Автор Тема: Бъдете будни  (Прочетена 7910 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Бъдете будни
« -: Май 24, 2009, 09:56:34 am »
Сивите се нуждаят от човешки генетичен материал за да поддържат генофонда си поради израждане, те са наследници на древните хора смесени със хомосапиенси! Те са хибриди и не могат дасе размножават нормално, а с хибридизация с хора!
"Винаги са отвличали хора за генетичен материал - я вижте колко предания за моми отвличани от змейове - НЛО!
Не могат да завладеят обаче Земята открито, защото плеядинците - крониди, които са хора арииски тип няма да позволят и вече са водени космически войни за това! Кронидите се опитали да помогнат на земляните още в древността, но те ние били готови за високите технологии, започнали войни довели до унищожението на Атлантида! Дори човечеството неможе да изпълни изискванията - общество без класова експлоатация и бед държави от днешния класов тип!
За това Сивите ползват друга система контрол с тайно съглашение със земните правителства, като им обещават различни бонуси като власт над света възкресение и други(но повечето са чиста лъжа - не им ги дават)! В древността те са се договаряли с Египетските фараони, вавилонския цар Навуходоносор, цар Соломон и юдейските първожреци(от там фиксидеята за богоизбраност в юдаизма) После се опитали поради способностите на Исус да се договорят с него, като му обещали власт над всички земни царства, но той отказал - изкушението от дявола в пустинята! Това не попречило да влезнат в съглашения с по-късната църква!
Накрая сключили договори с илюминати и масони, защото старите договорености и система не ги удовлетворявали!
Днес пък влизат в съглашения с CAЩ и други, а договорката с Хитлер за изтребление на евреите била защото те вече не следвали договора и им пречели като почнали развитието на физиката(Хитлер презирал неслучайно евреиската физика) защото технологичното развитие би направило хората неуязвими и недостъпни за Сивите с нови средства за защита от НЛО, а това би било пагубно за Сивите - без пресен генетичен материал те биха се изродили окончателно!

Но черна дупка се приближава към нас и скоро ще я усетим!
Много скоро ще започне нашествието на Сивите извънземни и ще искат да поробят хората да ги отвлекат на корабите си като добитък!
Но те ще бъдат спрени от кронидите, ще се води последния бой!
Не се оставяите да ви измамят сивите и илюминатите!
И не се бойте - кронидите са по-силни и ще победят, въпреки че сивите са отчаяни! Командирът Ащар няма как да не ги победи!
После човечеството ще бъде евакуирано и цивилизовано в повисшата форма на цивилизацията!

« Последна редакция: Май 24, 2009, 11:24:59 am от bai_lun »
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Бъдете будни
« Отговор #1 -: Май 24, 2009, 09:59:05 am »
Цитат
Още в края на миналия век зачестиха апокалиптичните предсказания. Знайни и незнайни гадатели вещаеха предстоящ край на света. Първо беше 11.VIII.1999. – денят на пълното слънчево затъмнение, после 1.I.2000. Нищо особено не се случи тогава на плътно материално равнище. Сега отново се появяват злокобни прогнози, стряскащи лабилните и невежите хора. В противовес на тази параноя звучат мъдрите послания на висшите същества, предавани на човечеството чрез контактьори. Може би най-убедително в този смисъл би било изявлението на ръководителя на т.нар. “Възнесение” – Учителя Сананда, две от чиито земни въплъщения са Иисус и Аполоний Тиански. Посланието е прието от “Аметистовата група” в периода януари-март 1994 г. Фактът, че именно той е определен да ръководи грандиозния преход, е напълно логичен с оглед на сведенията, според които изпълняващият длъжността Световен Учител (Христос) – Господ Майтрея е предоставил по-голямата част от управленските си функции на него, Сананда, на един друг известен Учител – Кут Хуми и на Архангел Михаил.

