Автор Тема: Тайните пророчества на мормоните - смятат за Месия нашенец  (Прочетена 5751 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

agent006

 • Гост
Някои твърдят, че К.Чуканов е агент внедрен в средите на мормоните, който се представя за техен Месия(Всъщност Месията на мормоните е индианския Кецакоатъл,качина - пернатата змия, когото Йосиф Смит свързва със змията на Моисей), пророк или каквото е там за да се добере до тайните индиански книги пазени от сектата, защото се смята, че те съдържат информация за извънземни технологий от древноста !
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 11:37:46 am от агент006 »

agent006

 • Гост
 :)
Цитат
Чуканов се е продал на енергиините монополи и на илюминатите, след като използвал и представил за свои - тоест откраднал и присвоил публикувана за свободна употреба теория за свободната енергия, квантите и проект за генератор на свободна енергия, след което сключил сделка да пази в тайна откритието срещу солидно възнаграждение!
Цитат
Чуканов не може да различи квант от вълна и цикъл, а ще прави генератори на квантова свободна енергия. 
Копирал някои от много публикувани в интернет схеми на такива генератори и го продава за свой на правителството на САЩ.
Да краде откритията на самия Никола Тесла няма срам този човек :o
« Последна редакция: Юли 22, 2009, 11:49:42 am от агент006 »

Неактивен ThreeFaces

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 137
 • Omnia ab Uno
Предишният папа да не се окаже прав, мир на прах му.
Човечеца искрено вярваше, че Голямото зло ще дойде от българските земи. :D

Неактивен astro

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 37
  • Технологиите на бъдещето
Някои твърдят, че К.Чуканов е агент внедрен в средите на мормоните, който се представя за техен Месия(Всъщност Месията на мормоните е индианския Кецакоатъл,качина - пернатата змия, когото Йосиф Смит свързва със змията на Моисей), пророк или каквото е там за да се добере до тайните индиански книги пазени от сектата, защото се смята, че те съдържат информация за извънземни технологий от древноста !

Днес мормоните са се присъединили към Световния заговор. Защо ли?
И тях ги блазни властта и облагите от нея. Още Йосиф Смит(основал мормонството) се е съблазнил и продал. Какво остава за останалите мормони? Та нали водачите на Световния заговор и Лукавия съблазняват и подкупват точно с това, а борбата за доброто е трудна - лесни са пътищата на злото.
През 1842 г. самият Смит също става масон, както сам отбелязва в своята книга "История на
църквата":
"Тази вечер получих първата си степен на масонство в масонската ложа Науву, която
се събра в моя главен бизнес офис... Бях издигнат до титлата благородник."
През 1823 г. един американски ангел, наречен Морони, посещава Йосиф Смит (1805-1844) от Ню Йорк. Ангелът разказва за книгата на Мормон и му разрешава да я изрови през 1827 г. Мормонската църква основава през 1830 г.
Любопитно е, че мормоните търсели връзка с хопите.
Интересно е, че златните плочи на оригинала на книгата на Мормон били донесени от ангел от небето (астронавт от НЛО) по свитетелството на трима очевидци. В нея се твърди, че индианците са Избрания народ и че змията е знакът - изображение на Христос(всъщност Пернатата Змия Кецалкоатъл и Змията от преданията на хопи и навахо), който посетил индианците.
Очевидно Й. Смит е бил в контакт с извънземна цивилизация, но после изкушен от слабост към жените въвел многоженството и контактът бил прекъснат, защото Смит вече престанал да следва указанията на космическата цивилизация. След това последователите му търсели връска с хопите. И до днес мормоните се опитват да установят повторно връзка с космическата цивилизация.
Хопите са известни с преданията си за летящите чинии от древността и контакти с НЛО.
Хопи, които имат известна връзка с мезоамериканските индианци, очакват завръщането на Човека Змия(в мезоамерика Пернатата Змия).
Явно целта на Кирил Чуканов е да се добере до нещо пазено от сектата на мормоните, което все пак са скрили от масоните и запазили за себе си или пък искат да се доберат до тайните пазени от индианците хопи, които пазят доста тайни за Шеран-Змията.

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
  Точно преди час двама младежа,  от тея русичките с вратовръзките и гадния си английски акцент се оптаха да ме заприказват нагло нагло и запознаят с техният баща Мормон но ги отпратих бързо, викам: -  бързам бързам  ;D чао друг път. ;D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27