Автор Тема: Глюкопротеин унищожава раковите клетки напълно!  (Прочетена 5216 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Работи на 100% и унищожава раковите клетки напълно без опасност да се появят отново след години. Така описват учените най-обещаващото лекарство против Рак.

Седмична инжекция от 100 милиардни от грама безобиден глюкопротеин (естествено-образувана молекула от захарен и протеинов компонент) активира имунната защита и лекува рака без да причинява странични ефекти.

Нормалният Gc протеин (също познат като Витамин-D свързващ протеин) е обилен глюкопротеин, намиращ се в кръвния серум, който се превръща в молекулярния ключ, активиращ макрофагите, когато се преобразува в активната си форма, наречена Gc макрофаг активиращ фактор (Gc-MAF). Gc се активира при преобразуването си в Gc-MAF с помощта на Б и Т клетки (костен мозък и бели кръвни клетки). Според учените, раковите клетки секретират ензим, познат като alpha-N-acetylgalactosaminidase (Nagalase), който блокира преобразуването на Gc протеина в Gc-MAF и предотвратява унищожаването на туморните клетки. Това е причината ракът да не е засичан от имунната система. Резултатът са инфекции, които най-често убиват раково болните.

Веднъж в седнимцата инжекция (100 нанограма) от Gc-MAF активира макрофагите и имунната защита, и не след дълго болестта е победена подобно на обикновения грип.

Нобуто Ямамото, директор и молекулярен биолог от института на Терапевтична имунология във Филаделфия, щата Пенсилвания, каза: "това е най-могъщият макрофаг активатор, откриван някога."

На снимката е дадено как макрофаг изяжда раковата клетка

Веднъж произведени макрофагите в достатъчно количество, другa Gc-MAF инжекция не е необходима за една седмица напред, защото макрофагите имат полуживот от 6 дена. След 16-22 седмици лечение с Gc-MAF количеството на ензима Nagalase ще е в рамките на нивата при здравите хора, което доказва, че туморите са напълно унищожени. Лечението е абсолютен успех.... проработи 100% и 16 пациенти с диагноза рак на гърдата бяха излекувани за период от 4 години, гласи изданието от 15 Януари (International Journal Cancer).

В друго свое изследване на д-р Ямамото и колегите му, публикувано през Юли 2008, Gc-MAF терапията на 8 пациенти с рак на дебелото черво, които вече били преминали веднъж през операционната маса, завършила успешно след 32 до 50 седмици (32-50 инжекции). "Всички пациенти се завърнаха обратно в границите на нормалното здраве, след като се повишиха нивата на Nagalase в кръвта им, унищожавайки всяка ракова клетка."  Този ефект продължил 7 години без повторна поява на тумори.   
Gc-MAF терапията се развива изклчително бавно, въпреки че е позната още от 1993 година.

Опитите са потвърдени през 2003 от независими лаборатории в Германия, Япония и САЩ, които успешно демонстрираха активацията на макрофагите след инжекцията на глюкопротеина.

През 1997 д-р. Ямамото инжектира лекарството в мишки с тумори. Резултатите са същите. 4 инжекции удължили живота на болното животно с 6 пъти в сравнение с други болни мишки, които не са били подложени на лечение.

Националният институт по ракови заболявания в САЩ обяви през 2004, че 72 милиарда долара са инвестирани в борбата с болестта. Още 55 милиарда са инвестирани в опияти, които не допринасят с нищо. Ако обикновен пациент бъде подложен на GcMAF терапия, то той би заплатил цена за цялото си лечение от около 4500 долара (150 долара на инжекция). За сравнение генната терапия е на цена от 13 000 до 100 000 долара на годиниа, но резултатът е почти нищожен.

http://www.thenhf.com/articles/articles_792/articles_792.htm


Превод: Peacekeeper

Androctonus

 • Гост
Ей това вече звучи правдоподобно, обосновано и обещаващо.

Неактивен Breath

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 565
 • The lamps are different but the light is the same
Много интересно, благодаря за превода Peacekeeper.
Ще видим какво ще излезе.  :)
THERE IS A DIFFERENCE BETWEEN KNOWING THE PATH AND WALKING THE P

Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
Допълнение: За съжаление лечението, за което прочетохте току що не е достъпно никъде. Откривателят му се опитва да патентова версия, но изпитва изключителни затруднения, въпреки че методът се е доказал многократно - излекувани са напълно хора с различни видове рак без усложнения и странични ефекти. Докато Gc-MAF се синтезира в здрав възрастен, няма достъпни центрове за извличане на серума от кръвта, за да се инжектира на болен.
Надяваме се, че някой ден лекарската общност ще напише протоколи за този вид лечение и как да се внедри. GcMAF е естествена молекула, която не може да се патентова. Целта на статията е да съобщи, че е открит начин за лечение на раково болните, и че само така могат да бъдат избавени от ужасната болест.

Bill Sardi & Timothy Hubbell

Bill Sardi е здравен изследовател и автор на няколко книги, често изнася лекции в Калифорния.
Timothy Hubbell е биохимик от Cincinnati. Той е първият, който обръща внимание на откритието и го заявява открито.


Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Новооткрит метод може да блокира разпространението на метастазите


     Учени от лондонския Институт за ракови изследвания обявиха, че са открили метод, който ще попречи на раковите клетки да се разпространяват в други органи.
     Метастазите, които представляват прехвърляне на ракови клетки от първоначалния тумор в други части на тялото, са причина за 90% от смъртните случаи при болестите, свързани с рака. Учените открили, че в разпространението на метастазите водеща роля играе ферментът LOX. Те се надяват, че лекарствата, блокиращи този фермент, ще помогнат да се попречи на развитието на болестта. Резултатите от изследването са публикувани в списание “Cancer Cell”. Изследователите провели опити върху мишки с рак на гърдата, но са убедени, че резултатите им са приложими и към хора, страдащи от други форми на рак. Ферментът LOX изпраща сигнали за подготвяне на новото място в организма за прехвърлянето на раковите клетки там. Без тази подготовка раковите клетки не могат да се прихванат. Ръководителят на изследването Джанин Ърлър заяви, че откритието е “решаващият липсващ елемент от пъзела, който учените отдавна се опитват да подредят”. По думите й за първи път някой успява да отдели един ключов фермент, отговарящ за разпространението на раковите клетки. “Ако успеем да повлияем върху способността на организма да подготвя новите мест за прехвърлянето там на раковите клетки, ще успеем ефективно да предотвратим възникването на метастази. Те са трудни за лечение и това ново откритие дава реална надежда, че ще бъде разработено лекарство, което да се бори с разпространението на рака”, твърди тя. Важността на получения резултат се подчертава и от служителя в отдела за научна информация на британския Център за борба с рака Джули Шарп. “По-точната представа за разпространението на рака е твърде важно в търсенето на начини за лечение на болестта. Изследването приближава с цяла крачка учените към разрешаването на този проблем. Следващият етап на научните изследвания ще изясни дали е възможно изобщо да “блокираме” ензима LOX, за да спрем разпространението на рака”, казва Шарп. /Би Би Си
http://-Цензурурано - Жълт сайт на Пеевски/news/article/38876

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27