Приветствам ви, приятели! Нося ви съобщение, което е важно за цялото човечество. Моето сърце е пълно с любов към всеки от вас. Ето защо съм тук. Аз съм Добрият Пастир. Някои от вас ме познават в настоящото време като Сананда, а други – като Иисус Христос.
Времето на тази планета и на живеещите на нея хора изтича. Не бива да се страхувате, аз нося вест на надежда, а не на гибел и тъма. Тази планета, сътворена от Бога-Отец, моя и вашия Отец, е била създадена в красота и любов. Отначало всички хора и животни на нея живеели в мир и хармония. Сега Земята, така любима на Бога-Отец, стигна до голям упадък, човечеството не Го слуша. Много скоро, деца мои, тази планета ще се промени, тъй като вселюбещият Бог ще я върне обратно към първоначалния план.
Светът, какъвто го познавате сега – природни катаклизми, недостиг на храна и вода, болести, болка, страдания, глад, алчност, скъперничество – отива към края си. Аз дойдох да съобщя плана, който създадохме за тези, които ще бъдат способни да чуят. Ние го нарекохме ПЛАН ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ.
Планът за Възнесение е за вас и за всички хора на Земята, които ще възприемат с внимание моето слово. Бог-Отец обича този свят! Той вече ме е изпращал на Земята, за да ви покажа какво би могло да бъде направено, за да живеят всички хора в мир и хармония. Обаче тогава хората се вслушаха само в една част от моето съобщение, друга част пропуснаха, а сега и напълно са забравили. Но тази планета остана в сърцето на Бога-Отец най-любима заедно с населяващите я хора.
Планът за Възнесение е вашето спасение. Четейки във вестниците съобщения за пожари, наводнения и земетресения, лесно се разбира, че на вашата планета стават големи изменения.
В настоящото време не може да се избегне смъртта, но Планът за Възнесение обяснява, как може тя да бъде преодоляна. В целия свят има хиляди такива като вас, които дойдоха да чуят новината за Възнесението. Мнозина радостно посрещат тази новина като нещо родствено, спомняйки си, че са слушали за това много по-рано, но не знаят точно кога. Други я посрещат с осмиване и цинизъм. Но аз съм тук не за това, да заставя хората да променят начина си на живот, пожизнените си убеждения, вярата и религията си. Аз идвам за това, да им съобщя какво става и как те могат да помогнат на себе си и на другите.
Планът за Възнесение се състои от три основни части, наречени ТРИ ВЪЛНИ НА ВЪЗНЕСЕНИЕ. Първата вълна на Възнесението вече тече. Тези, които са се събудили при вестта за Възнесението, ще бъдат в първата му вълна. В своето мнозинство те са ЗВЕЗДНО СЕМЕ, това са хора, които са били програмирани за Възнесението дори преди да се въплътят в този живот. Очакваме, че първата вълна ще вземе 144000 човека.
Първата вълна ще бъде духовно Възнесение и ще продължи от 2 до 48 часа. Тези, които са искали да отидат, ще бъдат приети в духа. Някои насън, други бодърствайки. Някои в състояние на медитация, някои изобщо в състояние, когато няма да могат да си спомнят нищо. При Възнесението ще ви доставят в приготвено за вас място. Вие ще познаете неговата любов, ще почувствате неговата вибрация, ще възприемете дружелюбността на пейзажа, мястото и хората там. Не бива да се боите, навсякъде ще ви обграждат любов и светлина. Самото чудесно Божество ще ви обкръжи със Своята любов. Там ще имате време да отдъхнете, време за преосмисляне и пречистване, и изобщо ще се почувствате много по-добре. Вие ще се върнете у дома.
Първата вълна ще се раздели на две части: в първата ще бъдат тези, които ще пожелаят да се върнат на Земята, във втората – тези, които няма да пожелаят. Всеки от вас, независимо от желанието си, ще има едно и също знание за Възнесението. Вие ще разбирате повече и ще ви бъде дадено знание за това, което ще се случи на Земята, и ако решите да се върнете, ще се върнете като друга личност. Ще бъдете свързани с вашия висш Аз, затова ще можете да донесете в тази телесна форма, в окръжаващата среда, в която живеете сега, духовната същност, ще можете да реализирате някои способности, които все още дремят във вас.
Целителите ще открият, че лечебните им сили са се увеличили многократно. Ще видите как изцелението, което давате, ще става почти мигновено. Тези от вас, които искат да бъдат канали за информация за Възнесението, ще открият много нови мои аспекти, достъпни за вас, – ще трябва само да попитате с любов и ще приемате отговори.
Вътре във вас ще настъпят сериозни изменения. Например ще се измени вашата телесна форма. Стареенето и разрушаването на вашите тела във физиологичен смисъл ще се прекрати, телата ще започнат да регресират. Звездните семена, тези, които се връщат обратно в своята среда, своите семейства и земния свят, ще бъдат готови да помогнат на онези, които проявяват интерес. Те ще бъдат готови да помогнат на групи хора, да им обяснят и покажат какво се случва, да облекчат техния път и успокоят техните страхове, и да ги подготвят за втората вълна.
