Автор Тема: ,,Проект Монарх'' и връзката му с Новия Световен Ред  (Прочетена 35205 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Projekt Monarh:Nazi Mind Control
от Рон Пен


Чрез финни церебрални заобикаляния народът може да бъде манипулиран чрез множество манипулативни средства извършвани най-жестоко от 50 години насам,чрез системен контрол върху умът и съзнанието на човечеството с цел сегментиране на човешката раса.

Тази експозиция от информация е подкрепена от декласифицирани от американското правителство документи на физически лица,свързани с миналото на САЩ разузнавателни общности,исторически съчинения,научни познания в областта контролът върху ума,публикации на пациенти с разклатено психично здраве,както и интервюта взети от оцелелите подложени на психични травми в експериментът наречен МОНАРХ ПРОГРАМИРАНЕ.

КРАТКА ИСТОРИЯ НА КОНТРОЛЪТ!

Религиозните истории на Древен Египет,Гърция,Рим,Индия и Вавилон помогнаха да се положат основите на ,,окултизмът,, или така наречените скрити знания
Книга на мъртвите,включваща компилация от ритуали и методи за истезание за да се създаде травма,използването на наркотици,хипнозата и магията доведоха в обща сметка до поробване на индивида.

През 13 век римската католическа църква увеличи и затвърди своето владичество над цяла Европа,чрез позорната си инквизиция  действаща под прикритието на различни езотерични групи.

 1 май 1776 година беше най -важната дата за фримасоните на Луцифер за поставяне на основите на НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
На тази дата един от обучените йезуити,преподавател по каноническо право в Университетът в INGOLSTADT Бавария на име Адам Вайсхаупт,създава тайно общество наречено на кратко /AISB/ или Илюминати.

ИЛЮМИНАТИТЕ СА СМЕС ОТ:

-Масонски тайни/Luciferik doktrina/
-Ислямски мистицизъм/SUFISM/
-Йезуитска умствена дисциплина/Hatha йога/

Уникално опасен елемент при тях е употребата на наркотици или хашиш,за да се получи осветление в състоянието на умът им,затова се наричат по между си и просветени.

От камарата на Ротшилд бе поръчано на Адам Вайсхупт да центрлизира властта на база тайната религия,или това което е известно като илюминати.
Тази тайна религия включваше обединяване на мощни окултни тайни общества,с желанието да се изгради рамка за НОВ СВЕТОВЕН РЕД.

Пасивно целта на тази утопия е да се роди УНИВРСАЛНОТО ЩАСТИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,а основното намерение да се повиши постепенно контролът върху масите,като по този начин станат господари на планетата.


През 19 век Великобритания и Германия са признати като основни географски области на илюминатски контрол.

1882г.-в Англия са създадени първите изследователски институти и психиатрични клиники ,изследващи контролът върху умът.

1921  в Лондон е създаден институт за човешки отношения TAVISTOCK,като немски психолог става директор.През този период се увеличава прогресивният обмен на научна информация в областта на неврологията,парапсихологията и окултното.
Особено внимание се обръща на областта на ЕВГЕНИКАТА/движение,посветено на подобряване на човешкия вид чрез контрол на наследствени фактори при чифтосване.
Хайнрих Химлер нацистки офицер и ръководител на проекта ,,LEBERSBRON,,включвал селективно развъждане и приемане на деца,в повечето случаи голям брой близнаци.
Целта на програмата е да  се създаде супер-раса/АРИЙСКА/,която ще служи на ТРЕТИЯ РАЙХ,а в бъдеще на НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД.
Голяма част от опитното генно инженерство е било поверено на д-р Йозеф Менгелес в AUSCHWITZ,където е студено анализиран ефектът от травма-свързване,око-оцветител.....Освен коварните хирургически опити извършвани в концентрционните лагери децата са били подложени на масови количества електрошок.За съжаление много от тях не оцеляват на бруталността.
Под въздействието на халюциногенни наркотици/mesaline/ и хипноза в DACHAU се е извършвало пълно промиване на мозъците.

