Автор Тема: Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?  (Прочетена 22709 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
История и мотивация

Безспорно за всичките тези години в XNET видяхме, научихме и споделихме много. Някои идваха и си отиваха, много останаха, с някои се сприятелихме. Най-общо казано, с растежа в собствената ни духовна еволюция, у нас възникна идеята и по-скоро необходимостта за преминаване на едно по-сериозно равнище на работа, извън виртуалната реалност, която макар и съвсем истинска за някои, си остава едно голямо теоретично спрежение в повече от 95% от случаите. И така по Пътя на естественото случване на нещата, наскоро се роди нашето Издателство, чрез което възнамеряваме да се превърнем във фактор на духовния книжен пазар.
Няма да е силно казано, че сме своеобразен отзвук на това, което се случва и в света, и в България като неизменна част от него. Мислим за себе си като за закономерното стечение на обстоятелствата. Ние сме листото, което най-накрая падна от дървото и се понесе по течението на реката. И това ни прави красиви, леки и завършени. Най-вече – пътуващи. Ние сме отзвукът на собствената си същност, себеизразяването на Висшата ни Същност във времето на тоталната разруха. Решаваме да творим във времето на коренни промени и началото на преживяване от нов тип, за който в момента е безсмислено дори да разсъждаваме. Именно затова решихме да назовем себе си „Паралелна Реалност”. Знаем, че във времената на най-дълбоки илюзии от всякакъв тип има и най-дълбоко пробуждане, защото едното не върви без другото. Явяваме се част от този независим импулс като Висши Аз следващи своя Път. Ние сме паралелната реалност, която съществува точно пред вас и наравно с вас, но която хората не виждат. Това е историята, която не чувате по новините и никога няма да чуете там. Това са фактите, които няма да ви бъдат преподадени в университета и никога не е било замисляно да бъдат. Това е животворящият заряд, който е вътре в нас, но оставаме затворени за него. Всичко това е паралелната реалност, която не се случва в някое друго измерение или осъществяване, а се случва ТУК и СЕГА, но повечето от нас така и не разбират за нея. Решихме да сме естественото проявление на тази Паралелна Реалност. Решаваме да ви показваме това, което другите не пожелаха да ви покажат.
И така – изключително важна за нас като издателство е мотивацията, която стои зад това, с което сме решили да се занимаваме. В една среда, в която ценностите са почти обърнати наопаки, хората непрекъснато са подлагани на свръхнатоварване с всякакви отвличащи вниманието неща и в която цари почти тотална цензура, знанието за истинската природа на нещата е това, което дава възможност на тези, които желаят да се информират да вземат все по-осъзнати решения. Следователно съществува ли по-голямо чувство за изпълненост и удовлетвореност от това да избереш да събираш знание и да го споделяш с другите?! Също така, реално в колко професии съществуват съзидателността, личният принос и инакомислието, с които се отличава освобождаващият се дух?
За незапознатите ще кажем, че този тип работа, поради съпровождащите го елементи (преднамерени усложнения от Системата в административен, счетоводен, съдебен, данъчен план, валутни колебания и разширяваща се световна икономическа криза, много малък пазар за подобна литература, дължащ се до голяма степен на нарочното пренебрегване на подобни теми от страна на медиите, голяма несигурност относно финансовата възвращаемост и т.н. и т.н. – все неща за чиято реална ситуация обстойно смятаме да ви информираме постепенно и за в бъдеще), е доста рискован и без изгледи ситуацията да се подобри, даже обратното. Въпреки гореспоменатите пречки, нашето намерение е чисто и непоколебимо и няма друга дейност за нас, която дори да се доближава до усещанията, които се предизвикват от ЗНАЕНЕТО, че вървим по пътя си!
Тъй като всяко нещо започва от точка A, крайно уместно според нас е първите книги, които издаваме да са доста всеобхватни и разясняващи реалността. Следователно ще се придвижваме от общото към частното, защото едно евентуално оплитане в детайли, вместо гледане на нещата отгоре, само би объркало читателите и то не само начинаещите.
Искайки и настоявайки да дадем възможно най-качествената информация (от това, което не е издадено още, а то е доста), ние сме си изградили една изключително ефективна система за пресяване на информацията и авторите. Съвсем накратко, от стотиците книги избираме тези, които са най-качествени според нас. Ако и авторите/издателствата са действително тези, за които публично се представят, едва тогава можем да започнем преговори за правата на материалите им. Трябва да признаем, че необходимостта от свалянето на розовите „очила“ е безспорна и много отрезвяваща. Някои автори/издателства, при това световно известни в тези среди, се оказаха доста добри бизнесмени и сметкаджии! Има дори случай, в който приехме финансовите условия на дадено издателство, но не и отношението му към нас. Това доведе до не сключване на договора! Заключението от целия този процес може да бъде само едно: не можем да работим с хора/организации, с които сме несъвместими!
Поради всички тези причини заявяваме и позицията си, която оттук нататък ясно ще поддържаме в пространството – на качественото информационно звено, което по наше мнение в българското езотерично книгоиздаване – тенденциозно липсва. Обмисляме да заложим на стойностни и редки издания, които да задоволят наблюдавания от нас езотеричен и конспиративен глад. Дали този глад наистина съществува или е единствено наша рефлексия – ще ни докажете вие, читателите, с вашия избор и обратна връзка, която с нетърпение очакваме на [email protected] (или тук във форума) и която може само и единствено да ни подтикне да издирваме и публикуваме не само това, което планираме на този етап, а и по възможност нещо, предложено от вас, което заслужава внимание!
Книгите ни ще бъдат пускани от самите нас и в електронен вариант в мрежата (с малки изключения), тъй като главната ни цел не е комерсиална.


