помага на американците да направят десанта на о. Сицилия , чрез логистичната подкрепа на местното население.
  Няма случай в историята , когато страна от латиноамерикански тип (с царящи беззаконие и икономически нестабилна)да не мине по този път.Ние не правим изключение.
  Друг исторически факт е , че след такова управление страната е икономически стабилна и с нормално действащи структури.Примери от съвремието:Испания,Аржентина,Чили.За Германия и Италия няма да говоря.
  Трети факт:Въпреки шашавоста си всички лидери в такъв тип управление не крадат и корупцията ако не е изкоренена , то е сведена до минимум.

   Понеже съм убеден в тази моя теза , аз също гласувах за "Атака", ако не за друго , поне от куртоазия , че съм прав.Ще се похваля , че около 2 м. преди изборите познах приблизителните проценти на "Атака". :P
 

  П.С. Естествено , че несъществува демокрация във вида в който се опитват да ни я представят.То е невъзможно да съществува такова животно! А комунизъм има все още-Северна Корея , Куба.

prestor

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #4 -: Март 01, 2006, 23:06:32 pm »
Аз лично няма да ходя. Но се надявам всичко да си мине мирно и тихо(тоест без безредици), понеже очаквам да се събере доста народ. Със сигурност от митинга ще спечели АТАКА. Да се надяваме, че ще спечели и българският народ.

virtual

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #5 -: Март 01, 2006, 23:27:16 pm »
И аз мисля че трябва промяна. Не ми трябват тъпите обещания на сегашните политици. Ако трябва да ги чакам да оправят държавата, ще ми трябват няколко прераждания.На хората им е нужен живот днес не след 10-20 години ако все още си жив, щото от сметки, данъци,високи цени един ден могат да те намерят увиснал на някое въже.
Ква беше тази такава политика да има пари за войни (Ирак)  а за онко-болните да няма. Не знам за другите ама аз твърдо съм решил да ида и бих добавил "МЕТЛА ЗА НЕНАСИТНИТЕ БОКЛУЦИ"

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #6 -: Март 02, 2006, 06:27:09 am »
Коровиев - за мен лично както ги виждам нещата проблема в така нареченото "демократично управление" навсякъде по света  е че е здраво вързано с идеята за "пазарната икономика", която на пръв поглед може да е нещо много хубаво но точно в този модел се крият огромни противоречия! Защото при различнити утопични модели на живот  поне на теория има справедливост (съвсем друг е  въпроса на практика дали това е възможно) , но при тази прословута пазарна икономика съществува един огромен проблем който я дискредитира. Проблема е че когато се купува и предлага на базата на търсене и предлагане се забравя че има "основни" продукти без които човек поне за момента на този етап на еволюция неможе. Като се започне от основни хранителни продукти и се стигне разбира се до енергията! Та за мен лично трябва да бъде абсолютно забранено да се печелят пари от неща които се знае че така или иначе ще бъдат купени защото човек има нужда от тях! Също за мен е супер грешно болниците да са на пазарен принцип! Това опорочава цялата идея на медицината. Вярно обаче че тези които произвеждат тези "блага" или "услуги" от жизненоважно значение за хората трябва да имат достойно възнаграждение за техния труд - обаче по никакъв начин той да не е свързан с пазрна политика а всички тези хора да бъдат държавни служители и да получават пари от бюджета. Тогава доста проблеми ще изчензат сега цените  ако се базират на търсене и предлагане могат да станат много ниски за почти всички продукти които са необходими на човека - продукти които са в категория лукс - вече могат да минат на пазарния принцип. Разбира се тва е утопия защото никой няма воля за това. Тези които прозивеждат по принципа на пазарната икономика никога няма да имат интерес да направят продукт който да да се ползва с десетилетия и да е качествен и ефтин защото те от това няма да спечелят - ще спечелят хората но не и производителите. Ето това е проблема.
« Последна редакция: Март 02, 2006, 06:29:42 am от Alien »