СЛЕД ВТОРАТА СВРТОВНА ВОЙНА министерството на отбраната тайно внася в САЩ през ВАТИКАНА и ЮЖНА АМЕРИКА едни от най-добрите немски и италиянски нацистки учени и шпиони.
Кодът за тази операция се нарича/проект кламер/целта е да се реорганизира досегашната номинална американска разузнавателна система в най-ефективна скрита такава.
През 1946 г се преименува в ЦРУ.

РАЗВИТИЕ НА ПРОЕКТА MKULTRA

С ЦРУ и Националният съвет за сигурност през 1947 г. бяха разработени първите серии от  скрити програми за мозъчно контролиране.
ЦРУ реши да разшири своите усилия в областта на поведенческото модифициране на индивида/BLUEBIRD-proekt/,като целта бе:

1.Да се открият начини за инсталация на персонал,предотвратяващ неразрешено извличане на информация от тях с определени средства.

2.Проучва възможността за индивидуален контрол на индивида чрез прилагане на специални техники на разпит.

3.Разследва подобряването на паметта.

4.Създава отбранителни средства за предотвратяване враждебен контрол на персонала на агенцията.

През 1951 проектът Синя птица бе преименуван на проект Артишок,включващ уптреба на техники чрез хипноза и наркотици.
Различните пътища,използвани за контрол на поведението на човека в рамките на MKULTRA,включват /радиация,електрошок,психология,психиатрия,социология,анттропология,графология,тормоз вещества,паравоенно устройство,ЛСД/
Специална процедур определена,като MK DELTA беше създадена,за да регулира използването на MKULTRA материали за тормоз и блокиране на цели.
Имаше 149 подпроекти ,изброени по чадъра на MKULTRA.

ПРОЕКТ МОНАРХ не е официално определена от държавата документация,като един от съответните подпроекти,но се използва доста,като описателно,,условна фраза,,от оцелелите вътрешни лица.

МОНАРХ-може да доведе действително до MKSEARH подпроекти,като операцията SPELLBINDER,koято беше създадена,за да създаде ,,спящ убиец,,,който може да бъде активиран след получаване на ключова дума или фраза,докато е в пост ХИПНОТИЧЕ ТРАНС.
Операцията често се опитва да се прикрие под формата на СКРИТИ ОКУЛТНИ СИЛИ ИЛИ ОБСЕБВАНЕ,за да  се покрият скритите коварни планове на ПРОЕКТА МОНАРХ.
Проект монарх може да бъде описан като най-добрата форма на структурирани дисоциации и окултна интеграция с цел да се ментализира умът в много личности.По време на този процес на сатанински ритуали,включващи и кабалистична мистика,се извършват с цел поставяне на конкретен ДЕМОН или група от ДЕМОНИ на съответните. промени.
Жертвата преживява всички ирационални вярвания,че демоничното притежание действително се е случило.
Друг начин за разглеждане на този сложен процес на изиграване на тялото и душата е да погледнем от страна на една компютърна програма:файл(промени),създадени чрез травма,повторение и укрепване.
За да се активира и задейства файла е необходим достъп..,специфичен код или парола(рплика,команда)
Жертвите на преживяването се наричат роби на програмиста/Хендлър....,който от своя страна се възприема като,,МАГИСТЪР,,или ,,БОГ,,

Бивш военен офицер ,свързан с ДИА споделя:
,,Много от тези хора -монарх жертви-са във всички слоеве на обществото,от скитника на улицата до човекът с бяла якичка,всички те  са използвани като ,,растения,, или ,,хамелиони,,за целите на определена група...или инжектирани за един БЪДЕЩ ДНЕВЕН РЕД.
Много от преживелите копия програми,са преплетени в съзнанието на жертвата.
Една от основните вътрешни структури в рамките на системата е оформена като двойна спирала,състояща се от седем нива.
Всяка система има вътрешен програмист,който управлява демоните.
Някой от оцелелит виждали /дървета,Кабалистичното дърво на живота с прилежащата му коренова система,древни символи и букви,маски,паяци,замъци,демони,цветя,очила,лъкове....верига на командване диаграма схеми на комп.вериги../