И така, втората вълна. Не мога да ви посоча дата, тъй като това не е разрешено, и самият аз не бих искал да предизвиквам масова паника на Земята. Но това ще стане след години, а не след столетия.
Втората вълна е начало на евакуацията. Промените, които ще станат на тази планета, ще бъдат толкова големи и катастрофални, че никой не бива да се намира на повърхността ѝ. Ето за какво е предназначен Планът за Възнесение. Това е план за осъзнаване, повишена чувствителност и временна евакуация.
След първата вълна мнозина ще се върнат, за да разпространяват информация за Плана за Възнесение. Ние се надяваме, че това ще помогне на хората да напуснат Земята за известно време, защото втората и третата вълни трябва да бъдат Възнесение на тялото и духа. Тези от вас, които направят такъв избор, ще окажат голяма помощ на мнозината, които ще останат тук до заключителната евакуация.
Заключителната вълна ще бъде последен шанс за Възнесение. Този, който реши да остане, ще пропусне своя шанс и ще премине през процеса на смъртта.
Някои ще бъдат взети на друго място, където техните души ще бъдат преустроени. Някои могат дори да се окажат в други измерения или светове, от които са дошли на Земята.
Съществува неизчислимо количество вселени, за които вие не знаете нищо. Не бих се наел да ги изброявам. В пределите на тези вселени има планети, на които живеят същества на светлината. Някои от тях имат физическа форма, подобна на нашата, а други съществуват само във вид на мисъл и светлина.
Така някои ще се върнат в измеренията, откъдето са дошли, на други ще помогнат по пътя им, правейки болката им търпима, но в тази заключителна вълна ние ще вземем всички без изключение.
Последните дни ще настъпят веднага, след като приключи евакуацията на третата вълна. Земната ос ще се премести – северът ще стане юг, а югът – север. На мястото на водата ще се появи суша, а сушата ще стане вода. Слънцето ще изгрява на запад и ще залязва на изток. Климатът ще се промени, повърхността на Земята ще се тресе и разрушава. Земята ще бъде преобразувана според първоначалния проект на моя Отец. Това не е приказка, а вече се случва. На Земята ще има много наводнения, земетресения, големи пожари и разрушения. Капаните, които се възприемат от мнозинството хора като жизнена норма, ще бъдат унищожени, и хората ще узнаят, че тези неща на практика не са били важни.
Както вече казах, това не е гибел и тъма, и няма да се случи следващата седмица. Погледайте и понаблюдавайте какво става наоколо. Разберете и с разбиране в сърцето съобщете на онези, които все още не знаят, какво става. Когато заключителната вълна бъде завършена, вие ще можете да постъпите, както ви се прииска – да останете в създадената за вас среда или да се върнете на новата Земя.
Вашата телесна форма ще бъде променена, вашата духовна форма ще бъде, несъмнено, също така друга. Няма да ви бъдат нужни транспортните средства, с които сега пътувате.
Вие се намирате на прага на нов разцвет за цялото човечество. Някои наричат това настъпване на "Нова ера". Някои говорят за “Епоха на Водолея”. Ние го наричаме раждане на света.
Вие живеете в потресаваща и забележителна епоха, когато всеки от вас, вашите семейства, родители, съпрузи, съпруги, дъщери, синове – всички ще получат възможност да се върнат и да видят този свят такъв, какъвто трябва да бъде и ще бъде! Вие отново ще ходите по Земята. Не мислете, че третият стадий ще бъде последен. Не, вие ще се върнете. Вие ще се върнете, за да видите как се развиват вашите внуци, но в такъв свят, какъвто дори не можете да си представите или да видите в най-невъобразимите сънища. Това не е никаква фантазия и не е приказка, това се случва сега – ВАШИЯТ СВЯТ СЕ ПРОМЕНЯ.
С любов в сърцето си и с любовта на Бога-Отец се вслушайте в моите слова. Вие ще разберете всичко. Разкажете за това на приятелите си и им помогнете да разберат!
Човекът е прогресирал, но вероятно се е престарал. На човека му дадоха технологии, но той ги използва, за да разруши своя свят, вместо да му помогне. Човекът злоупотреби с най-големия дар – света, в който живее. Технологиите постоянно се обновяват и усъвършенстват, и все пак човекът не може да се избави от болестта, която води до унищожаване на много хора. Тази болест е алчността.
Заради алчността половината от населението на планетата гладува, а другата половина се намира в състояние на война – вие не си представяте, колко болезнено е това. Ето защо аз се намирам тук, защо реших да говоря с всички, които отново ще ме слушат. Това не е ново послание, не е нова Проповед на планината. Това е план за продължение на вашата раса, без който ще загинете. Моят Отец, Бог ще проследи нито един косъм да не падне от вашата глава, затова Той ви предлага Плана за Възнесение.

