Автор Тема: Методи Андреев: Масоните управляват България!  (Прочетена 7648 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Днес, когато и децата в държавата знаят, че страната ни се управлява от новобогаташи и олигарси, бившият шеф на Комисията по досиетата Методи Андреев демонстрира пред “ШОУ” по-различна гледна точка по въпроса.
- Къде са корените на това, което се случва сега в България?

- Да почнем от срещата на вътрешния министър Богомил Бонев с подземните босове в кабинета му през есента на 1997 г. Тогава ние, депутатите, не знаехме за тази среща. Долкото разбрах по-късно, било им е казано: момчета, успокойте топката, стреляйте се по-малко и правете легален бизнес. И вместо да изпълним обещанието пред избирателите да конфискуваме незаконните имоти и пари на тези босове, държавата казва на Георги Илиев, Маджо, Маргините и всевъзможните други босове - абе, я си изперете парите, но по-кротко! И това не е приумица на вътрешния министър, а конспиративно решение на политическото ръководство.

- Тоест, на Иван Костов?

- Ясно е, че тази среща беше инициирана от него. С други думи, вместо да даде ясен сигнал, че няма да седне да преговаря с бандитите, държавата им дава друг сигнал – момчета, ние имаме нужда от вас. Е, защо сега трябва да виним Румен Петков за някакви срещи с Маджо или други добре облечени бизнесмени? Каква е разликата?!

- Тази, че Костов и Бонев натикаха групировките в миша дупка, свалиха им стикерите от колите и магазините, удариха и самия Илия Павлов...

- Да, но те си направиха нови компании! И с какви пари? Просто си преляха бандитски придобитите пари. Колкото до стикерите, всичко стана с голям зор. Директорът на РДВР-Пловдив ген. Динев два месеца упорито не изпълняваше закона и не махна нито един стикер. На конференция на СДС поисках уволнението му. Това не стана заради протекцията на президента Петър Стоянов. Едва три години по-късно го махнаха, за да стане... шеф на Инспектората в МВР!? Колкото до войната на Иван Костов с Илия Павлов и “Мултигруп”, тя си беше лична, на икономическа основа - битка за територии. После, защо в последната “Панорама” Костов твърди, че при тоталната приватизация на хиляди предприятия може да са били допуснати грешки? “Стомана”-Перник да не би да е случайно предприятие, че да не се запитат как така попада в ръцете на бившия пернишки барман Людмил Стойков! Още повече че имаше изискване за доказване произхода на парите при приватизацията. И това изискване се спазваше, но само спрямо някои, за да се объркат нещата на определени, неудобни хора.

Затова ми е смешно, когато Костов се обявява за борец срещу мафията.

Тя беше препредадена от Луканов през Попов, Беров и Виденов на Костов, та до днес. Просто е необходима на всяко управление. Затова никой не иска да я унищожи. Както виждате, Маджо си е жив и здрав. И когато групировките уж били натикани в ъгъла, той си умножи състоянието, закупи си много хотели и се сдоби с нови фирми. Впрочем всички, които бяха при Бонев, забогатяха още повече. Махнатите от Костов министри – също ( б.р. – изтече информация, че от дома на Евгени Бакърджиев са задигнати  $180 000, злато и към 20 000 лева)

- Ами какво да прави Костов? Държавата – бедна, изнесените пари така и не се намериха...

- Не се намериха, защото Костов така и не даде анонс на службите да ги търсят. Единствено при Филип Димитров на външното разузнаване беше поставена задачата да се намерят изнесените пари. Само че тогава шеф на НРС беше Бриго Аспарухов.

- И той, доколкото се знае, не е намерил и цент и нищо не е върнал на държавата?

- Не знам дали нищо не е намерил, защото казват, че е върнал поне един чек, с който стартира бизнесът на сестра му. И кой казва, че е било безнадеждно късно да се търсят изнесените пари? Само преди година и половина в Германия си върнаха десетки милиони, изнесени от агентурата на ЩАЗИ.

- А в България кои държат големите пари днес?

- Наследниците и свързаните с бившите величия и висша номенклатура и обвързаните с бившите служби, хората на “двойна езда”. Почти без изключения. Единици са тези, които успяха да прескочат в големия бизнес извън този кръг.

- Кои са хората на “двойна езда”?