Повече от преживелите жертви идват от мулти-поколения сатанински семейства(BLOODLINES) и уж са програмирани да запълнят тяхната съдба,като тези избрани от Менгеле в Аушвитц.
Много от злоупотребата идва от семейства изповядващи католицизъм,мормони,мунисти....или по точно казано такива използващи  ,,ХАРИЗМАТИЧНОТО ХРИСТИЯНСТВО,,...,като ,,ФРОНТ,,за тяхната ГНУСНА ДЕЙНОСТ,а също и членове на други религиозни групи.
Жертвите-наследници реагират по лесно на база религиозните си Догми на програмиране,така че към тях се отива без съперник.
Крайната цел на сложната манипулация на тези лица в зависимост от нашето разбиране за физическите и духовни области е да се създаде така нареченият,,СПЯЩ АНТИХРИСТ,,.
Новият световен ред инициира голям наплив от хора(вероятно клонове от бездушни такива),като по този начин стимулира социално контролни програми в новото хилядолетие.

Небиологичното побратимяване е още една особеност в рамките на ,,МОНАРХ–ПРОГРАМИРАНЕ,,.
Например двама младежи/мъж и жена/,които не се познават се свързват с деца,чрез така наречените /магическа-душа-свръзка ритуал/,така че да бъдат нерзделна  двойка през вечността(тук е възможна друга връзка с МЕНГЕЛЕС)
Основното в акцията е да се получи две половини на програмирана информация,която ги прави зависими един от друг(при мунистите например).
Паранормалните явления като Астрал проекция,телепатия,ESP и други са характерни за тези преминали този процес.

НИВА НА МОНАРХ ПРОГРАМИРАНЕ


ALFA-Счита се за общо или редовно програмиране в рамките на база контрол на личността.Характеризира се с изключително изразена памет задържане,заедно със значително повишена физическа сила и  зрителна острота.Алфа програмирането се извършва чрез умишлено подразделяне на пострадалите лица,които по същество предизвикват мозъчно ляво разделение на мозъка,което позволява програмиране L i R чрез neuron път стимулации.

BETA-,,СЕКСУАЛНО ПРОГРАМИРАНЕ,,
Тази програма елиминира всички морални присъди и стимулира сексуални примитивни инстинкти,лишени от задръжки.Котка може да се променя на това ниво.

DELTA--Това е известно като,,УБИЕЦ-ПРОГРАМИРАНЕ,,първоначално разработен за специални агенти в прикрити оперции и самоубийствени инструкции.

THETA ,,ПСИХИЧЕСКО ПРОГРАМИРАНЕ,,
,,BLOODLINES,,тези идващи от мулти-поколенията сатанински семейства  и някой израсли в религиозни общности.
Те са решени да проявяват по голяма склонност ,за това че са с телепатични способности.
Благодарение на своите очевидни ограничения обаче,различните форми на електронният ум системи за контрол са разработени и въведени в тях чрез БИО–МЕДИЦИНСКО ТЕЛЕМЕТРИЯ УСТРОЙСТВО(мозъчни импланти),насочена енергия лазери с микровълни.Това средство се използва с най-напредналите КОМПЮТРИ И УСЪВЪРШЕНСТВАНИ СИСТЕМИ ЗА САТЕЛИТНО ПРОСЛЕДЯВАНЕ.

OMEGA Известна като КОДЕКС ГРИЙН НА ПРОГРАМИРАНЕ,включваща самоубийствени тенденции или самостоятелно осакатяване.
Тази програма се активира когато оцелялата жертва започва лечение или разпит и твърде много от паметта е възстановена.

GAMA-Друга форма на системата за закрила се осъществява
чрез,, ИЗМАМА ПРОГРАМИРАНЕ,,програмиране на неверни сведения в грешна посока


Първоначалният процес започва със създаването на разцепление в рамките на този въпрос,обикновено възникващи от момента на раждането или около 6 годинишна възраст на детето.Това се постига главно чрез електрошок(ЕСТ)и се извършва в момент ,дори когато детето е в майчината утроба.
Поради тежката травма предизвикана чрез ЕСТ,сексуална злоупотреба и други методи,умът се разделя  ЗАМЕСТНИК ЛИЧНОСТИ от ядрото.
Множественното разстройство на личността е признато като разделително идентично нарушение и е основание за МОНАРХ–ПРОГРАМИРАНЕ.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/348-2011-07-21-16-49-00.html

Само въведението съм копирал. Останалото можете да прочете като отворите линка.