АКТИВАЦИИТЕ НА ПОРТАЛА И ВЪЗНЕСЕНИЕТО

Наред с фундаменталното послание на Сананда–Иисус относно Възнесението (“Теохороскоп” бр.27/2002) има още много сведения за този грандиозен преход, предадени от участващи в неговото осъществяване висши същества. Особено конкретно и подробно е изявлението на Командата на Ащар, направено от звездната ѝ база през 1994 г. Текстът му се помества тук със съкращения.

Конверсията на Антарион
Това е Командата на Ащар, звездната база Кротрон. Ние сме тук, с вас, за да ви разкажем за прехода, който се извършва във вашия свят и в цялата многоизмерна вселена в резултат на новото разпространение на божествената светлина на Единия.
Дълго време тази планета съществуваше и еволюираше в рамките на пространствените параметри на дуалността. Тя се подчиняваше на законите на времето и пространството, причината и следствието (понякога наричани карма), раждането и смъртта, доброто и злото, полярностите. Еволюцията на съзнанието се постигаше в конфликти, осъзнаване на противоположностите, обособеност.
Днес светът е дошъл до чертата, зад която той може да излезе от дуалността и да се влее в новата междупространствена структура на Единството. Това ще доведе до коренни преобразования в съзнанието и енергийните потоци, които вие вече усещате. Това време на преход и завършване се нарича Конверсия на Антарион. Конверсията е свързана със съзвездието Орион, в което се съхранява ключа към дуалността на тази част на галактиката. Има много ярки, има и не толкова ярки същности от Орион, които играят главна роля в драмата на дуалността. И планетата Земя понастоящем престава да участва в тази драма. Тъй като тя встъпва в света на Единството – в свят, в който няма време, няма пространство и няма дуалност. В него повече няма карма, защото там струи божествената милост, в него повече няма смърт и зло, защото тях ще ги погълне светлината на Единството. Това е време, когато всички грехове ще бъдат опростени в резултат на божествената намеса, на енергията, зародила се в Единия, преминала през системата на Централното Слънце на галактиката и разпределяна през много звездни врати от рода на Сириус и Алцион в посока към нашата планета. Това е изменение и трансмутация на честотата на трептене на всеки атом на Земята, на всяка клетка на вашето тяло. В резултат на увеличаването на енергията на вашата планета се пробуждат множество звездни хора. Активират се вашите звездни генетични кодове. Вие се събирате заедно и активирате порталите на измеренията, за да се осъществи Конверсията на Антарион на вашата планета. Когато достатъчно много съзнателни същества се съберат заедно, фокусирайки намерение, те пропускат мощен поток от новата енергия на Единството. След това тази енергия струи около планетата и активира съзнанието на много същества. Така се генерира квантов скок.
Първата от главните планетни активации беше Хармоничната Конвергенция. Тя се състоя на 16 и 17 август 1987 г. През тези дни стотици хиляди посветени същества се закрепиха в четвъртото измерение – астралния свят, света на емоциите. Достъпът до астралния свят беше значително облекчен, което способства за емоционалното очистване на планетно ниво. Това ознаменува началото на Конверсията на Антарион.
11:11
След това се проведе Активацията 11:11. Това се случи на 11 януари 1992 г. Тази планетна активация отвори портала на Единството. За първи път в еволюцията на Земята се появи възможност да се усети непосредствено енергията на Единството. Порталът 11:11 има единадесет врати, които непосредствено водят към Единството. Първите врати се активираха на 11 януари 1992 г., последните ще бъдат активирани на 24 декември 2011 г. Така ще завърши Конверсията на Антарион. Земята ще стане небесен свят, роден в Единството, живеещ в тънките потоци на космическата любов. Тя ще стане точка на светлина в галактическата мрежа на светлината.
Вторите врати 11:11 бяха активирани на 5 юни 1993 г. На планетата се осъществи активация на космическата любов. Мнозина от вас усещат в живота си тази нараснала енергия на космическата любов след втората активация. Увеличаването на любовта ще доведе до велики промени във вашите лични отношения. На вашата планета ще бъдат създадени нови форми на отношения, които ще ви отведат още по-близо до светлината на Единия. По времето на активацията на третите врати, което ще стане през 1996 или 1997 г., вие всички ще се слеете със своите душевни семейства, живеейки в обществата на Единството, на Островите на светлината.
Проходът на Антарион
Скокът в масовото съзнание на човечеството в посока на новата реалност, предизвикан от активацията на третите врати 11:11, ще повлече след себе си следващата активация – на четвъртите врати 11:11, които се наричат Проход на Антарион. Тя ще се извърши на 11 август 1999 г. при пълното слънчево затъмнение в 11 часа и 11 минути гринуичко време. На този етап напълно ще се открие светът на Единството. Ето го – космическото откровение, предсказано във вашите пророчества. Ето я – висшата точка на прехода на тази планета. В тази точка е великият океан на любовта и светлината. Това е време на велики чудеса, които не могат да се опишат на вашия език. Това е момент, когато Земята ще се докосне до космическото не дихание. Защото вселената с точност достига критична точка, в която започва преход от разширяване към свиване и светлината на Единия напълно се реализира в цялото проявено мироздание. Всяко същество, приело съзнателно решение в полза на Възнесението, започва мигновено да излъчва тази светлина, тъй като в това време се разкрива божествената искра на човечеството. Приблизително тогава ще се случат някои промени на Земята, но те няма да засегнат Островите на светлината и обществата на Единството по планетата. Тези от вас, които вече са преминали в Единството, няма да видят корабите на Командата на Ащар, които ще се приземят, за да помогнат при окончателната евакуация. Защото вашето възприятие ще се измени. Вие ще възприемете нашите кораби като Острови на светлина в небето, които се сливат с вашите Острови на светлината на Земята. Това ще бъде Брак на Небето и Земята. Това ще бъде окончателното разтваряне на Командата на Ащар сред нашите възлюбени братя и сестри на планетата Земя. Ние ще станем единни и никога повече няма да се разделим.
Ново Небе и Нова Земя
След като завърши Проходът на Антарион и се изместят полюсите на Земята, променяйки ориентацията на централната ѝ ос на въртене от Полярната звезда към системата на галактическото Централно Слънце, ще започнат последващите активации 11:11, от пета до единадесета. Те не са свързани с някакви определени дати в линейно време, тъй като линейното време завинаги ще изчезне. Активациите ще стават междупространствено и в състояние извън времето. Те ще въведат нас и вас като единно цяло в нова реалност, която е не само неописуема, но и неведома дори за нас. Благодарение на нея обширното звездно семейство ще се отправи на пътешествие зад пределите на проявеното мироздание, зад пределите на проявените вселени. Ние всички сме едно.
ЗВЕЗДНАТА БАЗА КРОТРОН
ПРОСТРАНСТВЕНАТА ОС ИКСАТААР 11:11:83
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