Философия

Определяме се като неполярни. Не служим нито на Светлината, нито на Тъмнината. Идеята ни е да сме нищо повече от една информационна банка. Ние приемаме действията и на Тъмните, и на Светлите, защото те трябва да изиграят ролите си в Играта, но се разграничаваме от тях, посочвайки мотивацията им. Издателството НЕ Е Светло по характер. Знам, че много ще бъдат разочаровани от това, но е факт. То е неутрално – каквато е и информацията. Каквито са и преживяванията ни на тази планета. В процеса на случването те се пречупват през предварително програмираната призма в нашето съзнание, което ги определя като добри или лоши. Ако преди разглеждахме нещата едностранно – „те срещу нас”, сега спектърът е толкова по-голям и същевременно толкова по-прост, че няма думи, с които може да бъде описан. Не се обявяваме срещу никого. Запазваме спокойствие на ниво емоционално тяло относно игрите на полярностите и ще опитаме да дадем ЕДИНСТВЕНОТО, което на хората не е давано – пълния спектър от неутрална информация, без да спестяваме слабостите на полярностите и опитите им да ни манипулират. Светът е в настоящето си положение, защото хората просто НЯМАТ информация и са заливани от ДЕЗИНФОРМАЦИЯ. За да изясним на повечето хора какво НЕ СМЕ, заявяваме, че книгите ни няма да са в стил сладникав ченълинг „вие сте велики същества, но трябва да направите това и онова, защото иначе...”, нито в стил: „следвай ме!” Ще предлагаме максимално неутрална информация (доколкото това е възможно и присъства въобще в информационното пространство) за хора с отворено съзнание и такива припомнили си, че имат ИЗБОР. Прочетете и да решете сами. Нека „Освободи Себе Си!” е водещо при контакта с нашите книги. Ние НЕ можем и НЕ искаме да „спасим” никого. Идеята ни е сблъсквайки се с нас, хората да спрат да търсят външни учители и да започнат да разчитат на своя Висш Аз. Информацията, която ще дадем е ключова според нас. Истинска е според нас. Изборите ни са продиктувани от години четене и опит в търсенето на истинските парченца. Пътят ни е лично извървян и разбира се не може да имаме очаквания за 100%-ва съвместимост с Вашия Път, който само ВИЕ може да знаете. Знаем, че огромната част от читателите ще успеят да открият по нещо за тях си в нашите издания. Това е и нещото, което ни мотивира още повече да се усъвършенстваме, така че да получавате рядка и качествена информация, което е нашата единствена цел, радост и удовлетворение. Колкото до тези, които не се чувстват комфортно с поднесената информация, причината за което винаги е страх, има други „влакове”/издателства/сайтове, които ще ги успокоят и ще ги върнат обратно в комфортния и предсказуем коловоз!


Нашата тематика

Всички, които четат това, са достатъчно зрели, за да разберат, че всичко, което ще издадем и правим се обединява под „етикета” „езотерика”, което означава най-общо тайно или скрито знание. Все пак разбиваме на малки парченца в ред познат на повечето потребители на XNET, тъй като този текст е насочен към вас:

Тайни общества във всичките им разновидности. Конспирации – здравни, касаещи България, света, Вселената. Космически конспирации – свързани с извънземни, космоса, прикриването на важни за човечеството открития и т.н. Манипулации чрез технологии. Свободната енергия. НЛО. Метафизична философия. Древни учения особено от Изток, скрита българска история. НЕ СМЕ ангажирани политически и ще застъпим по-слабо геополитиката и конспирацията в чисто политически план. Всякакви доказано разширяващи съзнанието практики, лечение, билки, енергетиката на човека и работа с нея, чакри, хранене и т.н. – няма никакви ограничения в това, което ще издаваме и говорим. Всичко е застъпено и взаимосвързано, затова е излишно да споменавам всеки детайл и клон разделящ се от основния. Вие знаете за какво става дума.