Дълго време се чудех дали изобщо да отварям този въпрос по начина, по който смятам да го направя. Темата е много популярна на запад, но досега не е била представяна систематично и адекватно в България. Това е така по няколко причини. На първо място, предполагам, че българите попадали на тази информация или не са се задълбочили в нея, приемайки я за нещо далечно, несъзнавайки нейния магнитуд и значение за това как се формира световното обществено настроение днес (а оттук и собствения ни живот), или изобщо не са зацепили информацията по принцип. Което е разбираемо предвид, че това е цяла, невероятно комплексна наука (чиито корени не лежат в този свят) изплетена от тънкости, множество пластове и дълбоко окултни значения. И тъй като отскоро имам основания да смятам, че жертви на проекта съществуват и в нашата страна, без да маниернича излишно, предупреждавам че някои елементи, думи и детайли изложени в тази статия, могат да доведат до активация и непредвидени последици за хора преминали през този вид травма.

 

Колкото до останалите, чувствайте се също предупредени, защото материята е свързана с доста негативни аспекти, които въплъщават Тъмната страна в нейната чиста форма. Навлизам в темата защото цялата ни съвременна култура е белязана от това „нещо“ и това ще се засилва все повече и повече. А „нещото“ се нарича „проект Монарх“. И този материал е най-подробното, дълго и комплексно изследване в българската мрежа към днешна дата, което се опитва да обясни възможно най-просто (доколкото това изобщо е възможно) и детайлно множеството измерения на този проект. Допълнително към това, много детайли и взаимовръзки описани тук няма как да узнаете дори от интернет, защото съм открил и сглобил сам по различни методи, включително ОИТ. Препоръчвам дори на тези, които се запознати с материята да прочетат текста. Днес със сигурност ще научите нещо ново.

Много добра статия и важна за това и отварям тема.
« Последна редакция: Юли 21, 2011, 23:33:38 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Това ще се чете на няколко пъти. Дълго е, но интересно. Усещам как Н. е решил да стресира света като го хване за гушата и го разтърси добре във всички посоки.  ;D

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Сега искам да задам един въпрос към всички, които  са запознати по задълбочено с темата, копирам :

Пирамидалната структура в света на програмирането

Тук ще представя властовата йерархията според която програмирането се случва и функционира в низходящ ред, след което ще дам някои допълнителни разяснения:

Илюминати – 13 фамилии

Програматори – работят в програмиращите центрове, които обикновено са базирани в различни институции или лабораторни съоръжения

Контрольори – когато човек е програмиран, на тях им се дава контрольор, който действа като свръзка между програматора и хендлъра

Хендлъри – програмирани хора, които са поставени да надзирават дадени роби, знаейки някои от техните кодове за достъп

Роби – на жаргона програмирането, всички хора, които са програмирани, се наричат роби


Това е йерархията чрез която света на програмирането работи. Програмираният човек най-често е женен за своя хендлър. Понякога самият родител е хендлъра. Човекът, който направлява деня и програмирането ден-за-ден на роба, е хендлъра
******************************************************************************

Въпросът ми е какво мислете, че ще стане ако знаете кой е истинският прогаматор, стоящ най-високо в йерархията на програмирането, ако му дръпнете шалтъра  :), тоест каква ще бъде съдбата на всичките тези хора, които са зависими един от друг в йерархията на програмирането, ще могат ли отново да съществуват самостоятелно?
Или ще трябва да ги считаме за мъртви с изтрити съзнания и "без души".
Каква е връзката на Висшите Азове в случая и как участват те в играта, ако приемем че тези хора /роби, хендлъри, контролери/, останат без програматор  ;)

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Да вземем например един университет. Еми там ачик-ачик си е построена йерархията както си я описал. Всяко ниво не знае мотивите на висшестоящото и просто изпълнява нареждания.

На въпроса. Пирамидалните структури зависят от висшестоящия лидер. Орагнизациите от тип мрежа са по устойчиви и могат да оцелеят, ако един от лидерите бъде премахнат.