stiver

 • Гост
Re:Бъдете будни
« Отговор #2 -: Май 24, 2009, 15:49:13 pm »
Сивите се нуждаят от човешки генетичен материал за да поддържат генофонда си поради израждане, те са наследници на древните хора смесени със хомосапиенси! Те са хибриди и не могат дасе размножават нормално, а с хибридизация с хора!

Съгласна съм - бъдете будни. Но не и с широко затворени очи.

Нямаме никакво основание да вярваме, че причината за отвличанията от извънземни е за да събират генетичен материал. За извличането на ДНК е необходимо толкова малко биологичен материал колкото един косъм от човек. Няма никаква логика в предположението, че извънземните ще трябва да минават през цялата тази сложна процедура на отвличането, когато за целта им би било достатъчно само да наминат през местния фризьорски салон.

Сивите извънземни не присъстват дори в митовете и легендите на хората от преди 19 век. Ако някой може да ми покаже автентична, нефалшифицирана рисунка или описание на типичен сив от преди това време, ще... ще си изям шапката.

Първите сведения от хора, които твърдят, че са били отвличани от дребни сиви извънземни са след 1957 година, от първото популяризирано отвличане на бразилския фермер Антонио Вилас Боас (Antonio Villas Boas). По това време описанието им още само бегло напомня на добре познатият ни образ на сиви с непропорционално големи глави и огромни плътни черни очи. Извънземните на Боас били дребни (1.5м) с нормални глави, сиви облекла прилепнали към телата им и малки сини очи. Женската, с която е имал интимен контакт, била с напълно човешки вид, привлекателна и с бяла дълга коса. Те са издавали звуци и не са комуникирали телепатично, а със знаци.По долу е рисунка на сивите на Боас:Следващият случай, който оказва силно влияние върху образа на сивите е описанието на Бети и Барни Хил. Техните извънземни били хуманоиди с големи жълти очи, и не толкова големи, както се вижда на илюстрацията по-долу

Случаят на Бети и Барни Хил (Betty and Barney Hill)е интересен и от гледна точка на медицинските изследвания проведени от техните извънземни, които са прекалено остарели дори и за нас, а да не говорим за една напреднала цивилизация, способна на между-галактически пътешествия. Много интересен случай за изучаване наистина.

Описанието на сивите достига крайната си еволюционна точка през 1987-ма с книгата на Уитли Страйбер (Whitley Strieber) Communion. Самият Страйбер не твърди, че е бил отвличан. Той нарича съществата „посетителите” и изказва идеята, че сивите са по-скоро същества от друга реалност. В историята има моменти, където Страйбер намеква, че образът на сивите е само маска.


Логично е да се предположи, че ако сивите имаха нужда от човешко ДНК за поддържане на физическата си форма, те трябваше да започнат да заприличват все повече на нас. Горните примери обаче показват, че с времето промяната им върви точно в обратна посока.

Най-типичните описания на дребните същества с големи глави, големи очи, почти без нос и уста, със слаби тела и извънредно развити умствени способности се срещат съвсем ясно и за първи път през 1892 след като Хърбърт Уелс публикува разказа „За една ненаписана книга, Човекът на милионната година”  (Of a Book Unwritten, The Man of the Year Million). В него великият Уелс описва не някакво извънземно, а как човекът би изглеждал след милион години в едно извънредно развито технологическо общество. Само след един месец, в повечето вестници се появяват подобни разкази и описания. Постепенно, само за 2-3 години, образът се превръща в символ на умствено свръх развито, но физически крехко същество от напреднала цивилизация изобщо.