- Определена част от сътрудниците на днешните служби. В стария закон имаше текст – ако някой заема важен, висш админстративен пост или изборна длъжност и ако е сътрудник на някоя служба, това сътрудничество автоматично да се прекрати. Даже сме имали спорове с ген. Кацаров, шефа на военното разузнаване, който много скачаше срещу този текст. Добре де, питам го, ако ваш човек е депутат в опозиция, а ти му се обадиш един ден и му кажеш вместо да напусне парламента, да се гласува по определен начин, той кой ще послуша – тебе или председателя на парламентарната си група? Тогава генералът каза: “Мен, разбира се!” За тази двойна езда става въпрос.

- Има ли “хора на двойна езда” на ключови позиции днес?

- Има, разбира се.

Има и министри, и депутати.

Знам много имена, но нямам право да ги съобщавам, защото незабавно ще ме арестуват. Но ще ви кажа нещо друго. Хората се заблуждават, че България се управлява от парламентарното мнозинство на тройната коалиция. В този парламент вече има друго мнозинство и то не е на тройната коалиция. ( б.р. – интервюто е  взето преди изборите )

- И чие е то?

- Това мнозинство, което имаме в този парламент, не е от депутати на БСП, НДСВ и ДПС. То е много по-голямо, защото в него влизат и много народни представители от опозицията. Всички те са “братя” извън парламента, т.е. масони. Доколкото знам, в България има три масонски ложи, в които членуват управляващи и опозиция. Вероятно мнозинството на масоните в Народното събрание днес наброява около 200 депутати.


- Този нов “политически модел” не е ли алтернатива на изхабената вече политическа система? Нали масоните работят за благородни каузи?


- Не знам. За мен проблемът е, че българското масонство е по-близо до италианското - работи преди всичко за икономическите интереси на членовете си.

- Иван Костов масон ли е?

 Не. Костов сто процента не е масон. Той е институция сам по себе си.

По  Агенция БЛИЦ / в-к ШОУ, Славей КОСТАДИНОВ

Неактивен търпелив

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 133
Re:Методи Андреев: Масоните управляват България!
« Отговор #1 -: Юли 12, 2009, 16:21:16 pm »
 Методи Андреев: Хора от Държавна сигурност първи станаха масони
Методи Андреев е роден на 26 септември 1959 г. в Перущица. По образование е строителен инженер. Той е бивш председател на Комисията по досиетата, съществувала от 6 април 2001 г. до 20 юни 2002 г. В момента Андреев е преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия. Член е на Националния съвет на СДС. Семеен, има двама синове.

- Г-н Андреев, защо вашата комисия не успя да просъществува дълго и имаше кратък живот в условията на демократизиращата се България?

- Защото министърът на вътрешните работи се казваше Петканов, а министър-председателят – Симеон Сакскобургготски, които бяха върли противници на този вид законодателство. Точно тогава ние започнахме да се занимаваме с банкерите, и по-точно с банкерите на фалиралите банки и кредитните милионери. Списъка го дадохме на тогавашния министър на вътрешните работи Петканов, който се правеше, че не разбира за какво става дума, и връщаше многократно нашите писма. В края на краищата отказа да извърши проверката. Точно тогава набързо отмениха закона, но не закриха комисията, което е парадокс. Ако се интересувате, ще видите, че имаме БУЛСТАТ, имаме данъчна регистрация.

- Защо точно Симеон Сакскобургготски имаше интерес да се закрие Комисията по досиетата?

- Това е въпрос, който касае дейността на царя. Аз не съм човек, който говори без документи. Има много факти, които показват, че отношението на царя с бившите съветски служби не са били чак толкова незначителни.

Не мога да потвърдя масовото твърдение, че царят е бил агент на съветските служби. Но мога да кажа следното – царят никак не е живял зле в изгнание. Невероятно звучи един човек, който е символ на една институция, каквато е монархията, да бъде оставен извън полезрението на бившите съветски служби. Това не е нормално, нали?! Такива хора (като царя) са необходими на всяка уважаваща себе си разузнавателна служба. Защото в него е инвестиран страхотен ресурс. Забележете – този цар, цялото царско семейство напускат държавата с уважение. Позволяват им дори да изнесат доста неща. Нещо повече – към тях е зачислен офицер от ДС, който пътува с тях до Египет. Нещо повече – самото царско семейство – майката, лелята, а и самият цар, са възпитавани в социалдемократическите ценности. Нещо повече – известна е някогашната историческа забележка на Сталин: „Не закачайте царчето!”. Много е интересно какво е станало със завещанието на цар Борис – той е завещал неколкостотин хиляди швейцарски франка, които Симеон е трябвало да получи, когато навърши пълнолетие. Мисля, че ставаше дума за 500 000 франка – една доста сериозна сума. Това е завещал Борис на Симеон, когато се е родил. Въпросът е тази сума получена ли е, кой е осъществил  контакт с тогавашния станал вече пълнолетен Симеон. Когато се върна в България, Симеон направи призив за помирение. Той иска помирение. Както е редно, когато той стана министър-председател, нашата комисия беше поканена в неговия кабинет в Министерския съвет. Там разговаряхме, а член на комисията му подари архивна снимка, на която Симеон е с леля си.