П.П. Не знам за вас, ама аз май се програмирах. Щом седя на бутилка бира до 1:00ч, значи нещо не е в ред.
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 01:07:34 am от sidewinder »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Доколкото ми е известно тези хора не могат да съществуват самостоятелно и всеки подава мисли на по-долния в йерархията, но взети всички по отделно, ако се игнорира праграматора те  вече са изпразнени изцяло от съдържание на информация и мисли.
 Също ако се прекъсне връзката някъде по средата има опасност да бъдат блокирани долните нива.Не може да сравняваме с йерархията на университета, поради тази причина, че тук става въпрос за човешки съзнания и ако там можеш да отстраниш дори и цялата йерархия на подчинение, поне ще си останат твоите си мисли - в Монарх-програмираните хора липсват такива.
Нещо важно, което мога да отбележа е, че на всички тези жертви на Монарх-програмиране им забраняват да се срещат с хора - причината е, че всеки човек може да активира несъзнателно някаква команда в тях, която да наруши всички свръзки между тях и разбие цялата им мрежа.
 
Някой знае ли на един програматор колко човека са подчинени?
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 09:29:47 am от Z-931 »

Неактивен sidewinder

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 834
Еее, далеч съм от мисълта да сравнявам един университет с "Монарх". Просто казвам, че и там е залегнал пирамидалния тип на управление. И го виждам всеки ден.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Цитат
Въпросът ми е какво мислете, че ще стане ако знаете кой е истинският прогаматор, стоящ най-високо в йерархията на програмирането, ако му дръпнете шалтъра  Smiley, тоест каква ще бъде съдбата на всичките тези хора, които са зависими един от друг в йерархията на програмирането, ще могат ли отново да съществуват самостоятелно?
Той не е един само - това първо. После, дори да отстраниш един такъв, ще бъде заместен от друг, който да върши неговата работа. Програматорът дори не осъществява контрола, той просто "пише скрипта" и "ключовете", и осъществява някои процедури за по-важните личности. Не са занимава на дребно така да се каже.

А сега, след като сте прочели материала, можете да видите това:
Тук Бритни и се отключва един от алтърите (другите личности)- А това тука е просто брутално, клипът е с покойната Ана Никол Смит, малкото дете също е програмирано, затова реагира толкова безскрупулно и му е смешно:

Това пък е серия за Илюминати и Дажал (ислямският Дявол)
Към края на сериите - 23, 24 май беше има много за Монарх програмирането и интересни кадри и снимки.

А след всичката информация, който знае английски може с още по-отворени очи да прочете всички статии на http://vigilantcitizen.com/
Всички "звезди" са жертви, за съжаление...

Колкото до субективната перспектива на H. и неговият "баланс" няма да му влизам хард, както на някои други, защото го уважавам много! Да спомена и в тази тема - H., благодарности за труда!  :hi:
Но просто ще кажа, че моята Библия не е книгата "Матрицата 5", но всеки си има негов път и съм съгласен, че рано или късно той води до изход от играта, по тяхна терминология :)
« Последна редакция: Юли 22, 2011, 20:28:17 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Цитат
Той не е един само - това първо. После, дори да отстраниш един такъв, ще бъде заместен от друг, който да върши неговата работа. Програматорът дори не осъществява контрола, той просто "пише скрипта" и "ключовете", и осъществява някои процедури

Toва е ясно, че не е един и мога да ти кажа, че той самият е една "програма"(и може да бъде подменен и програмеруем), т.е. не е човек и не се отличава от останалите изброени в йерархията, но държи ключовете между "човечеството", "програмираните жертви" и шефовете на Агарта. Така, че не е за подминаване и обезличаване.

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 729
Хайде сега копирам още нещо от статията и ще ми бъде интересно да споделите и вашите мнения.  :)

Цитат
MK-ULTRA е огромно събитие от масово значение и е възможност за група от Висши Аз да напреднат и възвърнат собствената си сила, по начин, който иначе би бил невъзможен. Не забравяйте, че зад тези проекти отново стоят Висши Аз, които макар и манипулирани от извънземна сила на земно ниво, са съгласували това преживяване на ниво-Висш Аз с всички жертви


Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
Да това с Ана Смит е брутално, бях забравил за него.
Мисля, че съм го поствал, но пак ще го направя за затвърждение :)
Става дума за Бритни Ако не ви се гледа цялото си пуснете от 4-30 мин. когато тя разказва интерени неща.Не съм сигурен но мисля че малко по късно програмата и се разпада( това съм споменавал), спомнете си когато си бръсне главата и думите и преди това.