Ето някои илюстрации от това време:


"The Humans of the Future: What Our Descendents Will Be in the Year 1,000,000." 23 December 1893, printed in the Ottawa Journal.


Taken from a parody of H.G. Wells' article in Pall Mall from 1893.

Кога започва демонизирането на сивите? Аз много бих искала да обвиня за това самият Алистър Кроули, с илюстрацията на неговия Лам. Но това е цяла друга история, в която изобщо не ми се навлиза в момента, заради мракобесието и тъмнината които веят от нея. Ето и рисунката на Кроули:


Ето как горе-долу и много набързо преразказано, без една молекула чуждо ДНК, големите добри бели хора еволюираха до малки зли сиви извънземни.     

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Бъдете будни
« Отговор #3 -: Май 24, 2009, 16:03:17 pm »
Сивите извънземни не присъстват дори в митовете и легендите на хората от преди 19 век. Ако някой може да ми покаже автентична, нефалшифицирана рисунка или описание на типичен сив от преди това време, ще... ще си изям шапката.

Може да се спори дали е сив или гущер де, но според мен е имало Сиви и в древността, макар и не в такъв мащаб, в какъвто присъстват днес.

stiver

 • Гост
Re:Бъдете будни
« Отговор #4 -: Май 24, 2009, 17:24:23 pm »
Ето го H. Това е Дарданският идол. Защо са му отрязали тялото и деформирали главата може да се разбере като се види сайта от където си намерил снимката.


http://www.rastko.rs/arheologija/srejovic/dsrejovic-srediste_c.html

Тук има още три такива фигури:
http://www.itc.csmd.edu/fin/paulam/art1010/Whose%20Cultural%20Patrimony%20Is%20It.pdf

Не ми прилича на сив с този нос и с тези пропорции на тялото.Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Бъдете будни
« Отговор #5 -: Май 24, 2009, 17:57:34 pm »
Цитат
Сивите извънземни не присъстват дори в митовете и легендите на хората от преди 19 век. Ако някой може да ми покаже автентична, нефалшифицирана рисунка или описание на типичен сив от преди това време, ще... ще си изям шапката.

За тази снимка която прикачам има някои твърдения че е точно на сивак, а е от древен Египет.Наистина прилича но не може да се направи 100% заключение.Иначе добре е че повдигаш въпроса с "времето" защото май точно там се крие ключът относно голяма част от "извънземните".Целия проблем се крие в това дали е възможна намеса в текущата времева линия и дали някой не се възползва от това да поставя "сега" но всъщност в "миналото" каквито си иска артефакти и да променя историята.Има някои теории относно това свързани най-вече с нацистите, но самата възможност миналото да може да се променя поставя безброй много възможности и сценарии.
« Последна редакция: Май 24, 2009, 17:58:35 pm от Alien »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Бъдете будни
« Отговор #6 -: Май 24, 2009, 18:11:13 pm »
Не ми прилича на сив с този нос и с тези пропорции на тялото.

Знаеш че има десетки видове Сиви :) Не знам какъв е този Дардански идол иначе, сега ще чекна.

Alien-е, това го дават един от известните фалшификати, което си прикачил. То всъщност не е фалшификат, а откриване на нещо, което го няма. Зрителна измама малко. В един сайт го показваха доста добре, че всъщност е нещо като масичка/поставка, което лесно може да се разгдае по контекста.
Долното също е известен фалшификат, отново със сив.Това обаче е интересно. Вижда се НЛО и човечета точно с формата на Сиви. Несъръзмерна триъгълна глава и т.н. Не знам дали е фалшиво.

« Последна редакция: Май 24, 2009, 18:14:58 pm от H. »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Бъдете будни
« Отговор #7 -: Май 24, 2009, 18:33:15 pm »
Да, тва мяза на сив


Има и едни от Австралия за които се казва че също приличат

stiver

 • Гост
Re:Бъдете будни
« Отговор #8 -: Май 24, 2009, 19:15:16 pm »
За египетския йероглиф:
2006 Photo Hoax Contest (2006 Конкурс за фалшификати)
http://paranormal.about.com/od/ghostphotos/ig/2006-Photo-Hoax-Contest-Slides/Aliens-in-Egypt.htm

Чинията (The Lolladoff plate)
http://www.hiddenmysteries.org/author/hurley/ufoart.html
Цитат от сайта:

Тук са някои снимки на плочата Лоладоф (Lolladoff plate). Твърди се, че е няколко хиляди годишна, намерена в Непал. Ясно показва НЛО с формата на диск. Също има и фигура на диска, забележително наподобяваща на това, което днес се нарича сив извънземен. Смята се, че се пази в музея в Берлин.