При срещата възникна, да не казвам спор, но се отвори диалог между мен и царя. Той каза: „Добре, г-н Андреев, вие смятате ли, че истината, която е в архивите, е полезна?” Казах: Г-н премиер, истината винаги е полезна. „Да де, ама това не е цялата истина. На мен ми казаха, че има много унищожени архиви”, отвърна той. Казах: Г-н премиер, абсолютната истина е философско понятие. Като такова то е обект на изследване на много философски школи. Ние не сме философи, ние разполагаме с това, което го има в архива. За всичко останало си има изследователи, които могат да направят заключение за това, което го няма. Знам, че Симеон лично е разпоредил законът и комисията да бъдат ликвидирани. За целта дори е подготвена специална група от юристи и хора от няколко министерства.

Това го знам от Владимир Дончев. Наредено било от най-високото място – Симеон Сакскобургготски.

- Случайно ли е, че точно бившите депутати (юпитата) в НДСВ са предимно деца на родители, работили за службите, за ДС?

- Изобщо не е случайно. Групата на народните представители от НДСВ в предишния парламент бе съставена главно от представители на изтъкнати комунистически фамилии или на семейства, свързани с бившите специални служби. Там имаше една друга немалка прослойка – хора, свързани с най-новото масонство. Те не могат да бъдат назовани поименно, нали това е тайна! На тях им е забранено да казват, че са такива. Да, разбира се, че много имена се спрягат за масони. Но който и от големите и известни политици или бизнесмени да кажете, че е масон, ще улучите на 99,9 процента. Проблемът е, че самият Симеон Сакскобургготски, доколкото знам, принадлежи към Розенкройцерите. По принцип няма нищо лошо в масонството. Проблемът е, че българското масонство все повече придобива параметрите на масонството от италиански тип. Спомняте си ложата ПИ 2 на Личо Джели?! Помнете как под шапката на благотворителност и масонство тези хора защитаваха лични интереси. Правиха го по не най-законосъобразния начин. Там бяха свързани с кръгове от мафията. Стана голям скандал.

- Какви са признаците, че българското масонство се мафиотизира?

- Погледнете един голям областен град! Там виждате връзки между върховните органи на прокуратурата, шефовете на местния съд, шефовете на местното РДВР и хората с много пари. Защо им е на тези хора тази близост? Нали те по принцип са абсолютно независими?! Прокуратурата трябва да преследва всяко едно престъпление, съдът трябва да осъжда въз основа на събраните доказателства, полицията трябва да проследява тези доказателства, бизнесът трябва да се развива самостоятелно. Тези хора обаче са обвързани. Защо? Моделът на тяхната обвързаност е вреден за държавата. Той е криворазбрано прилагане на масонството. Ако забелязвате, в основата на всички български ложи стоят хора, които са свързани с бившите специални служби.

- Български феномен ли е обвързването на масонството и специалните ни служби?

- Масоните канят при себе си успели хора. Но как така в България хора от ДС първи станаха масони? Този въпрос е изключително важен.

- Каква е тази икономическа обвързаност между Милен Велчев и ген. Любен Гоцев, за която намеквате в едно интервю?

- Аз нямам данни за такава връзка между тях. Не знам да има обвързаност между Милен Велчев и ген. Любен Гоцев. Но не бива да забравяме, че ген. Любен Гоцев е един от първите, който е осъществил контакт със Симеон Сакскобургготски. Дори ако си спомняте, Любен Гоцев беше един от официално признатите съветници на царя и той много често ходеше във Врана. Това е факт. Никой не криеше, че Любен Гоцев и царят, освен официалните срещи, имаха и неофициални. Казвате Милен Велчев бил обвързан финансово с ген. Любен Гоцев? Велчев е много чувствителен на тема „икономическия просперитет” на брат си. Аз ще ви кажа това, което знам.