Z-931, за да не изостана и аз ще пусна един цитат   8).

"...Може би си спомняте ,че в една от тях Равана - трудо можем да си представим по-голяма преданост- се обръща към Махадева и Го описва като обграден от най-отвратителни и отблъскващи образи, заобиколен от пишачи и бхути(гоблини и елементали),които на нас ни изглеждат като въплъщения на най-мрачните сенки върху горящата клада,образи,лишени от всякаква красота. Той се провиква със страстна любов:
-По-добре да приема образа на пишача, но да съм винаги до теб и да ти бъда полезен.
-Как става така, че той се превръща в похитител на Сита и враг на Бога?
Знаете как поради липса на интуиция, поради неспособност да разбере значението на една заповед, следвайки буквата, а не духа, външното ,а не същноста, той отказва да отвори небесната порта пред Санат Кумара.За да възтанови липсата, за да се отстрани недостига, за да бъде произнесено проклятието- естествена реакция на грешката, Той е бил запитан:"Какво предпочиташ - седем инкарнации, в които ще бъдеш приятел на Вишну, или три, в които ще бъдеш Негов враг и ще му се противопоставяш?" И понеже той бил истински бхакта и всеки миг далеч от Господа означавал за него адска мъка, той предпочел трите вражески инкарнации, които биха му позволили да се завърне по-бързо в Краката на Възлюбения, вместо седемте в щастие и дружба.По-добре силна, но кратка вражда отколкото дълга разлъка и привидно щастие.Не омразата, а любовта го накарала да предпочете образа на Ракшаса пред този на Риши.
А после, след като се е явил в образа на Ракшаса, той е трябвало да изпълни дълга си на Ракшаса.Бил силен човек, мимолетни мисли и преходни неща не можели да го разколебаят.Бил изучил изцяло Ведите.Казват, че с него си отишла ведическата мъдрост, с него тя изчезнала от лицето на земята.той знаел какво трябва да прави.В какво се състоя дългът му? С всички сили на своята могъща природа да спре еволюцията и да предизвика хората да използват всички свои сили.Той трябвало да насочи срещу тях енергията, която те да надвият, да обедини около себе си всички сили, които се противопоставят на волята на Господа, да ги събере, да ги обедини, така че щом земята възроптае от техния привиден триумф и този вопъл достигне Вишну, неговият отговор да дойде като Аватара Рама,който да ги унищожи и така да продължи вълната на живота.
Той благородно се справи с мисията си, внимателно изпълни дълга си.Казват, че Дхармата обърква дори мъдреците.И това наистина е фина материя и е трудно да се разбере напълно, макар това, което обикновения човек вижда от нея , да е достатъчно просто.Неговата Дхарма е Дхарма на Ракшаса- да поведе всички сили на злото срещу Онзи, когото дълбоко в душата си , обвита по това време в мъгла, той обичал.Когато се явил Шри Рама , когато блуждаел в гората, как би могъл Равана да го накара да изостави живота на Своя живот, Своята възлюбена юсита, да се яви в света и да изпълни своя дълг?Като Му вземе единственото нещо, на което Той държи, като отвлече жена Му, която той обичал като Самия Себе Си, като я отведе на мястото, където се били събрали всички зли сили, така че да е по-лесно да бъдат унищожени със стрелата на Шри Рама.А оиске идва ред на великата битка, на борбата, в която Той участва с всичките си сили на своята могъща природа, и законът трябва да се пази напълно , до най-малката подробност и дължимото да се изплати.И тогава- о , тогава!Стрелата на Възлюбения , стрелата на Шри Рама поваля главата на мнимия приятел, на истинския последовател.И от тялото на Ракшаса, паднал на бойното поле до Ланка, преданият служител се възкачил на Голока(едно от небесата), за да седне в краката на Възлюбения и да си почине, докато не дойде време да изживее третата си инкарнация"

