Автор Тема: Интервю с бивш илюминатски програматор  (Прочетена 5737 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

firma

 • Гост
Интервю с бивш илюминатски програматор
« -: Февруари 22, 2006, 16:49:04 pm »
Интервю с бивш илюминатски програматор

В: Могат ли да се проследят следите на илюминатското семейно дърво до определени градове в Европа?

О: Да, и това зависи от съответните клонове. Има немски, френски, руски и британски клон. Всеки от тях има корени в различни области на Европа. Градовете в Централна Германия и Австрия са началото на немския клон. Техните корени достигат до времето на Ордена на тамплиерите, който обединява европейските нации по време на кръстоносните походи.

В: Илюминатите приемат ли християнския Бог или го смятат за лъжец?

О: Илюминатите вярват в обожествяването на човека чрез знания. Те знаят, че има свръхестествени същества, които им помагат в този процес, но те не разделят нещата на “добри и лоши”, а по скоро на “просветени и непросветени”. Те смятат, че християнският Бог съществува, но че неговите поддръжници са по-назад от тях в своето просвещение, че те не виждат “цялата картина”. Те възприемат християните като овце, които следват една хубава история, създадена, за да ги накара да се чувстват по-добре, защото са прекалено слаби, за да видят “цялата истина”. (Така би казал един илюминат, описвайки разликата). Те имат склонност да бъдат цинични към християнския Бог, да го възприемат като вид безвредно лекарство, което се взема за седмица.

В: А смятат ли своя бог за лъжец, дори и да е в “добрия” смисъл? Ако е така, как могат да му вярват?

О: Те не смятат своите богове (те имат няколко) за лъжци. Тези “богове” са им дали сила, благосъстояние, положение и всичко, което са поискали. Разбира се, за това те са платили цена, жестока цена, но те вярват, че нищо не е евтино и че колкото по-висока цена са платили, толкова повече си струва. Трудно е да се обясни този начин на мислене на някой извън групата, защото мнозинството от хората иска да ги види като зли сатанисти, които са против християнството. Но самите илюминати не се смятат за такива. О, те ще се надсмиват над християнството, но само защото искат неговите последователи да разберат, че християните са всъщност “измамените”. Богът на техния свят е заслепил очите им. “Доверяват” ли се на боговете си? Дотолкова доколкото се доверяват изобщо на нещо. Запомнете, доверието не е идея в една група, в която максимата “Предателството е най-великата добродетел” се заучава още от детска възраст. Ако ги попиташ дали се “доверяват” на своите божества, те ще бъдат озадачени и ще отговорят, че “само глупаците вярват в нещо, което не могат да знаят”.

В: Считат ли християнския Бог за Бог на наивната любов?

О: Да, да, много наивен и изпращащ ги направо за зелен хайвер. До там се простира тяхното нахалство.

В: Ако използват мъчение и терор върху тези, които обичат, но са в по-ниска категория, по какъв начин различават омразата от любовта?

О: Те не ги различават. Докато измъчват своите деца, те им казват: “Правя това, защото те обичам.” За тях най-хубавото нещо е да направят децата си силни, за да могат да бъдат способни да се изкачат колкото се може по-високо в групата, независимо по какъв начин.

Ако един лидер види някое дете и поиска то да бъде проститутка, любящите родители ще го дадат, щастливи, че тяхното дете ще се издигне в йерархията. Отново гледат на предателството като на най-голямо благо. Те упорито ще повтарят отново и отново, докато тяхното дете се научи да не се доверява на никого.
Спомням си стотици случаи на агония и предателство и когато съм била наранена и предадена, съм чувала думите “Такава е човешката природа”. Тези, които ми причиняваха това мислеха, че ме учат на нещо, което ще ми е от полза, което ще ми помага и поради порочната и политическа същност на групата, от една страна те бяха прави; защото наистина наивните биват стъпквани и наранявани. Познавала съм родители, които са опитвали да пощадят своите деца, понякога от любов, но по-често те са били контролирани от други членове на семейство, които считат на свой ред тези родители за “слаби” и неспособни да възпитават своите деца.

В: Можете ли да обясните техните религиозни вярвания с подробности, например възгледа им за преражданетото, рая и ада, греха, опрощението, самодивите?

О: Коя част, защото духовността има много разклонения, включително келтски друидизъм, розенкройцери, вавилонска мистична религия, египетски мистерии, и пътуване в различни измерения. Детето ще трябва да научи всички тези дисциплини и някои други като част от своето обучение. Те имат също “тета”- психотренинг. Илюминатите са взели най-доброто (или най-лошото) от всяка от тези религии и са ги събрали в едно. И също, има не просто една религия, която всяка група следва. Така например в щата Вашингтон, моите главни инструктори бяха келтски друиди и последователи на вавилонската мистична религия. В Сан Диего, египетската мистична религия е с подчертан характер, отчасти защото полковник Акино надзирава тази група, и е последовател на Храма на Сет.
Ето ви един кратък обзор включващ главното от всички вярвания. Те смятат, че прераждането е възможно, тъй като знаят и извършват пътуване във времето, но това те не го подчертават в своето учение. Вярват в т.нар. “финална сфера от бяла светлина”, която за тях представлява пълното просветление и е за тях всичко онова, което включва концепцията за небето. Вярват, че имат имунитет от попадането в ада, който за тях е обратното на просветлението. Понятието им за ада е различно от онова, което е библейското. Според тях адът, това е да бъдеш ниско долу и никога да не достигаш по-нависоко в следващите животи. Смятат също така, че има равнища, съобразно придвижването на човека тук на земята.
Според тях, грехът, това е да си глупак и слабак, както и да не използваш своята интелигентност, способностите, които са ти дадени, да изоставаш от прогреса. При тях никога не съм забелязала да се говори за опрощение. Ако паднеш според тях, тогава ти си наказан или те убиват. Съвсем просто. Има вярване в съществуването на елфи, духове и други някои подобни същества, взети от друидското направление.