coroviev

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #7 -: Март 02, 2006, 09:54:38 am »
   И аз ги виждам нещата като теб в идеален план , но това е утопия която няма да се сбъдне.За това се изисква по-особено умствено и духовно развитие. Частната собственост за която говоря ще научи човека  на инициативнност.
Хората не желаят да се грижат за себе си , а се оплакват как едно време им давали.Не съм чул някой да се оплаква , че държавната бюрокрация е както едно време , че държавата буквално ти пречи да се развиваш и работиш , дори ти създават проблеми при плащането на данъци! А това да искаш да даваш пари на държавата и тя да се дърпа и да прави спънки не е изключение , а практика. С други думи , сега се намираме в едно общество , което на външен вид е  демократично , но всъщност се управлявлява от болшевишки издънки , които не само нямат необходим ценз да извършат промяна , а нямат и желание за това.По-добре е да го караме като едно време-шуробаджанащина, крадене на корем- тя "държавата черпи". Затова нашего брата Българина има нужда от желязна ръка и частна собственост.Да се очовечи , да се научи сам да си сменя гащите , жабите да се върнат в гьола от който са дошли и всеки гьол да си има списък на жабати( последното е много важно! )
  За болниците и здравеопазването въпроса е по-сложен. Комерсиализацията на професията е продиктувана от лобитата на всякакви лекарски съюзи , от високите цени на образованието и обзавеждането на кабинети и болници и високите застраховки които плащат докторите.Това с две думи.По-дълго е иначе.
 Най-лошият тип здравеопазване на Земята е държавния!Ние сме единствената страна в света в която хората плащат , а получават по-лошо обслужване отколкото в държавна болница от едно време. Отново произведохме парадокс!
  А навън има добри системи на база застраховки:Знаеш какво си платил и какво можеш да получиш , Разполагаш с парите си както намериш за добре , те се и олихвяват, ако ритнеш камбаната , тъжната рода получава наследство парите от застраховката и т.н. и т.н. Ако имаш предвид САЩ в поста си, то системата им е много зле.В една болница има колкото лекари , толкова и адвокати.Съществуват едни адвокати наречени "Ambulance chasers" , които кибичат в спешното и си предлагат услугите на родата на пострадалите да осъдят докторите. Нищо лично , човека може и перфектно да си е свършил работата , но системата позволява да бъде съден.Парите за неустойка се изплащат от застраховката , която  си е направил доктора , а тя е  огромна сума на година.Затова и цените на медицинските услуги са астрономически.


     

Дъвиан

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #8 -: Март 03, 2006, 12:26:52 pm »
Във връзка с митинга на Атака току що ми казаха, че имало много хора и много автобуси от градове извън София. Вървели из улиците на София и манифестирали!

prestor

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #9 -: Март 03, 2006, 12:45:25 pm »
На площада не ми се видяха чак толкова, но може и да се съберат. Все пак и репортажът беше от 10 часа.

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #10 -: Март 03, 2006, 13:29:18 pm »
В момента   площада е на Фул макс  дават го пряко по тв Скат  :P

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #11 -: Март 03, 2006, 13:35:17 pm »
Освен площада цялата улица незнам коя е шото не съм от София е препълнена от хора със знамена и определено не се вижда края да се каже колко още има след тях! А митинга още не е започнал защото само се пускат възрожденски песни и още няма никй от ръководството на партията.

Неактивен zaio

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 127
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #12 -: Март 03, 2006, 14:54:03 pm »
Според мен в анкетата трябва да се прибави "Бих отишъл на митинга, но не съм от София" защото моето мнение е точно такова.
Най-добрата рецепта за щастие е- да използваш парите си не за да трупаш вещи, а преживявания!

fisk

 • Гост
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #13 -: Март 03, 2006, 15:07:12 pm »
Не вярвам на г-н. Сидеров, подкрепям го до национ. момент, зазщото с нищо не съм повече от някой чернокож или турчин. Волен Сидеров не ми се вярва някога дори да е ходил в Турция, но има претенции на идеолог и родолюбец илюминат. Агресията може да бъде хубаво нещо, стига да бъде правилно насочена, а може би в случая е така  :---  Няма да си кривя душата бих отишъл довечера,  но няма с кой. Г-н Сидеров би могъл да се развие политически ако не беше глупак и тесногръд, определено не е дипломат, никога не приема критика, идея или бегло предложение от никой включително и съпартийците му !?!?!.. ::) Имам сведения че е виждан не веднъж с американски граждани.. Дано не ппраща всяка седмица маил до дот.мил домейните. Все пак се извинявам ако греша в горе изписаното по адрес на гнСидеров. И още нещо, ако има още хора които не може да не разбират по-скоро се самозалъгват и оправдават под смешни аргументи без "насилие" не може да мине нищо, /въпросът защо е излишен в случая ако сте живели на земята последните 4000 години/ единствения лек срещу отровата е последната, няма синтетика или висша методика която да бъде аналог. Боклуците за да ги няма трябва да отиде  реална работна ръка и да го вдигне, а не някой да седне да му обяснява философията си или за да има хляб някой трябва да се изпоти..  

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 658
 • WATCHER
Отг: "АТАКА и 3 ти март" развръзката
« Отговор #14 -: Март 03, 2006, 15:34:38 pm »
Над 50 000 души има на митинга! Интересно как повечето медии силно ще намалят тази бройка...

 

Сходни теми

  Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
31 Отговора
30150 Прегледи
Последна публикация Октомври 30, 2012, 11:37:01 am
от Гален
100 Отговора
50485 Прегледи
Последна публикация Юни 04, 2008, 17:51:39 pm
от cdms
0 Отговора
2691 Прегледи
Последна публикация Март 21, 2006, 17:47:45 pm
от Eon
0 Отговора
3006 Прегледи
Последна публикация Юли 23, 2006, 05:17:03 am
от asdfghjkl
51 Отговора
47243 Прегледи
Последна публикация Април 17, 2012, 03:16:48 am
от Hacko

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27