Обяснение: Тази плоча за първи път е показана в книга от 1970-те години, наречена "Богове на слънцето изгнание" (Sungods in Exile) от Карил Робин-Ивънс (Karyl Robin-Evans). Книгата всъщност е написана от момче на име Дейвид Агамън (David Agamon), чието истинско име е Гамън (Gamon), който си признал пред списание Fortean Times, че това е негов фалшификат.


Няма да коментирам скалните рисунките от Австралия, защото не приличат по нищо на днешните сиви, а и трябва да напиша доста за така нареченото Dream Time на аборигените и тяхната митология. Не отричам, че това са може би наистина същества "не от този свят", но не са сивите на Спилбърг от "Близки срещи от третия вид".

Следва продължение... хей по-леко... ще ме затрупате  ;D


Аааа, Alien, това със сивака от Египет е само част от цялата картина. Сега ще се опитам да намеря цялата снимка и ще я постна. Това е зрителна илюзия и е само маса с храна и цветя. Дай ми няколко минути...
« Последна редакция: Май 24, 2009, 19:53:53 pm от stiver »

stiver

 • Гост
Re:Бъдете будни
« Отговор #9 -: Май 24, 2009, 19:23:43 pm »
Ето го египетският сивак, който е всъщност релеф, част от маса с храна в гробницата Ptahhotpe в Mastabas, Северна Сахара


Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Бъдете будни
« Отговор #10 -: Май 24, 2009, 20:32:14 pm »
Да де те нарочно са го направили като маса с храна , но подсъзнателно да внушава и да се набива друг образ   ;D :P

Така или иначе повечето инфо за сивите им приписва участие в по-новата ни история а не в древни времена - видях също че пишеш за теорията че са от друга реалност, но пък защо не и "време". То за другата реалност важи и за "плеадианците" доколкото знам.

stiver

 • Гост
Re:Бъдете будни
« Отговор #11 -: Май 24, 2009, 23:03:46 pm »
Може и време  :)
Може и да са съвсем материални. Все пак не може да сме съвсем сами във вселената. 

Не ме разбирай неправилно. Не отричам напълно съществуването на извънземните, но мисля, че някой наистина има голям интерес да ни внуши, че те са тези, които извършват отвличанията, че винаги е било така и нищо не може да се направи това да бъде спряно, защото те са всесилни и контролират съдбите, волята и съзнанието ни. Според мен някой от години ни праща за зелен хайвер.

Не мога да отрека, че нещо наистина се случва на някои хора. Нещо се случва. Не мога да отрека, че образът на сивия извънземен се затвърждава като образа на похитителя, далечен, всемогъщ, неуловим, способен на всичко, символ на злото и най-важното - на експериментите с хора. Но дали наистина е така? Не е ли странно, че по някакво причудливо съвпадение 80% от тези зловещи отвличания стават именно в САЩ. Не е ли странно, че те започват именно по време на студената война и на създаването на първите проекти за контрол над съзнанието. Не е ли странно съвпадението, че схемата на отвличанията съвпада напълно с тази на ритуалните и окултни отвличания? Същите симптоми, същият процес. Не е ли странно и това, че някак си всички, които така горещо пропагандират теорията за отвличанията накрая се оказват, че по един или друг начин, в някакъв момент от живота си са били свързани с ЦРУ или с военните. Самите отвлечени някак си странно са или деца на военни, или близки роднини, или живеят много близо до военни бази или самите те са военни. Странно е, че медицинските прегледи, които им се правят са толкова примитивни или някак си изпреварват нашите технологии само с около 20-30 години. Импланти? Смешно е да се очаква от толкова напреднала раса с телепатични способности. Хибриди? Мога да изпиша цяла тема за безсмислието и на тази теория подкрепена с цифри, статистики и проста логика. Загуба на време, памет, телепатични трикове, учебни екрани, парализа, видения, фалшиви спомени. Фалшиви спомени. Фалшиви спомени. Фалшиви спомени.

Само един малък пример. Напълно безрезултатните но пламенни разследваня в сериала ‘UFO Hunters’ (който Peacekeeper толкова харесва) се провеждат от едно от големите НЛО списания UFO Magazine. Основателката на това списание Вики Купър (Vicki Cooper) никога не е отричала, че в началото то е било финансирано от ЦРУ. Човекът, който тогава я посреща на летището в Лос Анжелес и я настанява в апартамент директно под своя, се казва Бари Таф (Prof. Barry Taff). Бари Таф, е доктор по психофизиология и биомедицински технологии и дълги години работи в Университета на ЛА (UCLA), в института за невропсихиатрия под ръководството на Др. Луи Уест (Dr. Louis West ) над проекти за контрол над съзнанието за ЦРУ. Всичко това е много добре документирано и е само половината от историята на Вики Купър, основателката на UFO Magazine. Списанието е финансирано вече трети сезон да разследва НЛО по History Channel - напълно неадекватно и за срам и подигравки към уфологията. Някой наистина има интерес да се подклажда непрестанно интереса към разследването на импотентни НЛО случаи и в същото време да се внушава страх от сивите, които са достигнали достатъчно далеч в развитието си, за да дойдат до тук от Зета Ретикули само и само за да малтретират невинните земни жители.