XNET и Издателство „Паралелна Реалност

Създателите на Издателството сме 3-ма. 2-ма сме от XNET (аз и Alien), 3-ят не е и никога не е бил. Тук е мястото да кажем, че Издателство „Паралелна Реалност” не е XNET. Двете не са едно и също нещо. Тръгнали сме оттук и ще продължаваме да чувстваме принадлежност към това място. То значи много за нас. Ще продължаваме да присъстваме и творим в XNET, както и ще го ползваме като поле за изява на новата ни дейност. Издателството обаче е друго ниво на реализация и с различна вибрация от тази тук.
Бидейки ентусиасти в момента сме изцяло на самофинансиране, което няма изглед да се промени скоро. Знаем колко трудно е за всички в момента благодарение на хората, които са причина да сме се събрали тук и да говорим. Все пак оставаме отворени към всякаква помощ, единствено от тези, които се чувстват съпричастни на идеите и усилията ни. Как може да стане това – решете самите вие. Помощта може да е от всякакъв тип за в бъдеще, като в момента не мога да дам конкретни идеи за това. Винаги валиден е и варианта, ако все пак някой намери сили да помогне и с пари безвъзмездно, без значение колко. Информацията как може да стане това, можете да получите по редовния път чрез лично съобщение във форума до мен или на e-mail: [email protected] който вече се проверява редовно.

Май това е всичко, което имаме да си кажем приятели :) Началото на Новият Път е дадено, дали ще ни подкрепите в него е ваш личен избор :)

Напред към първата ни книга! :)


« Последна редакция: Август 24, 2009, 18:28:53 pm от Alien »

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #1 -: Април 27, 2009, 21:02:47 pm »
Честито! Пожелавам ви успех!
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Eon

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 826
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #2 -: Април 27, 2009, 21:08:05 pm »
Поздравления и от мен.

Пожелавам успех и още много книги.

cdms

 • Гост
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #3 -: Април 27, 2009, 21:53:45 pm »
Успех в начинанието. Дано хората се събудят по-бързо.

Неактивен Regul

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 25
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #4 -: Април 27, 2009, 22:02:04 pm »
Много. добро начинание !!
Пожелавам ви успех...

Неактивен ShadowOfSun

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 31
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #5 -: Април 27, 2009, 22:38:37 pm »
Сега съзерцавах емблемата. Дори само като се загледаш в нея и вибрацията се вдига.  :D 

Неактивен WhiteRider

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 521
 • *terrafim*
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #6 -: Април 27, 2009, 22:38:38 pm »
Попътен вятър и от мен  8) :D

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #7 -: Април 28, 2009, 00:48:22 am »
Дето е рекъл народа: От вашата уста в читателските уши :D :-* 8)
« Последна редакция: Април 28, 2009, 00:49:09 am от H. »

Неактивен emilkos

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 276
 • Леле, к'во станА
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #8 -: Април 28, 2009, 01:06:51 am »
Честито и успех
Напред и нагоре - щото то другото се видя  :P

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #9 -: Април 28, 2009, 07:52:49 am »
Поздравления за екипа на "Паралелна реалност"! Най-малкото, което показвате е, че винаги има начин да се създава, независимо от всякакви трудности и въпреки тях.

Към бъдещите читатели-"Разбира се най-добре е да си я купите директно от нас - така няма да давате бонус на монополистите".  :)
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен remalyks

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 199
 • in/at/on 11
  • 11
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #10 -: Април 28, 2009, 09:23:34 am »
Успех!!!!
11

Неактивен marmozana

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 102
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #11 -: Април 28, 2009, 10:05:37 am »
Ееееееей усмихнахте ми деня! :D

Честито и успех в начинанието!
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен cccpkgb

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 269
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #12 -: Април 28, 2009, 10:48:55 am »
Успех!
Этот шоу-бизнес мама, папа Он будет с тобой или без Если ты послушаешь Камен

Неактивен NTT

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #13 -: Април 28, 2009, 11:53:27 am »
Успех и от мен. Дано има все по-голям интерес към проекта. :D
"Политическото величие е като пирамидите където, никой освен орлите и влечугите не може да достигне

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Re:Издателство „Паралелна Реалност” - Кои сме Ние?
« Отговор #14 -: Април 28, 2009, 14:40:35 pm »
Цитат
дали ще ни подкрепите в него е ваш личен избор :)
С вас съм ;)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27