Цитата е от книгата Аватарите Божествените Проявления- Четири лекции(на Ани Безант- една от основните приемнички на Блаватска), изнесени на срещата по случай 24 догишнина от основаването на Теософското Общество В Адиар Мадрас през декември 1899г.
Надявам се да разбереш какво искам да ти кажа :).
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 499
Цитат
Надявам се да разбереш какво искам да ти кажа
Че Ани Безант е от Тъмната ложа и не трябва да я слушаме? :)
Иначе да, Злото по неосъзнат път (а в най-горните етажи може би осъзнат) служи на Доброто.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 12:26:09 pm от P.E.A.C.E. »

Неактивен noname

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 16
Не е ли на баланса ? :) Добро и зло са полярности и май истината не е точно там , кой ли може да каже всъщност. Интересна тема иначе.
« Последна редакция: Юли 23, 2011, 12:37:42 pm от Mirotvorec »

Неактивен arakha

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 301
 • "Тишината е по-мелодична от всяка песен."
P.E.A.C.E. , да ти кажа последно време не гледам кой от кои е, а как действията им засягат останалите или по-точно, дали са негативни или не тези дейстивя за другите.
"Иначе да, Злото по неосъзнат път (а в най-горните етажи може би осъзнат) служи на Доброто."
Друг пример е Исус с Юда.Той е знаел, че ще бъде предаден.
Колкото пъти се опиташ да надхитриш Бог и да излъжеш дявола, толкова пъти се сблъскваш с истината!

Неактивен Еруин

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 38
Цитат
Той не е един само - това първо. После, дори да отстраниш един такъв, ще бъде заместен от друг, който да върши неговата работа. Програматорът дори не осъществява контрола, той просто "пише скрипта" и "ключовете", и осъществява някои процедури

Toва е ясно, че не е един и мога да ти кажа, че той самият е една "програма"(и може да бъде подменен и програмеруем), т.е. не е човек и не се отличава от останалите изброени в йерархията, но държи ключовете между "човечеството", "програмираните жертви" и шефовете на Агарта. Така, че не е за подминаване и обезличаване.

Ако схващам правилно избора е между програматори, които са "за изпускане" и такива които "не са за подминаване". В единия случай, нещо малко по-висше те програмира със съгласие на Висшия ти Аз и това ти помага да си малко по-цялостен уж, а в другия те препрограмира нещо по-нисше (пак със съгласието на Висшия Аз) което те надробява на малки парченца и заключва и подтиска някои части от теб.

Едните прожектират директно в главите на когото пожелаят, другите първо те отвличат (халосват те с тухла по главата) и после те програмират.  ::) :---
Съмнявам се да съм го схванала, но има време... не всичко става от първия път.  :)


Много ме замисли тази статия.
Сега ако измислите и тест за насилствено фрагментиране.

Цитат
Отнесено като „общо“ или „обикновено програмиране“, алфа-програмирането е основно контролиране на личността. То се характеризира с изключително подчертано ангажиране на паметта, заедно със съществено увеличение на физическата сила и острота на зрението.

Съмнявам се да съм на прав път, но имам познат, който отговаря на горната характеристика и е отвличан като малък.

За Любознателните:
Гледали ли сте сериала "Supernatural"/"Свръхестествено"? (на пръв поглед тийн боза) Ангелите и демоните там на моменти хич не се различават. Демон навестяваше избрани деца докато са малки и им правеше нещо, после се оказа, че ги подготвял да му служат в бъдеще. Ангелите когато разбират, че Бог е изчезнал и не могат да го намерят, започват да се цепят на лагери и да се борят за властта. Главните герои разбират, че е най-добре да следват собствените си виждания за света, а не тези на демоните или ангелите, но все пак света им все се преплита  непрестанно с тях.
...един от героите го върнаха от ада без душата му-той си мислеше, че постъпва правилно, но тъй като очевидно беше "осакатен" правеше големи глупости доверявайки се само на разсъдъка си, после му върнаха душата, но слагат в съзнанието му стена, която да го предпази от спомените от Ада, Фрагментираха го, като му казаха, че ако драска по стената в главата си може да се отключи частта от него, която си спомня за ада и да се побърка. Накрая на 6ти сезон успя да се изправи пред фрагментите си и да се събере някак.  

« Последна редакция: Юли 23, 2011, 22:08:22 pm от Еруин »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27