Бащата на Милен Велчев беше шеф в БГА „Балкан”. Доколко знам, по времето на управлението на Софиянски той е бил докаран в България с цел да бъде разследвана някаква негова дейност в БГА „Балкан”. (Бащата на Велчев беше уличен в престъпление – б. а.). Това нещо не се оповестява, но то е така. Никой до този момент не си задава въпроса: Къде са родителите на Милен Велчев? Те са живи и здрави, живеят в Южна Африка. Въпросът е следният – с какви средства тази фамилия си позволява стандарта, който поддържа. Да си спомним приватизацията, когато семейството на Милен Велчев закупува хотел „Велико Търново” на Златни пясъци. Тогава още не се говореше за инвазия на Българско Черноморие. По-късно там се изляха над 200 млн. евро в хотели и какво стана с онзи прословут военен имот, който дето уж трябваше Георги Велчев да го направи на общежитие, а нищо не направи? Разбирате сега защо тези хора драпат с нокти и зъби да бъдат пък във властта. Защото властта дава имунитет, за съжаление.

- И в момента се подхвърля темата, че Милен Велчев е продал неизгодно външния дълг на България?

- Това е сложна материя. Аз не я разбирам, не съм икономист по образование. Но когато разговарям с икономисти за външния дълг, те ми казват: Тук има далавера! И ето виждате, този същият Орешарски стана министър и каза: „Повече въпроса с външния дълг няма да го коментирам!” Дали доцентът Орешарски отстъпи пред политика Орешарски? Преди това той беше категоричен, че сделката на Милен Велчев за външния дълг е изключително неизгодна за България.

- Защо вече 20 години говорим за досиета, все ги унищожават, но някои остават, други – не. Въобще в България много се проточи сагата с агентите на ДС...

- Така поискаха тези, които режисираха българския преход. Тези, които след 10 ноември раздаваха куфарчетата с пари – кликата около Андрей Луканов с активното съдействие на генералитета на бившата Държавна сигурност. Затова сега няма беден генерал от комунистическите тайни служби.
Тези, които се изживяват за кръстници на българския преход от кръга „Монтерей”, тези „обикновени” пенсионери имат навик да обядват всеки вторник в едно от най-скъпите заведения на София. Да пушат пури, едната от които струва 100 лв. Поне това около тях е публично известно…

http://samvoin.blog.bg/politika/2009/07/12/metodi-andreev-hora-ot-dyrjavna-sigurnost-pyrvi-stanaha-maso.362668

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Re:Методи Андреев: Масоните управляват България!
« Отговор #2 -: Юли 12, 2009, 16:48:35 pm »

 ;D ;D ;D , a кой управлява масоните ?

Неактивен daskala

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 611
Re:Методи Андреев: Масоните управляват България!
« Отговор #3 -: Юли 31, 2009, 17:50:27 pm »

 ;D ;D ;D , a кой управлява масоните ?

То се знае. Тези които имат чисто национални масонски  ложи.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Методи Андреев: Масоните управляват България!
« Отговор #4 -: Август 16, 2009, 09:59:58 am »
На един познат баща му е масон. Каза, че 2 пъти в месеца имат срещи, траещи от 2 до 6 часа. Обсъждат се политиката, бизнеса и обстановката в страната. На тръгване всеки получава роза. Има голямо уважение между "Братята"...

Общо взето - мафия ;)

Неактивен Морфей

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 552
Re:Методи Андреев: Масоните управляват Бълг&#
« Отговор #5 -: Август 16, 2009, 20:46:41 pm »
Плъзнали са навсякъде, като новите хлебарки са. Ходаят и правят, кавото и където си искат без да се притесняват от нищо. Управляват ги ДУХОВЕТЕ-БОГОВЕ, те им помагат да бъдат елита и да имат тази власт. За какво са иначе тези храмове, ритуали и символи по целия свят  :diablo:
« Последна редакция: Август 16, 2009, 20:47:29 pm от Морфей »
Когато започнеш да разбираш истината, единствената цел остава да надграждаш себе си постоянно!

Неактивен Girion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 42
Re:Методи Андреев: Масоните управляват България!
« Отговор #6 -: Октомври 05, 2009, 13:38:38 pm »
Ами то ако не турците - масоните управляват..кат ни е толкоз акъла.
Gortozet 'm eus, gortozet pell E skeud teñval tourioù gell C'hwi am gwelo 'c'hortoz atav

Неактивен Ken1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 114
Re:Методи Андреев: Масоните управляват Бълг&#
« Отговор #7 -: Октомври 05, 2009, 15:32:47 pm »
Те масоните целия свят управляват, не само нас.  :)
« Последна редакция: Октомври 05, 2009, 17:47:00 pm от Mirotvorec »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27