Колкото за времето, в което сивите предполагаш, че могат да пътуват - може би могат, може би го правят... но според мен отвличанията не са тяхно дело. Да не говорим, че голям брой от тези предполагаеми отвличания не са нищо повече от погрешна интерпретация на сънища, преследване на лесни пари и 10 минутна слава, психо-социални и психиатрични проблеми и много други.

Аз дори не съм убедена, че сивите са изобщо сиви. Някога, когато имах странни преживявания в алтернативни състояния на съзнанието буквално обиколих света за да намеря отговор на въпроса – дали създанията, които срещам са истински или са плод на моето съзнание. Отговорът, който най-много ми допадна тогава и още приемам за верен е, че създанията ни се явяват във вид и форма, в която сме готови да приемем.

Сигурно отговорът ми стана много объркан и ти е трудно да разбереш идеите ми, но и те не могат да се поберат в един пост. Може би с времето ще успея постепенно да обоснова по-добре мислите си. Или не. Както времето покаже  :)

Неактивен bai_lun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 143
Re:Бъдете будни
« Отговор #12 -: Май 25, 2009, 15:44:37 pm »

Прогнозите в старите източници са, че извънземното нашествие на Сивите ще започне скоро - доста скоро, може би до месеци!
И ще започне космическа война - като почне да не сте се подвели по лъжите на илюминатите и Сивите да идете при тях, ще съжалявате!
----------------------------------------------------------------------------


Колкото до сивите има достатъчно доказателства за тях в митология, освен това 
има фигурите догу, и рисунки от Наска, а освен това в древността отвлечените просто неса ги връщали за да разкажат, днес обаче сивите избягват да привличат внимание и подозрения с безследно изчезнали за да не предизвикат контрамерки на хората!
Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

Неактивен merulious

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 548
Re:Бъдете будни
« Отговор #13 -: Май 25, 2009, 16:36:42 pm »
Абе, що не ни осведомиш ти малко по- подробно откъде си черпиш информацията, какви са тия "стари източници"? Дай библиография, моля. И как изчисляваш с баш такава точност? То само дето датата не каза  >:(  :-X Аман от "пророци".   >:( laugh
А последната част от изказването ти няма даже да коментирам.
« Последна редакция: Май 25, 2009, 16:39:07 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Бъдете будни
« Отговор #14 -: Май 25, 2009, 17:25:25 pm »
Цитат
Не е ли странно съвпадението, че схемата на отвличанията съвпада напълно с тази на ритуалните и окултни отвличания? Същите симптоми, същият процес. Не е ли странно и това, че някак си всички, които така горещо пропагандират теорията за отвличанията накрая се оказват, че по един или друг начин, в някакъв момент от живота си са били свързани с ЦРУ или с военните.

Не е странно ако има подписан договор да се отвличат главно такива хора които  още по-лесно биха били контролирани когато са в дадена военна организация. Не казвам че е така а че просто е възможно. Друго което е възможно опира малко до въпроса с яйцето и кокошката.Нищо не пречи след като един похват или метод вече е наблюдаван и се докладва за него от много места да бъде "изкопиран" от други с милион възможни приложения.Така че всякакви военни и паравоенни и разузнавателни организации да могат да го ползват за техни си цели.Това обяснява така наречените отвличания от "хора" маскирани като сиви.

Иначе това което казваш че службите имат много дейно участие при повечето публикации за НЛО и извънземни - отново напълно логично и нормално - вместо да седят и да отричат и да оставят да излиза само автентична информация придобиват много по-голям контрол и най-вече объркване като бълват информация те. Така че изводи от типа щом нещо е така значи е онака за доста прибързани на фона на огромното поле от възможности.Това че някой е направил фалшификат на нещо по никакъв начин не доказва че няма оригинал и че фалшификата не е нараен точно с цел да се скрие оригинала и ако в даден момент по някаква случайност нещо излезе наяве във връзка с този "артефакт"  първата асоциация да бъде - а онзи фалшификат ли ?  ;)Трябва да признаеш че е много по-добра стратегия когато криеш нещо да го покажеш под някаква друга дори и фантастична "форма" или пък фалшификат така че ако по някаква причина се стигне до изтичане на информация тя лесно да бъде неутрализирана като се каже че първопричината на вълненията се крият в еди кой си художествен филм, книга и т.н.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27