В: Някои изследователи твърдят, че за да се отслабят враговете в обществото се прилагат различни способи. Чудя се, след като илюминатите знаят и извършват всъщност това, дали предпазват своите членове от тези увреждания като например:


    * Хлор и флуор във водата и храните
    * Ваксините
    * Медицинските препарати
    * Отпадъците от храните
    * Микровълновите печки за приготвяне на храна
    * “Диетичните” добавки към храните
    * Биологичните чипове
    * Живачните отлагания
    * Действието на ХААРП (програма за облъчване на населението със СВЧ радиовълни)
    * разпръскване облаци от химически вещества над градовете (чемтрейл)


О: В общия случай, елитът е защитен от вредните въздействия, които бяха гореизложени. Има инструкции да не се пият определени неща, да не употребяват определени лекарства и всяко нещо, което нанася вреда. Разбира се, те никога не стигат до използване на отпадъчни храни или микровълнови продукти, така че от тази гледна точка са защитени. Но по време на някои събирания, се използват здравословни храни – гранулирани или подобни обработени, които те консумират в хода на упражненията, така че те са информирани за значението на този проблем с правилното хранене.

Те никога не прекаляват с интензивното приложение на “майнд контрол”, или пък с имплантатите, защото знаят за скрития във всичко това риск. Въобще техните деца преминават през специални програми, различни от обикновените, при това още на най-ранна възраст. Те използват ваксините даже и тогава, когато детето вече се е разболяло. Те не отбягват приемането на лекарства когато е необходимо като например антибиотици.

Дали всъщност използването на ваксините и медикаментите се извършва като геноцид? Не съм чувала нищо по този въпрос. Докато бях в групата, всеки един се ваксинираше и вземаше когато трябва лекарства, въпреки че витамините и добрата диета се поставяха на първо място.


В: Някои твърдят, че мормоните, йеховистите (свидетелите на Йехова), харизматиците, паганистите (последователите на езическите религии), Ню Ейдж движението, сатанистите, и пр. са изградени на една и съща основа. Всички тези образования, както и техните водачи, имат ли нещо общо с илюминатите?


О: Някои от изброените групи поддържат тайни връзки с илюминатите (поради общия захранващ ги финансов поток), някои от тези групи са просто симпатизанти на илюминатите, или просто проявяват уважение към тях. Така например мормоните се приобщиха на една среща през 1950 год. Същото се случи и със “свидетелите на Йехова”. Колкото до харизматиците и езичниците, не съм чувала да са се присъединили официално. Самите илюминати считат паганистите за дилетанти и се отнасят към тях с пренебрежение. Ню Ейдж последователите и сатанистите обаче им симпатизират и имат вътрешна връзка с тях.

В: А уважават ли всъщност илюминатите истинската историческа наука в името на “вярата” в самите свои вярвания?

О: Не. Илюминатите уважават науката, но те самите се опитват да пренапишат историята, със свои сценарии и драматургия като за деца. Самите те имат претенцията да покажат истинската история зад сцените и драмите. Освен това, те извършват т. нар. пътуване във времето чрез определени “портали”, но аз не мога да посоча нищо конкретно в случая. Само смятам, че в този пример те са подпомагани от демони.
Илюминатите дават образование на своите деца като им говорят, че мощните окултисти, получили просветление, въобще “просветените”, са управлявали тайно троновете на Европа, през цялата история на планетата. Вярно ли е това, или е чисто и просто пропаганда! Не зная със сигурност. Така например, преподава се на децата, че под Стоунхендж съществува едно голямо помещение със скелети от жертвоприношения. Дали е вярно, засега не може да се направи археологическа експедиция и да се провери това с доказателства.
Доколко е достоверно тяхното учение, се питам аз, тъй като в него няма място за “вярата в бога”. Както и място не е отредено за Божията Сила да се спре злото.

Аз смятам лично, че накрая Бог ще решава човешката история, а не силите на злото.


Източник: http://www.imadrugpat.org/illumininterview.html
« Последна редакция: Февруари 23, 2006, 00:30:14 am от Horus »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #1 -: Февруари 22, 2006, 20:26:54 pm »
по думите на тоя Светкащите са едни много правилни хора...с известни уговорки
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #2 -: Февруари 22, 2006, 23:37:55 pm »
Gil-Galadh, можеш да си зададеш въпроса - "Защо илюминатите се гаврят с кръста, присмиват се на Христос" и т. н., а другите неща ги пренебрегват просто?...
Защото Той е главният им враг.


Ricardo, пак те призовавам да постваш след статиите източника си ;)
« Последна редакция: Февруари 23, 2006, 00:34:30 am от Horus »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #3 -: Февруари 23, 2006, 08:32:46 am »
Мен не това ме гложди,а дали има бивши илюминати.
Пък и едва ли точно се гаврят с кръста,според мен по-скоро им е безразлично.Все пак какво ти е отношението към чука или триона?
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Eon

 • Гост
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #4 -: Февруари 23, 2006, 08:57:17 am »
Разбира се, че няма бивши илюминати...
както и масони, разузнавачи и т.н.

firma

 • Гост
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #5 -: Февруари 23, 2006, 09:20:41 am »
Статията съм е взел от друг сайт www.teosfera.narod.ru
Имали някаква връзка между двата сайта ???

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 652
 • In Lies We Trust...
Отг: Интервю с бивш илюминатски програматор
« Отговор #6 -: Февруари 23, 2006, 13:48:03 pm »
Има. Много статии от www.teosfera.narod.ru са взети от "Хелиопол" ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27